Gość: yhwh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 21:25 nie mam jeszcze opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
on691 Szwedzi niezadowoleni z Tomasza Golloba 27.06.07, 22:19 podobno w Polsce jest wieeeeeeeelkie zainteresowanie zuzlem,ale jak sie wlezie na forum zuzlowe,to kiepsciutko,kiepsciutko.Malo uczestnikow,ciagle kilka tych samych osob,a tematyka obrabiana jest zwykle w dwoch -trzech zdaniach. Tak wiec,milosnicy zuzla, nie przesadzajcie z tym waszym dyskryminowaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Szwedzi niezadowoleni z Tomasza Golloba IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.07, 10:08 Nie ilość sie licy a jakość gazdo. Znajdźta na tym psykład na innym forum takie wybitne łosobistości jak jo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yrek Szwedzi niezadowoleni z Tomasza Golloba IP: 82.146.225.* 27.06.07, 23:21 jo, jok sie zly czuja to przecie po co ma jechoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loo daleko... IP: *.012-47-6e6b701.cust.bredbandsbolaget.se 28.06.07, 05:29 Avesta lezy w Dalarna- to chyba najbardziej na polnoc wysuniete miasto zyzlowe w Szwecji, plus to dawny klub Rickardssona...Nie dziwie sie Gollobowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: daleko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:56 Niech sobie te Szwedy po Tomaszku tak nie dworujom bo jak się chłopina wk.tamtarura to na następne zawody przyleci samolotem pilotowanym wiecie przez kogo i jak im na stadionie wyląduje... Siwy dym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: daleko... IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.07, 15:12 A Jocek piechty pono do ty Szwecyji póńdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
w_t_s Re: daleko... 28.06.07, 19:27 BACO zacznij pisac po polsku bo to co uskuteczniasz to ani goralszczyzna ani jezyk przedszkolakow tylko chyba twoj wlasny wyniesiony z tyfusolandii...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: daleko... IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.07, 22:06 Jak mi gazdo pedziecie ka to tyfusolandia to sie postarom hej. Tylko wicie, jo mom dziewindziesiont lot to cinsko bycie no łale dla wos zrobia co banda mók. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
w_t_s Re: daleko... 28.06.07, 22:22 jakbys ino kurde mogl to by bylo ino fajnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: daleko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:15 A po gazdzie "w_t_s" od razu widać skąd jest bo mu się przelewa dowcip za dowcipem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biim Re: daleko... IP: *.as.kn.pl 29.06.07, 00:27 Szrek w tym momencie jestes prostakiem mc2. Ciul z żuzlem, antagonizmy klubowe - trudno. Piejesz jednak do dramatów ludzkich takich jak powódź. Chyba nie wiesz ile ludzi straciło dach nad głową, nie wiesz widocznie co to znaczy żywioł. Pieprzysz te swoje farmazony i wydaje Ci się, że jestes taki elokwentny. Brak mi słów dla twojej głupoty. Jesteś prosty jak pół kilo gwoxdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: daleko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 07:46 biim: spróbuj poszukać pomocy u okulisty lub innego dobrego lekarza, skoro na wszystko czego nie rozumiesz zawsze reagujesz chamstwem i obelgami. Mimo różnic jakie nas dzielą życzę ci pełnego powrotu do zdrowia. A na koniec: bez względu jakimi za chwilę zioniesz plwocinami nie zamierzam ci odpowiadać. Zostań sam ze swymi problemami (roz...?...nie Jaźni czy nadmiar nicków?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: daleko... IP: 83.238.144.* 29.06.07, 12:15 Wy onygo podejrzewocie, jo? Łojojoj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bid-gość Re: daleko... IP: *.proxy.aol.com 29.06.07, 15:47 Gość portalu: Szrek napisał(a): > biim: spróbuj poszukać pomocy u okulisty lub innego dobrego lekarza, skoro na > wszystko czego nie rozumiesz zawsze reagujesz chamstwem i obelgami. Mimo różnic > > jakie nas dzielą życzę ci pełnego powrotu do zdrowia. > A na koniec: bez względu jakimi za chwilę zioniesz plwocinami nie zamierzam ci > odpowiadać. Zostań sam ze swymi problemami (roz...?...nie Jaźni czy nadmiar > nicków?) Szrek, juz ci kiedys powiedzialem w przypadku gdy w glupawy sposob spamowales swoja glupawa stronke, ze jestes ZEREM intelektualnym, wczesniej ktorys z forumowiczow zastanawia sie dlaczego to forum jest tak puste, odpowiedzia jestes ty szrek ze swoim boyfriendem baca, jestescie wszedzie, przy kazdym temacie i zawsze jestescie chamscy i aroganccy, widzisz szrek, nie wystarczy odeslac kogos do lekarza rzeby przykryc swoja glupote, ludzie to widza i ci o tym wyraznie mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: daleko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 15:51 No po prostu mnie powaliłeś. Zwłaszcza swoim "...rzeby..." Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biim Re: daleko... IP: *.as.kn.pl 29.06.07, 20:28 Mam Ci przypomniec jak napisałeś upokarzający? Szrek w dwóch linijkach zrobił 2 byki ortograficzne, a teraz innym wytyka pomyłki. Śmieszny jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: daleko... IP: 83.238.146.* 29.06.07, 23:03 Jak chodzi o łortografię to jak wiadomo jo żech jest niekwystionowanym liderem i sie nie mata ło co gazdowie sprzyczać bo mnie starygo bacy w ty dziedzinie i tak nie pokonocie hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biim Re: daleko... IP: *.as.kn.pl 30.06.07, 12:28 To twój sługa ma z tym problem, sam robi byki, a komus dogaduje. A wy baca jesteście takim samym liderem jak wasza Polonia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: daleko... IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.07, 18:56 Jo sie na lidera nie pisoł, mom dziewindziesiont lot ale takowych łambicji ni mom. A jak żech kajś pisoł inaczy to mnie łoświećta bo se nie przypominom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biim Re: daleko... IP: *.as.kn.pl 30.06.07, 21:25 Baca stary Ty i żlepy...popatrz na poprzedni swój wpis, to zobaczysz co pisałes o liderze Odpowiedz Link Zgłoś