Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zlodziej schetyna

IP: *.acn.waw.pl 17.06.03, 20:31
    jezeli w eurlidze zagralby slask, to sorry ale to by bylo jawne
    skurwysynstwo, (kibic poloni wawa)
    Obserwuj wątek
      • m.agnieszka Re: zlodziej schetyna 17.06.03, 21:08
        Gość portalu: oli napisał(a):

> jezeli w eurlidze zagralby slask, to sorry ale to by bylo jawne
        > skurwysynstwo, (kibic poloni wawa)

---------------
        już nie ma jeżeli - bo wiadomo, że w Eurolidze napewno zagra Śląsk - tak
        powiedzieli w dzisiejszym sporcie po wiadomościach. Ale już chodziły słuchy że
        to Wrocław będzie miał swoją ekipę w tych lukratywnych rozgrywkach, bo to
        włodarze euroligi o tym decydują kogo chcą gościć a kogo nie. Widocznie Śląsk
        to marka znana dla Euroligi, po co będą sobie zawracać głowę jakimś Anwilem.
        A półfinał mistrzostw udowodnił, że blask Śląska powoli gaśnie, najwyższy czas
        aby ktoś inny przejął pałeczkę na polskim koszykarskim podwórku i oby nie był
        to jednorazowy wyczyn. Ja w każdym razie nie mam nic przeciwko temu :)

Pozdr.

• Gość: rebraca a co ci ukradł? IP: *.ytnet / 192.168.9.* 18.06.03, 00:33
          m.agnieszka napisała:
          >
          > aby ktoś inny przejął pałeczkę na polskim koszykarskim podwórku i oby nie
          był
          > to jednorazowy wyczyn. Ja w każdym razie nie mam nic przeciwko temu :)
          >
          > Pozdr.

Nie napalaj sie tak za rok będzie 18 i awans z grupy Euroligi
          a tak przy okazji aby grac w Eurolidze trzeba miec cywilizowanych kibicow a
          nie chołote jak we wloclawku co rzuca kamieniami buraki
          bez pozdr
      • fle_xx Re: zlodziej schetyna 18.06.03, 11:15
        Chamstwo, jeszcze rozumiem że można dopuścić np. CSKA Moskwa, czy Kinder
        Bolonia bo im się nie powiodło w lidze, jednak to są wielkie drużyny, ale
        Śląsk?? Co oni osiągneli w Eurolidze? Europejska Koszykówka jest gorzej zepsuta
        przez kase i układy niż Piłka Nożna.
        • Gość: Virton Re: zlodziej schetyna IP: 213.25.152.* 19.06.03, 12:45
          fle_xx napisał:

> Chamstwo, jeszcze rozumiem że można dopuścić np. CSKA Moskwa, czy Kinder
          > Bolonia bo im się nie powiodło w lidze, jednak to są wielkie drużyny, ale
          > Śląsk?? Co oni osiągneli w Eurolidze? Europejska Koszykówka jest gorzej
          zepsuta przez kase i układy niż Piłka Nożna.

Dokładnie. A Śląsk jak zwykle zmieni ze 3 trenerów, 10 zawodników i dostaną w
          dupę. Będą dostarczycielami łatwych punktów. Kpina, nie sport.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka