Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii

IP: *.acn.waw.pl 08.07.07, 23:07
    mam nadzieje, że wyrzuca nas z pucharow i że w końcu debile sie
    opamietaja ... taki obciach ... szkoda slow
    Obserwuj wątek
      • Gość: swed Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 23:16
        Ja jestem z Warszawy ale wstyd mi za tych sk***li na miejscu litewskiej policji
        chyba bym zaj**ał jednego dla przykładu.

• Gość: aaaDam "najlepsi kibice w Polsce' ile razy to IP: *.dhcp.insightbb.com 08.07.07, 23:57
          slyszeliscie? Kokietuje sie tych bandziorow od lat. Oni powinni wyladowac w
          pierdlu na pare lat, i zaplacic po pare tysiecy euro, moze wreszcie normali
          ludzie mogliby chodzic na mecze legii
          • Gość: rabadzu Re: "najlepsi kibice w Polsce' ile razy to IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 00:35
            wykluczyc ich ligi
            • Gość: rabadzu Re: "najlepsi kibice w Polsce' ile razy to IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 00:44
              zostaniecie wykluczeni z pucharow na dobre lata tak jak to zrobiono w angli
              cierpi tylko na tym klub i kibice powtarzam kibice mam to w nosie ale
              powinniscie grac za kare w4b lidze zal mi was
              • krzych.korab Mam nadzieję że Litwini każą im zapłacić za wszyst 09.07.07, 06:57
                -kie straty oraz koszty interwencji policji.
        • Gość: warszawiak Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 08:38
          Wstyd, wstyd i zenada. Szkoda, ze policjantom litewskim nie pomyliły się kule i
          strzelali tylko z gumowych. Gdyby "niechcący" zastrzelili kilku bandziorów
          nazywających się kibicami Legii, to moze inni zaczeli by sie bać.
          Nie rozumiem dlaczego tym człekokształtnym zwierzętom zawsze uchodzi to na sucho.
          Klub, czyli Legia powinien wystąpić przeciwko rozpoznanym na zdjęciach bandziorom
          o odszkodowanie i zwrot pieniędzy za nałozone na Legie kary.
        • Gość: macio widzewiak Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:02
          to są poprostu chorzy ludzie zgadzacie się ze mną
        • Gość: Wawiak Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.aster.pl 09.07.07, 10:58
          Cóż, strzelać nie wolno, jeszcze bohaterami zostaną okrzyknięci. O ile czegoś
          nie pomyliłem, to ostatnio jakiś pijany Skandynaw zafundował walkower swojej
          drużynie, kiedy sam wkroczył na boisko... i do końca życia będzie spłacał karę
          finansową, jaką na niego sąd nałożył.
          Jakby tak takich "kibiców" (ze wzrokiem tęskniącym za rozumem - jak widać na
          zdjęciach) u nas "opodatkować" za takie ekscesy to budżet dostanie zastrzyk
          gotówki dla pielęgniarek, lekarzy, nauczycieli, EURO 2012 etc., i nawet na
          obniżenie podatków starczy.
        • Gość: eMKa Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:36
          Totalne bydło, ładna perspektywa i wizytówka przed 2012. Skandal !!!
          Zniweczenie ostatnich sukcesów sportowców Polski w innych dyscyplinach. O tym
          wszędzie się pisze i mówi, wiadomo, polacy, wstyd.
      • Gość: istvan55 Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.net.pulawy.pl 08.07.07, 23:24
        Odebrać Polsce Euro 2012!!!
        Niech odbywa się w kraju, gdzie żyją cywilizowani ludzie, a może po prostu ludzie...
        • anka.matusewicz Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii 08.07.07, 23:30
          Wilno to moje rodzinne miasto ;) 18 lat tam mieszkałam, parę lat temu przyjechałam na studia do Polski i dopiero wtedy po raz pierwszy spotkałam się z takim chamstwem w sporcie. Wprawdzie "narodowym" sportem Litwinów jest koszykówka, ale kibiców piłki nożnej też nie brakuje. W kosza osiągnęliśmy sporo, nieraz kibicowaliśmy przy wielkich ekranach na placu (np. podczas ostatnich igrzysk, kiedy LT zdobyła brązowy medal), po wygraniu Euroligi ludzie wychodzili na ulice, cieszyli się, gratulowali itp. Człowiek był bezpieczny. A tu? W Gdyni mieszkałam jakiś czas niedaleko stadionu, jak był mecz, to się bałam wieczorem wracać do domu. Chamstwo i drobnomieszczaństwo ;) Nie dziwię się, że Polaków nie lubią :P skoro nawet na meczu nie potrafią sie zachować.
          • Gość: rabadzu Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 00:53
            szanuhe pani opinie ale nie warto z bydlem walczyc .pozdrawiam
          • maga84 Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii 09.07.07, 01:27
            hej,

zgadzam się z Tobą,
            mieszkałąm w Wilnie przez ponad rok, w ramach studiów, różne są opinie o
            Polakach w Wilnie i vice versa:-) nie możemy generalizować, ale Polskich
            bandytów-kibiców trzeba tępić,
            z 2 jednak strony, teraz znowu będę miała problemy w Wilnie ( a częśto tam
            jeżdzę), gdy Pani nie będzie chciała być dla mnie miła, bo z Polszy i z Lenkiji
            jestem...

iki

:-)
      • ebiznes24eu Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii 08.07.07, 23:32
        Szkoda, że ich nie zastrzelili. Kolejnych chuliganów byłoby mniej.
      • Gość: Artur Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.promax.media.pl 08.07.07, 23:36
        DEBILE !!!

• Gość: e? Co to? zawody konne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 23:46
        jakiś "Piknik hippiczny ze sterydami"??
      • Gość: Kibic Legii Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.07.07, 00:04
        Karabiny maszynowe i seria w tłum. Ta dzicz niszczy nasz klub, nasze miasto i
        nasz PR. Wszyscy aktywni powinni trafić na lata do paki
        • Gość: danny Brawo Legia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 00:19
          Gratulacje dla druzyny i kibicow, nie zapomnimy tego spotkania!
      • waldemarkoc2 nie pierwszy raz :( 09.07.07, 00:31
        demolka2006.patrz.pl
      • Gość: o Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.autocom.pl 09.07.07, 00:33
        zwierzeta
      • Gość: o Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.autocom.pl 09.07.07, 00:33
        zwierzeta
      • Gość: BINIOL Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.bater.net.pl 09.07.07, 00:41
        ZDEGRADOWAĆ LEGIE DO DRUGIEJ LIGI!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: tommi Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.as.kn.pl 09.07.07, 01:25
        brawo, wieśniaki...
        • akors2 bydło?nie ublizać bydłu-to padlina!!! 09.07.07, 01:44
          99,9% ludzi(?) którzy kibicują(?) niejakiej legii to buractwo z podwarszawskich
          wiosek (z całym szacunkiem dla normalnych mieszkańców); sfrustrowane
          mikrocefały, naładowane sterydami, mówiące o sobie misie czy coś w tym guście:D
          To zbiorowisko spolecznych niedoróbek dostaje od miasta gigantyczne pieniądze
          na cd. swoich ludycznych igraszek. Bravo p. Haniu!!! POkemoństwa ciąg
          dalszy!!!:P
      • turysta86 Było OK :) 09.07.07, 02:39
        Przynajmniej w przerwie było na co popatrzeć, w przeciwieństwie do poziomu gry
        grajków z Warszawy.
      • Gość: Stanisław Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.pools.arcor-ip.net 09.07.07, 07:01
        na fotografiach akurat nie zobaczyłem żadnych kubiców Legii; przecież to byli
        jacyś dresiarze
      • krzych.korab Jeżeli chamstwo i bandytyzm są twoją ojczyzną to 09.07.07, 07:02
        gratuluję. Sam jesteś (i tu najgorsze określenia a znam ich wiele) skoro
        sądzisz ludzi po wyglądzie.
        • Gość: Darek z Gdańska Re: Jeżeli chamstwo i bandytyzm są twoją ojczyzną IP: *.sm-rozstaje.pl 09.07.07, 07:10
          krzych.korab napisał:

> gratuluję. Sam jesteś (i tu najgorsze określenia a znam ich wiele) skoro
          > sądzisz ludzi po wyglądzie.

a czy ja kogoś obraziłem - stwierdziłem jedynie, że nie ma słowiańskiej urody -
          tylko tyle, ale dla ciebie aż tyle - a skoro twierdzi, że nikt nie lubi Polaków
          to po co tu siedzi ? niech stąd odjedzie gdzie chce

ps. i jeszcze wyrażnie w swoim poście utożsamia się z Litwinami - ciekawy jestem
          jak to było z jej studiami - bo stypendia dostają Polacy z Litwy, a ona twierdzi
          że Polką nie jest - ciekawe co napisała w podaniu
      • Gość: jusek III A Marszałek Piłsudzki powiedziałby.... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.07.07, 07:29
        A Marszałek Piłsudzki powiedziałby "A my to w _upie mamy"
        We Wilnie ani stadionu, ani policji ani wreszccie Litwinów nie za dużo.
        Ciekawe że nie ma nigdzie relacji o atakach litewski skinheadów i
        soildarnościowej reakcji ludności miejscowej. A ja dzisiaj wiozłem ludzi co
        wracali z Wilna i opowiadali. Sie rozpisałem, pewno moderator wywalom.
        • Gość: Kagulard Re: A Marszałek Piłsudzki powiedziałby.... IP: *.sm-rozstaje.pl 09.07.07, 07:32
          ciekawy wątek - możesz więcej na ten temat ?
          • Gość: qaz po co więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:30
            wystarczy siać zamęt i zaprzeczać jak mawia nasz premier oczywistym faktom.

To, że stadion nie był przygotowany na przyjęcie bandytów to prawda, ale widac inny poziom cywilizacyjny i kulturowy mają w Wilnie, skoro stadion może być bez płotów, klatek, fos itd.

wstyd
            • Gość: Antydebil Re: po co więcej IP: *.sm-rozstaje.pl 09.07.07, 09:36
              na Litwie jest najwięcej aborcji i samobójstw na świecie - dziwny naród
        • Gość: gosc111 Re: A Marszałek Piłsudzki powiedziałby.... IP: *.wsinf.edu.pl 09.07.07, 10:29
          Pisze się Piłsudski kretynie!!!Czy policja ma na niego namiary prosze bardzo
          sam się przyznaje że wiózł tych debili więc moze był też jednym z nich!po
          pisowni widać że ze wsi chłop od pługa!
      • Gość: ja Re: wiesz jak ktoś obraża moją Ojczyzne to reaguj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 07:50
        Największą obrazą dla naszej Polski są tacy właśnie "kibice". I teksty typu
        "oddaj kasę i spadaj". Nauka w Polsce jest darmowa (przynajmniej tak jest
        napisane w konstytucji) więc nie ma czego oddawać. A spadać to powinien każdy z
        odmiennym zdaniem tak ? Nie można się oburzać na polskich kibiców bo są POLAKAMI
        tak ? Święte krowy ? Niezłe nam świadectwo wystawili na Litwie.
      • Gość: Wesly Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.zelmer.pl 09.07.07, 07:58
        Legia gra juz gdzieś na wsi - przyjechali wiesniaki z Warszawy i mogli się
        przynajmniej wyżyć - może by im wybudować gdzieś w Warszawie pastwiska zamiast
        stadionów - na pastwiskach tez można postawić jakieś bramki, jest trawa mogą
        się wyżywać?
      • Gość: warnijo Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 07:58
        "Kibice legii" widzieli jak męczy się ich drużyna w pucharach i w przerwie meczu
        wycofała ich z rozgrywek. Brawo!
      • j_karolak Legii gratulujemy kibiców 09.07.07, 07:59
        Żałośni debile.
      • Gość: puszczyk Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: 213.199.198.* 09.07.07, 08:02
        juku słyszałeś kiedyś, żeby jakiś debil się opamiętał???
      • Gość: Lewy Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.izacom.pl 09.07.07, 08:43
        Warszawscy "działacze" legii boją się swoich tzw kibiców po ekscesach podczas
        Finału Pucharu Polski Legia-Lech jak "Łysi" wjechali na Honorową trybunę
        wszystko było nagrane, twarze znane, a zakazu żadnego - pewnie działacze jeszcze
        im "5" przybili i prosili o więcej .
        Tak samo będzie tym razem. Materiały są , twarze znane ,nazwiska napewno też a
        zakazu nie będzie żadnego na dowód tego - proszę oglądać pierwszy mecz Legi na
        Łazienkowskiej i poobserwować sobie trybuny jak bedzie zbliżenie - na 100 %
        wszyscy co dymili będą na ŻYLECIE.

Pozdrawiam. Prawdziwych Kibiców

Legia - prawie jak klub
        Kibice legii - prawie jak kibice

end.
      • Gość: gosć111 Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.wsinf.edu.pl 09.07.07, 08:43
        Wstyd za Warszawkę!!!!To jest obraz Polski zagranicą!!!NIech policja ujawni
        listę osób odpowiedzialnych za te wydarzenia i dokładnie opisze w jaki sposób
        ich ukarano!!!Żadnych wykrętów że prawo na to nie pozwala czy jakaś ochrona
        danych!Co robi policja aby odizolować takich debili?>Żądam rozliczenia władzy!I
        tej obecnej i tej wcześniejszej.Uważam ze takim debilom nie przysługują żadne
        prawa obywatelskie.NIech budują drogi i autostrady za pożywienie.żadnych
        pieniędzy!dl. mam na nich pracować,mzoe oni wreszcie zrobią coś dla kraju!
      • Gość: antykibic Legii Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.plock.msk.pl 09.07.07, 09:01
        Litwini nie mają sprawnej policji, niestety. Nie potrafili załatwić sprawy.
        • Gość: hard_house Brawo dla Stolycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:45
          trzeba bylo sie nie smiac jak z terekiem dostalismy w Poznaniu bezmózgie gamonie!
      • Gość: baca też mi coś... IP: *.acn.waw.pl 09.07.07, 09:13
        Bydło zobaczyło zieloną trawkę, to na nią wybiegło. Przecież to całkowicie
        zgodne z jego naturą.

Swoją drogą to powinno, mówiąc po rydzykowemu, poddać się eutanazji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka