Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    09.05.07, 18:26
    Pozwolę sobie zacząć wątek który mnie bardzo interesuje :) Ponieważ związek
    zakomunikował o zaległych wpłatach na licencje to chciałabym się dowiedzieć
    kiedy ją dostanę bo już rok czekam i nie ma :) O ile mi wiadomo to SKC już
    dawno zapłaciło za licencje i większość z nas ich nie ma. Moje pytanie brzmi:
    Czy to wynika z oszczędności papieru ? ;)I nikt mi nie powie że licencje były
    do odbioru w Łodzi bo jak chciałam odebrać je to okazało się że był jakiś
    problem, potem też był problem a jeszcze później to chyba zapomniano o nich.
    poprostu jest to śmieszne bo nie dość że za nie się płaci, to ich nie mamy,
    to jeszcze licencje tak naprawdę nie obowiązują co miało przykład na nie
    jednej imprezie rangi Mistrzowskiej. Do tego to powinien zaistnieć własnie
    kolejny wątek co należy uregulowac w nadchodzącym sezonie.

Pozdrawiam Justyna
    Obserwuj wątek
      • hit_and_roll Re: Licencje 09.05.07, 23:15
        He he :) Temat jest ciekawy bo własnie sprawdziłem numer swojej licencji którą
        dostałem swego czasu z PZC :)
        Numer mojej posiadanej licencji wystawionej "in blanco" to 134, a według listy
        zawodników kadry narodowej powinienem mieć numer o 137 pozycji wyższy :D

"Burdello bum! bum!"

P.S
        Ogłoszenie drobne: Uczciwego posiadacza/znalazcę licencji PZC numer 271 prosze o
        kontakt na tutejszym forum :D

• msfmcc Re: Licencje 10.05.07, 09:43
          hehe, mam to samo, moja licencja ma inny numer niż na liście Kadry :D
          "....... bum, bum" ;-)))
          • kasia_mcc Re: Licencje 10.05.07, 11:35
            a u mnie numer sie zgadza! Hura!
            • damiahn Re: Licencje 10.05.07, 15:40
              Justyno, za ten rok jeszcze nie zapłaciliśmy, więc spokojnie spokojnie... ;)
              Z licencjami jest nieład i Marcin próbuje to uporządkować.
              Najpierw miały być wydane w tamtym roku, ale na miejscu gdzie miały być wydane,
              okazało się, że nie wiadomo kto to ma wydawać i jak sprawdzić kto już zapłacił
              a kto nie...
              Potem sukcesywnie były wydawane "in blanco" i część dostała, ale niestety
              sekretariat (przynajmniej wg mojej wiedzy) musiał zgłosić kadrę narodową do
              Ministerstwa Sportu z numerami licencji, więc trochę się zamieszało i tym,
              którzy mają inne numery będą wydawane z numerem podanym w MS. Poruszałem to już
              nie raz, więc wg informacji na wczoraj, Marcin Czyż porządkuje kwestie...
              Osobiście potrafię jakoś bez papierkowej wersji licencji przeżyć (wręcz jest to
              kolejny papier, który mógłbym gdzieś zawieruszyć... ;) ) niemniej czas by
              zamknąć tą sprawę... :)
              • justynazalewska Re: Licencje 10.05.07, 17:00
                Dziękuję ci Damian za informację :) ale w takim razie Marcin sam sobie
                zamieszał bo na stronie pzc pisze że prosi o wpłaty za zaległe licencje za 2007
                roku. My jesteśmy wpisani jako ci którzy uregulowali płatność więc coś tu chyba
                nie tak :)To tylko taka informacja żeby następny młyn się nie zrobił :)

Pozdrawiam Justyna
                • skip_yeti Re: Licencje 10.05.07, 18:07
                  yyy, na stronie pzc jest chyba info o licencjach klubow, a za swoją opłate
                  uiszcza wlasciciel licencji, chyba ze sie myle...
                  • damiahn Re: Licencje 10.05.07, 18:19
                    Ano, Yeti się nie myli... :)musimy rozróżnić licencję klubową za 200 zeta i
                    zawodniczą za 5 zeta od głowy... :)
                    • justynazalewska Re: Licencje 11.05.07, 10:45
                      a to przepraszam już nie mieszam źle zrozumiałam :) ale to i tak nie zmienia
                      faktu że bardzo bym chciała kiedys moja licencje zobaczyć :)

Pozdrawiam Justyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka