Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hit transferowy w poznańskiej koszykówce

IP: *.icpnet.pl 02.06.07, 10:59
    Józek swoje lata ma, ale jeśli rzeczywiście będzie zdrowy na pierwsza ligę
    wystarczy, a na pewno sprowadzi też trochę kibiców, którzy będą chcieli
    zobaczyć na własne oczy, jak dzis gra czołowy przed laty koszykarz
    reprezentacji Polski.
    Obserwuj wątek
      • Gość: klp Może odrodzi się wielki Lech IP: *.icpnet.pl 02.06.07, 11:05
        Pamiętajmy, że w historii polskiego basketu drużyna Lecha jako jedyna
        awansowała do czołowej 8 rozgrywek europejskich za czasów Torgońskiego,
        Jechorka, Kijewskiego...!!! Niech najlepsza drużyna w historii poslkiej
        koszykówki szybko wraca na szczyt!!!
        • Gość: Uwe Re: Może odrodzi się wielki Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:37
          idą po awans skubance i dobrze. Ledwo sie utrzymali w tym roku i wymienia pewnie
          70% skladu ale Jozek i Staszek Prus do tego Wojdyla i Surowka ktorzy juz sa.
          Bedzie ciekawie w 1.lidze. Szkoda ze zadna tv nie pokazuje tego.
          • matheush86 kks lech poznań 03.06.07, 01:12
            ta nazwa to byłaby chyba najlepsza recepta na odrodzenie wielkiej koszykówki w
            poznaniu... ja czasów jechorka nie pamietam, bylem za młody... raczej utkwił mi
            twór o nazwie "alpen gold poznań", ale jak wiadomo dobry pomysł to to nie był...
            lech jest drugich w histori klubem w polskiej koszykówce... ile mistrzostw
            polski (pod różnymi nazwami, dla niezorientrowanych w histori lecha i ogólnie
            polskiego sportu) dokładnie było to nie wiem, ale coś około 10-11... lepszym
            dorobkiem prezentuje się tylko sląsk wrocław z bodajże 17 trofeami... ja chyba
            jednak wybiore się na pierwszy mecz politechniki w przyszłym sezonie i zobacze,
            czy warto poświęcić na to czas (napewno warto! :D). kolejorz!
        • Gość: observer Re: Może odrodzi się wielki Lech IP: *.icpnet.pl 03.06.07, 21:35
          Chyba Torgowskiego. Wtedy Tomaszewski czy Jankowski byli na poczatku swojej
          kariery. A kto pamieta mecz w ktorym Jankowski urwal sobie palec bo ten utkwil
          mu w obreczy ?
      • Gość: htyr Hit transferowy w poznańskiej koszykówce IP: *.promax.media.pl 03.06.07, 17:43
        wy to jestescie poje.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka