Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GP Wielkiej Brytanii na żywo

08.07.07, 13:58
    czas na pudlo, Robert.
    Obserwuj wątek
      • Gość: lukasz Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:00
        gdzie transmisja z satelity w FTA?
        • tetlian Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo 08.07.07, 18:01
          Pokazał nam Robert, na co go stać.
          • frant3 Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo 08.07.07, 18:20
            Na obronę czwartego miejsca ;-)
      • Gość: dd Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:02
        Przy tak obsadzonych pierwszych 4 miejscach watpie zeby udalo sie cos zmienic. 5
        miejsce bedzie bardzo dobrym wynikiem.
        • koham.mihnika rzeczy niemozliwe robia ci, ktorzy nie wiedza, ze 08.07.07, 14:05
          sa niemozliwe. Trzymamy kciuki.
          • Gość: lol No to po jednym Ferrari :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:06
            No to mamy o jednego kierowcę ferrari mniej :)
            • Gość: lol A jednak nie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:07
              • Gość: lol Obrona Hamiltona przed Raikkonenem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:11
                Bez słów. Raikkonen bez szans.

Hamilton is great. No doubt about it.
                • Gość: mhm Re: Obrona Hamiltona przed Raikkonenem... IP: *.2a.pl 08.07.07, 14:37
                  Iceman bedzie pierwszy, a napewno przed Hamiltonem. Po 1 tankowaniu juz tak
                  jest.

Powodzenia RoberciK!
                  • Gość: lol Re: Obrona Hamiltona przed Raikkonenem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:37
                    Hmm nie wiedzieć czemu Hamilton miał takie problemy z wozem :/. Dupa aż mu
                    latała... Nic dziwnego że go Raikkonen wyprzedził:).

Kubica ładnie się przed Massą obronił, respekt :).
                    • Gość: mhm Re: Obrona Hamiltona przed Raikkonenem... IP: *.2a.pl 08.07.07, 15:41
                      Jak sie lapie pobocze to lata. Raikonenowi tez latala jak jechal przed drugim
                      zjazdem do boksu. IceMan jest najlepszy.

Robert super, ze sie obronil.
                • Gość: klo Re: Obrona Hamiltona przed Raikkonenem... IP: *.acn.waw.pl 08.07.07, 16:22
                  buahahaha
                • Gość: F-1 Obrona Hamiltona przed Raikkonenem... IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:24
                  lol napisał(a):

> Bez słów. Raikkonen bez szans.
                  >
                  > Hamilton is great. No doubt about it

Of course Räikkönen has had no chance! :)

lol low low!

Man !

Chyba sie nie pomyliłeś! :)

Did during your birth they dropped you on the head instead of snapping you
                  in your ass?

A może taka propozycja na zakonczenie sezonu!:

1. Räikkönen
                  2. Hamilton
                  3. Kubica
                  4. Alonso
                  5. Heidfield
                  6. Massa
                  7. Kovalainen
                  8. Fisichella
                  9. Wurz
                  10. Coulthard

www.formula1.com/gallery/race/2007/778/general/sunday.html
                  Borowczyk to prawdziwa KOMPROMITACJA!
      • Gość: tomek16 co to za redaktor-analfabeta? IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 14:27
        pisze się "Szkot" a nie "Szkod" jak napisaliście :D
        oj, oj, do szkoły, Panie redaktorze :P
        • Gość: F-1 co to za redaktor-analfabeta? IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:26
          tomek16 napisał(a):

> pisze się "Szkot" a nie "Szkod" jak napisaliście :D
          > oj, oj, do szkoły, Panie redaktorze :P

Czy to takie ważne jak ktos robi typo?

A jednak jeZdeś anaAlfabetom!
      • Gość: BorderWar f1 live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:51
        Ma ktoś może jakiś pomysł gdzie można w necie na żywo oglądać czasy poszczególne
        na każdym okrążeniu itd. Po prostu taka tekstowo-statystyczna relacja w czasie
        rzeczywistym (bezpłatna). f1-live.com tam jest płatna subskrypcja.
        • Gość: gosc Re: f1 live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:10
          www.formula1.com - masz tam live timing. Musisz sie zarejestrowac, ale jest to
          bezplatne, klikasz na link potwierdzajacy w mailu i wszystko.

pozdrawiam
      • Gość: Adek GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.nokia.com 08.07.07, 15:11
        "Jadąc zaraz za Alonso Speeda próbuje wyprzedzić Alex Wurz. Amerykanin uderza
        jednak w wyprzedzający go bolid." ... i wszystko jasne. Coraz mniej czytelne sa
        opisy tutaj.
        Nie mozna co jakis czas podac dokladnej kolejnosci? Zamiast pisac Kubica wraca
        za Hamilotonem i tak nikt nie wie ktory jest w danej chwili Hamilton jadacy
        przed Kubica
        • Gość: ksantypa77 Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: 83.238.70.* 08.07.07, 15:32
          Czwarty, przed Massą!!!
        • Gość: bikerz Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:33
          piękna jazda w wykonaniu Roberta - obronił się przed Ferrari. to trudne, biorąc
          pod uwagę klasę bolidów Bmw i Ferrari.... Gratulacje!!
      • Gość: janusz Z przykrością trzeba przyznać, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:32
        relacja online na WP jest 100 razy lepsza. Dużo gęstsza(dwa newsy na okrążenie)
        i szybciej wiadomo co się dzieje.
        • Gość: loginn99 Re: Z przykrością trzeba przyznać, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:37
          Massa zadławił się Kubicą !
          • Gość: F-1 Re: Z przykrością trzeba przyznać, że IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:28
            loginn99 napisał(a):

> Massa zadławił się Kubicą !

Kubica stanął w gardle Massa!
        • Gość: dwapsy Re: Z przykrością trzeba przyznać, że IP: *.aster.pl 08.07.07, 16:59
          no i nie ma takich błędów, jak ten w tabelce obok, że Button ma 0 punktów (był
          8 na GP Francji...)
      • Gość: pocalujta_wujta A wydawalo mi sie ze Massa startowal z P4 IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.07.07, 15:39
        Co sie stalo ze "startowal z konca stawki"?
        • Gość: z Re: A wydawalo mi sie ze Massa startowal z P4 IP: *.chello.pl 08.07.07, 15:42
          zgasił silnik na linii startu
        • Gość: mhm Re: A wydawalo mi sie ze Massa startowal z P4 IP: *.2a.pl 08.07.07, 15:43
          Na chwile przed startem zgasl mu bolid i karnie zostal przeniesiony na koniec.
          Szybko nadrabial, ale niestety nie dal rady.
          • Gość: mmm dlaczego niestety ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:36
            skończył na 5 miejscu ! gdyby był wyżej to musiałby skasować Kubice !!!
            ja się cieszę że massa jest piąty a Kubica się przed nim obronił, a ty nie /
            <szok>
            • Gość: mhm Re: dlaczego niestety ????? IP: *.2a.pl 08.07.07, 16:42
              Oczywiscie ciesze sie z miejsca Roberta. Ale szkoda mi Massy jak kazdego
              zawodnika, ktoremu sie to przytrafia. Dlatego napisalem niestety. Oczywiscie
              jedni traca inni sie bogaca i dzieki temu nasz Robert wygral z Massa.

Za rok jednak doczekac czasu gdzie to on bedzie kasowac wszystkich nie dzieki
              pechowi innych.
              • wojtuch1 Re: dlaczego niestety ????? 08.07.07, 18:28
                Podoba mi się Twoje zdrowe podejście do sportu i do rywalizacji!
                Mam podobne odczucia - również szkoda mi Massy, który jest świetnym kierowcą i
                jednocześnie bardzo, bardzo cieszę się z sukcesu Kubicy. Pozdrawiam!
        • Gość: ;) Re: A wydawalo mi sie ze Massa startowal z P4 IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:29
          pocalujta_wujta napisał(a):

> Co sie stalo ze "startowal z konca stawki"?

Stanął mu!
      • Gość: Gosc z Poznania Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:41
        Robert jeździ jak cyborg :)
        Bezbłędny, czasy bardzo równe.
        Polecam rejestracje na www.f1.com - podają na bieżąco m.in. czasy w
        poszczególnych sektorach, czasy okrążeń, straty itp. Wszystko bardzo czytelnie
        podane.
      • Gość: F-1 Nie róbmy z tego tragedii IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 15:43
        Nie róbmy z tego tragedii jak POLSAT przyhamuje Andrzeja Borowczyka i
        ten z hukiem przeleci przez studio i wyleci z Polsatu!

Niech ten baran przestanie wreszczie piepszyc głupoty!
        • Gość: maz Re: Nie róbmy z tego tragedii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:09
          Człowieku, czego się czepiasz Borowczyka? Duet komentatorów Borowczyk - Sokół
          nie jest zły. Jeden komentuje odczucia, drugi jest świetnym "technikiem". Sokół
          pilnuje wszystkiego i natychmiast informuje o wszelkich zdarzeniach.
          Mam tylko żal do Polsatu, że nie nadaje dźwięku w lepszej jakości. Chodzi o to,
          że słuchając przez kino domowe, nie da się wyciszyć i wyizolować głosu
          komentatorów, a zwiększyć głos ryków silników. Dlaczego telewizje nie nadają z
          imprez sportowych dźwięku w DD 5.1, może ktoś wie?
          Co do Kubicy, to pokazał wielką klasę. Brawo!
          Ach, gdyby miał bolid porównywalny z Ferrari i McLarenem. To dopiero były by
          emocje...
          • patman Re: Nie róbmy z tego tragedii 08.07.07, 16:32
            Co do komentarza - ja oglądam F1 na ORF, więc odpada sam. A jeśli chodzi o dźwięk przestrzenny, to żadna stacja go nie nadaje, bo go po prostu nie ma. Poza tym nie za bardzo widzę celowość takiej realizacji - dźwięk 5.1 w filmach jest wynikiem obróbki technicznej, a nie zapisem dźwięków z 5 mikrofonów kierunkowych. Do zawodów sportowych też można dołożyć dźwięk przestrzenny, ale to będzie czysta imaginacja wygenerowana programowo.
          • Gość: lol Re: Nie róbmy z tego tragedii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:35
            To samo można napisać o każdym kierowcy. Niektórzy mają pecha do teamów do
            których trafili. Z resztą tam jeżdżą sami zdolni :P.

Kubica też ma szczęście, że np nie trafił do Spykera czy Williamsa :)
          • Gość: F-1 Nie róbmy z tego tragedii IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 17:34
            maz napisał(a):

> Człowieku, czego się czepiasz Borowczyka? Duet komentatorów Borowczyk - Sokół
            > nie jest zły. Jeden komentuje odczucia, drugi jest świetnym "technikiem". Sokół
            > pilnuje wszystkiego i natychmiast informuje o wszelkich zdarzeniach.
            > Mam tylko żal do Polsatu, że nie nadaje dźwięku w lepszej jakości. Chodzi o to,
            > że słuchając przez kino domowe, nie da się wyciszyć i wyizolować głosu
            > komentatorów, a zwiększyć głos ryków silników. Dlaczego telewizje nie nadają z
            > imprez sportowych dźwięku w DD 5.1, może ktoś wie?
            > Co do Kubicy, to pokazał wielką klasę. Brawo!
            > Ach, gdyby miał bolid porównywalny z Ferrari i McLarenem. To dopiero były by
            > emocje...

NIE PIEPSZ!

Borowczyk mógł by komentowac pod budka z piwem!

Klepie ciagle bzdury, ale dla kogoś kto sie nie zna to i tak nie
            zrobi to róznicy!

1. Nicc nie wie o Formule

2. Jest nie przygotowany

3. Używa złego słownictwa

4. Jest iritujacy

5. Czy on naprawdę zna jezyk polski?

6. Ma akcent jak muzyna mowionca po polski!
        • pancwynar znasz lepszych? 08.07.07, 16:11
          Jasne, jak każdemu komentatorowi przy transmisji na żywo trafiają się pomyłki, ale w sumie duet z Polsatu to duży plus - fachowy, szybko podają dane dostępne tylko dla nich, sreagują b. dobrze na zmiay w trakcie wyścigu, b. dobrze analizują sytuację na torze - celuje w tym p. Mikołaj...
          Jak dla mnie świetny duet - nic nie zmieniać.
          Na pewno lepsi od Borków, Kołtoniów i innych Smokowskich nie mówiąc już o "tytanach" z TVN i n-ki.
          Jeśli już - tu niech realizatorzy mieszczą się z reklamami w przerwach, a nie kroją początki wyścigu czy kwalifikacji.
          • Gość: F-1 Rznasz lepszych? ZNAM! IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:03
            pancwynar napisał:

> Jasne, jak każdemu komentatorowi przy transmisji na żywo trafiają się pomyłki,
            > ale w sumie duet z Polsatu to duży plus - fachowy, szybko podają dane dostępne
            > tylko dla nich, sreagują b. dobrze na zmiay w trakcie wyścigu, b. dobrze
            > analizują sytuację na torze - celuje w tym p. Mikołaj...
            > Jak dla mnie świetny duet - nic nie zmieniać.
            > Na pewno lepsi od Borków, Kołtoniów i innych Smokowskich nie mówiąc już o
            > "tytanach" z TVN i n-ki.
            > Jeśli już - tu niech realizatorzy mieszczą się z reklamami w przerwach, a nie
            > kroją początki wyścigu czy kwalifikacji.

Jest róznica pomiędzy pomyłkami, a nieustannym piepszeniem głupot!

Borowczyk wspomina o swoich spodiewaniach sie w formie mnogiej.

To naprawdę piepszenie o dupie maryny!

Czy znam lepszych?

Tak, jestem lepszy od tego cwoka!

On sie wybral z Ciemnogrodu do POLSATU!

Aby byc komentatorem nie trzeba ciagkle piepszyc, trzeba wiedziec kiedy, co
            iJAK powiedziec.

Takie klepanie głupot jak: Kubica podleci ..

Ten człowiek wpierw piepszy a potem do niegop dociera co on powiedział!

"My się spodziewamy .."
            Kto to my?

Cała Anglia czeka ...

A co nas Anglia obchodzi?

Kubica stracił...

To nie Kubica stracił, a Massa nadrobił!

Ten baran NIE MYŚLI tylko piepszy aby coś powiedziec!

Sokół go dzisiaj pięknie poprawił ...

Borowczyk p;od budke z piwem, i niech sie nauczy jaksie wypowiadac z
            KLAQSA .. bo jemu POLSAT i my (po przez subskrypcję - nie ma nic za
            darmo!) za to płacimy!

Jeżeli POLSAT nie może jego zastapic to trzeba wymienic czły zarzad POLSATU!

• Gość: zzz Re: Rznasz lepszych? ZNAM! IP: *.as.kn.pl 08.07.07, 18:08
              Koledze to by się przydała mała sesja ze słownikiem poprawnej polszczyzny.
              Oskarża kogoś o nieznajomość języka polskiego sam pisząc jak ułom i dres.
              • Gość: F-1 Re: Rznasz lepszych? ZNAM! IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:32
                zzz napisał(a):

> Koledze to by się przydała mała sesja ze słownikiem poprawnej polszczyzny.
                > Oskarża kogoś o nieznajomość języka polskiego sam pisząc jak ułom i dres.

Poprawnom polszczyznom to mozesz razem z Borowczykiem sobie dupem wyczyścic!

HCWD
              • Gość: J1 Re: Rznasz lepszych? ZNAM! IP: *.acn.waw.pl 08.07.07, 19:50
                > Koledze to by się przydała mała sesja ze słownikiem poprawnej polszczyzny.
                > Oskarża kogoś o nieznajomość języka polskiego sam pisząc jak ułom i dres.

Daj spokój - to jest ten sam frajer co narzekał na Kubice. Pewnie jakiś dzieciak
                co to dorwał sie do komputera rodziców. Stad zresztą jego marna znajomość języka
                ... więc po prostu nie dyskutujmy z dzieciakiem, który ma żadne pojęcie o tym co
                pisze.
                • Gość: F-1 Rznasz lepszych? ZNAM! IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 23:16
                  J1 napisał(a):

> > Koledze to by się przydała mała sesja ze słownikiem poprawnej polszczyzny.
                  >> > Oskarża kogoś o nieznajomość języka polskiego sam pisząc jak ułom i dres.
                  > Daj spokój - to jest ten sam frajer co narzekał na Kubice. Pewnie jakiś
                  > dzieciak co to dorwał sie do komputera rodziców. Stad zresztą jego marna
                  > znajomość języka... więc po prostu nie dyskutujmy z dzieciakiem, który ma
                  > żadne pojęcie o tym co pisze.

Przestań p i e r d o l i c h u j u!

Masz za małego h u j a zeby krakac!
                • Gość: F-1 znasz lepszych? ZNAM! IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 23:29
                  J1 napisał(a):

> Daj spokój - to jest ten sam frajer co narzekał na Kubice. Pewnie jakiś dzieciak
                  > co to dorwał sie do komputera rodziców. Stad zresztą jego marna znajomość język
                  > a... więc po prostu nie dyskutujmy z dzieciakiem, który ma żadne pojęcie o tym
                  > co pisze.

Frajerem to mozesz nazwac tylko swojego "wielkiego" h u j a! kiedy masz
                  szkło powiekszajace!
            • Gość: MMG Re: Rznasz lepszych? ZNAM! IP: *.aster.pl 08.07.07, 19:53
              > Czy znam lepszych?
              > Tak, jestem lepszy od tego cwoka!

Buhaha ... ciekawe w czym dziecko? Dla mnie jestes pryszczatym gowniarzem, ktory
              z powodu samotnosci probuje zaistniec na forum. Wiec nie rob z siebie idioty ...
              chyba, ze lubisz?
              • Gość: F-1 Rznasz lepszych? ZNAM! IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 23:19
                MMG napisał(a):

> > Czy znam lepszych?
                > > Tak, jestem lepszy od tego cwoka!

> Buhaha ... ciekawe w czym dziecko? Dla mnie jestes pryszczatym gowniarzem,
                > ktoryz powodu samotnosci probuje zaistniec na forum. Wiec nie rob z siebie
                > idioty ... chyba, ze lubisz?

Kutasie nie wiesz co masujesz!

To nie tak sie riobi spageetti!

Masz długiego ale cienkiego jak makaron!
          • Gość: fvk Re: znasz lepszych? IP: *.chello.pl 08.07.07, 18:39
            pancwynar napisał:
            > Jeśli już - tu niech realizatorzy mieszczą się z reklamami w przerwach,
            > a nie kroją początki wyścigu czy kwalifikacji.

O! Popieram!
            Tym bardziej, że dzięki temu możnaby ograniczyć popisy Zientarskich.
            Studio to dopiero jest porażka, nie przypuszczałem, że zatęsknię za Skubisem (ale tylko w studio). Mogę nawet zadeklarować, że obejrzę sumiennie wszystkie reklamy puszczone zamiast ich paplaniny.

Pan Borowczyk należy po prostu do starej szkoły, zjadł zęby na komentowaniu i konferansjerce rajdów. Trudno mi słuchać jego stękania i "podekscytowanej" modulacji głosu, ale muszę przyznać, że w tej chwili nie ma dla niego alternatywy. Na szczęście widać, że o Formule 1 wie coraz więcej.

Mikołaj Sokół to polsatowski strzał w 10.
            • Gość: F-1 znasz lepszych? IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:46
              fvk napisał(a):

> pancwynar napisał:
              > > Jeśli już - tu niech realizatorzy mieszczą się z reklamami w przerwach,
              > > a nie kroją początki wyścigu czy kwalifikacji.
              >
              > O! Popieram!
              > Tym bardziej, że dzięki temu możnaby ograniczyć popisy Zientarskich.
              > Studio to dopiero jest porażka, nie przypuszczałem, że zatęsknię za Skubisem (a
              > le tylko w studio). Mogę nawet zadeklarować, że obejrzę sumiennie wszystkie rek
              > lamy puszczone zamiast ich paplaniny.
              >
              > Pan Borowczyk należy po prostu do starej szkoły, zjadł zęby na komentowaniu i
              > konferansjerce rajdów. Trudno mi słuchać jego stękania i "podekscytowanej"
              > modulacji głosu, ale muszę przyznać, że w tej chwili nie ma dla niego
              > alternatywy. Na szczęście widać, że o Formule 1 wie coraz więcej.
              > Mikołaj Sokół to polsatowski strzał w 10.

Borowczyk do formuły 1 to tak jak Lepper na prezydenta!
        • Gość: figa Re: Nie róbmy z tego tragedii IP: 82.209.146.* 08.07.07, 16:21
          Troche ostro pojechales, ale istotnie jego sposob komentowania jest
          b.irytujacy. M.Sokol za to krotko, zwiezle i rzeczowo. Doskonaly komentator i
          znawca formuly.
          • Gość: tryton Re: Nie róbmy z tego tragedii IP: *.g-net.pl 08.07.07, 16:49
            Sokol komentuje wspaniale, za to Borowczyk widac nie bardzo sie zna na tym, co
            sie dzieje na torze, wiec stara sie mowic o tym, na czym sie zna. dobry by byl,
            ale na polityka, a nie komentatora. polsat ma wielu lepszych komentatorow,
            mogliby podmienic.
            • Gość: F-1 Nie róbmy z tego tragedii IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:41
              tryton napisał(a):

> Sokol komentuje wspaniale, za to Borowczyk widac nie bardzo sie zna na tym, co
              > sie dzieje na torze, wiec stara sie mowic o tym, na czym sie zna. dobry by byl,
              > ale na polityka, a nie komentatora. polsat ma wielu lepszych komentatorow,
              > mogliby podmienic.

Sokół się ostatnio bardzo poprawił, natomoiast borowczyk daje wszystkim
              żadkiej sraczki!

Takich komentatorów jak Borowczyk to trza szukac pod budka z piwem!

On cały czas piepszy jak by mu płacili za kazda litere!

A może mniej gadac a mowic bardziej konkretnie!
              Na bruk z tym głąbem!
              A CIEMNOGRÓD sie zachwyla tym baranem.!
        • Gość: F1f Re: Nie róbmy z tego tragedii IP: *.aster.pl 08.07.07, 16:55
          > Nie róbmy z tego tragedii jak POLSAT przyhamuje Andrzeja Borowczyka i
          > ten z hukiem przeleci przez studio i wyleci z Polsatu!
          > Niech ten baran przestanie wreszczie piepszyc głupoty!

Przesadzasz. Jedyne co mnie u Borowczyka denerwuje, to to ze ogladajac treningi,
          kwalifikacje i sam wyscig musze sluchac tych samych rzeczy. Wiec jesli np jest
          akcja z naklejaniem zdjec to moge byc pewny, ze w kazdej transmisji o tym bedzie
          mowil zaczynajac: "jezeli ktos z panstwa jeszcze o tym nie wie to spiesze z
          wyjasnieniem". No ale mozna sie przyzwyczaic. Natomiast nie trawie Zientarskich,
          ktorzy mowia chaotycznie, bez pojecia i nieciekawie.
      • Gość: z Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.chello.pl 08.07.07, 15:46
        ogolnie najlepszy wyscig w tym roku chyba, i walka w pitstopach i sporo wyprzedzania (massa) - sam miód
        • frant3 Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo 08.07.07, 17:48
          Walka o podium powinna być na torze, a nie w pit-stopach. Żaden z pierwszej czwórki kierowców nikogo nie wyprzedził na torze (chyba, że dublował maruderów). Więc nie można uznać tego wyścigu za najciekawszy.

Najbardziej widowiskowa była Kanada, ale zbyt dramatyczna.
      • Gość: pisklę GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:56
        Świetna jazda Roberta. Brawo!

Jak narazie wg mnie to najlepszy tor po jakim jechali. Kubica, kiedy zaczynał
        jeździć w F1 stwierdził, że prędkości są tam takie, iż mózg nie nadąża z
        odbiorem danych:) Moim zdaniem dobry tor to taki na którym kierowcy mogą
        pokazać, co potrafią, a kamera potrafi to wychwycić. Kiedy podczas tego wyścigu
        pokazywali widok na trase z kokpitu, pierwszy raz zrozumiałem, o co mu chodzi,
        chociaż nie, jeszcze podczas wyścigu ulicznego w Monako, kiedy bandy tylko
        migały, ale na tym torze ta jazda na zakrętach - tego nie można powiedzieć, że
        jechali, oni - przpraszam za słowo - zapier####li:)) Świetny wyścig.
      • Gość: Ragazzoni Brawo Robert, brawo, jestes supergosc IP: *.colc.cable.ntl.com 08.07.07, 15:58
        A jednak okazalo sie ze Black Pearl Hamilton jest do objechania. No i dobrze,
        to moze Angolom troche glowki ocuci.
      • Gość: Łukasz Jak myślicie? IP: *.180.219.81.magma-net.pl 08.07.07, 16:02
        Jak myślicie czy Robert wyprzedzi Heidfelda w kwalifikacji kierowców? Bo na
        zajęcie lepszego miejsca niż 5 na koniec nie ma szans, tak mi sie wydaje. Co o
        tym myślicie?
        • Gość: mhm Re: Jak myślicie? IP: *.2a.pl 08.07.07, 16:22
          Mysle, ze nie. Roznica jest dosc spora 11 pkt. Wszystko uklada sie tak, ze BMW
          zajmie 3 msc wsrod konstruktowro z duza strata do Ferrari i duza przewaga nad
          Renault. Czyli Polak i Niemiec beda zajmowac 5 i 6 msc (oczywiscie beda sie
          zdarzac odchyly jednemu i drugiemu. Zakladajac nawet ze Robert, ktory jezdzi
          troche lepiej od Heidfelda bedzie zajmowal zawsze 5 a Heidfeld 6 miejsce to i
          tak jest w stanie odrobic jedynie 8 pkt (bo tyle zostalo wyscigow). Obaj jezdza
          jak to ktos napisal jak cyborgi, za Kubica przemawia wiekszy talent, a za
          Heidfedem doswiadczenie. W tym sezonie najwazniejsze, aby Robert mial jak
          najwiecej pojedynkow takich jak dzis z Massa w nich zdobedzie bezcenne
          doswiadczenie.
          • Gość: figa Re: Jak myślicie? IP: 82.209.146.* 08.07.07, 16:25
            Doskonala ocena mhm, jednak Niemiec ma goretsza glowe od Kubicy i to go czasem
            gubi. Mysle, ze Robert ma szanse przeskoczyc Heidfelda.
        • Gość: F1Fan Re: Jak myślicie? IP: *.aster.pl 08.07.07, 17:00
          > Jak myślicie czy Robert wyprzedzi Heidfelda w kwalifikacji kierowców? Bo na
          > zajęcie lepszego miejsca niż 5 na koniec nie ma szans, tak mi sie wydaje. Co o
          > tym myślicie?

Tak naprawde Kubica ma szanse wyprzedzic Heidfelda tylko jezeli ten bedzie mial
          klopoty z bolidem, a Kubica zajmie w miare wysoko punktowane miejsce w jednym z
          wyscigow. Jest to dosyc prawdopodobne ale niestety moze tez byc odwrotnie. A
          jest to dlatego prawdopodobne, ze jak widac jednak BMW nie do konca poradzilo
          sobie z problemem skrzyni biegow.
          • Gość: F-1 Jak myślicie? IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:35
            F1Fan napisał(a):

> Tak naprawde Kubica ma szanse wyprzedzic Heidfelda tylko jezeli ten bedzie mial
            > klopoty z bolidem, a Kubica zajmie w miare wysoko punktowane miejsce w jednym z
            > wyscigow. Jest to dosyc prawdopodobne ale niestety moze tez byc odwrotnie. A
            > jest to dlatego prawdopodobne, ze jak widac jednak BMW nie do konca poradzilo
            > sobie z problemem skrzyni biegow.

Really?

Tu nie trza myslec tu trza siem znac!

Robert jest o wiele lepszym technikiem od szwaba Heidfielda!
            • Gość: F1Fan Re: Jak myślicie? IP: *.acn.waw.pl 08.07.07, 19:58
              > Robert jest o wiele lepszym technikiem od szwaba Heidfielda!

A co to ma do rzeczy? O czym ty w ogole piszesz? Zostalo 8 wyscigow a roznica
              punktowa - 11 pkt. Wiec sobie policz.
              • Gość: F-1 Re: Jak myślicie? IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 23:34
                F1Fan napisał(a):

> > Robert jest o wiele lepszym technikiem od szwaba Heidfielda!

> A co to ma do rzeczy? O czym ty w ogole piszesz? Zostalo 8 wyscigow a roznica
                > punktowa - 11 pkt. Wiec sobie policz.

Nie ma o liczyc, trzeba jezdzic!

Kolia ty ponjał?

Wystarczy że Robert w kazdym z tych wyscigów zrobi o 2 punkty wiecej od
                essesmana!

8 x 2 = 16!

Heidfield to miększak!
          • Gość: Schumifan Re: Jak myślicie? IP: *.krakow.pl 09.07.07, 01:35
            Uważam że szanse ma niewielkie za duza strata punktowa, ale Haidfeld
            prawdopodobnie jak przedłuzy kontrakt to spocznie na laurach jak to bylo w
            poprzednich latach. on jezdzi szybko tylko w tedy jak ma nóż na gardle zeby
            pokazac ze jest lepszy, a niestety to tylko dobry sredniak zemieslnik, jak Ralf
            S. przycisnieci do moru robia bledy, tak jak kolega napisal wyzej Haidfeld ma
            goraca glowe i oprócz GP Niemiec, gdzie pewnie dostanie lepsza strategie,jesli
            Kubica nie bedzie mial problemow z bolidem lub nie popelni bledu powinien byc
            przed nickiem w kazdym kolejnym wyscigu. widac ze juz opanowal jazde na nowych
            bridgestonach( charakterystyka zblizona do tych z 2004r, wiec i tu nick powinien
            miec przeciez przewage doswiadczenia). koniec konc ów roznica w punktacji bedzie
            niewielka na rzecz nicka, ale mysle ze f1 racing umiesci w corocznym zestawieniu
            kierowcow kubice przed nickiem, mysle ze nick bedzie w tym zestawieniu6 a kubica
            5. pozdrawiam
      • Gość: figa Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: 82.209.146.* 08.07.07, 16:16
        Brawo, Robert! To byl najpiekniejszy wyscig w tym sezonie! Pogon Massy byla
        fascynujaca. Szkoda, ze realizatorzy nie pokazali koncowych kilometrow tej
        walki.
        • Gość: rufio Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:20
          świetnie, i tylko żal, że Robert nie jezdzi ferrari lub mclarenem, pokazalby
          hamiltonowi plecy, czarnuszek jest taki cwany bo ma lepszy bolid, ale dzisiaj
          sie obsrał,BRAWO ROBERT
          • Gość: lol Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:40
            Jeszcze raz usłyszę od jakiegoś debila, że "szkoda, że Kubica nie jeździ w
            McLarenie lub Ferrari" to normalnie zastrzelić takich.

Mógł trafić jeszcze gorzej, do Williamsa lub Spykera. Więc nie marudźcie. Trafił
            do moim zdaniem teamu z największymi szansami na mistrza za kilka sezonów.
            Rozwój BMW jest bardzo szybki i postępy widać. Ale nie należy lekceważyć tutaj
            Renault ;]. (po zmianie dostawcy opon... Nie wiedzie im się najlepiej ;().

Peace out. Hamilton się nie obesrał, tylko ciążyła na nim ogromna presja. (tak
            samo byłoby gdyby np. Kubica jechał w Polsce). Puściły mu nerwy w Pit stopie i
            tyle, a i nie zaprzeczysz, że obrona na samym początku wyścigu była rewelacyjna
            w jego wykonaniu. (Hamilton jest bdb kierowcą).
            • Gość: rufio Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:55
              a co ,nie szkoda ze nie jezdzi w lepszym bolidzie choc na to zasluguje??
              Hamilton moze jest b.dobrym kierowca, tak jak Kubica, ale Robert zasluguje na
              wiekszy szacunek bo do wszystkiego doszedl sam, a Hamiltona "niańczył" Mclaren
              od dziecka
              • Gość: schumifan Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.krakow.pl 09.07.07, 01:56
                coracja to racja. hamiltonowi zycze bardzo dobrz bo jest dobry, ale WYCHODOWANY,
                a kubica alonso senna prost raikonnen, Hakkinen to naturalne talenty. nie
                odmawiam talentu hamiltonowi ale faktycznie jest troch podrasowany hehe
            • Gość: schumifan Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.krakow.pl 09.07.07, 01:52
              nie maam nic do hamiltona jak na debiutanta jest rewelacyjny co nie zmienia
              faktu ze nie jest doskonaly. o wiele wiele latwiej jest jechac najlepszym
              bolidem w stawce. jest swietnie zbalansowany i przygotowany. ale dzisiaj o
              zwyciestwie zadecydowal lepszy kierowca. hamilton nie jechal doskonale bo
              pogorszyla sie jakosc jego auta. ten sam wozek mial alonso i pokazal co ceni sie
              najbardziej u kierowcow wyscigowych, co czyni z bardzo dobr. kier. mistrza
              swiata. pojechal o niebo lepiej od hamiltona. tak samo bylo w gp wloch w 2005
              kiedy z uszkodzonym aero jechal znakomicie. podobnie jechal Raikonnen w kanadzie
              w 2005, kiedy sam powiedzial ze z jakiegos powodu jego auto jechalo" troche
              bokiem " i wygral. nie sztuka jest wygrywac w dobrym aucie jak np
              winowlew(Villenevue)w 1996 i 97, albo hill w 96r. sztuka jest pojechac dobrze w
              slabszym aucie Schumi2003, raikonnen monaco04 i spa04. moge sie zalozyc ze w
              aucie sprawiajacym problemy alonso bylby wyraznie lepszy od lewisa, co nie
              oznacza ze jest on slaby, za kilka lat powinien byc mistrzem swiata, moze bedzie
              i w tym roku, ale to w duzej mierze zasluga auta i tego ze wGP2 opony
              bridgestone maja prawie taka sama charakter.2 jezdzi w McLarenie a nie w renault
              czy bmw,3 ma za soba brytyjski zespol,4 ma symulator f1 warty 60 baniek i od
              trzech lat spedzal w nim mase czasu. raikonnen, alonso i schumi, nawet hakkinen,
              nie mowiac o sennie i prostcie nie mieli takich kosmicznych gadzetów i debiutu w
              czolowym zespole. pozdrawiam
      • Gość: steve jak nie potrafisz baranie wyborczy IP: *.nycmny.east.verizon.net 08.07.07, 16:22
        to nie ukladaj tabeli
      • Gość: jurass Kubica dopiero czwarty na tej aktorce????? IP: *.189.rev.vline.pl 08.07.07, 16:26
        O co chodziiiii???
      • Gość: zxcvb GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.g-net.pl 08.07.07, 16:38
        "wystartuje z pit stopu" ? a moze z zatrzymania? zwolnic te dzieciaki!
      • mixart Brawo 08.07.07, 16:38
        Robert !!!
      • idz.po.mleko Jesli gazeta ma dalej nadawac relacje 08.07.07, 17:52
        z formuly 1 w ten sposob to wnioskuje o zmiane rubryki, bo to raczej powinno byc
        w rubryce "robert kubica" niz "wiadomosci sportowe"

za kazdym razem gdy wchodze na glowna strone podane jest miejsce roberta, a
        pozniej kto wygral. zenujace. wbrew duchowi sportowemu. dla mnie to wbrew logice.

• Gość: gucio Niech idzie do Spykera albo Toro Rosso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:27
        i tam pokaże jaki jest "mocny" a nie startując w mocnym bolidzie.
        • Gość: lucek Re: Niech idzie do Spykera albo Toro Rosso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:44
          Gość portalu: gucio napisał(a):

> i tam pokaże jaki jest "mocny" a nie startując w mocnym bolidzie.

nie musi pokazywać. Wystarczy co pokazuje Barrichello, Coulthard czy Ralf Schumacher. I byłoby tak w przypadku wszystkich kierowców nawet podejrzewam Szumiego ;)
        • Gość: schumifan Re: Niech idzie do Spykera albo Toro Rosso IP: *.krakow.pl 09.07.07, 02:12
          chlopie nie wiem od kiedy interesujesz sie f1 ale nie masz pojecia ze: schumi
          debiutowal w jordanie ktory delikatnie mowiac byl przecietny i startowal z 7
          pozycji na 22 auta. to wystarczylo zeby flavio sciagnal go do benettona juz w
          kolejnym gp. alonso nic specjalnego nie pokazal w 2002 w minardi a juz w 2003
          byl testerem renault.w 2004 zastapil buttona i sam pukalem sie w glowe i
          psioczylem na flavio(benneton dawniej teraz renaul). kubica w swoim debiucie w
          testach w hiszpanii(nagroda za zwyciestwo w World series by renault, tam rowniez
          nie mial najszybszego wozu)pokazal ze ma ogromny talent, wiec szybko znalazl
          prace w f1 reszta jest juz historia.David coulthard zawsze byl dobrym
          sredniakiem w McLarenie i plecami Hakkinena jak rubens dla M.schumiego i nie dla
          tego ze byli poszkodowani tylko ze ktos zauwazyl ze na dluzsza mete sa slabsi i
          dal im drugorzedne role. a ralf? to osobny przypadek. mial talent ale nie
          potrafil go rozwinac bo ma slaba psychike i jest leniem, tak naprawde nigdy nie
          byl materialem na mistrza bo poprostu sie nie przykladal albo NIE POTRAFIL
          JECHAC SPRZETEM KTORY SPRAWIA PROBLEMY I NIE JEST DOSKONALE PRZYGOTOWANY. wiec
          ogolnie mowiac gadasz glupoty. pretendenci do awansu do leprszych zespolow to
          wedlug mnie: Kubica, Nico Rosberg, Webber i Sutil no i button ktory sie
          wpieprzyl w japonski system pracy nad f1, ale to temat na osobne wywody. pozdrawiam
      • Gość: kimi Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.magma-net.pl 08.07.07, 20:18
        nieźle by było przynajmniej raz w roku sprawdzić wszystkich kierowców w takich
        samych bolidach np. ferrari
        brawo kimi - idzie na mistrza, pogodzi misia alonso z misiem hamiltonem,
        a kubica to niezły egocentryk, ale chyba taki musi być, jak chce wygrywać z
        innymi egocentrykami - brawo by the way
        • Gość: Monteskiusz Na jakim kanale F1 w C+ IP: 194.213.204.* 09.07.07, 09:00
          Czy ktoś może mi powiedzieć na jakich kanałach transmitowana jest F1. Mam C+
          pakiet najwyższy.
          Dzieki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka