Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fruwając pod koszem: Minęło 30 lat chudych...

IP: *.acn.waw.pl 27.05.07, 18:26
    Super felieton i powrót do wysokiej formy Panowie :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ari Czy są tu jeszcze jacyś kibice Blazers? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 20:17
        Kibicuję im od kilkunastu lat, czyli od kiedy interesuję się NBA, i jeszcze nie
        spotkałem w Polsce innego fana tej drużyny... Mam nadzieję, że nastaną dla
        Blazers lepsze czasy.
        • Gość: snow Re: Czy są tu jeszcze jacyś kibice Blazers? ;) IP: *.c240.petrotel.pl 27.05.07, 21:34
          No to jest nas już dwóch ;-)
          • Gość: qwer Re: Czy są tu jeszcze jacyś kibice Blazers? ;) IP: 82.160.69.* 31.05.07, 15:46
            a wlasnie ze trzech!Koniec okresu wielkiej smuty dla portland! Randolph musi zostac
            jest wzglednie mlody i z coraz lepszy czego nie da sie powiedziec o garnecie
        • Gość: jedrek Re: Czy są tu jeszcze jacyś kibice Blazers? ;) IP: *.wroclaw.mm.pl 27.05.07, 21:37
          Gość portalu: Ari napisał(a):

> Kibicuję im od kilkunastu lat, czyli od kiedy interesuję się NBA, i jeszcze
          nie
          > spotkałem w Polsce innego fana tej drużyny... Mam nadzieję, że nastaną dla
          > Blazers lepsze czasy.

to jest nas dwóch, a z netu znam jeszcze dwóch. Pierwszy mecz NBA jaki pokazali
          w TVP w miarę aktualny (bo wcześniej były np. Boston Lakers ze sporymi
          opóźnieniami) - finały konfy zachodniej Portland - Phoenix 89 albo 90 rok. I od
          tego czasu Clyde i Portland
          Pozdrawiam - za 5 lat goliy frajerów. Ciekawe tylko jakie trady wymyślą, ale
          IMO Miles + Aldrodge za jakąś 3, a za dwa, trzy lata doświadczowy PG. Bo z
          jedynka idzie Oden
          • Gość: Behemot Re: Czy są tu jeszcze jacyś kibice Blazers? ;) IP: 212.124.244.* 28.05.07, 14:09
            Taaak, to byl dopiero mecz.

Kolejny fan Portland

• Gość: Ssudio Re: Czy są tu jeszcze jacyś kibice Blazers? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 09:47
          Tak na prawde to jest Nas wiecej:) Moim zdaniem powinni wziasc strzelca i
          dokonczyc czystki wymieniajac Randolpha za jakiegos bardziej przydatnego gracza
          (dozucajac Milsa i Przybile, moze mogliby pomyslec o Garnett-e:) ). Pozdrawiam
          • Gość: 123456 Re: Czy są tu jeszcze jacyś kibice Blazers? ;) IP: *.chello.pl 28.05.07, 14:39
            jeszcze ja;)

ale ja raczej byłem fanem "starego Portland" a właściwie to Clyda Drexlera;)

• lucero2 Re: Czy są tu jeszcze jacyś kibice Blazers? ;) 28.05.07, 14:46
          Kolejny fan Blazers :) przy okazji antyfan Chicago i MJ, co moze malo kto rozumie, chociaz po finalach lat 90 moze i nie :). Podobnie ma sie sprawa z LYL itd.

Jedyny team jaki jeszcze lubie to NYK
          • Gość: Ari Widzę, że jest parę osób :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:44
            Fajnie, cieszę się, że nie tylko ja kibicuję Blazers i pozdrawiam wszystkich
            fanów drużyny :)
            • blazers Portland 30.05.07, 19:24
              Kibicuje Portland od 1989 roku, za 3 lata będzie naprawde znakomicie, Oden,
              Roy , może wezma z wymian Mike'a Conley'a jr(naprawde dobry rozgrywający z
              draftu),coraz lepszy Aldridge, mimo wszystko Randolph , rozwijający sie Webster
              (20to latek)..........Normalnie nie moge sie doczekac kolejnego
              sezonu..........Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich fanów Blazersów.

PS: "już za 3 lata, już za 3 lata Portalnd bedzie Mistrzem
              Świata.........lalalala".
          • Gość: cyberchmura Tez bylem antyfanem Jordana IP: *.chello.pl 28.05.07, 18:41
            Tez byłem antyfanek Jordana co chyba nie tak trudno zrozumieć, więc w finałach
            96-97-98,zawsze bylem przeciw chicago bo jazz nie lubilem,a seatlle nawet moglo
            byc. Ja bylem i jestem fanem Houston, i czekam na drugiego takiego centra co
            bedzie "mial kocie ruchy" hakkema, Oden raczej drugim Olajuwonem nie bedzie.
      • Gość: Freestyler Re: Fruwając pod koszem: Minęło 30 lat chudych... IP: *.acn.waw.pl 27.05.07, 21:09
        A tak w ogóle to obstawiam że Portland weźmie Odena, a Durant stanie się drugim
        Jordanem :)
      • Gość: Michal A kto to jest Didier Drogba? IP: *.dialog.net.pl 27.05.07, 21:32
        A kto to jest Didier Drogba?
        • Gość: tede Re: A kto to jest Didier Drogba? IP: *.icpnet.pl 27.05.07, 21:59
          "Córka Charlesa Barkleya idzie na studia. Barkley nie rozumie, po co.
          "Postudiuje cztery lata, zmarnuje kupę czasu, a potem przyjdzie do mnie, żebym
          ją zatrudnił".

Durant Durantem, Oden Odenem - a Charles nadal złotousty... Ten człowiek nigdy
          się nie zestarzeje, nigdy nie zejdzie poniżej pewnego poziomu!
          Trawestując Gąsowskiego: "Gdzie się podziali tamci koszykarze niezapomniani..."
      • bartman7 Fruwając pod koszem: Minęło 30 lat chudych... 27.05.07, 23:01
        Co ma wspólnego Prison Break z NFL ?? : usasports.blox.pl
        • Gość: Kosa Re: Fruwając pod koszem: Minęło 30 lat chudych... IP: *.acn.waw.pl 27.05.07, 23:19
          Taki obszerny felieton a ani słowa o trenerze, który
          prowadził drużynę na przełomie lat 80 i 90-tych
          Ricku Adelmanie. Bo to on a nie jak piszecie Drexler
          prowadził Portland.
          Pzdr.
      • Gość: majk Fruwając pod koszem: Minęło 30 lat chudych... IP: *.acn.waw.pl 28.05.07, 01:04
        Panowie, wbrew prawdopodobieństwu to by było jeżeli ów prawdopodobieństwo wynosiło by 0 czyli zdarzenie byłoby niemożeliwe.GSW nie spotkał cud mieli 5% szans :)
        • Gość: Niquepart2 Re: Fruwając pod koszem: Minęło 30 lat chudych... IP: 195.117.1.* 28.05.07, 11:08
          w drużynie portland grał jeszcze dobry rozgrywający ze świetną "trójką" Terry
          Porter :)

Naprawde jestem ciekaw jak to się wszystko potoczy :) przyszły sezon zapowiada
          się bardzo ciekawie.

ps. a ja jestem fanem Atlanty i liczę na farta, któryś z tej dwójki trafi do
          hawks :P wiem, wiem takie rzeczy to tylko w erze :P
          • Gość: tremor Re: Fruwając pod koszem: Minęło 30 lat chudych... IP: *.wroclaw.mm.pl 28.05.07, 19:48
            > ps. a ja jestem fanem Atlanty i liczę na farta, któryś z tej dwójki trafi do
            > hawks

Młodych utalentowanych zawodników to mamy aż za dużo. Potrzebny jest dobry
            rozgrywający a nie 4 marnych.
            Swoją drogą Oden + Smith - to byłaby obrona...
      • Gość: snoop Fruwając pod koszem: Minęło 30 lat chudych... IP: *.rtk.net.pl 28.05.07, 11:38
        "Jednym palcem powaliłby na ziemię Didiera Drogbę."

Kazdy by Drogbe powalil jednym palcem, przeciez to aktorzyna pierwszej klasy..
      • Gość: Taki tam Krakus Oden za 3 lata bedzie w czołówce centrów.. IP: *.ists.pl 30.05.07, 00:02
        Powinni brać Odena. Oden za 3 lata będzie w czołówce centrów. Natomiast atutem
        Duranta jest szybkość. Gra radośnie i jest wyraźnie lepszy, ale od kogo? Od
        drewnianych amatorów.. W lidze NBA będzie zbierał baty, chyba że się znacznie
        podszkoli. Na razie niewiele umie, tak ze 20 razy mniej niż Jordan w jego
        wieku.. Wejścia na kosz sygnalizowane, zawsze identyczne. Dziwne, że trenerzy
        przeciwników nie podpowiedzieli, jak na to grać. Przechwyty od Duranta są
        nietrudne nawet bez podwajania.. Tymczasem jego główny atut - szybkość, w NBA
        niewiele znaczy. Tu się twardo broni i blokuje, tu potrzeba mieć dużo siły,
        samą radością gry niewiele się wskóra. No i jest całe mnóstwo równie szybkich
        i szybszych od Duranta graczy.

Ale pechowy Portland pewnie znowu źle wybierze.
      • bartman7 Fruwając pod koszem: Minęło 30 lat chudych... 30.05.07, 15:08
        Lebron vs Sheed, świetny filmik polecam : usasports.blox.pl
      • Gość: cyberdunk Fruwając pod koszem: Minęło 30 lat chudych... IP: 193.239.205.* 17.06.07, 13:02
        www.cyberdunk.com/?ref=4991

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka