Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jabłoński w półfinale!

IP: 194.205.246.* 08.05.07, 16:44
    Czyli chłopaki z +39 Team (m.in. Grzesiek Baranowski) odpadli :-( ? Szkoda
    Polaków w odpowiedniku Formuły 1, może (analogicznie do samochodowej) ostanie
    się chociać jeden ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: skiper_klasy_B Brawo Karol Jabłoński IP: *.netmax.net.pl 08.05.07, 16:46
        Najlepszy skiper globu w chwili obecnej. I niech porządnie wieje w półfinałach
      • Gość: dzidek Jabłoński w półfinale! IP: *.upc-h.chello.nl 08.05.07, 16:56
        Gratulacje oczywiscie!A swoja droga to Karol wystepuje jako Niemiec czy Polak
        bo nie wiem?
        • Gość: korsage Re: Jabłoński w półfinale! IP: *.pia.airbites.pl 08.05.07, 17:41
          a niby czemu jako Niemiec???
          www.americascup.com/en/americascup/teams/index.php?idContent=13814 cos
          ci sie dzidek chyba boks pomylil i osiagniecia niejakiego tigera. Gratulacje
          Panie Karolu - tak trzymac:)
          • Gość: Witek Re: Jabłoński w półfinale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 17:57
            Graaaaatulacje!!!
          • Gość: bosmanzbryzy Re: Jabłoński w półfinale! IP: *.range86-139.btcentralplus.com 08.05.07, 18:26
            no nie tak do konca boks sie dzidkowi pomylil, bo jabol faktycznie wiele lat do
            polskiego paszportu sie nie przyznawal, ale to nie jest wiedza z przegladu
            sportowego czy zagli, pozdrawiam
            • Gość: johny Re: Jabłoński w półfinale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 19:00
              Ta nie przyznawał się. A jakbyś miał do wyboru robić to co lubisz z obcym
              paszportem, albo wozić ludzi łódką po jeziorze to co byś wybrał?
              A co do meritum to mam nadzieję, że jak ja w Virtual Skipper 5 - 32nd America's
              Cup wygra i zmierzy się z syndykatem Alinghi.
              • Gość: ZL Jaka TV pokazuje te regaty? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.07, 19:03
                • Gość: gootek Re: Jaka TV pokazuje te regaty? IP: 212.81.200.* 08.05.07, 19:16
                  TVE 2 - hiszpanska
                  • Gość: Gostzuioo Re: Jaka TV pokazuje te regaty? IP: *.wi-lan.com.pl 08.05.07, 21:18
                    wpiszcie poland w search to Wam pokaze liste telewizji ; p
      • Gość: krzysztof Jabłoński w półfinale! IP: *.naramowice.com 08.05.07, 21:45
        czapki z głów;-)) powodzenia,trzymajmy kciuki!!! zawsze trzymałem kciuku za
        Pana Jabłońskiego bo jest po prostu wielki, pozdrawiam serdecznie wszystkich
        miłośników tej dyscypliny i sposobu na życie, krzysztof

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka