arekmcc 03.07.07, 11:22 Curler w wieku 35 lat z doświadczeniem, pozna miłą curlerkę w dowolnym wieku, w celu wspólnej gry na MP PM. Pozdrawiam Arek D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damiahn Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 03.07.07, 12:20 No i nastał czas anonsów... :) Ale żeby mąż i Ojciec... fe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arekmcc Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 03.07.07, 13:55 Nie krytykuj lisku jak podebrałeś jedną z najlepszych zawodniczek z mojego klubu... A przy okazji zapomniałem napisać że "oferty" proszę kierować na adetyniecki@curling.pl Arek Odpowiedz Link Zgłoś
damiahn Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 04.07.07, 09:29 a ja to myślałem, że to Ona mnie "poderwała"... :) Faktem w każdym razie jest, że połączyła nas z Agnieszką - pewna romantyczna warszawska noc... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.ogrodniczek Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 04.07.07, 12:31 a ja myslałam że los tak chciał;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
arekmcc Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 04.07.07, 14:07 Jak macie ochotę na wspominkową pogawędkę to załużcie sobie nowy wątek a nie mi tutaj potencjalne kandydatki rozpraszacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
takeouter Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 04.07.07, 14:57 hmmm a jak bym tak zagrał w spódniczce to da rade ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszsit Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 05.07.07, 13:05 wystraszyłeś ich Arku... a tak miło się czytało, prawie jak Harleqiun, no a co najmniej się tak zapowidało po wstępie... Odpowiedz Link Zgłoś
damiahn Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 05.07.07, 15:09 dokładnie... i wierzę, że nastrój by się udzielił innym curlerkom i wszystkie tabunami pchały się pod w/w adres... ale jak nie to nie. Dodam tylko, że los w to był wszystko uwikłany... :D Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 05.07.07, 22:13 o ile sobie przypominam, to w Warszawie grałeś jako "ona" :) Odpowiedz Link Zgłoś
damiahn Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 06.07.07, 00:28 To by oznaczało że Agnieszka była Nim... trudno mi to zaakceptować... :)a co nieco z tego turnieju pamiętam... nie że wszystko, ale te podstawy kto był kim, to chyba tak... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 06.07.07, 20:07 jej, to nie bylo do ciebie, tylko do Macka :) pamietaj ze byly 2 pary "niezmieszane" Odpowiedz Link Zgłoś
hit_and_roll Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 06.07.07, 22:47 Były, były... niezmieszane i niewstrząśnięte :) Pozdrawiam moją drugą połowę z tamtejszej nocki :D Odpowiedz Link Zgłoś
damiahn Re: MP Par Mieszanych - ogłoszenie 07.07.07, 01:26 aa do Maćka to tak... a ja tam uważam, że wszystko było zmieszane i wstrząśnięte... ;) Odpowiedz Link Zgłoś