Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GP Wrocław !!!

IP: *.mokotowplaza.waw.pl 09.05.07, 22:05
    Jak myślicie - Nicki czy jednak Rudy na swoim torze???
    Już nie mogę się doczekać!
    Jestem już w blokach startowych! ;) Tym bardziej, że chyba się uda i będę
    mieć wejściówkę All Areas jak w zeszłym roku... :):):)
    Obserwuj wątek
      • Gość: mamon3 Re: GP Wrocław !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 08:09
        Byłem rok temu, gorszego widowiska nie widziałem, dobrze że ostatni raz.
        Pozdrawiam
        • baltazarus Re: GP Wrocław !!! 10.05.07, 08:54
          "Byłem rok temu, gorszego widowiska nie widziałem, dobrze że ostatni raz."

To musisz bardzo rzadko bywać na żużlu skoro nie widziałeś gorszego widowiska
          od GP Wrocław 2006.
          • Gość: mamon3 Re: GP Wrocław !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 10:55
            to które według ciebie zawody były gorsze.

więcej emocji było na ZLM.
            Pozdrawiam
            • baltazarus Re: GP Wrocław !!! 10.05.07, 11:58
              Znalazłoby się wiele. Przez 20 lat widziałem trochę zawodów (głównie na
              betonie) gdzie decydował tylko wiraż, a później jazda gęsiego. Nawet nikomu nie
              chciało się upaść.

• Gość: Www Re: GP Wrocław !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 10:05
          no niestety tak było. Zero widowiska, zero ścigania. Od startu do mety gęsiego.
          W tym roku nie jade
      • rafas84 Re: GP Wrocław !!! 10.05.07, 10:37
        A ja uważam, że Andersen wygra :P Rudy będzie drugi, na podium jeszcze Adams, a
        Nicki czwarty
        • Gość: Szrek Re: GP Wrocław !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 10:49
          Ja też mocno się zastanawiam czy do Wrocka pojechać. Do tej pory byłem na
          wszystkich GP w Polsce i zaobserwowałem, że we Wrocku jest z roku na rok
          gorzej. Tak jakby organizatorzy przyjęli zasadę, że "maximum /zysków/ za
          minimum /wysiłków/". Nie jest to chyba oznaka szacunku miejscowych działaczy
          dla kibiców żużla w Polsce. Czy zatem powinienem przestać szanować wysiłek,
          jaki muszę ponosić pracując na pieniądze, którymi mam zapłacić za tandetę?
          • kyos Re: GP Wrocław !!! 10.05.07, 15:33
            Szreku
            we Wrocku zawsze na GP tor przygotowywano wg wskazówek (i pod nadzorem) Olsena -
            -jak masz pretensje to kieruj je do Duńczyka, a nie WTS-u
            • muvon200 Re: GP Wrocław !!! 10.05.07, 15:47
              czy Szrek obwinia WTS? Nie. On mówi tylko, że widowisko do bani i tyle i ma
              rację. W zeszłym roku tor był przygotowany dla Crumpa (na tablicy napisano
              Crampa :) i nic dziwnego że Hampelowski sobie poszedł. Wszyscy to widzieli ,
              wszyscy o tym wiedzą. Nie praw mi tu farmazonów o Duńczykach.
              • cancro Re: GP Wrocław !!! 10.05.07, 17:10
                muvon200 napisał:

> czy Szrek obwinia WTS?

Oczywiście, że tak. Pisze "miejscowi działacze" Czyżby miał na myśli np. prezesa
                Maślanakę?

> Nie. On mówi tylko, że widowisko do bani i tyle i ma rację.

No i gitara, jak mawia Kiepski (też z Wrocławia). Zobaczymy jakież to emocje
                będą na GP w Bydgoszczy. Już się nie mogę doczekać :-)

> W zeszłym roku tor był przygotowany dla Crumpa (na tablicy napisano
                > Crampa :)

A świstak zawija....

> i nic dziwnego że Hampelowski sobie poszedł.

O przyczynach odejścia Hampela wie chyba każdy kibic w Polsce. Gdzie byłeś przez
                cały poprzedni rok? Na Antarktydzie?

> Wszyscy to widzieli, wszyscy o tym wiedzą.

No właśnie, a Ty nie wiesz? Dziwne, nie?

> Nie praw mi tu farmazonów o Duńczykach.

A o Chińczykach może być? Jeśli tak to teraz ładnie poukładaj zabawki, umyj
                rączki i buzię, usiądź i słuchaj: "Za górami, za lasami, za wysokimi Himalajami..."
                • Gość: Szrek Re: GP Wrocław !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 19:53
                  Wyluzuj Cancro!
                  Mówiąc krytycznie o organizowanych przez Wrocław GP nie mam na myśli tylko
                  toru. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że bardzo często gospodarz GP ma
                  najmniej do powiedzenia w tej kwestii.
                  Na organizację GP patrzę również z perspektywy kibica, który często przemierza
                  pół Polski i dla którego coraz mniej się robi we Wrocławiu. "Kupiłeś bilet to
                  posadź d.. na krzesełku odczekaj do końca meczu i spadaj" Z taką właśnie dewizą
                  kojarzy mi się od jakiegoś czasu impra na olimpijskim. I jeśli piszę teraz
                  tylko o Wrocławiu to nie znaczy, że nie mam zastrzeżeń do GP w Bydgoszczy. Tu
                  schemat zaczyna być podobny. Czyżby brak wiary w możliwość utrzymania imprezy?
                  • cancro Re: GP Wrocław !!! 10.05.07, 21:04
                    Tym razem to Ty źle odczytałeś moje intencje. Dokładam nie Tobie, ale niejakiemu
                    muvonowi, który pisze, że nie dokładasz wrocławskiej GP, choć w rzeczywistości
                    tak jest.
                    Co do oceny wrocławskiej imprezy, to ogólnie się zgadzam. Sam doświadczam tego
                    co roku.Najbardziej wścieka mnie otwieranie trybun godzinę przed zawodami,
                    niemoc służb porządkowych. Nie wiem natomiast czego by jeszcze za te
                    kilkadziesiąt złotych oczekiwać. Girlasek fikających nóżkami?
                    A'propos, wybierasz się? Jeśli tak to wyślij numer komóry na priwa. Fajnie
                    byłoby obejrzeć zawody razem, bez względu na to, czy będą ciekawe, czy nie ;_)
      • d.stepien Re: GP Wrocław !!! 12.05.07, 23:02
        czy ktoś wie czy TVP1 pokaze te grand prix?? pliz odp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka