Gość: juku IP: *.acn.waw.pl 08.07.07, 23:07 mam nadzieje, że wyrzuca nas z pucharow i że w końcu debile sie opamietaja ... taki obciach ... szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swed Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 23:16 Ja jestem z Warszawy ale wstyd mi za tych sk***li na miejscu litewskiej policji chyba bym zaj**ał jednego dla przykładu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaDam "najlepsi kibice w Polsce' ile razy to IP: *.dhcp.insightbb.com 08.07.07, 23:57 slyszeliscie? Kokietuje sie tych bandziorow od lat. Oni powinni wyladowac w pierdlu na pare lat, i zaplacic po pare tysiecy euro, moze wreszcie normali ludzie mogliby chodzic na mecze legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabadzu Re: "najlepsi kibice w Polsce' ile razy to IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 00:35 wykluczyc ich ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabadzu Re: "najlepsi kibice w Polsce' ile razy to IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 00:44 zostaniecie wykluczeni z pucharow na dobre lata tak jak to zrobiono w angli cierpi tylko na tym klub i kibice powtarzam kibice mam to w nosie ale powinniscie grac za kare w4b lidze zal mi was Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Mam nadzieję że Litwini każą im zapłacić za wszyst 09.07.07, 06:57 -kie straty oraz koszty interwencji policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 08:38 Wstyd, wstyd i zenada. Szkoda, ze policjantom litewskim nie pomyliły się kule i strzelali tylko z gumowych. Gdyby "niechcący" zastrzelili kilku bandziorów nazywających się kibicami Legii, to moze inni zaczeli by sie bać. Nie rozumiem dlaczego tym człekokształtnym zwierzętom zawsze uchodzi to na sucho. Klub, czyli Legia powinien wystąpić przeciwko rozpoznanym na zdjęciach bandziorom o odszkodowanie i zwrot pieniędzy za nałozone na Legie kary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio widzewiak Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:02 to są poprostu chorzy ludzie zgadzacie się ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawiak Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.aster.pl 09.07.07, 10:58 Cóż, strzelać nie wolno, jeszcze bohaterami zostaną okrzyknięci. O ile czegoś nie pomyliłem, to ostatnio jakiś pijany Skandynaw zafundował walkower swojej drużynie, kiedy sam wkroczył na boisko... i do końca życia będzie spłacał karę finansową, jaką na niego sąd nałożył. Jakby tak takich "kibiców" (ze wzrokiem tęskniącym za rozumem - jak widać na zdjęciach) u nas "opodatkować" za takie ekscesy to budżet dostanie zastrzyk gotówki dla pielęgniarek, lekarzy, nauczycieli, EURO 2012 etc., i nawet na obniżenie podatków starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMKa Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:36 Totalne bydło, ładna perspektywa i wizytówka przed 2012. Skandal !!! Zniweczenie ostatnich sukcesów sportowców Polski w innych dyscyplinach. O tym wszędzie się pisze i mówi, wiadomo, polacy, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: istvan55 Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.net.pulawy.pl 08.07.07, 23:24 Odebrać Polsce Euro 2012!!! Niech odbywa się w kraju, gdzie żyją cywilizowani ludzie, a może po prostu ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
anka.matusewicz Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii 08.07.07, 23:30 Wilno to moje rodzinne miasto ;) 18 lat tam mieszkałam, parę lat temu przyjechałam na studia do Polski i dopiero wtedy po raz pierwszy spotkałam się z takim chamstwem w sporcie. Wprawdzie "narodowym" sportem Litwinów jest koszykówka, ale kibiców piłki nożnej też nie brakuje. W kosza osiągnęliśmy sporo, nieraz kibicowaliśmy przy wielkich ekranach na placu (np. podczas ostatnich igrzysk, kiedy LT zdobyła brązowy medal), po wygraniu Euroligi ludzie wychodzili na ulice, cieszyli się, gratulowali itp. Człowiek był bezpieczny. A tu? W Gdyni mieszkałam jakiś czas niedaleko stadionu, jak był mecz, to się bałam wieczorem wracać do domu. Chamstwo i drobnomieszczaństwo ;) Nie dziwię się, że Polaków nie lubią :P skoro nawet na meczu nie potrafią sie zachować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabadzu Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 00:53 szanuhe pani opinie ale nie warto z bydlem walczyc .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maga84 Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii 09.07.07, 01:27 hej, zgadzam się z Tobą, mieszkałąm w Wilnie przez ponad rok, w ramach studiów, różne są opinie o Polakach w Wilnie i vice versa:-) nie możemy generalizować, ale Polskich bandytów-kibiców trzeba tępić, z 2 jednak strony, teraz znowu będę miała problemy w Wilnie ( a częśto tam jeżdzę), gdy Pani nie będzie chciała być dla mnie miła, bo z Polszy i z Lenkiji jestem... iki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebiznes24eu Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii 08.07.07, 23:32 Szkoda, że ich nie zastrzelili. Kolejnych chuliganów byłoby mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.promax.media.pl 08.07.07, 23:36 DEBILE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e? Co to? zawody konne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 23:46 jakiś "Piknik hippiczny ze sterydami"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Legii Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.07.07, 00:04 Karabiny maszynowe i seria w tłum. Ta dzicz niszczy nasz klub, nasze miasto i nasz PR. Wszyscy aktywni powinni trafić na lata do paki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Brawo Legia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 00:19 Gratulacje dla druzyny i kibicow, nie zapomnimy tego spotkania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.autocom.pl 09.07.07, 00:33 zwierzeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.autocom.pl 09.07.07, 00:33 zwierzeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BINIOL Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.bater.net.pl 09.07.07, 00:41 ZDEGRADOWAĆ LEGIE DO DRUGIEJ LIGI!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommi Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.as.kn.pl 09.07.07, 01:25 brawo, wieśniaki... Odpowiedz Link Zgłoś
akors2 bydło?nie ublizać bydłu-to padlina!!! 09.07.07, 01:44 99,9% ludzi(?) którzy kibicują(?) niejakiej legii to buractwo z podwarszawskich wiosek (z całym szacunkiem dla normalnych mieszkańców); sfrustrowane mikrocefały, naładowane sterydami, mówiące o sobie misie czy coś w tym guście:D To zbiorowisko spolecznych niedoróbek dostaje od miasta gigantyczne pieniądze na cd. swoich ludycznych igraszek. Bravo p. Haniu!!! POkemoństwa ciąg dalszy!!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
turysta86 Było OK :) 09.07.07, 02:39 Przynajmniej w przerwie było na co popatrzeć, w przeciwieństwie do poziomu gry grajków z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.pools.arcor-ip.net 09.07.07, 07:01 na fotografiach akurat nie zobaczyłem żadnych kubiców Legii; przecież to byli jacyś dresiarze Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Jeżeli chamstwo i bandytyzm są twoją ojczyzną to 09.07.07, 07:02 gratuluję. Sam jesteś (i tu najgorsze określenia a znam ich wiele) skoro sądzisz ludzi po wyglądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek z Gdańska Re: Jeżeli chamstwo i bandytyzm są twoją ojczyzną IP: *.sm-rozstaje.pl 09.07.07, 07:10 krzych.korab napisał: > gratuluję. Sam jesteś (i tu najgorsze określenia a znam ich wiele) skoro > sądzisz ludzi po wyglądzie. a czy ja kogoś obraziłem - stwierdziłem jedynie, że nie ma słowiańskiej urody - tylko tyle, ale dla ciebie aż tyle - a skoro twierdzi, że nikt nie lubi Polaków to po co tu siedzi ? niech stąd odjedzie gdzie chce ps. i jeszcze wyrażnie w swoim poście utożsamia się z Litwinami - ciekawy jestem jak to było z jej studiami - bo stypendia dostają Polacy z Litwy, a ona twierdzi że Polką nie jest - ciekawe co napisała w podaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusek III A Marszałek Piłsudzki powiedziałby.... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.07.07, 07:29 A Marszałek Piłsudzki powiedziałby "A my to w _upie mamy" We Wilnie ani stadionu, ani policji ani wreszccie Litwinów nie za dużo. Ciekawe że nie ma nigdzie relacji o atakach litewski skinheadów i soildarnościowej reakcji ludności miejscowej. A ja dzisiaj wiozłem ludzi co wracali z Wilna i opowiadali. Sie rozpisałem, pewno moderator wywalom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagulard Re: A Marszałek Piłsudzki powiedziałby.... IP: *.sm-rozstaje.pl 09.07.07, 07:32 ciekawy wątek - możesz więcej na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz po co więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:30 wystarczy siać zamęt i zaprzeczać jak mawia nasz premier oczywistym faktom. To, że stadion nie był przygotowany na przyjęcie bandytów to prawda, ale widac inny poziom cywilizacyjny i kulturowy mają w Wilnie, skoro stadion może być bez płotów, klatek, fos itd. wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antydebil Re: po co więcej IP: *.sm-rozstaje.pl 09.07.07, 09:36 na Litwie jest najwięcej aborcji i samobójstw na świecie - dziwny naród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc111 Re: A Marszałek Piłsudzki powiedziałby.... IP: *.wsinf.edu.pl 09.07.07, 10:29 Pisze się Piłsudski kretynie!!!Czy policja ma na niego namiary prosze bardzo sam się przyznaje że wiózł tych debili więc moze był też jednym z nich!po pisowni widać że ze wsi chłop od pługa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wiesz jak ktoś obraża moją Ojczyzne to reaguj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 07:50 Największą obrazą dla naszej Polski są tacy właśnie "kibice". I teksty typu "oddaj kasę i spadaj". Nauka w Polsce jest darmowa (przynajmniej tak jest napisane w konstytucji) więc nie ma czego oddawać. A spadać to powinien każdy z odmiennym zdaniem tak ? Nie można się oburzać na polskich kibiców bo są POLAKAMI tak ? Święte krowy ? Niezłe nam świadectwo wystawili na Litwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesly Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.zelmer.pl 09.07.07, 07:58 Legia gra juz gdzieś na wsi - przyjechali wiesniaki z Warszawy i mogli się przynajmniej wyżyć - może by im wybudować gdzieś w Warszawie pastwiska zamiast stadionów - na pastwiskach tez można postawić jakieś bramki, jest trawa mogą się wyżywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warnijo Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 07:58 "Kibice legii" widzieli jak męczy się ich drużyna w pucharach i w przerwie meczu wycofała ich z rozgrywek. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszczyk Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: 213.199.198.* 09.07.07, 08:02 juku słyszałeś kiedyś, żeby jakiś debil się opamiętał??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewy Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.izacom.pl 09.07.07, 08:43 Warszawscy "działacze" legii boją się swoich tzw kibiców po ekscesach podczas Finału Pucharu Polski Legia-Lech jak "Łysi" wjechali na Honorową trybunę wszystko było nagrane, twarze znane, a zakazu żadnego - pewnie działacze jeszcze im "5" przybili i prosili o więcej . Tak samo będzie tym razem. Materiały są , twarze znane ,nazwiska napewno też a zakazu nie będzie żadnego na dowód tego - proszę oglądać pierwszy mecz Legi na Łazienkowskiej i poobserwować sobie trybuny jak bedzie zbliżenie - na 100 % wszyscy co dymili będą na ŻYLECIE. Pozdrawiam. Prawdziwych Kibiców Legia - prawie jak klub Kibice legii - prawie jak kibice end. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć111 Re: Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.wsinf.edu.pl 09.07.07, 08:43 Wstyd za Warszawkę!!!!To jest obraz Polski zagranicą!!!NIech policja ujawni listę osób odpowiedzialnych za te wydarzenia i dokładnie opisze w jaki sposób ich ukarano!!!Żadnych wykrętów że prawo na to nie pozwala czy jakaś ochrona danych!Co robi policja aby odizolować takich debili?>Żądam rozliczenia władzy!I tej obecnej i tej wcześniejszej.Uważam ze takim debilom nie przysługują żadne prawa obywatelskie.NIech budują drogi i autostrady za pożywienie.żadnych pieniędzy!dl. mam na nich pracować,mzoe oni wreszcie zrobią coś dla kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibic Legii Skandal w Wilnie. Przerwany mecz Legii IP: *.plock.msk.pl 09.07.07, 09:01 Litwini nie mają sprawnej policji, niestety. Nie potrafili załatwić sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hard_house Brawo dla Stolycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:45 trzeba bylo sie nie smiac jak z terekiem dostalismy w Poznaniu bezmózgie gamonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca też mi coś... IP: *.acn.waw.pl 09.07.07, 09:13 Bydło zobaczyło zieloną trawkę, to na nią wybiegło. Przecież to całkowicie zgodne z jego naturą. Swoją drogą to powinno, mówiąc po rydzykowemu, poddać się eutanazji... Odpowiedz Link Zgłoś