Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Turów o krok od finału

IP: *.chello.pl 29.04.07, 17:43
    wierzyłem że śląsk dzisiaj wygra. jednak przekonałem sie że wiara nie czyni
    cudów:( mistrzostwo po sezonie przyjdzie na dolny śląsk. pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: bart Re: Turów o krok od finału IP: 193.28.0.* 29.04.07, 18:00
        K...a o co tu biega. Żeby tak dwa razy !!!!!!!!!!
        • Gość: breslauer zatem mistrz polski ze zgorzelca? IP: *.telsat.wroc.pl 29.04.07, 18:28
          saso i kelati plus drobnjak
          szacunek
      • Gość: antykół Re: Turów o krok od finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 20:21
        urlep w porównaniu z Filipowskim jest malutki. Zespoły podobne a Śląsk jest na
        kolanach. A to wszystko przez urlepa-wyrobnika, bez talentu i klasy. Brawo
        Filipowski!!!
        • Gość: breslauer Re: Turów o krok od finału IP: *.telsat.wroc.pl 29.04.07, 20:31
          turuf ma dwukrotnie wiekszy budzet niz slask
          stad lepszych zawodnikow.
        • Gość: ryboslaw Re: Turów o krok od finału IP: *.chello.pl 29.04.07, 20:50
          Widze kolego , ze twoj poziom wiedzy o baskecie jest discopolowy.Zobaczymy za
          rok jesli jeszcze BOT kase da bo jak kurek zakreci....
      • Gość: asik Re: Turów o krok od finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:21
        Syn mi się wczoraj urodził .... to jest Święto, może kiedyś koszykówkę polubi
        jak stary

gratulacje dla Turowa, życzyłem im tego i stało się, teraz czekam na ANWIL bo
        najlepszy jest.... pozdrawiam wszystkich kibiców (czyt. kibiców) koszykówki....
        szkoda, że w P-niu jest taka lipa, nawet nie będę miał gdzie mojego młodego na
        treningi zapisać :) i na mecze zabierać. Może to się zmieni. Parę lat temu jak
        się tu z Kujaw przeniosłem to jeszcze Black Jack (czy jakoś tak się nazywali) w
        2 lidze sobie przyzwoicie radził po latach świetności Lecha. Ostatni mecz jaki
        tu widziałem to ten, który z Turowem w 2 lidze wygrali.
        • Gość: Lukas Re: Turów o krok od finału IP: *.centertel.pl 29.04.07, 21:28
          Gratulacje Bracie !! Coś się w temacie basketu w Poznaniu zaczyna dziać -
          Naftobudowa i Piecobiogaz mają wejść z cashem do Politechniki. A Młodego możesz
          zapisac do Pyry - mistrz Polski juniorów AD 2007 !! Pozdrowienia, Ł.
          • Gość: Kamilchen Re: Turów o krok od finału IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.07, 00:55
            Tu rów, tam rów. Mądra polityka klubowa - zgadzam się. Niezła drużyna z
            kompletnym trenerem - jak wyżej. Co do kibiców to mam odmienną opinię. Banda
            prowincjonalna liznęła odbrobinkę więcej i już się upajają próżną dumą. Wielce
            mi celebrietes. Na salonach nie ma miejsca dla bydła. Byłem na meczach,
            obserwowałem fora i mam potwierdzenie. Na zakończenie powiem, że 3-letni plan
            powrotu Śląska na mistrzowski tron idzie zgodnie z zamiarem. Nie oczekujmy
            więcej, niż są nam w stanie (narazie) dać. Brawo dla chłopaków za serce do gry.
            Mimo to wierzyć w cuda trzeba do końca, bo wiara ginie ostatnia. Hej Śląsk!
            • Gość: Dandelo Re: Turów o krok od finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 11:22
              Turów zawsze był i będzie Panem!!!
              byle lump ze Śąląska tego nie zmieni
              po prostu zazdrość z bycia NAJLEPSZYM cię zżera
              kibice Turowa zaś też są najlepsi!!!
              przemawieją za tym wszystkie zdobyte w rankingach nagrody...
              nawrzucaliśny Wam i nie zmieni tego nikt!
              wstyd tylko że Sląsk łomot dostał na własnym parkiecie
              co za wstyd <beczy>
              bo TURÓW MISTRZEM jest!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka