Gość: marcy IP: 193.192.62.* 18.06.07, 21:53 Bez przesady Vettel tylko doprowadził bolid na metę - i tylko pechowi innych zawodnikow zawdzięcza ze nie skonczyl poza pierwszą 10tka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iks Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.acn.waw.pl 18.06.07, 21:59 Dokladnie - nie wiem skad taka histeria na punkcie Vettela. Jechal dosyc slabo co mozna bylo zaobserwowac po sposobie jazdy. Z mojego punktu widzenia wygladal na bardzo zagubionego i przestraszonego. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II 18.06.07, 22:41 Nie taki rewelacyjny jak go malują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Vettel to rozczarowanie, szkoda pisać IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.07, 23:18 Vettel to rozczarowanie, szkoda pisać, myślałem, że gość da czadu, a ten nic. Przy Vettelu Heidfeld to gość z super ikrą. Kubica może spać spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Trauma po Schumim w Niemczech jest tak wielka IP: *.icm.edu.pl 18.06.07, 23:38 że nawet jakby Vettel przyjechał ostatni media niemieckie ogłosiłyby że oto nadchodzi nowy Schumi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Vettel to rozczarowanie, szkoda pisać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:54 Zgadzam się całkowicie. Niech się dzieciak cieszy z podarowanej przez los szansy i jeszcze z F1 poczeka. Robert - wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Vettel - ogromny talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 00:07 > Vettel to rozczarowanie, szkoda pisać, myślałem, że gość da czadu, a ten nic. Chłopak ma niecałe 20 lat i wziął udział w wyścigu formuły jeden. Dojechał do mety co nie udało sie Ralfowi Schumacherowi , Davidowi Coulthardowi i Nickowi Heidfeldowi. Pomimo błędu na początku nie spalił sie tylko uspokoił sytuację a w koncówce nawet atakował webbera. Bez dwóch zdań ogromny talent, na miare Kubicy czy Hamiltona ( to zreszta było widac już w F3 Euroseries ). No ale dla znawców na forum to oczywiście jest cieniasem. Nieważne że pomijając Kubice i Hamiltona to dawno debiutant nie ukonczył wyscigu tak wysoko. Nieważne że wyścig formuły 1 to dwie godziny kiedy nie można stracić koncentracji ani na moment, a on w zasadzie pomijając niezbyt udany start nie popełnił wiekszych błedów. Chłopak ma jeszcze sporo czasu zanim zacznie startować regularnie, ale juz teraz wiadomo ze jest materiałem na znakomitego kierowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Znawca Re: Vettel - ogromny talent IP: *.acn.waw.pl 19.06.07, 00:32 > Chłopak ma niecałe 20 lat i wziął udział w wyścigu formuły jeden. Dojechał do > mety co nie udało sie Ralfowi Schumacherowi , Davidowi Coulthardowi i Nickowi > Heidfeldowi. Sutil i Albers tez dojechali do mety - czyli tez sa swietnymi kierowcami. > Pomimo błędu na początku nie spalił sie tylko uspokoił sytuację Zachowawczą jazde z masą błędów teraz sie nazywa "uspokojeniem sytuacji"? He he ... dobre. > a w koncówce nawet atakował webbera Probowal atakowac a raczej wykorzystac blad webbera - co i tak mu sie nie udalo. > Bez dwóch zdań ogromny talent, na miare Kubicy czy Hamiltona Przecietniak bez ikry i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: Vettel - ogromny talent IP: *.radio90.pl 19.06.07, 09:40 > Sutil i Albers tez dojechali do mety - czyli tez sa swietnymi kierowcami. no i właśnie tu widac jaki z ciebie "Prawdziwy Znawca" tak. obaj to całkiem nieźli kierowcy. Albers wcześniej jeżdził w DTM z niezłymi wynikami a Sutil w 2005 był w f3 euroseries drugi za Hamiltonem. teraz obaj są kierowcami bez dwóch zdań najgorszego zespoołu w stawce ale to jest PIERWSZY sezon tego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: Vettel - ogromny talent IP: *.radio90.pl 19.06.07, 10:26 > Zachowawczą jazde z masą błędów teraz sie nazywa "uspokojeniem sytuacji"? Hehe > ... dobre. byłbyś tak miły i wskazał choc kilka z tej "masy błędów" ? > Przecietniak bez ikry i tyle. byłbys tak miły i wskazał choć dwóch czy trzech kierowców którzy zadebiutowali w f1 w sposób który dla ciebie był ponadprzeciętny i z ikrą? bo jakoś mam wrażenie że poprostu trolujesz i nawet nie bardzo masz pojęcie na jaki temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Pewnie , taksowke juz by mogl prowadzic... IP: *.VIC.netspace.net.au 19.06.07, 01:38 Ventyl jechal rowno,zgodnie z prawem jazdy - PRZECIEZ TO REWELACJA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molski Zgadzam sie w 90% ;) IP: 217.153.71.* 19.06.07, 08:05 Faktem też jest ze kazdy Polak a juz na pewno forumowicze-znawcy zaciskali kciuki zeby Vettel nie dojechał na punktowanym miejscu. Ale jednak dojechał, a przypomne ze Kubica tego w debiucie nie zrobił. Dla wszystkich znawców nie liczy się też nagle to ile punktów zdobył Kubica, dzieki takim "fuksom". Oj, wg mnie całe stado. No, ale to niewazne ;). Wg mnie wynik Vettela potwierdza tylko jedno: bolid BMW jest naprawde dobry, brakuje tylko niezawodnosci i stad taktyka teamu BMW, aby dwa bolidy jechały w odmienny sposób. I tak było też i teraz, Heidfeld jechał agresywnie, Vettel miał dojechać. I punkty znowu są, pomimo durnej awarii Heidfelda, który co bardzo wazne znowu jechał świetnie. Gdyby dojechał byłby znowu za Mc i Ferrari. Jak wiadomo Kubica i tak bedzie nadal jezdził, wiec to napinanie sie na forach nie ma sensu. Vettel od dawna jest uznawany za wiekszy talent przez prawdziwych specjalistów wiec prawdopodobnie szanse na starty gdzies dostanie. Kubica jak na razie nie pokazuje niczego wielkiego wiec faktycznie musi walczyc, ale tak to jest w sporcie, ze nie zawsze jest tak że Małysz skacze o 10 metrów dalej niezależnie od tego pod którą to nartę mu akurat wg forumowców zawiało. Jest też inna kwestia - BMW to niemiecka firma, więc to że mogą chcieć mieć dwóch kierowców z Niemiec to ich sprawa i nikogo innego. Jakoś przy takich specjalistach od wszystkiego u nas takiego teamu nie ma i jakoś nie widze szans na powstanie. Więc jak to się mówi - ręce precz od czyjegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Re: Zgadzam sie w 90% ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 08:53 Nie jesteś ani trochę wiarygodny. Kubica w sowim debiucie zajął 7 miejsce, tylko został zdyskwalifikowany z powodu wagi bolidu poniżej dozwolonego minimum (ale to już nie jego wina). Twierdzisz, że Vettel od dawna jest uznawany za większy talent od Kubicy przez prawdziwych specjalistów - może podasz jakieś przykłady takich stwierdzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [...] Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: 217.153.246.* 19.06.07, 00:11 Gość portalu: Iks napisał(a): > Dokladnie - nie wiem skad taka histeria na punkcie Vettela. Jechal dosyc slabo > co mozna bylo zaobserwowac po sposobie jazdy. Z mojego punktu widzenia wygladal > na bardzo zagubionego i przestraszonego. No jak to skąd? :> Przecież jest NIEMCEM! W opinii niemieckich gazet to jest już półbogiem, osobiście jakoś mnie to nie zadziwia :) Przecież Kubica to tylko "marny Polaczek", choćby Vettel dojechał na ostatnim miejscu to i tak byłby "genialny"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.crowley.pl 19.06.07, 07:40 A skąd małyszomania i kubicomania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: longley Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:06 Oj Niemcy pompują atmosferę wokół Vettela, z jego dobrego występu zrobili wspaniały. Myślę że Heidfeld powinien sie obawiać bo jak będą chcieli wstawić w przyszłym sezonie młodego niemca do bolidu to na pewno on pójdzie na odstrzał. Robert jest młody,zdolny, perspektywiczny i ma kontrakt na pewno zostanie w BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michol Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.trustnet.pl 18.06.07, 22:23 Trzeba się uczyć od Niemców, którzy zachwycają się Vettelem, przemilczając całkowicie jego ewidentne błędy,zachowawczą jazdę i fakt, iż 1 punkt zdobył wyłącznie w wyniku pecha innych. Gdyby tak pojechał Kubica, to w Polsce byłoby pełno "fachowców", krytykujących styl w jakim zdobył 1 punkt i wróżących mu rychły koniec kariery ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi_Fan Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.07, 22:08 Imasz racje ogladalem ten wyscig ,mieszkam na stale w Niemczech i wiem ja oni tu z byle czego robia ..duze Guwienko ..nic nie pokazal..jest bezczelny "..ta sytuacja dala mi wiele radosci" to odnosnie co do wypadku Kubicy no brawo ani slowa o Robercie..Timo ..G 2 test kierowca to widac bylo ze mu byloprzykro ze robert nie dostal zgody...ten gosc nic nie potrafi nasza Kowalska bylaby lepiej jechala ..czekam na Roberta bo F1 bez niego to nuda dla mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 00:11 "..ta > sytuacja dala mi wiele radosci" to odnosnie co do wypadku Kubicy no brawo ani > slowa o Robercie.. prosze cie... ja jakos słyszałem że w jednym zdaniu udawało mu sie zmieścić i to ze jest mu głupio że sie cieszy w takiej sytuacji i to że nie ma zamiaru udawać że mimo wszystko sie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patikubi Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: 82.143.250.* 18.06.07, 22:09 no dokladnie! nic wielkiego nie pokazal! gdyby rosberg i heidfeld dojechali do mety, to vettel nie zalapalby sie nawet na ten jeden punkt... ale taki jest sport, liczy sie efekt koncowy i to, ze ten punkt zdobyl. no i super dla niego, gratulacje. za to niemcom przydalaby sie szklanka zimnej wody, bo za bardzo sie ekscytuja.. do shumachera to vettelowi jeszcze bardzo daleko... no ale niemcom tez sie nie dziwie, ze tak na sile chca wypromowac vettela na nowa gwiazde, bo przeciez nagle po tylu latach nie ma w tym elitarnym sporcie zadnego niemca, ktory moglby zastapic michaela. ale dobrze, ze my mamy naszego roberta!!! :-) zyczymy udanego powrotu na tor!! oby juz za dwa tygodnie!! czekamy z utesknieniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1978y> Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:17 vettel i kubica powinni jeździć na zmianę wtedy wilk bylby syty i owca cała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilo86 Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.07, 22:39 Może jeszcze powinni się zmieniać po każdym Pit Stopie......bez przesady robert będzie jeździl cały czas na pewno nie zgodił by się na to co ty tu piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Na pol etatu dwa razy wiecej kierowcow... IP: *.VIC.netspace.net.au 19.06.07, 01:57 mogloby jezdzic w F-1.Bylaby WIEKSZA KONKURENCJA, WIEKSZA ATRAKCJA,byloby wiecej wypadkow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Formuły Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:25 Jak dla mnie to występ Vettla był zaledwie poprawny. Po błędzie na 1 zakręcie jechał przeciętnie. Zdobyty punkt zawdzięcza Heidfeldowi i Rodbergowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.mdacorporation.com 18.06.07, 22:26 ten caly niemiecki hajp wokol Vettela jest faktycznie irytujacy. Jego ojciec oprocz butelki mleka uraczyl media wielkim napisem : " A Star was born" czyli hajp wiekszy niz nad Hamiltonem (ktory jest naprawde rewelacyjny) Ale Vettel ? Ale to jest wlasnie niemiecka mentalnosc : F1 nur fuer Deutsche ! Cale szczescie, ze Mario Theissen ma dobrze poukladane pod sufitem i nie daje sie wciagnac w ta histerie. A Nick jest duzo od Vettela szybszy i duzo bardziej doswiadczony, choc faktycznie BMW moze sie ugiac i zabrac mlodego na przyszly sezon. Wiele zalezec bedzie od tego jak potoczy sie sezon. Jesli BMW poczuje, ze bedzie moglo powalczyc o mistrzostwo juz w przyszlym roku to Nick raczej dostanie nowy kontrakt. Jesli nadal beda odstawac od czolowki to Vettel ma szanse. Tak czy owak Robert moze spac spokojnie. BMW go potrzebuje nie tylko jako kierowce, ale rowniez do pomocy przy konstrukcji nowego auta. On jak malo kto potrafi doradzic inzynierom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinito Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.pool.t-online.hu 18.06.07, 22:54 bosz... o co tyle halo?! vettel w wyscigu gdzie BMW typowalo mniejsca 4-5 albo lepiej zajmuje 8 miejsce.. kubica w zeszlym roku startujac slabszym samochodem (w tym roku BMW to tzecia sila, w zeszlym byli nizej w tabeli) zajal 7 miejsce (w deszczu!!). zaliczyl trawnik na pierwszym zakrecie... nie robmy sobie jaj! jeszcze troche musi sie podszkolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBICA Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: 70.90.174.* 19.06.07, 05:24 Vettel zaliczyl TRAWNIK na pierwszej imprezie a kubica nie dojechal do met a ostatnio ZALICZYL MUR BETONOWY. Badzmy sprawiedliwi a nie jak niemieckie gazety. Vettel dojechal do mety na debiucie, Robert nie. Nie pamietam NIKOGO ostatnio co zaliczyl taki wypadek jak Robert. Mimo to uwazam ze lepszy samochod i Kubica bylby LEPSZY od HAMILTONA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: 24.86.226.* 19.06.07, 07:20 Cos Ci sie pochrzanilo, w debiucie Kubica dojechal na punktowanym miejscu (bodajze 7) i potem zostal zdyskwalifikowany z zbyt nisko wage bolidu (podobno gasnica nie byla pelna). J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.retsat1.com.pl 18.06.07, 23:11 Gdyby Robert albo Nick pojechali tak słabo jak Vettel to każdy by się pytał co się stało. W samochodzie, który jest ewidentnie trzeci po maclarenach i ferrari zdobycie ledwie jednego punktu to porażka, a i tak ten punkt zdobył tylko dzięki dnf Heidfelda i Rosberga i po tym jak Fisichella wyleciał z toru i stracił masę miejsc. Vettel po swoim własnym idiotycznym błędzie na pierwszym zakręcie był 11 i do końca wyścigu nie zrobił nic żeby tą pozycję poprawić oprócz czekania na nieszczęścia innych. I tak naprawdę miejsca poza 10-tką to obecnie są jego możliwości, a żeby powalczyć samodzielnie o punkty musiałby chyba jeździć maclarenem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek85 Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.borek.radio-net.org.pl 18.06.07, 23:24 Red Bull nie musi się specjalnie interesować Vettelem, bo to ich zawodnik. Wypożyczony do teamu BMW. W 2009 roku kontrakt wygasa, a szefostwo Red Bull'a już teraz mówi, że Vettel zasiądzie w ich bolidzie za dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Kolo mocnym samochodem dojezdza jedno miejsce IP: *.e-wro.net.pl 18.06.07, 23:27 nizej niz na starcie. Robi koszmarny blad na 1 okrazeniu, jedzie zachowawczo, ze slabymi czasami. Hamilton to jest debiutant jak sie patrzy. Robert w GP Wegier tez rwal jak zrebak, mimo bledow poprawil lokate o kilka pozycji. A owczesny bolid BMW to byl wielki przecietniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk cala niemiecka propaganda IP: 189.146.169.* 18.06.07, 23:41 niemiecka propaganda! zad dupe ich sciska ze polak jest w teamie i pisza takie bzdury! dzieciak swoja mala znajomoscia F1 stracil 3 miejsca przy starcie a dzieki rodakowi dojechal do mety premiowanym 1 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk a tymczasem robercik ... IP: 189.146.169.* 19.06.07, 00:06 a nasz rober z dziewczyna na wakacjach sie relaxuje :D www.dziennik.pl/Cache/386953.CEPCache We wtorek na torze Silverstone w Anglii ekipa BMW rozpoczyna testy. Nie weźmie w nich udziału Robert Kubica. W tym czasie wypoczywa ze swoją dziewczyną Edytą we Włoszech. Ale kibice nie powinni się martwić - niedługo Polak wróci za kierownicę bolidu BMW Sauber. Dopóki Kubica nie przejdzie testów medycznych, nie może wsiąść do bolidu. Lekarze przebadają Polaka w przyszłym tygodniu we Francji przed wyścigiem na torze Magny Cours. Robert zupełnie tym się nie przejmuje. Kilka dni wolnego postanowił poświęcić swojej ukochanej. Z USA poleciał do Włoch. Tam razem z Edytą przybywa na mini wakacjach - podaje "Fakt". Zakochana para ma niewiele czasu dla siebie podczas sezonu w Formule 1. Robert, jeśli nie startuje, to trenuje lub jest w podróży. Dlatego bez wahania kilka dni wolnych postanowił poświęcić na relaks. Zastanawiał się, czy nie przylecieć do Polski, ale ostatecznie wybrał Italię, gdzie ma więcej spokoju. W rodzinnym Krakowie nie mógłby się opędzić od kibiców, we Włoszech nie jest tak bardzo rozpoznawalny - pisze "Fakt". Te niespodziewane wakacje z ukochaną z pewnością przydadzą się naszemu kierowcy. Na chwilę zapomni o Formule 1. A już 1 lipca czeka go start w Grand Prix Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z BERLINA Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 00:12 JAKBY KUBICA MIAL MCLARENA TO BY ON BYL NA 1 MIEJSCU A NIE TEN NAWET SYMPATYCZNY CZARNUCH.VETEL WTEDY MOZE BY MOGL SIE KRECIC KOLO 5,6 MIEJSCA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [...] Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: 217.153.246.* 19.06.07, 00:20 Gdzieś się nawet zachwycali, że jest przystojny, boże, to chyba tylko Niemcy mogli powiedzieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: 213.192.66.* 19.06.07, 08:41 To było dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 00:35 Vettel przynajmniej dojechał do mety (nie tak jak Kubica). Prawdziwą gwiazdą F1 z miejsca stał się Hamilton Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 W Montralu to Heidfeld zostal ogloszony ... 19.06.07, 00:54 .. nastepca Schumachera. Dziennikarze RTL-u szybko zmieniaja zdanie. A Kubica pewnie dostanie "propozycje nie do odrzucenia" i po sezonie opusci BMW. Nie bardzo pasuje do zespolu - nie zgodzi sie na drugie miejsce za Heidfeldem, zwlaszcza, ze moze szybciej od niego jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: W Montralu to Heidfeld zostal ogloszony ... IP: 189.146.169.* 19.06.07, 01:30 ja bedzie lepiej jezdzil od nicka to bedzie numerem 1 BMW ja po cichu licze ze kubica zastapi Raikonena w Ferrari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 01:47 Też mi rewelacja. Przy układzie sił kiedy BMW ma lepszy bolid zdobył szczęśliwie 8 miejsce. A Robert wywalczył 7 miejsce w najgorszch mozliwych warunkach w deszczu kiedy to BMW mogło się pokusić o miejsca 8-9. Schumacher był jeden. Vettel jest dobry ale wróżę mu karierę pokroju Hedfielda (czyli nic szczególnego). No może poza Hefieldem pare razy uda mu sie wygrać jakieś GP ;-) Nikt nie pamięta że Vettel nie za bardzo się nawygrywał w niższych kategoriach kiedy to jeździł z nim Hammilton. To jest młody uzdolniony kierowca...ale genialny nie jest. Genialny jest Hammilton i nasz Kubica. NIe moge się doczekać kiedy Robert będzie miał na tyle dobry bolid by konkurować z Hammiltonem. To dopiero byłyby wyścigi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.static.dsl.dodo.com.au 19.06.07, 01:55 To koniec Kubicy. Jego jazda to flaki z olejem,beznadzieja. Kubica wlasciwie wlecze "bolid" do mety. Niech zdrowieje i wyciagnie szybko z tego wszystkiego wlasciwe wnioski. Forsa to nie wszystko. Juz ja ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.streamcn.pl 19.06.07, 07:21 koleś wiesz o czym mowisz?kubica zajal juz 4 i 5 miejsca w tym sezonie a to i tak swietnie biorac pod uwage ze potegami f1 sa mclaren i ferrari, ktore do konca sezonu powinny sie scigac o to kto bedzie lepszy BMW ma ze 30 pkt staty w klasyfikacji konstruktorow do ferrari a to sporo, sadze ze w nastepnym sezonie bolid bedzie ulepszony i bedzie mogl rywalizowac z mclarenem i ferrari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki pismaki ku domu. IP: *.ghnet.pl 19.06.07, 02:06 stwarzanie niepotrzebnego cisnienia przez polskie media wokol absencji Roberta. Przeciez do cholery to Kubica jest uwazany za wielki talent i to on podaza droga na szczyt a nie Vettel. a te durne pismaki co chwile serwuja artykuly dla gawiedzi kochajacej sensacje ze jest zagrozenie i moze cos sie wydarzy a noz... Skonczcie z tym barany. Vettel moze aktualnie jedynie pytac Roberta o rady, jak sie zachowac w danej sytuacji. Juz predzej zastapi Heidfelda jesli mialby jakims cudem w ogole kogokolwiek zastepowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suomi Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.streamcn.pl 19.06.07, 07:02 Ehh wielka mi rzecz tylko dojechał na mete bo nie wyprzedzil ani jednego kierowcy a tylko jechal do przodu.KTO WIE CO BY BYŁO GDYBY DOGONIŁ GO FISICHELLA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttc Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.07, 07:56 ok , vettel nie jechal oszalamiajaco ale jak na pierwszy wyscig F 1 , gdzie elitarni kierowcy z dorobkiem 100 i wiecej wycigow popelnili bledy jak na pierwszej godzinie nauki jazdy , to mozna jego jazde jako sukces zaliczyc , no a tak apropo Kubicy , ludzie kochani nie robcie z niego " boga " no bo jego osiagniecia jak do tej pory tez sa bardzo mizerne , no a jak by nie bylo to kierowca jest wspolodpowiedzialny za to jak sie samochod na torze prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.2a.pl 19.06.07, 10:41 Czyli za co jest wspolodpowiedzialny Kubica? Ze mu sie bolid caly czas psul? Czy, ze go inzynierowie nie zdarzyli wypuscic? Nikt z niego Boga nie robi, ale golym okiem widac, ze ma bardzo duzy talent. Heidfeld przy Kubicy to solidny rzemieslnik, bardzo doswiadczony, ale bez wiekszych sukcesow i talentu. Potrafi pojechac bardzo poprawnie i zajac jedno z czolowych miejsc, ale to wszystko. Jesli chodzi o Vettela to musi sie jeszcze sporo nauczyc. Mysle, ze po tym sezonie dobrze by bylo gdyby zastapil Heidfelda, ktory dobija do trzydziestki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: 157.25.136.* 19.06.07, 10:43 Zgadzam się!!! Heidfeld ma za sobą już ponad 100 wyścigów i ani razu nie wygrał. Lecz jeżeli miała bym wybierać między nim a Vettelem wybrała bym starszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marych Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.mst.gov.pl 19.06.07, 08:43 Szkoda że wszyscy nie wypadli z toru. Wtedy nie było by żadnych wątpliwości, że Sebastian jest mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamilton Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.dolsat.pl 19.06.07, 09:14 jasne, szumi 2 juz jest skocz.pl/mpg3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: over5 Re: Vettel, czyli nadchodzi Schumi II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 10:28 zobaczycie że Vettel we francji poradzi sobie jeszcze lepiej i wtedy bedzie wszytsko wiadomo. kubica w drugim swoim wyscigu w turcji był 12. vetel na pewno pokaże coś wiecej chociaż jest od niego mlodszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka A ja liczę na Renault IP: 157.25.136.* 19.06.07, 10:41 Zgadzam się z większością tekstów na forum co do tego że Vettel nie jest fascynujący i gdyby nie jego dwaj rodacy to dojechał by na 10 miejscu. Jednak ja po cichy liczę że Kovalainen będzie sobie radził coraz lepiej (co widać po GP USA), BMW poczuje naciski ze strony tego teamu i nareszcie będzie traktował równo dwa bolidy. Odpowiedz Link Zgłoś