Gość: dolnoślązak IP: *.chello.pl 29.04.07, 17:43 wierzyłem że śląsk dzisiaj wygra. jednak przekonałem sie że wiara nie czyni cudów:( mistrzostwo po sezonie przyjdzie na dolny śląsk. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bart Re: Turów o krok od finału IP: 193.28.0.* 29.04.07, 18:00 K...a o co tu biega. Żeby tak dwa razy !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer zatem mistrz polski ze zgorzelca? IP: *.telsat.wroc.pl 29.04.07, 18:28 saso i kelati plus drobnjak szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykół Re: Turów o krok od finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 20:21 urlep w porównaniu z Filipowskim jest malutki. Zespoły podobne a Śląsk jest na kolanach. A to wszystko przez urlepa-wyrobnika, bez talentu i klasy. Brawo Filipowski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: Turów o krok od finału IP: *.telsat.wroc.pl 29.04.07, 20:31 turuf ma dwukrotnie wiekszy budzet niz slask stad lepszych zawodnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryboslaw Re: Turów o krok od finału IP: *.chello.pl 29.04.07, 20:50 Widze kolego , ze twoj poziom wiedzy o baskecie jest discopolowy.Zobaczymy za rok jesli jeszcze BOT kase da bo jak kurek zakreci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Turów o krok od finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:21 Syn mi się wczoraj urodził .... to jest Święto, może kiedyś koszykówkę polubi jak stary gratulacje dla Turowa, życzyłem im tego i stało się, teraz czekam na ANWIL bo najlepszy jest.... pozdrawiam wszystkich kibiców (czyt. kibiców) koszykówki.... szkoda, że w P-niu jest taka lipa, nawet nie będę miał gdzie mojego młodego na treningi zapisać :) i na mecze zabierać. Może to się zmieni. Parę lat temu jak się tu z Kujaw przeniosłem to jeszcze Black Jack (czy jakoś tak się nazywali) w 2 lidze sobie przyzwoicie radził po latach świetności Lecha. Ostatni mecz jaki tu widziałem to ten, który z Turowem w 2 lidze wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Turów o krok od finału IP: *.centertel.pl 29.04.07, 21:28 Gratulacje Bracie !! Coś się w temacie basketu w Poznaniu zaczyna dziać - Naftobudowa i Piecobiogaz mają wejść z cashem do Politechniki. A Młodego możesz zapisac do Pyry - mistrz Polski juniorów AD 2007 !! Pozdrowienia, Ł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilchen Re: Turów o krok od finału IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.07, 00:55 Tu rów, tam rów. Mądra polityka klubowa - zgadzam się. Niezła drużyna z kompletnym trenerem - jak wyżej. Co do kibiców to mam odmienną opinię. Banda prowincjonalna liznęła odbrobinkę więcej i już się upajają próżną dumą. Wielce mi celebrietes. Na salonach nie ma miejsca dla bydła. Byłem na meczach, obserwowałem fora i mam potwierdzenie. Na zakończenie powiem, że 3-letni plan powrotu Śląska na mistrzowski tron idzie zgodnie z zamiarem. Nie oczekujmy więcej, niż są nam w stanie (narazie) dać. Brawo dla chłopaków za serce do gry. Mimo to wierzyć w cuda trzeba do końca, bo wiara ginie ostatnia. Hej Śląsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dandelo Re: Turów o krok od finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 11:22 Turów zawsze był i będzie Panem!!! byle lump ze Śąląska tego nie zmieni po prostu zazdrość z bycia NAJLEPSZYM cię zżera kibice Turowa zaś też są najlepsi!!! przemawieją za tym wszystkie zdobyte w rankingach nagrody... nawrzucaliśny Wam i nie zmieni tego nikt! wstyd tylko że Sląsk łomot dostał na własnym parkiecie co za wstyd <beczy> bo TURÓW MISTRZEM jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś