Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gratulacje !!!!!

IP: 62.121.128.* 04.06.03, 13:37
    Piatan, Jakub, Jakoni- jesteście mistrzami. Przyjmijcie serdeczne gratulacje.
    Czapka z głowy. Gratuluję wiedzy i wyczucia . Mam nadzieję że spotkamy się
    jesienią. Gra z Wami była dla mnie prawdziwą przyjemnością, tym bardziej że
    trwała do samego końca. Pozostałym Prezesom życzę wygranej w kolejnej
    edycji , a niektórym większego luzu i tolerancji.

Beczkawina
    Obserwuj wątek
      • Gość: kk2 Re: Gratulacje !!!!! IP: *.enterpol.pl 04.06.03, 13:42
        I ja gratuluję zwycięzcom. Ale i beczcewina. Było niebyło też masz niezłe
        wyczucie i umiesz obstawiać. Ale byli lepsi. Do zobaczenia w przyszłej
        rundzie.Mam nadzieję że wystawisz mniej drużyn, bo jak widać ważna jakość nie
        ilość. A tak w ogóle to które miejsce zajęła Twoja ostatnia drużyna?
        • Gość: Patrax Re: Gratulacje !!!!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 13:49
          Gratulacje zwycięzcom i Beczcewina za wytrwałość w ilości. Miarą twojego
          sukcesu będzie powtórzenie podobnych wyników w następnej rundzie.Powodzenia
          A tak apropo kk to beczkawina te najgorsze drużyny wymiatał w trakcie sezonu.
          Trochę ich odpadło także nie pacz na ostatnie miejsce jego drużyny bo to nie
          jest miarodajne. Pozdrowienia.
        • Gość: Beczkawina Do kk2 IP: 62.121.128.* 04.06.03, 14:00
          Nie wiem, która jest, bo od mniej więcej 11 kolejki zmienialiśmy składy tych co
          były w pierwszej 300, później 200. Wystawimy mniej drużyn, chyba że redakcja
          wprowadzi płatne sms- wtedy nie bedziemy grać albo wystawimy więcej/ wtedy
          czeka nas okres abstynencji/. Wg mnie konkurs potrafi zmieścić wszystkich
          graczy, niezależnie od ilości założonych drużyn- można wprowadzić odrębne
          klasyfikacje w zależności od ilości - jedynaki z jedynakami, klony z
          klonami.Zachowanie nie fair play, byłoby wtedy gdy poda się zły przedział/ilość
          drużyn/ i rywalizować się będzie nie w swojej kategorii. To sprawę wyjaśnia do
          końca. Po cholerę jakieś kontrole, które i tak będą nieskuteczne. Unikniemy
          niepotrzebnych stresów, redakcja nie będzie musiała przyznawać się do braku
          wyobraźni/ mierzonego stopniem zażenowania/ i arogancko odnosić się do
          krytycznych uwag. Sądzę, że ilość drużyn ma pewien wpływ na końcową
          klasyfikację/ mimo braku miejsca na pudle :)) , na pewno pozwala bardziej na
          luzie podchodzić do konkursu. Jeszcze raz pozdrawiam. Zrozpaczona :))Beczkawina
          • Gość: Patrax do beczki IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 14:10
            Nie płacz tylko napij sie wina. A dobrze cie zrozumiałem że jak wejdą sms-y to
            przestaniesz grać czy to tylko kurtuazja. A tak apropo z kim ty chcesz gadać o
            zmianach bo ja nie widze żadnego zainteresowania redakcji zmianami jak na
            razie. I pytanko do ciebie ile wystawiłeś drużyn na samym początku? A ile
            Jakoni jeżeli wiesz?
            • Gość: kazet Re: do beczki IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 11:21
              ...mowisz w trzech osobach? (ja jestem w w pierszym tysiączku i się cieszę),
              troche ludzi podkurwiłes ale to wina GW, albo raczej braku ich kompetencji, i
              wiesz beczko byle jakiego wina.... podziwiam cie, ze tobie (wam?!)sie chcialo
              tyle drużyn, az tak jestes pazerny na ten motor?
      • Gość: Gonzio3 Re: Gratulacje KLONIE !!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.06.03, 17:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka