04.12.24, 13:24
Serial, oglądały?
Właśnie jestem po trzecim odcinku, i to jest fajne!
Kot i Chabior wymiatają smile.
Obserwuj wątek
    • pursuedbyabear Re: Gąska 04.12.24, 13:32
      Jest kompletnie nieśmieszne, dociągnęliśmy pierwszy odcinek do końca z trudem. Szkoda Kota.
      • pseudo_stokrotka Re: Gąska 04.12.24, 14:26
        I tak dobrze. Ja wymiękłam po jakichś 10 minutach.
        Wiem, że to serial komediowy, przerysowany, ale są jakieś granice żenady sad
      • ib_k Re: Gąska 04.12.24, 14:31
        Kot w karierze ma całkiem sporo taki głupawych ról i oczywiście nawet w takich gra świetnie. Serial ogólnie beznadziejny, o niczym, ani to śmieszne ani nowatorskie w realizacji ani satyryczne, taki zamulacz do prasowania
        • mamtrzykotyidwato5 Re: Gąska 04.12.24, 17:03
          No w tym się i Kot też nie popisał, ale po cóż miał się wysilać, skoro to i tak by nic nie dało.

Jakby to dzieciaki z podstawówki swój pierwszy serial samodzielnie zrobiły, to bym powiedziała, że ok, ale profesjonaliści? Taki chłam?
          • afro.ninja Re: Gąska 04.12.24, 22:48
            Ogólnie oni nie powinni brać gwiazd do tych seriali. Trudno uwierzyć w scenariusz jak widzisz Kota i jego warsztat.
            Mamy w Polsce bardzo dużo aktorów, nikt z tego nie korzysta.
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Gąska 04.12.24, 16:58
      Fajne??
      Kompletna żenada. Dno, dna.
      Dziwię się Kotu, że chciał w czymś takim zagrać, ale pewnie mu kasa wyszła.
      Obejrzałam pierwszy odcinek z trudem i kawałek piątego, bo w recenzjach napisali, że w piątym się rozkręca.
      No, nie, takie samo guano.
    • ponis1990 Re: Gąska 04.12.24, 17:44
      Mój mąż na tym przepadł. Oglądaliśmy do obiadu. Dla mnie takie jest właśnie - do obiadu, znad kotleta, nie śmieszy. Polubiłam jedynie Chabiora tam, jedyny, który nie gra drętwo ( no, Kot tez, ale durna rola wybitnie )
      • maly_fiolek Re: Gąska 05.12.24, 12:32
        Ci dwaj są dobrzy.
        Spodobało mi się też przedstawienie pani Ukrainki, co to wszystko potrafi smile.
        Serial ma klimat, pani wszędzie czuje zagrożenia, jest aspołeczna. I facet który mówi że jak się jest miłym to idzie wszystko załatwić smile.
    • arthwen Re: Gąska 04.12.24, 17:53
      Mąż zaczął oglądać w weekend, ja nie wytrzymałam nawet do połowy odcinka. A lubię Kota.
    • szara.myszka.555 Re: Gąska 04.12.24, 19:21
      Taki średniaczek. Już polskie "The Office" już było lepsze.
    • krwawy.lolo Re: Gąska 04.12.24, 19:34
      Mnie się Gąska kojarzy przede wszystkim z miejscowością, przez którą przejeżdżam minimum czterokrotnie co roku. I za każdym razem meczę "gąąąąąska".
    • mama-ola Re: Gąska 04.12.24, 22:31
      Wytrzymałam 10 minut, bo mi jakoś przykro się to ogląda. Praca w supermarkecie jest ciężka, jakoś nie chce mi się z tego śmiać.
    • afro.ninja Re: Gąska 04.12.24, 22:45
      Staram się w to wczuć, ale mi nie leży. Oryginał był fajniejszy.
    • pepsi.only Re: Gąska 05.12.24, 07:07
      15 minut dalam radę... nic fajnego. Szkoda.
      (Za to lubię polskie biuro.)
    • conena Re: Gąska 05.12.24, 12:38
      wyświetlają mi się reklamy, ale ja akurat Kota tak se lubię, więc nawet z nudów nie obejrzę. polskie the office też uważam za słabiznę.

kiedyś był taki serial w klimacie biurowym, w którym akcja toczyła się wokół automatu do kawy. tam też grał Kot. i to wtedy było zabawne, dobrze napisane i można było oglądać. pamiętacie to?
      • szara.myszka.555 Re: Gąska 05.12.24, 17:46
        "kiedyś był taki serial w klimacie biurowym, w którym akcja toczyła się wokół automatu do kawy. tam też grał Kot. i to wtedy było zabawne, dobrze napisane i można było oglądać. pamiętacie to?"

Tak, nazywało się to "Camera Café", nawet była reaktywacja jakoś w zeszłym roku z nowymi bohaterami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka