Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MP Par Mieszanych - ogłoszenie

03.07.07, 11:22
    Curler w wieku 35 lat z doświadczeniem, pozna miłą curlerkę w dowolnym wieku,
    w celu wspólnej gry na MP PM.
    Pozdrawiam
    Arek D.
    Obserwuj wątek
      • damiahn Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 03.07.07, 12:20
        No i nastał czas anonsów... :)
        Ale żeby mąż i Ojciec... fe ;)
        • arekmcc Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 03.07.07, 13:55
          Nie krytykuj lisku jak podebrałeś jedną z najlepszych zawodniczek z mojego
          klubu...

A przy okazji zapomniałem napisać że "oferty" proszę kierować na
          adetyniecki@curling.pl
          Arek
          • damiahn Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 04.07.07, 09:29
            a ja to myślałem, że to Ona mnie "poderwała"... :)
            Faktem w każdym razie jest, że połączyła nas z Agnieszką - pewna romantyczna
            warszawska noc... ;)
            • aga.ogrodniczek Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 04.07.07, 12:31
              a ja myslałam że los tak chciał;-)))
              • arekmcc Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 04.07.07, 14:07
                Jak macie ochotę na wspominkową pogawędkę to załużcie sobie nowy wątek a nie mi
                tutaj potencjalne kandydatki rozpraszacie....
                • takeouter Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 04.07.07, 14:57
                  hmmm a jak bym tak zagrał w spódniczce to da rade ? :P
                  • bartoszsit Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 05.07.07, 13:05
                    wystraszyłeś ich Arku... a tak miło się czytało, prawie jak Harleqiun, no a co
                    najmniej się tak zapowidało po wstępie...
                    • damiahn Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 05.07.07, 15:09
                      dokładnie... i wierzę, że nastrój by się udzielił innym curlerkom i wszystkie
                      tabunami pchały się pod w/w adres... ale jak nie to nie. Dodam tylko, że los w
                      to był wszystko uwikłany... :D
                  • skip_yeti Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 05.07.07, 22:13
                    o ile sobie przypominam, to w Warszawie grałeś jako "ona"
                    :)
                    • damiahn Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 06.07.07, 00:28
                      To by oznaczało że Agnieszka była Nim... trudno mi to zaakceptować... :)a co
                      nieco z tego turnieju pamiętam... nie że wszystko, ale te podstawy kto był kim,
                      to chyba tak... ;)
                      • skip_yeti Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 06.07.07, 20:07
                        jej, to nie bylo do ciebie, tylko do Macka :)

pamietaj ze byly 2 pary "niezmieszane"
                        • hit_and_roll Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 06.07.07, 22:47
                          Były, były... niezmieszane i niewstrząśnięte :) Pozdrawiam moją drugą połowę z
                          tamtejszej nocki :D
                          • damiahn Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 07.07.07, 01:26
                            aa do Maćka to tak...
                            a ja tam uważam, że wszystko było zmieszane i wstrząśnięte... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka