koham.mihnika 08.07.07, 13:58 czas na pudlo, Robert. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:00 gdzie transmisja z satelity w FTA? Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo 08.07.07, 18:01 Pokazał nam Robert, na co go stać. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo 08.07.07, 18:20 Na obronę czwartego miejsca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:02 Przy tak obsadzonych pierwszych 4 miejscach watpie zeby udalo sie cos zmienic. 5 miejsce bedzie bardzo dobrym wynikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika rzeczy niemozliwe robia ci, ktorzy nie wiedza, ze 08.07.07, 14:05 sa niemozliwe. Trzymamy kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol No to po jednym Ferrari :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:06 No to mamy o jednego kierowcę ferrari mniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Obrona Hamiltona przed Raikkonenem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:11 Bez słów. Raikkonen bez szans. Hamilton is great. No doubt about it. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Re: Obrona Hamiltona przed Raikkonenem... IP: *.2a.pl 08.07.07, 14:37 Iceman bedzie pierwszy, a napewno przed Hamiltonem. Po 1 tankowaniu juz tak jest. Powodzenia RoberciK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Obrona Hamiltona przed Raikkonenem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:37 Hmm nie wiedzieć czemu Hamilton miał takie problemy z wozem :/. Dupa aż mu latała... Nic dziwnego że go Raikkonen wyprzedził:). Kubica ładnie się przed Massą obronił, respekt :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Re: Obrona Hamiltona przed Raikkonenem... IP: *.2a.pl 08.07.07, 15:41 Jak sie lapie pobocze to lata. Raikonenowi tez latala jak jechal przed drugim zjazdem do boksu. IceMan jest najlepszy. Robert super, ze sie obronil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo Re: Obrona Hamiltona przed Raikkonenem... IP: *.acn.waw.pl 08.07.07, 16:22 buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Obrona Hamiltona przed Raikkonenem... IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:24 lol napisał(a): > Bez słów. Raikkonen bez szans. > > Hamilton is great. No doubt about it Of course Räikkönen has had no chance! :) lol low low! Man ! Chyba sie nie pomyliłeś! :) Did during your birth they dropped you on the head instead of snapping you in your ass? A może taka propozycja na zakonczenie sezonu!: 1. Räikkönen 2. Hamilton 3. Kubica 4. Alonso 5. Heidfield 6. Massa 7. Kovalainen 8. Fisichella 9. Wurz 10. Coulthard www.formula1.com/gallery/race/2007/778/general/sunday.html Borowczyk to prawdziwa KOMPROMITACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek16 co to za redaktor-analfabeta? IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 14:27 pisze się "Szkot" a nie "Szkod" jak napisaliście :D oj, oj, do szkoły, Panie redaktorze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 co to za redaktor-analfabeta? IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:26 tomek16 napisał(a): > pisze się "Szkot" a nie "Szkod" jak napisaliście :D > oj, oj, do szkoły, Panie redaktorze :P Czy to takie ważne jak ktos robi typo? A jednak jeZdeś anaAlfabetom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BorderWar f1 live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:51 Ma ktoś może jakiś pomysł gdzie można w necie na żywo oglądać czasy poszczególne na każdym okrążeniu itd. Po prostu taka tekstowo-statystyczna relacja w czasie rzeczywistym (bezpłatna). f1-live.com tam jest płatna subskrypcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: f1 live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:10 www.formula1.com - masz tam live timing. Musisz sie zarejestrowac, ale jest to bezplatne, klikasz na link potwierdzajacy w mailu i wszystko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.nokia.com 08.07.07, 15:11 "Jadąc zaraz za Alonso Speeda próbuje wyprzedzić Alex Wurz. Amerykanin uderza jednak w wyprzedzający go bolid." ... i wszystko jasne. Coraz mniej czytelne sa opisy tutaj. Nie mozna co jakis czas podac dokladnej kolejnosci? Zamiast pisac Kubica wraca za Hamilotonem i tak nikt nie wie ktory jest w danej chwili Hamilton jadacy przed Kubica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksantypa77 Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: 83.238.70.* 08.07.07, 15:32 Czwarty, przed Massą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikerz Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:33 piękna jazda w wykonaniu Roberta - obronił się przed Ferrari. to trudne, biorąc pod uwagę klasę bolidów Bmw i Ferrari.... Gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Z przykrością trzeba przyznać, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:32 relacja online na WP jest 100 razy lepsza. Dużo gęstsza(dwa newsy na okrążenie) i szybciej wiadomo co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loginn99 Re: Z przykrością trzeba przyznać, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:37 Massa zadławił się Kubicą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Re: Z przykrością trzeba przyznać, że IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:28 loginn99 napisał(a): > Massa zadławił się Kubicą ! Kubica stanął w gardle Massa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwapsy Re: Z przykrością trzeba przyznać, że IP: *.aster.pl 08.07.07, 16:59 no i nie ma takich błędów, jak ten w tabelce obok, że Button ma 0 punktów (był 8 na GP Francji...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta A wydawalo mi sie ze Massa startowal z P4 IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.07.07, 15:39 Co sie stalo ze "startowal z konca stawki"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: A wydawalo mi sie ze Massa startowal z P4 IP: *.chello.pl 08.07.07, 15:42 zgasił silnik na linii startu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Re: A wydawalo mi sie ze Massa startowal z P4 IP: *.2a.pl 08.07.07, 15:43 Na chwile przed startem zgasl mu bolid i karnie zostal przeniesiony na koniec. Szybko nadrabial, ale niestety nie dal rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm dlaczego niestety ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:36 skończył na 5 miejscu ! gdyby był wyżej to musiałby skasować Kubice !!! ja się cieszę że massa jest piąty a Kubica się przed nim obronił, a ty nie / <szok> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Re: dlaczego niestety ????? IP: *.2a.pl 08.07.07, 16:42 Oczywiscie ciesze sie z miejsca Roberta. Ale szkoda mi Massy jak kazdego zawodnika, ktoremu sie to przytrafia. Dlatego napisalem niestety. Oczywiscie jedni traca inni sie bogaca i dzieki temu nasz Robert wygral z Massa. Za rok jednak doczekac czasu gdzie to on bedzie kasowac wszystkich nie dzieki pechowi innych. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtuch1 Re: dlaczego niestety ????? 08.07.07, 18:28 Podoba mi się Twoje zdrowe podejście do sportu i do rywalizacji! Mam podobne odczucia - również szkoda mi Massy, który jest świetnym kierowcą i jednocześnie bardzo, bardzo cieszę się z sukcesu Kubicy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: A wydawalo mi sie ze Massa startowal z P4 IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:29 pocalujta_wujta napisał(a): > Co sie stalo ze "startowal z konca stawki"? Stanął mu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Poznania Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:41 Robert jeździ jak cyborg :) Bezbłędny, czasy bardzo równe. Polecam rejestracje na www.f1.com - podają na bieżąco m.in. czasy w poszczególnych sektorach, czasy okrążeń, straty itp. Wszystko bardzo czytelnie podane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Nie róbmy z tego tragedii IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 15:43 Nie róbmy z tego tragedii jak POLSAT przyhamuje Andrzeja Borowczyka i ten z hukiem przeleci przez studio i wyleci z Polsatu! Niech ten baran przestanie wreszczie piepszyc głupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Nie róbmy z tego tragedii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:09 Człowieku, czego się czepiasz Borowczyka? Duet komentatorów Borowczyk - Sokół nie jest zły. Jeden komentuje odczucia, drugi jest świetnym "technikiem". Sokół pilnuje wszystkiego i natychmiast informuje o wszelkich zdarzeniach. Mam tylko żal do Polsatu, że nie nadaje dźwięku w lepszej jakości. Chodzi o to, że słuchając przez kino domowe, nie da się wyciszyć i wyizolować głosu komentatorów, a zwiększyć głos ryków silników. Dlaczego telewizje nie nadają z imprez sportowych dźwięku w DD 5.1, może ktoś wie? Co do Kubicy, to pokazał wielką klasę. Brawo! Ach, gdyby miał bolid porównywalny z Ferrari i McLarenem. To dopiero były by emocje... Odpowiedz Link Zgłoś
patman Re: Nie róbmy z tego tragedii 08.07.07, 16:32 Co do komentarza - ja oglądam F1 na ORF, więc odpada sam. A jeśli chodzi o dźwięk przestrzenny, to żadna stacja go nie nadaje, bo go po prostu nie ma. Poza tym nie za bardzo widzę celowość takiej realizacji - dźwięk 5.1 w filmach jest wynikiem obróbki technicznej, a nie zapisem dźwięków z 5 mikrofonów kierunkowych. Do zawodów sportowych też można dołożyć dźwięk przestrzenny, ale to będzie czysta imaginacja wygenerowana programowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Nie róbmy z tego tragedii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:35 To samo można napisać o każdym kierowcy. Niektórzy mają pecha do teamów do których trafili. Z resztą tam jeżdżą sami zdolni :P. Kubica też ma szczęście, że np nie trafił do Spykera czy Williamsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Nie róbmy z tego tragedii IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 17:34 maz napisał(a): > Człowieku, czego się czepiasz Borowczyka? Duet komentatorów Borowczyk - Sokół > nie jest zły. Jeden komentuje odczucia, drugi jest świetnym "technikiem". Sokół > pilnuje wszystkiego i natychmiast informuje o wszelkich zdarzeniach. > Mam tylko żal do Polsatu, że nie nadaje dźwięku w lepszej jakości. Chodzi o to, > że słuchając przez kino domowe, nie da się wyciszyć i wyizolować głosu > komentatorów, a zwiększyć głos ryków silników. Dlaczego telewizje nie nadają z > imprez sportowych dźwięku w DD 5.1, może ktoś wie? > Co do Kubicy, to pokazał wielką klasę. Brawo! > Ach, gdyby miał bolid porównywalny z Ferrari i McLarenem. To dopiero były by > emocje... NIE PIEPSZ! Borowczyk mógł by komentowac pod budka z piwem! Klepie ciagle bzdury, ale dla kogoś kto sie nie zna to i tak nie zrobi to róznicy! 1. Nicc nie wie o Formule 2. Jest nie przygotowany 3. Używa złego słownictwa 4. Jest iritujacy 5. Czy on naprawdę zna jezyk polski? 6. Ma akcent jak muzyna mowionca po polski! Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar znasz lepszych? 08.07.07, 16:11 Jasne, jak każdemu komentatorowi przy transmisji na żywo trafiają się pomyłki, ale w sumie duet z Polsatu to duży plus - fachowy, szybko podają dane dostępne tylko dla nich, sreagują b. dobrze na zmiay w trakcie wyścigu, b. dobrze analizują sytuację na torze - celuje w tym p. Mikołaj... Jak dla mnie świetny duet - nic nie zmieniać. Na pewno lepsi od Borków, Kołtoniów i innych Smokowskich nie mówiąc już o "tytanach" z TVN i n-ki. Jeśli już - tu niech realizatorzy mieszczą się z reklamami w przerwach, a nie kroją początki wyścigu czy kwalifikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Rznasz lepszych? ZNAM! IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:03 pancwynar napisał: > Jasne, jak każdemu komentatorowi przy transmisji na żywo trafiają się pomyłki, > ale w sumie duet z Polsatu to duży plus - fachowy, szybko podają dane dostępne > tylko dla nich, sreagują b. dobrze na zmiay w trakcie wyścigu, b. dobrze > analizują sytuację na torze - celuje w tym p. Mikołaj... > Jak dla mnie świetny duet - nic nie zmieniać. > Na pewno lepsi od Borków, Kołtoniów i innych Smokowskich nie mówiąc już o > "tytanach" z TVN i n-ki. > Jeśli już - tu niech realizatorzy mieszczą się z reklamami w przerwach, a nie > kroją początki wyścigu czy kwalifikacji. Jest róznica pomiędzy pomyłkami, a nieustannym piepszeniem głupot! Borowczyk wspomina o swoich spodiewaniach sie w formie mnogiej. To naprawdę piepszenie o dupie maryny! Czy znam lepszych? Tak, jestem lepszy od tego cwoka! On sie wybral z Ciemnogrodu do POLSATU! Aby byc komentatorem nie trzeba ciagkle piepszyc, trzeba wiedziec kiedy, co iJAK powiedziec. Takie klepanie głupot jak: Kubica podleci .. Ten człowiek wpierw piepszy a potem do niegop dociera co on powiedział! "My się spodziewamy .." Kto to my? Cała Anglia czeka ... A co nas Anglia obchodzi? Kubica stracił... To nie Kubica stracił, a Massa nadrobił! Ten baran NIE MYŚLI tylko piepszy aby coś powiedziec! Sokół go dzisiaj pięknie poprawił ... Borowczyk p;od budke z piwem, i niech sie nauczy jaksie wypowiadac z KLAQSA .. bo jemu POLSAT i my (po przez subskrypcję - nie ma nic za darmo!) za to płacimy! Jeżeli POLSAT nie może jego zastapic to trzeba wymienic czły zarzad POLSATU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Rznasz lepszych? ZNAM! IP: *.as.kn.pl 08.07.07, 18:08 Koledze to by się przydała mała sesja ze słownikiem poprawnej polszczyzny. Oskarża kogoś o nieznajomość języka polskiego sam pisząc jak ułom i dres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Re: Rznasz lepszych? ZNAM! IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:32 zzz napisał(a): > Koledze to by się przydała mała sesja ze słownikiem poprawnej polszczyzny. > Oskarża kogoś o nieznajomość języka polskiego sam pisząc jak ułom i dres. Poprawnom polszczyznom to mozesz razem z Borowczykiem sobie dupem wyczyścic! HCWD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J1 Re: Rznasz lepszych? ZNAM! IP: *.acn.waw.pl 08.07.07, 19:50 > Koledze to by się przydała mała sesja ze słownikiem poprawnej polszczyzny. > Oskarża kogoś o nieznajomość języka polskiego sam pisząc jak ułom i dres. Daj spokój - to jest ten sam frajer co narzekał na Kubice. Pewnie jakiś dzieciak co to dorwał sie do komputera rodziców. Stad zresztą jego marna znajomość języka ... więc po prostu nie dyskutujmy z dzieciakiem, który ma żadne pojęcie o tym co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Rznasz lepszych? ZNAM! IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 23:16 J1 napisał(a): > > Koledze to by się przydała mała sesja ze słownikiem poprawnej polszczyzny. >> > Oskarża kogoś o nieznajomość języka polskiego sam pisząc jak ułom i dres. > Daj spokój - to jest ten sam frajer co narzekał na Kubice. Pewnie jakiś > dzieciak co to dorwał sie do komputera rodziców. Stad zresztą jego marna > znajomość języka... więc po prostu nie dyskutujmy z dzieciakiem, który ma > żadne pojęcie o tym co pisze. Przestań p i e r d o l i c h u j u! Masz za małego h u j a zeby krakac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 znasz lepszych? ZNAM! IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 23:29 J1 napisał(a): > Daj spokój - to jest ten sam frajer co narzekał na Kubice. Pewnie jakiś dzieciak > co to dorwał sie do komputera rodziców. Stad zresztą jego marna znajomość język > a... więc po prostu nie dyskutujmy z dzieciakiem, który ma żadne pojęcie o tym > co pisze. Frajerem to mozesz nazwac tylko swojego "wielkiego" h u j a! kiedy masz szkło powiekszajace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMG Re: Rznasz lepszych? ZNAM! IP: *.aster.pl 08.07.07, 19:53 > Czy znam lepszych? > Tak, jestem lepszy od tego cwoka! Buhaha ... ciekawe w czym dziecko? Dla mnie jestes pryszczatym gowniarzem, ktory z powodu samotnosci probuje zaistniec na forum. Wiec nie rob z siebie idioty ... chyba, ze lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Rznasz lepszych? ZNAM! IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 23:19 MMG napisał(a): > > Czy znam lepszych? > > Tak, jestem lepszy od tego cwoka! > Buhaha ... ciekawe w czym dziecko? Dla mnie jestes pryszczatym gowniarzem, > ktoryz powodu samotnosci probuje zaistniec na forum. Wiec nie rob z siebie > idioty ... chyba, ze lubisz? Kutasie nie wiesz co masujesz! To nie tak sie riobi spageetti! Masz długiego ale cienkiego jak makaron! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvk Re: znasz lepszych? IP: *.chello.pl 08.07.07, 18:39 pancwynar napisał: > Jeśli już - tu niech realizatorzy mieszczą się z reklamami w przerwach, > a nie kroją początki wyścigu czy kwalifikacji. O! Popieram! Tym bardziej, że dzięki temu możnaby ograniczyć popisy Zientarskich. Studio to dopiero jest porażka, nie przypuszczałem, że zatęsknię za Skubisem (ale tylko w studio). Mogę nawet zadeklarować, że obejrzę sumiennie wszystkie reklamy puszczone zamiast ich paplaniny. Pan Borowczyk należy po prostu do starej szkoły, zjadł zęby na komentowaniu i konferansjerce rajdów. Trudno mi słuchać jego stękania i "podekscytowanej" modulacji głosu, ale muszę przyznać, że w tej chwili nie ma dla niego alternatywy. Na szczęście widać, że o Formule 1 wie coraz więcej. Mikołaj Sokół to polsatowski strzał w 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 znasz lepszych? IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:46 fvk napisał(a): > pancwynar napisał: > > Jeśli już - tu niech realizatorzy mieszczą się z reklamami w przerwach, > > a nie kroją początki wyścigu czy kwalifikacji. > > O! Popieram! > Tym bardziej, że dzięki temu możnaby ograniczyć popisy Zientarskich. > Studio to dopiero jest porażka, nie przypuszczałem, że zatęsknię za Skubisem (a > le tylko w studio). Mogę nawet zadeklarować, że obejrzę sumiennie wszystkie rek > lamy puszczone zamiast ich paplaniny. > > Pan Borowczyk należy po prostu do starej szkoły, zjadł zęby na komentowaniu i > konferansjerce rajdów. Trudno mi słuchać jego stękania i "podekscytowanej" > modulacji głosu, ale muszę przyznać, że w tej chwili nie ma dla niego > alternatywy. Na szczęście widać, że o Formule 1 wie coraz więcej. > Mikołaj Sokół to polsatowski strzał w 10. Borowczyk do formuły 1 to tak jak Lepper na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Nie róbmy z tego tragedii IP: 82.209.146.* 08.07.07, 16:21 Troche ostro pojechales, ale istotnie jego sposob komentowania jest b.irytujacy. M.Sokol za to krotko, zwiezle i rzeczowo. Doskonaly komentator i znawca formuly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryton Re: Nie róbmy z tego tragedii IP: *.g-net.pl 08.07.07, 16:49 Sokol komentuje wspaniale, za to Borowczyk widac nie bardzo sie zna na tym, co sie dzieje na torze, wiec stara sie mowic o tym, na czym sie zna. dobry by byl, ale na polityka, a nie komentatora. polsat ma wielu lepszych komentatorow, mogliby podmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Nie róbmy z tego tragedii IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:41 tryton napisał(a): > Sokol komentuje wspaniale, za to Borowczyk widac nie bardzo sie zna na tym, co > sie dzieje na torze, wiec stara sie mowic o tym, na czym sie zna. dobry by byl, > ale na polityka, a nie komentatora. polsat ma wielu lepszych komentatorow, > mogliby podmienic. Sokół się ostatnio bardzo poprawił, natomoiast borowczyk daje wszystkim żadkiej sraczki! Takich komentatorów jak Borowczyk to trza szukac pod budka z piwem! On cały czas piepszy jak by mu płacili za kazda litere! A może mniej gadac a mowic bardziej konkretnie! Na bruk z tym głąbem! A CIEMNOGRÓD sie zachwyla tym baranem.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F1f Re: Nie róbmy z tego tragedii IP: *.aster.pl 08.07.07, 16:55 > Nie róbmy z tego tragedii jak POLSAT przyhamuje Andrzeja Borowczyka i > ten z hukiem przeleci przez studio i wyleci z Polsatu! > Niech ten baran przestanie wreszczie piepszyc głupoty! Przesadzasz. Jedyne co mnie u Borowczyka denerwuje, to to ze ogladajac treningi, kwalifikacje i sam wyscig musze sluchac tych samych rzeczy. Wiec jesli np jest akcja z naklejaniem zdjec to moge byc pewny, ze w kazdej transmisji o tym bedzie mowil zaczynajac: "jezeli ktos z panstwa jeszcze o tym nie wie to spiesze z wyjasnieniem". No ale mozna sie przyzwyczaic. Natomiast nie trawie Zientarskich, ktorzy mowia chaotycznie, bez pojecia i nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.chello.pl 08.07.07, 15:46 ogolnie najlepszy wyscig w tym roku chyba, i walka w pitstopach i sporo wyprzedzania (massa) - sam miód Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo 08.07.07, 17:48 Walka o podium powinna być na torze, a nie w pit-stopach. Żaden z pierwszej czwórki kierowców nikogo nie wyprzedził na torze (chyba, że dublował maruderów). Więc nie można uznać tego wyścigu za najciekawszy. Najbardziej widowiskowa była Kanada, ale zbyt dramatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisklę GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:56 Świetna jazda Roberta. Brawo! Jak narazie wg mnie to najlepszy tor po jakim jechali. Kubica, kiedy zaczynał jeździć w F1 stwierdził, że prędkości są tam takie, iż mózg nie nadąża z odbiorem danych:) Moim zdaniem dobry tor to taki na którym kierowcy mogą pokazać, co potrafią, a kamera potrafi to wychwycić. Kiedy podczas tego wyścigu pokazywali widok na trase z kokpitu, pierwszy raz zrozumiałem, o co mu chodzi, chociaż nie, jeszcze podczas wyścigu ulicznego w Monako, kiedy bandy tylko migały, ale na tym torze ta jazda na zakrętach - tego nie można powiedzieć, że jechali, oni - przpraszam za słowo - zapier####li:)) Świetny wyścig. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragazzoni Brawo Robert, brawo, jestes supergosc IP: *.colc.cable.ntl.com 08.07.07, 15:58 A jednak okazalo sie ze Black Pearl Hamilton jest do objechania. No i dobrze, to moze Angolom troche glowki ocuci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Jak myślicie? IP: *.180.219.81.magma-net.pl 08.07.07, 16:02 Jak myślicie czy Robert wyprzedzi Heidfelda w kwalifikacji kierowców? Bo na zajęcie lepszego miejsca niż 5 na koniec nie ma szans, tak mi sie wydaje. Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Re: Jak myślicie? IP: *.2a.pl 08.07.07, 16:22 Mysle, ze nie. Roznica jest dosc spora 11 pkt. Wszystko uklada sie tak, ze BMW zajmie 3 msc wsrod konstruktowro z duza strata do Ferrari i duza przewaga nad Renault. Czyli Polak i Niemiec beda zajmowac 5 i 6 msc (oczywiscie beda sie zdarzac odchyly jednemu i drugiemu. Zakladajac nawet ze Robert, ktory jezdzi troche lepiej od Heidfelda bedzie zajmowal zawsze 5 a Heidfeld 6 miejsce to i tak jest w stanie odrobic jedynie 8 pkt (bo tyle zostalo wyscigow). Obaj jezdza jak to ktos napisal jak cyborgi, za Kubica przemawia wiekszy talent, a za Heidfedem doswiadczenie. W tym sezonie najwazniejsze, aby Robert mial jak najwiecej pojedynkow takich jak dzis z Massa w nich zdobedzie bezcenne doswiadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Jak myślicie? IP: 82.209.146.* 08.07.07, 16:25 Doskonala ocena mhm, jednak Niemiec ma goretsza glowe od Kubicy i to go czasem gubi. Mysle, ze Robert ma szanse przeskoczyc Heidfelda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F1Fan Re: Jak myślicie? IP: *.aster.pl 08.07.07, 17:00 > Jak myślicie czy Robert wyprzedzi Heidfelda w kwalifikacji kierowców? Bo na > zajęcie lepszego miejsca niż 5 na koniec nie ma szans, tak mi sie wydaje. Co o > tym myślicie? Tak naprawde Kubica ma szanse wyprzedzic Heidfelda tylko jezeli ten bedzie mial klopoty z bolidem, a Kubica zajmie w miare wysoko punktowane miejsce w jednym z wyscigow. Jest to dosyc prawdopodobne ale niestety moze tez byc odwrotnie. A jest to dlatego prawdopodobne, ze jak widac jednak BMW nie do konca poradzilo sobie z problemem skrzyni biegow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Jak myślicie? IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 18:35 F1Fan napisał(a): > Tak naprawde Kubica ma szanse wyprzedzic Heidfelda tylko jezeli ten bedzie mial > klopoty z bolidem, a Kubica zajmie w miare wysoko punktowane miejsce w jednym z > wyscigow. Jest to dosyc prawdopodobne ale niestety moze tez byc odwrotnie. A > jest to dlatego prawdopodobne, ze jak widac jednak BMW nie do konca poradzilo > sobie z problemem skrzyni biegow. Really? Tu nie trza myslec tu trza siem znac! Robert jest o wiele lepszym technikiem od szwaba Heidfielda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F1Fan Re: Jak myślicie? IP: *.acn.waw.pl 08.07.07, 19:58 > Robert jest o wiele lepszym technikiem od szwaba Heidfielda! A co to ma do rzeczy? O czym ty w ogole piszesz? Zostalo 8 wyscigow a roznica punktowa - 11 pkt. Wiec sobie policz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Re: Jak myślicie? IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 23:34 F1Fan napisał(a): > > Robert jest o wiele lepszym technikiem od szwaba Heidfielda! > A co to ma do rzeczy? O czym ty w ogole piszesz? Zostalo 8 wyscigow a roznica > punktowa - 11 pkt. Wiec sobie policz. Nie ma o liczyc, trzeba jezdzic! Kolia ty ponjał? Wystarczy że Robert w kazdym z tych wyscigów zrobi o 2 punkty wiecej od essesmana! 8 x 2 = 16! Heidfield to miększak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schumifan Re: Jak myślicie? IP: *.krakow.pl 09.07.07, 01:35 Uważam że szanse ma niewielkie za duza strata punktowa, ale Haidfeld prawdopodobnie jak przedłuzy kontrakt to spocznie na laurach jak to bylo w poprzednich latach. on jezdzi szybko tylko w tedy jak ma nóż na gardle zeby pokazac ze jest lepszy, a niestety to tylko dobry sredniak zemieslnik, jak Ralf S. przycisnieci do moru robia bledy, tak jak kolega napisal wyzej Haidfeld ma goraca glowe i oprócz GP Niemiec, gdzie pewnie dostanie lepsza strategie,jesli Kubica nie bedzie mial problemow z bolidem lub nie popelni bledu powinien byc przed nickiem w kazdym kolejnym wyscigu. widac ze juz opanowal jazde na nowych bridgestonach( charakterystyka zblizona do tych z 2004r, wiec i tu nick powinien miec przeciez przewage doswiadczenia). koniec konc ów roznica w punktacji bedzie niewielka na rzecz nicka, ale mysle ze f1 racing umiesci w corocznym zestawieniu kierowcow kubice przed nickiem, mysle ze nick bedzie w tym zestawieniu6 a kubica 5. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: 82.209.146.* 08.07.07, 16:16 Brawo, Robert! To byl najpiekniejszy wyscig w tym sezonie! Pogon Massy byla fascynujaca. Szkoda, ze realizatorzy nie pokazali koncowych kilometrow tej walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufio Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:20 świetnie, i tylko żal, że Robert nie jezdzi ferrari lub mclarenem, pokazalby hamiltonowi plecy, czarnuszek jest taki cwany bo ma lepszy bolid, ale dzisiaj sie obsrał,BRAWO ROBERT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:40 Jeszcze raz usłyszę od jakiegoś debila, że "szkoda, że Kubica nie jeździ w McLarenie lub Ferrari" to normalnie zastrzelić takich. Mógł trafić jeszcze gorzej, do Williamsa lub Spykera. Więc nie marudźcie. Trafił do moim zdaniem teamu z największymi szansami na mistrza za kilka sezonów. Rozwój BMW jest bardzo szybki i postępy widać. Ale nie należy lekceważyć tutaj Renault ;]. (po zmianie dostawcy opon... Nie wiedzie im się najlepiej ;(). Peace out. Hamilton się nie obesrał, tylko ciążyła na nim ogromna presja. (tak samo byłoby gdyby np. Kubica jechał w Polsce). Puściły mu nerwy w Pit stopie i tyle, a i nie zaprzeczysz, że obrona na samym początku wyścigu była rewelacyjna w jego wykonaniu. (Hamilton jest bdb kierowcą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufio Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:55 a co ,nie szkoda ze nie jezdzi w lepszym bolidzie choc na to zasluguje?? Hamilton moze jest b.dobrym kierowca, tak jak Kubica, ale Robert zasluguje na wiekszy szacunek bo do wszystkiego doszedl sam, a Hamiltona "niańczył" Mclaren od dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schumifan Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.krakow.pl 09.07.07, 01:56 coracja to racja. hamiltonowi zycze bardzo dobrz bo jest dobry, ale WYCHODOWANY, a kubica alonso senna prost raikonnen, Hakkinen to naturalne talenty. nie odmawiam talentu hamiltonowi ale faktycznie jest troch podrasowany hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schumifan Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.krakow.pl 09.07.07, 01:52 nie maam nic do hamiltona jak na debiutanta jest rewelacyjny co nie zmienia faktu ze nie jest doskonaly. o wiele wiele latwiej jest jechac najlepszym bolidem w stawce. jest swietnie zbalansowany i przygotowany. ale dzisiaj o zwyciestwie zadecydowal lepszy kierowca. hamilton nie jechal doskonale bo pogorszyla sie jakosc jego auta. ten sam wozek mial alonso i pokazal co ceni sie najbardziej u kierowcow wyscigowych, co czyni z bardzo dobr. kier. mistrza swiata. pojechal o niebo lepiej od hamiltona. tak samo bylo w gp wloch w 2005 kiedy z uszkodzonym aero jechal znakomicie. podobnie jechal Raikonnen w kanadzie w 2005, kiedy sam powiedzial ze z jakiegos powodu jego auto jechalo" troche bokiem " i wygral. nie sztuka jest wygrywac w dobrym aucie jak np winowlew(Villenevue)w 1996 i 97, albo hill w 96r. sztuka jest pojechac dobrze w slabszym aucie Schumi2003, raikonnen monaco04 i spa04. moge sie zalozyc ze w aucie sprawiajacym problemy alonso bylby wyraznie lepszy od lewisa, co nie oznacza ze jest on slaby, za kilka lat powinien byc mistrzem swiata, moze bedzie i w tym roku, ale to w duzej mierze zasluga auta i tego ze wGP2 opony bridgestone maja prawie taka sama charakter.2 jezdzi w McLarenie a nie w renault czy bmw,3 ma za soba brytyjski zespol,4 ma symulator f1 warty 60 baniek i od trzech lat spedzal w nim mase czasu. raikonnen, alonso i schumi, nawet hakkinen, nie mowiac o sennie i prostcie nie mieli takich kosmicznych gadzetów i debiutu w czolowym zespole. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve jak nie potrafisz baranie wyborczy IP: *.nycmny.east.verizon.net 08.07.07, 16:22 to nie ukladaj tabeli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurass Kubica dopiero czwarty na tej aktorce????? IP: *.189.rev.vline.pl 08.07.07, 16:26 O co chodziiiii??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxcvb GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.g-net.pl 08.07.07, 16:38 "wystartuje z pit stopu" ? a moze z zatrzymania? zwolnic te dzieciaki! Odpowiedz Link Zgłoś
idz.po.mleko Jesli gazeta ma dalej nadawac relacje 08.07.07, 17:52 z formuly 1 w ten sposob to wnioskuje o zmiane rubryki, bo to raczej powinno byc w rubryce "robert kubica" niz "wiadomosci sportowe" za kazdym razem gdy wchodze na glowna strone podane jest miejsce roberta, a pozniej kto wygral. zenujace. wbrew duchowi sportowemu. dla mnie to wbrew logice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Niech idzie do Spykera albo Toro Rosso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:27 i tam pokaże jaki jest "mocny" a nie startując w mocnym bolidzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: Niech idzie do Spykera albo Toro Rosso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:44 Gość portalu: gucio napisał(a): > i tam pokaże jaki jest "mocny" a nie startując w mocnym bolidzie. nie musi pokazywać. Wystarczy co pokazuje Barrichello, Coulthard czy Ralf Schumacher. I byłoby tak w przypadku wszystkich kierowców nawet podejrzewam Szumiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schumifan Re: Niech idzie do Spykera albo Toro Rosso IP: *.krakow.pl 09.07.07, 02:12 chlopie nie wiem od kiedy interesujesz sie f1 ale nie masz pojecia ze: schumi debiutowal w jordanie ktory delikatnie mowiac byl przecietny i startowal z 7 pozycji na 22 auta. to wystarczylo zeby flavio sciagnal go do benettona juz w kolejnym gp. alonso nic specjalnego nie pokazal w 2002 w minardi a juz w 2003 byl testerem renault.w 2004 zastapil buttona i sam pukalem sie w glowe i psioczylem na flavio(benneton dawniej teraz renaul). kubica w swoim debiucie w testach w hiszpanii(nagroda za zwyciestwo w World series by renault, tam rowniez nie mial najszybszego wozu)pokazal ze ma ogromny talent, wiec szybko znalazl prace w f1 reszta jest juz historia.David coulthard zawsze byl dobrym sredniakiem w McLarenie i plecami Hakkinena jak rubens dla M.schumiego i nie dla tego ze byli poszkodowani tylko ze ktos zauwazyl ze na dluzsza mete sa slabsi i dal im drugorzedne role. a ralf? to osobny przypadek. mial talent ale nie potrafil go rozwinac bo ma slaba psychike i jest leniem, tak naprawde nigdy nie byl materialem na mistrza bo poprostu sie nie przykladal albo NIE POTRAFIL JECHAC SPRZETEM KTORY SPRAWIA PROBLEMY I NIE JEST DOSKONALE PRZYGOTOWANY. wiec ogolnie mowiac gadasz glupoty. pretendenci do awansu do leprszych zespolow to wedlug mnie: Kubica, Nico Rosberg, Webber i Sutil no i button ktory sie wpieprzyl w japonski system pracy nad f1, ale to temat na osobne wywody. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Re: GP Wielkiej Brytanii na żywo IP: *.magma-net.pl 08.07.07, 20:18 nieźle by było przynajmniej raz w roku sprawdzić wszystkich kierowców w takich samych bolidach np. ferrari brawo kimi - idzie na mistrza, pogodzi misia alonso z misiem hamiltonem, a kubica to niezły egocentryk, ale chyba taki musi być, jak chce wygrywać z innymi egocentrykami - brawo by the way Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monteskiusz Na jakim kanale F1 w C+ IP: 194.213.204.* 09.07.07, 09:00 Czy ktoś może mi powiedzieć na jakich kanałach transmitowana jest F1. Mam C+ pakiet najwyższy. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś