Gość: pabian IP: *.ziemowit.ds.polsl.gliwice.pl 11.06.03, 23:21 a mnie wstyd za was. jak my sie w tej uni pokrzemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anula Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.ibles.waw.pl 11.06.03, 23:23 mnie też jest wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabal Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: 62.244.148.* 12.06.03, 00:19 Co tu duzo mowic wstyd jak cholera. Zal mi tylko Janasa bo to ze pilkarze nie realizuja zalezen meczowych to nie jego wina. I nie gadajcie Engel wroc tylko pilkarze ruszcie dupy. Czy to wina trenera ze pilkarze to cioly ktore jak maja troche pomyslec to jest problem. Jakby tak wyslac ich na jeden dzien do roboty na kopalnie to by zobaczyl jeden z drugim jak ciezko ludzie pracuja dla nedznych paru groszy gdy oni opierdzielaja sie niemilosiernie za taka kase ze gornik tego przez cale zycie nie wypracuje. Proponuje Wisle sprzedac Kosowskiego jak najszybciej jezeli chca jeszcze jakas kase zarobic bo za pol roku to nawet 500tys euro nie dostana. Kosowski z czym do ludzi???!!! Pytam z czym? Mocny jest tylko w gebie i jaki to on dobry jest. Z taka gra to wroze mu lawe w zachodnim klubie. Szymkowiak jeszcze wieksza tragedia. Na Lechu to morde darl do wszystkich a tu nawet dokladnie podac nie mogl. Moglbym tak wymieniac i wymieniac. Zawsze staram sie bronic pilkarzy i trenerow ale miarka sie przebrala. Jak oni nas maja w dupie to ja tez ich mam. Tak nieszanowac kibicow ktorych w koncu reprezentuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas To problem kadry... IP: 138.227.189.* 12.06.03, 08:12 trenerskiej. Tak sie jakos dziwnie sklada, ze reprezentacja mlodziezowa radzi sobie dobrze i to nie od dzisiaj. Dlaczego wiec ci sami pilkarze cofaja sie w rozwoju w kadrze seniorow? Ponadto budzi watpliwosci szkolenie techniczne, taktyczne, sprawnosciowe etc... Moim zdaniem NIE MA W POLSCE TRENERA, KTORY POTRAFI POPROWADZIC REPREZENTACJE NARODOWA! Nie ma. Trener musi byc autorytetem tak jak kiedys Gorski byl. Musi wzbogacac i inspirowac zawodnikow, pozwalajac im na wlasna inwencje. No, i musi wiedziec jak sie wygrywa mecze. Takiego dzis w Polsce nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek.F nyc. Re:Janas jak Boniek IP: *.nyc.rr.com 12.06.03, 16:45 Zgadzam sie absolutnie z opiunia,ze w Polsce jest problem szkolenia zawddnikow a pszedewszystkimm brak wizji czy taktyki, pokazali to dotychczas panowie Boniek i Janas.Skoro Listkiewizcz &Co.gnoja takich trenerow jak p.Engel,ktory wypchnol po 16 latach polska pilke z blota to nie ma sie co dziwic ze wrocilismy z powrotem na dno.Dwa ostatnie mecze (wegry i ze Szwecja) pokazaly jakim trenerem jest Janas.Mamy dwoch klasowyh trenerow Engela i Kasperczaka ktorzy jeszcze moga pomoc w eliminacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska 9 mln przeciwko 38 mln 12.06.03, 18:21 jak to jest ze 9 mln spoleczenstwo (Szwecja) moze miec dobrych sportowcow a wsrod ponad 4x wiekszej populacji Polski taka miernota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jck Re: 9 mln przeciwko 38 mln IP: *.010-87-67626721.cust.bredbandsbolaget.se 12.06.03, 18:55 tak ale w szwecji sa kluby dla dzieci od 5 lat, jest calkim inaczej organizowane.Kazda mala wioseczka ma druzyny od 5 la do seniorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motylek Zabal powinieneś się leczyć. IP: *.wne.uw.edu.pl 12.06.03, 10:24 Takie jest moje zdanie. "To nie wina Janasa, że ...bla bla bla"- co za bzdury. Owszem nasi nie moga sie równać z reprezentacją, która na mundialu kończyła "grupę śmierci" z pierwsza lokatą. Janas na każdy mecz ma zupełnie inne ustawienie zawodników. Nie ma reprezentacji na świecie, która zgrałaby sie w przeciągu paru dni. Nasi przez to musieli grać w pojedynkę przeciwko Szwedom, którzy do każdego meczu podchodzą w takiej samej formacji (w przypadku braku któregoś z nich wprowadza się DROBNE korekty). Trzeba było zostawić skład, który pomimo klęski na mundialu stanowili ZESPÓŁ. Zwycięstwo w eliminacjach zawdzięczaliśmy zgraniu. Nie będe juz nużył czytelnika. Krótko:Janas spierdalaj na drzewo do Afryki, a ty Zabal powinienes mu dotrzymać towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny B. Re: Zabal powinieneś się leczyć. IP: *.chello.pl 12.06.03, 11:38 Człowieku... To ty powinienes sie leczyc!!! Jestes jak dziennikarz przegladu sportowego. Potrafisz tylko krytykowac, a sam nie masz pojecia o pilce. Pewnie jak za kadencji Engela Polacy nie zdobyli gola przez prawie 500 min. to byles pierwszy za jego odejsciem. Dajmy szanse Janasowi. Zreszta nawet najlepszy trener nie mogl przewidziec, ze Szymkowiak czy Kosowski moga zagrac na poziomie IV ligi Zanzibaru. Wniosek jest jeden : Patałachom z Wisły dziekujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic jestes slepy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 12:06 Czy Ty nie widzisz czlowieku ze Janas nie ma zielonego pojecia o taktyce pilkarskiej? Po 5 minutach widac ze ta druzyna nie ma zielonego pojecia co ma robic na boisku. Trudno zliczyc 2 celne podania, caly czas sie rozgladaja gdzie kto jest. Prawda jest taka ze jedynym trenerem w Polsce ktore my pojecie o nowoczesnym futbolu jest Kasperczak. I mam nadzieje ze przez najblizsze lata bedzie pracowal w Krakowie, gdyz dzieki temu przyjemnie sie patrzy na gre Wisly, a gra reprezentacji przypomina III ligowa kopanine. Gość portalu: zabal napisał(a): > Co tu duzo mowic wstyd jak cholera. > Zal mi tylko Janasa bo to ze pilkarze nie realizuja zalezen meczowych to nie > jego wina. I nie gadajcie Engel wroc tylko pilkarze ruszcie dupy. Czy to wina > trenera ze pilkarze to cioly ktore jak maja troche pomyslec to jest problem. > Jakby tak wyslac ich na jeden dzien do roboty na kopalnie to by zobaczyl jeden > z drugim jak ciezko ludzie pracuja dla nedznych paru groszy gdy oni > opierdzielaja sie niemilosiernie za taka kase ze gornik tego przez cale zycie > nie wypracuje. > Proponuje Wisle sprzedac Kosowskiego jak najszybciej jezeli chca jeszcze jakas > kase zarobic bo za pol roku to nawet 500tys euro nie dostana. Kosowski z czym > do ludzi???!!! Pytam z czym? Mocny jest tylko w gebie i jaki to on dobry jest. > Z taka gra to wroze mu lawe w zachodnim klubie. Szymkowiak jeszcze wieksza > tragedia. Na Lechu to morde darl do wszystkich a tu nawet dokladnie podac nie > mogl. Moglbym tak wymieniac i wymieniac. > Zawsze staram sie bronic pilkarzy i trenerow ale miarka sie przebrala. Jak oni > nas maja w dupie to ja tez ich mam. Tak nieszanowac kibicow ktorych w koncu > reprezentuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: jestes slepy? IP: 195.136.36.* 12.06.03, 15:18 Gość portalu: kibic napisał(a): > Czy Ty nie widzisz czlowieku ze Janas nie ma zielonego pojecia o > taktyce pilkarskiej? Po 5 minutach widac ze ta druzyna nie ma > zielonego pojecia co ma robic na boisku. Trudno zliczyc 2 celne > podania, caly czas sie rozgladaja gdzie kto jest. > Prawda jest taka ze jedynym trenerem w Polsce ktore my pojecie o > nowoczesnym futbolu jest Kasperczak. I mam nadzieje ze przez > najblizsze lata bedzie pracowal w Krakowie, gdyz dzieki temu > przyjemnie sie patrzy na gre Wisly, a gra reprezentacji > przypomina III ligowa kopanine. > > Gość portalu: zabal napisał(a): > > > Co tu duzo mowic wstyd jak cholera. > > Zal mi tylko Janasa bo to ze pilkarze nie realizuja zalezen > meczowych to nie > > jego wina. I nie gadajcie Engel wroc tylko pilkarze ruszcie > dupy. Czy to wina > > trenera ze pilkarze to cioly ktore jak maja troche pomyslec to > jest problem. > > Jakby tak wyslac ich na jeden dzien do roboty na kopalnie to > by zobaczyl jeden > > z drugim jak ciezko ludzie pracuja dla nedznych paru groszy > gdy oni > > opierdzielaja sie niemilosiernie za taka kase ze gornik tego > przez cale zycie > > nie wypracuje. > > Proponuje Wisle sprzedac Kosowskiego jak najszybciej jezeli > chca jeszcze jakas > > kase zarobic bo za pol roku to nawet 500tys euro nie dostana. > Kosowski z czym > > do ludzi???!!! Pytam z czym? Mocny jest tylko w gebie i jaki > to on dobry jest. > > Z taka gra to wroze mu lawe w zachodnim klubie. Szymkowiak > jeszcze wieksza > > tragedia. Na Lechu to morde darl do wszystkich a tu nawet > dokladnie podac nie > > mogl. Moglbym tak wymieniac i wymieniac. > > Zawsze staram sie bronic pilkarzy i trenerow ale miarka sie > przebrala. Jak oni > > nas maja w dupie to ja tez ich mam. Tak nieszanowac kibicow > ktorych w koncu > > reprezentuja. Kasperczak, Kasperczak, Kasperczak, ciągle słydzę to samo. Jednak zauważ, że on osiągnął wyniki z Wisłą po roku pracy. Poza tym dla tych piłkarzy praca w Wiśle jest szansą sportową i możliwością do niezłych zarobków i oni robią wszystko co on powie bez szemrania, bo jest to jedyny klub, w którym można się wypromować i jedyny klub z perspektywami. Natomiast w reprezentacji grają piłkarze tacy jak Hajto, Świerczewski, Dudek i inni przekonani o swoich ponadludzkich umiejętnościach piłkarskich. Dla nich reprezentacja to możliwość dobrej wyżerki w Sobieskim, zaliczenia paru dziwek w Świerkańcu i innych przyjemności o których niewiele wiadomo. W Wiśle bawił się Kaliciak i go nie ma i nikt po nim nie płacze. Tam każdy ma za dużo do stracenia. Natomiast w reprezentacji nawet Kasperczak nie zmusi Hajty, Świerczewskiego czy innych do pracy i podporządkowania się jemu. Oni będą się skarżyć, że to im nie pasuje, czy tamto. Kasperczak jest dobrym trenerem, ale w reprezentacji zepsułby sobie tylko karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 12:45 chce zabrac glos w sprawie wystepu polskich pilkarzy.Nie jestem wielkim kibicem pilki ale gdy gra reprezentacja zawsze ogladam i podziwiam.Drodzy panstwo problem nie lezy wcale ani w trenerze ani w umiejetnosciach pilkarzy tylko i wylacznie w ich glowach.ja sam przez 13 lat profesjonalnie zajmowqalem sie sportem(pilka reczna)i wiem na czym rzecz polega.my jestesmy mocni na polskim podwórku(patrz wisla)i w swoim amatorskim srodowisku przecietniakow ktorym wydaje sie ze sa swietnym zawodnikami ale jesli gramy naprawde z profesjonalistami powietrze z nas uchodzi i stajemy sie biednymi, pokopanymi i pokrzywdzonymi polaczkami.popatrzcie jak gral wczoraj Kosowski czy Szymkowiak ponoc gwiazdy krajowej pilki.Jezeli polski pilkarz juz cos osiągnal(w sensie finansowy)odchodzi mu ochota do wspinania sie na wyzsze poziomy swoich umiejetnosci.Popatrzcie na Michaela Jordana, porownajcie jego dokonani jego finanse i jego sportowa ambicje???!!!!szkoda slow.ten moj wywod dotyczy calego naszego sportu,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolennik ENGELA Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.03, 12:46 Kolo jak zes taki madry to sam pokarz co potrafisz. Jak uwarzasz ze grajac w obronie wygramy mecz to znaczy ze sie ktos tu myli i w tym przypadku jestes ten. Moim zdaniem Engel nalezy do tych najslynniejszych Polskich trenerow pilki noznej a Janas do tych co nie maja nawet zielonego pojecia o pilce noznej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E N G E L W R A C A J!!!!!!!!!!!!! JANASSSSSSSSSSSSSSSSSSS SPADAJJJJJJJJJJJJJJJJJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koterr Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.ocean.univ.gda.pl 12.06.03, 08:51 A za ma co nam byc wstyd? Wstyd powinno byc Janasowi, ze wogole bral kadre nie majac na nia pomyslu! Gdyby go mial nie gadalby bzdur, ze jedzie po 3 pkt... 0:0 byloby naszym sukcesem. Wstyd powinno byc Listkiewiczowi za to, ze tak szybko pozbyl sie Andżela nie majac sensownej alternatywy. Wracamy do prozy polskiej reprezentacji, w ktorej trzeba przelykac 0:3 ze Szwecja, czy Norwegia. No chyba, ze faktycznie przyjdzie trener, ktory ze sredniakow potrafi wydobc jakosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: 195.94.197.* 12.06.03, 13:38 Gdy chodzilem do szkoly podstawowej, duma dla mnie bylo grac w reprezentacji szkoly. Gdy jako junior zagralem w seniorach miejscowej druzyny, bylem dumny z siebie, gdy ojciec pochwalil mnie za gre. Wzorem dla mnie byl ciezko pracujacy na boisku Grzegorz Lato. Ojciec mowil, jesli zawodnikowi brakuje techniki to szybkoscia i zaangazowaniem musi zabiegac przeciwnika. Gralem za nic, za diete. Wazna byla duma, ze to ja, a nie kto inny reprezentuje nasze miasteczko, czy szkole. Nie poddawaj sie krzyczal z lawki ojciec, walcz, wracaj, nie odpuszczaj, nie stoj jak baba, nadstaw noge do pilki, nie odwracaj sie dupa do pilki, tylko przodem do przeciwnika. Marzylem o reprezentacji, ale nie mialem tego szczescia. Wstyd mi za naszych pilkarzy. Maja wszystko, pieniadze, slawe, dobra prace. Brakuje im dumy. Tylko po co im ona skoro i tak wszystko maja. Przeciez za dume nikt nie zaplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Jest nam wsyd? IP: *.lubzel.com.pl 12.06.03, 14:28 Nie jestem znawcą piłki nożnej ale tak jak ja to widzę to niepotrzebnie jest naszym zawodnikom wstyd. Zrobili po prostu wszystko na co było ich stać i nikt nie może mieć do nich pretensji, a z naszą piłką nie jest jeszcze tak źle skoro mogliśmy wygrać z San Marino i Kazachstanem, czyli że jest od nas ktoś gorszy. Przecież nawet w tak silnych ligach jak włoska znajdują się piłkarze i trenerzy oględnie mówiąc niezbyt górnych lotów - mam tu na myśli trenera Lazzio, któremu podobał się Kamil Kosowski. Jednym słowem, chłopaki nie załamujcie się, do pokonania jeszcze tyle drużyn, np. Lichtenstein, Bhutan, Górna Wolta. Dla każdego starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzii Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.ds.uj.edu.pl 11.06.03, 23:25 NAM TEŻ JEST WSTYD! Szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totti Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.w80-15.abo.wanadoo.fr 11.06.03, 23:26 To zakryjcie ten wasz wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a A ja i tak jestem z wami głowa do góry IP: *.ports.pol.pl 11.06.03, 23:41 do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent Re: A ja i tak jestem z wami głowa do góry IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 01:14 tyle razy sobie mowilem, ze nie bede tym sobie nerwow szarpal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mawo Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.mila.edu.pl 12.06.03, 07:07 Od dawna nie oglądam naszer reprezentacj bo z góry przewiduję że i tak przegrają moim zdaniem nie jest to wina trenerów tylko powiedzmy sobię prawdę - my poprostu nie mamy dobrych piłkarzy, dziwi mnie fakt że jeżeli ci sami ludzie grają w zagranicznych klubach i strzelają bramki a u nas w reprezentacji tylko się kompromitują to coś nie tak. Przyczyna wydaję mi się jasna: po pierwsze tam dostają pieniądze za efekty a u nas za występ i po drugie brakuje im hartu walki dla Rzeczypospolitaj z powodu bardzo słabej kondycji psychicznej - ich dobija stres bo grają przed milinami Polaków i myślą co będzie jeżeli przegrają. Uważam że za te pieniądze które dostają, 90 min gry to powinna być kaszka z mlekiem w końcu trenują cały rok moim zdaniem może nadają się do 4 ligi ale nie do kadry bo brak im ducha wojownika bo myślą co "mamusia i tatuś" powiedzą po meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oslo Malysz wroc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cm.chello.no 11.06.03, 23:26 bo tylko ty umiesz zwyciezac ci pilkaze to tylko ustawic pod mur i powystrzelac az krew mnie zalewa ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savo Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.ny325.east.verizon.net 11.06.03, 23:26 a na co wy liczyliscie slabi sa i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Tylko tyla Łachudry macie do powiedzenia ?!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.06.03, 23:27 I co dalej ? Nadal bedziecie trzepac kase . Nic Wam sie nie należy Partacze !!! Wstyd !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feder Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.03, 23:29 hmm jak to powiedział dudek egzekucia , tylko czy napewno winny dokonał żywota . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane Nie ma żadnych szans IP: 80.48.253.* 11.06.03, 23:33 Oddać kasę na jakiś szczytny cel, a pozostałe mecze walkowerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Mecz sie ulozyl w pierwszej polowie IP: *.proxy.aol.com 12.06.03, 00:00 Spojrzcie na Anglikow: po I polowie 0:1 za Slowacja i grali zenujaco (Angielscy komentatorzy nie zostawili na nich suchej nitki)Wygrali 2:1 w dobrym stylu (szwedzki trener opanowal chlopcow w przerwie, no i pokazali klase) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.man.polbox.pl 11.06.03, 23:35 a co nas to kurwa obchodzi ze wam jest wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroolick Jest nadzieja IP: *.acn.pl / 10.72.4.* 12.06.03, 00:09 Oj, nie było tak tragicznie... Taka reprezentacja jaka liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALDI Re: Jest nadzieja IP: *.ptf.pl 12.06.03, 11:40 Gość portalu: kroolick napisał(a): TY CHYBA NAJEBANY WCZORAJ BYŁEŚ? NIE TAK TRAGICZNIE. AMATORZY NIE ZASŁUGUJĄ NA GRĘ W REPREZENTACJI, SĄ BEZLITOŚNIE CIENCY I SŁABI. JEDYNIE HAJTO I BĄK SZACUNEK, RESZTA DO WYPIERDOLENIA. ALE NAJGORSZE JEST TO ŻE PAN LISTKIEWICZ ZOSTAWIA JANASA DO EL. MISTRZOSTW ŚWIATA. zaorać TO ŚCIĄGNĄC MŁODYCH TYCH CHOĆBY Z KAZACHSTANEM. KOSA JAK DOSTANIE WISŁA ZA NIEGO 500000 EUR. TO BĘĄ FRAJERAMI. ZERO MENTALNOŚCI I HONORU. WON GWIAZDECZKI Z MUCHAMI W NOSIE. WSTYD I HAŃBA > Oj, nie było tak tragicznie... Taka reprezentacja jaka liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.chello.pl 12.06.03, 00:19 Jacek Bąk chyba już zapomniał o meczu z Łotwą w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexenid Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 00:30 Wzruszające. Wstydem to meczu jeszcze nikt nie wygrał. Zamiast się mazać i wstydzić wzięlibyście się do roboty, a nie strugali gwiazdorów, którymi nie jesteście. A jak się w kadrze nie chce wysiliać to rezygnować z reprezentacji i do niej nie wracać!!! Jest kolejka innych, którzy może nie mają waszych "umiejętności" ale przynajmniej mają w sobie odrobinę świerzości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki CO TO ZNACZY JEST WAM WSTYD??? ILE MACIE LAT?ROZWIAZAC IP: *.proxy.aol.com 12.06.03, 00:41 DRUZRYNE ITYLE!!!! PIENIADZE PRZEZNACZYC NA 'DOM DZIECKA'! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: 213.155.178.* 12.06.03, 00:49 Narszcie w polskiej piłce zaczyna być dobrze (sic!). Piłarze po meczu przegranym nie marudzą, że za późno przyjechali albo trzęsło w samolocie czy inne pierdoły tylko od razu walneli się w piersi, że dali dupy. Zaczyna to być zdrowe. Nie ma co zmieniać trenera bo popełni się ten sam błąd co ze zmianą Engela. Teraz bez presji wszystko niech poukłada Janosik. Zawsze można pomieszaćw grupie i załatwić komuś EURO a komuś zabrać (vide: Ostatni mecz MS'02 z pewnymi Amerykanami ale Protugalczycy patałachy nie skorzystali). Wszytko tkwi zdaje się w głowie piłkarzy bo umiejętności im nie brakuje mierząc do innych zespołów. Porządek porządek i jeszcze raz porządek! Ale też spokój, spokój i jeszcze raz spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec-dyrektor Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd 12.06.03, 00:56 a mnie synku za Twoją ortografię baaardzo wstyd :( taki sam kibel jak polska repra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEFAN KOMPROMITACJA IP: *.client.attbi.com 12.06.03, 01:05 PELNA KOMPROMITACJA A ZWLASZCZA WISLACY. WILS POWINNA SZYBKO POZBYC SIE KOSOWSKIEGO PUKI KTOS CHCE GO JESZCZE KUPIC JEST CIENIUTKIJAK JOP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak_slow Re: KOMPROMITACJA IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.06.03, 01:12 ...rezygnacja i nuda smiech podszyty zwatpieniem nierealnym marzeniem ze tym razem cos musi sie udac... a tak mi sie jakos skojarzyl ten kawalek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: procik Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.kam.pl 12.06.03, 01:12 wazne, ze przynajmniej z Malta wygralismy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crash POPRAWCIE W KONCU TEN WYNIK!!! IP: *.aeriscomputers.net 12.06.03, 01:18 Nie wiem, czy w GW wszyscy juz oslepli na starosc, czy moze to wina poznej pory albo skolatanych po blamazu nerowow. Czy tylko ja to widze??? Na glownej stronie i we wszystkich podstronach wciaz widnieje wynik: Szwecja - Polska 0:3 To az po oczach daje, zwlaszcza po takiej grze Polakow jak dzis... Wiec niech ktos sie tym w koncu zajmie, bo to jeszcze bardziej mi na nerwy dziala... Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gest Re: POPRAWCIE W KONCU TEN WYNIK!!! IP: proxy / 192.168.101.* 12.06.03, 07:29 Masz rację. 0:3 znaczy Polska wygrała, a my nie powinniśmy się wstydzić tylko cieszyć ze zwycięstwa. W końcu gazeta nie kłamie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Elegancka druzyna IP: *.eds.net 12.06.03, 01:19 Ciekawy jestem kto zaprojektowal dlugosc spodenek reprezentacji. Dlaczego maja dluzsze od innych druzyn? Oni sa tacy 'cool guys'. Ale chyba nie, bo nie umieja grac. Juz na Mundialu rzucilo mi sie to w oczy, ze mieli najdlusze spodenki z wszystkich druzyn. Moze by zaczac naprawe reprezentacji od spodenek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Elegancka druzyna IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 01:39 plączą się im nogi w tych spodenkach, i widać jakie skutki. Reprezentacja Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodamis Re: Elegancka druzyna IP: *.dhcp4.washington.edu 12.06.03, 02:02 to byl skandal, trzy null'a to reprezentacja Polski od nikogo nie powinna dostac, pieniadze za startowe zabrac i oddac ludziom ktorzy na to zasluguja (czytaj, zapieprzaja zeby na chleb starczylo), kasa powinna byc tylko za awans, to tyle, bo to co chcialbym powiedziec to zdejmie "cenzura" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Elegancka druzyna IP: 213.155.178.* 12.06.03, 02:12 Gość portalu: wodamis napisał(a): > to byl skandal, trzy null'a to reprezentacja Polski od nikogo > nie powinna dostac, pieniadze za startowe zabrac i oddac ludziom > ktorzy na to zasluguja (czytaj, zapieprzaja zeby na chleb > starczylo), kasa powinna byc tylko za awans, to tyle, bo to co > chcialbym powiedziec to zdejmie "cenzura" Dla kasiory to żaden z nich by palcem w bucie nie ruszył. W klubie zarabiają tyle, że te startowe to symboliczna złotówka. Nie ma co uzdrawiania w sporcie zaczynać od liczenia kasy bo to nie zakład produkcyjny. Po prostu kto dał ciała to na ławę (vide: świerszczu, Liberski i inni). Ale też w nieskończoność. Porządek jakiś musi być i problem jest z porządkiem. Jak w module programu z tysiącem linii (po cholerę takie duże) i diabli wiedzą co robią poszczególne instrukcje bo analiza, projekt dokumnetacja, komentarze zrobione na sztukę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Elegancka druzyna IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 12.06.03, 03:46 Jest potrzebna jakas radykalna zmiana. Zmiana systemu selekcji zawodnikow, a najlepiej calego zarzadu PZPN. Ale oczywiscie to sie nie stanie. Po prostu cala generacja musi sie zmienic. Zmiana paru zawodnikow (czy trenerow) niczego nie zmieni. Byc moze rzeczywiscie PZPN powinien zatrudnic trenera z zagranicy ? Wiem ze dobry trener kosztuje ogromne pieniadze, ale przynajmniej jest wtedy jakas nadzieja na zmiane calego systemu- Polskiego systemu....!!! Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Elegancka druzyna IP: *.010-87-67626721.cust.bredbandsbolaget.se 12.06.03, 18:49 ... a moze by bylo lepiej bez spodenek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Elegancka druzyna IP: *.telia.com 12.06.03, 16:00 Musza miec takie duze spodenki, bo robia w gacie przed rozpoczeciem meczu. Gdzies to sie musi zmiescic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisha Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 03:42 moge przezyc Dudka ...ale nie zniose Janasa z jego Wichniarkiem i jego taktyka:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda gadac Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 12.06.03, 04:55 Jestem bezrobotny gornik... nadaje sie do kadry - tez umiem sie wstydzic!!!! P.S. Ale mam jeden warunek: na zgrupowaniach tylko z zonami... lub (jeszcze lepiej) z innymi panienkami - to taka nowa metoda! No i Wronki... tylko bron boze ten inny wronienski zaklad, gdzie dyscyplina wieksza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Gazeto WSYD! IP: *.gc.perm.onthenet.net 12.06.03, 06:02 WSYD to powinno byc gazecie... Dwa artykuly o meczu i dwa bledy w tytulach: Szwecja-Polska 0:3 ...? I ten WSYD Do dupy! panowie, do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Polscy piłkarze o meczu: Jest nam wsyd IP: 64.231.170.* 12.06.03, 06:03 Dobrze ze tak dostali w lep, i potrafia przyznac sie z tego. Bak ma racje z taka pilka nie mamy czego szukac w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUM TO TYLKO SPORT.. IP: 195.205.16.* 12.06.03, 06:58 cóż lepsi wygrwają..... moja rada: 1. JANAS ZOSTAJE 2. DRUŻYNA ZOSTAJE 3. GRAJCIE I ZGRYWAJCIE SIE... to jedyny sposób Odpowiedz Link Zgłoś