Gość: łeee IP: aga:* / 192.168.2.* 16.06.03, 09:35 i wygrala nudna schematyczna koszykowka :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Flapjack Re: San Antonio mistrzem NBA IP: *.dabnet.pl / 192.168.1.* 16.06.03, 09:37 Dokładnie. Nuda, nuda, nuda... Ale ogólnie NBA z roku na rok obniża loty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRZYK Re: San Antonio mistrzem NBA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 13:41 SPURS TO BEZNADZIEJNY KLUB.NBA JUZ PO ODEJSCIU JORDNA Z CHICAGO NIE BYLO TYM CZYM WCZESNEIJ.NAWET BRYANT NEI ZASTAPIL GO A PRZECIEZ TAKI BYL TYP ZE ON TO NASTEPCA.NBA JUZ NIE WZBUYDZA TAKIEGO ZAINTERESOWOANIA POZATYM NAWET NA ZAGRANICZNYCH STACJACH NIE OBEJRZYMY MECZOW.ZATEM CO MAMY JECHAC DO USA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanWes Re: San Antonio mistrzem NBA IP: 62.233.157.* 16.06.03, 09:42 Można by powiedzieć, że NBA stała się tak nudna jak Formuła 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi San Antonio jak Anwil w PLK IP: *.sulzer.com 16.06.03, 09:47 same analogie, wynik finalu 4-2 (San Antonio-New Yersey, Anwil- Prokom) mecze wygrane takze na wyjezdzie tylko mala roznica ze San Antonio mialo przewage parkietu a Anwil nie no i Anwil ma Urlepa...no i nieco inny poziom )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miela Ble ;-) IP: *.commedia.pl 16.06.03, 10:25 I kurde po co o tym piszecie? Kogo to obchodzi? Wiekszosc Polakow nie widziala w tym sezonie zadnego meczu NBA, bo nie miala gdzie go zobaczyc. Mecze playoff czy finaly to juz w ogole cos nieosiaglanego. Poza tym... co to w ogole jest... Nie wiem, jakos tak bez sensu. Czuje sie bardzo odciety. Nie rusza mnie to specjalnie, ze to akurat te druzyny graly w finale, ze Spurs wygrali. Kiedy walczyli z New York Knicks bylo wiadomo, ze wygraja, bo Ewing nie mogl grac, ale przynajmniej moglem ogladac te mecze i bylo fajnie. Mozna bylo zobaczyc kawalek ciekawej koszykowki. A teraz? Do Europy sie zblizamy powiadacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszal Dzieki Spurs! Dzieki David! Dzieki Tim! IP: *.toya.net.pl 16.06.03, 11:25 No i znow po 4 latach przezylem niesmamowite chwile. Jestem fanem (fanatykiem?) Spurs od przelomu lat 80 i 90, a wiec kupe czasu. Koszykarze z San Antonio pokazli, kto jest najlepszy i w tym sezonie. Super gra Duncana, wspaniale zakonczenie cudownej kariery Robinsona. Szkoda, ze juz nie bedzie Admirala na parkietach, no ale mysle, ze i tak moze byc znow tak dobrze. A wszystkim antyfanom Spursow (szczegolnie tym od Lakersow) proponuje nieodzywanie sie lub uznanie klasy rywala. Jeszcze jedno. Transmisje finalow byly w 205(!) krajach, ale nie w Polsce. Totalna zenada. Pozdro dla wszystkich fanow San Antonio Spurs! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabol130 TIMVP i spolka, brawo chlopaki IP: *.satx.rr.com 16.06.03, 18:59 Milo mi bylo przeczytac twoj post Miszal, i bardzo mnie cieszy twoja radosc z wygranej Spurs, tu w San Antonio wczoraj ludzie pouciekali z ulic przed meczem i powrocili na nie po meczu z takimi humorami ze trudno je opisac. Czuje sie oddanie najlepszych kibicow w NBA do swojej druzyny i cieszy mnie ze i w Polsce fani Spurs tez sie raduja. Mecz byl swietny, szczegolnie 4 kwarta dzieki ze Claxton i Jackson w koncu zagrali na poziomie Duncana i Robinsona bo reszta druzyny miala spore klopoty z gra w ofensywie. Brawo David, trudno mi sie bedzie przyzwyczaic do jego odejscia, ale ciesze sie ze oddchodzi szczesliwie w wymarzonych wprost okolicznosciach. Duncan natomiast zagral jak natchniony, szkoda ze brakowalo mu dwoch blokow na to 4-ple double. Brawo Spurs, mam nadzieje ze to tylko poczatek tego co mozna sie spodziewac po tej wspanialej druzynie. Ja tez pozdrawiam wszystkich kibicow San Antonio. GO SPURS GO!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Dzieki Spurs! Dzieki David! Dzieki Tim! IP: *.takas.lt 16.06.03, 21:55 Dobrze Cię rozumię, ja też jestem fanem "Ostróg" i klasy "Admirała" od pocz. lat 90-tych... Hm, czyli całe moje "świadome" życie :) Pozdrawiam wszystkich wszystkich i życzę transmisji z NBA w ogólnie dostępnej stacji telewizyjnej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszal Do Pawla, Jabola130 i innych fanow Spurs IP: *.toya.net.pl 17.06.03, 12:43 Panowie, jak to milo spotkac na forum swoich! Ciekawe, czy wy tez cieszyliscie jak dzieci, czyli jak np ja czy moj idol od lat nastu Admiral. Powaznie Jabol mieszkasz w San Antonio!? Jesli tak, to nawet nie wiesz jak ci zazroszcze. Ja mecz 'ogladalem' w internecie, czyli widzialem jak sie zmienia wynik i opisy akcji, plus radio tez przez internet, wszystko na nba.com. A nastepnego dnia skrot na niemieckim DSF. Proponuje wam fani SAS zeby sie moze jakos mailami czy numerami GG wymiecic? Pozdro!!! We love our Spurs! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwus Re: Do Pawla, Jabola130 i innych fanow Spurs IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 17.06.03, 23:06 Pozdrówki dla wszystkich fanów Spurs.We are the Champions!!!!! Ja też jestem fanatykiem Spurs od początku lat 90 tych. Pomysł żeby się zebrać i wymienić kontaktami zajebisty. Mój nr GG 4155425. Go Spurs!!!!! A może zbieżemy się u Tego gościa z San Antonio (sorry ale nie pamiętam ksywy)na wspólne oblewanie sukcesu??? He,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabol130 Re: Do Pawla, Jabola130 i innych fanow Spurs IP: *.satx.rr.com 23.06.03, 01:41 Dla chetnych oblewania sukcesow Spurs u mnie drzwi zawsze stoja otworem. Ciesze sie ze ten sezon sie skonczyl, milo powrocic do codziennosci po takich emocjach, czuje juz jak mi sie cisnienie krwi powoli obniza. Jestem ciekaw jak wszyscy fani Spurs, tu na forum wyobrazaja sobie druzyne w przyszlym roku. Nie bedzie juz Davida, ale czy uwazacie ze Spurs powinni sie starac o Kidda, moze innych graczy macie na mysli. by the way, moj email adres Jabol130@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary Kevin WILLIS IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 11:28 Na zdjęciu jest kevin willis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&A Super IP: *.umwo.opole.pl 16.06.03, 11:46 A gdzie się podział gość co pisze Hej Wisła gol, lalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARKO T.DUNCAN MVP!!!!!!!! IP: 213.226.188.* 16.06.03, 12:46 GO GO SPURS GO!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoe Re: San Antonio mistrzem NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 13:22 a ja jestem kibicem cleveland i tez kiedys moze zostaniemy mistrzem. w nastepnym sezonie cel to chyba jednak bycie 3,4ta druzyna... od konca. zobaczymy jak ten koles z draftu bedzie gral. a sas? dobrzy sa i tyle. a o przyszlym sezonie mozna bedzie dopiero po wymianach pogadac. a teraz przerwa bedzie w codziennym ogladaniu wynikow meczy, po prostu wakacje(z przerwa na draft). i wszystkim zycze zeby jakies mecze mozna bylo ogladnac, jakies lobby moze stworzymy i bedziemy maile do polskich stacji telewizyjnych wysylac - wiem ze to naiwne ale zawse cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoe widzowie@tvn.pl - do tvn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 13:32 jestem kibicem nba i chce ogladac te rozgrywki w waszej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżejro Kevin Willis nie Williams IP: silesia:* / 10.50.67.* 16.06.03, 13:48 Nie wypada żeby robić takie błędy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exs dekada san antonio ??? IP: 62.233.185.* 16.06.03, 17:31 jeśli pozyskaja jeszcze j.kidda to będzie to druzyna która może wygrywać ligę równie skutecznie co chicago w latach 90 Odpowiedz Link Zgłoś
savoy2 Re: San Antonio mistrzem NBA 16.06.03, 19:22 jabol130-pewnie nigdy nie byles na prawdziwym meczu NBA. Bo to co prezentuja spurs to ma sie tak do szybkosci prawdziwej koszykowki jak "titanic do jetboat". Spurs nie maja polotu , inwencji, gracji i sa najnudniejsza druzyna NBA. Wyobraz sobie (jesli potrafisz) co sie dzialo w Chicago 1998 po zdobyciu mistrzostwa NBA przez Bulls. Inne czasy inne realia -a jednak. Powrot z United Center zajal mi cale wieki - ale byla to jedna z najwspanialszych nocy w moim zyciu. Ps. Tych wszystkich, ktorzy nie widzieli finalow NBA, moge tylko pocieszyc, ze niczego wielkiego nie stracili, byl to najnudniejszy final od lat, nawet Lakersi, ktorzy odpadli w 1/2 finalu niczego wielkiego w tym roku nie pokazali :((((((( Oby nie bylo jeszcze gorzej za rok !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: San Antonio mistrzem NBA IP: *.kalisz.mm.pl 16.06.03, 22:32 A koszykówki NBA w naszym porąbanym kraju to nigdy nie będzie. Pozdrowienia dla pana Kwiatkowskiego za prowadzenie "najlepszej" TV publicznej w Europie. HEHEHE. Lepiej pokazywać Polski syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: San Antonio mistrzem NBA IP: *.gov.pl 23.06.03, 15:16 Gratulacje dla Spurs. Wprawdzie ich basket to nie jest to, co tygrysy lubią najbardziej i rekordowo pomogły im kontuzje rywali, ale w końcu są mistrzami i to się liczy (a dla mnie i innych fanów LA również to, że przynajmniej nie są nimi Kings – taka nagroda pocieszenia ;-)). Do zobaczenia w przyszłym roku, when we’ll be back with a vengeance; i nie spieszcie się z proklamowaniem kolejnej dynastii – przypomnę, że to samo robiliście w 1999! :-) Gratulacje również dla Nets za dzielną walkę i pokazanie, że jako jedyni ze Wschodu są w stanie nawiązać równorzędną walkę z czołówką Zachodu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś