Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HAHAHAHAHA PANIE SOLORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

06.12.01, 19:54
    GW wlasnie podaLa ze dwa mecze Polakow bedą w ARD i ZDF, które sĄ dostępne w
    kablowkach lub na satelicie. I co panie Solorz? Możesz se pan te dekodery w
    d...ę wsadzić!!!!!!!!!!
    HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!
    Wspanialy prezent Mikolajkowy:)))))))))))))))
    Obserwuj wątek
      • Gość: PIC Re: HAHAHAHAHA PANIE SOLORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.12.01, 20:09
        Warszawa - Aster City czy PTK ?
      • Gość: mazi Re: HAHAHAHAHA PANIE SOLORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kobyla-gora.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 22:26
        głęboko w du..e . cieciu solarz . głeboko wszarzu
        • Gość: Crotalus Re: HAHAHAHAHA PANIE SOLORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 06.12.01, 22:49
          Nie cieszcie się zawczasu. Te głupie kutasy za ARD chcą też zakodować mecze.
          • pernambucano Re: HAHAHAHAHA PANIE SOLORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.01, 00:03
            Na Astrze myślę, że nie zakodują bo by niemieckie kablówki nie miały przekazu.
            • Gość: solwa Re: HAHAHAHAHA PANIE SOLORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.129.131.* 09.12.01, 20:23
              SOLARZ TY PIERDOLONA KURWO, MAŁO BYŚ HUJU ZAROBIŁ NA POKAZANIU MISTRZOSTW W
              POLSZMACIE A TOBIE FRAJERZE JEDEN JESZCZE MAŁO, ŻEBY CIE JAKIŚ KUNDEL W BRAMIE
              OBSRAŁ POPAPRAŃCU JEDEN
      • Gość: Wichura Re: HAHAHAHAHA PANIE SOLORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 07.12.01, 12:20
        Ale nie wiadomo, czy AsterCity będzie retransmitować wtedy 1ARD. Póki co, jest
        na kanale zajmowanym przez TVN24, czyli za 2-3 tygodnie znowu zniknie. Mnie to
        nie rusza, mam też PTK, ale ciągle przekręcać te końcówki...
      • pc Re: HAHAHAHAHA PANIE SOLORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.01, 13:32
        1. nie wiadomo, czy nie zakoduja tego na swiat, tak jak
        to robi ... np. Polszmat: "odbior tylko z nadajnikow
        naziemnych"
        2. ZDF nie ma w astercity... :(
        • Gość: Miluś Re: HAHAHAHAHA PANIE SOLORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 09.12.01, 21:53
          Solorz! Ty zapaprańcu, stolcu nietoperza, wymiocie kangura, o żeby ci kret tego
          trędowatego fiuta odgyzł.O żeby cię jebnął z powietrza na ten zakuty pysk
          stolec słoniowy. Niech ktoś tego krętacza ratuje, bo mu te dziwnie wystające
          zęby wyjebie. Pies go zesrał i teraz nam śmierdzi, zakała Narodu, wyjebać za
          Marsa. Niech tam sobie otworzy kolejną, pierdoloną stację. Zaraz by ufoki chuja
          ustawiły. Przez skurwiela wrzodów się nabawię. Taką nienawiścią cieciu cię
          darzę!!! Tyś nie Polak, ty iracki matole. Z ryja ci widać, żeś dziwka Saddama.
          O żebyś zbankrutował z tą tandetną szmatą, będziesz obiektem mojej straszliwej
          zemsty, vendetty jak wystawisz mnie Polaka. Nie będzie mi tu kurwiszon
          podskakiwał. Niech cwel koduje te wenezuelskie tasiemce, a nie najświętszą z
          najświętszych piłeczkę. Zabiłbym tego morsa...
      • Gość: AND NIE MA SIE Z CZEGO CIESZYC IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 22:09
        SPOKOJNIE... PRAWDOPODOBNIE OBIE NIEMIECKIE STACJIE BĘDĄ KODOWAŁY WSZYSTKIE
        MECZE MISTRZOSTW ŚWIATA. NIE ODSTAŁY ONE POZWOLENIA OD SWOICH DOSTAWCÓW NA
        NIEKODOWANY PRZEKAZ!
        NIEFART! JAK TO W ŻYCIU BYWA WSZYSTKO ROZBIJA SIĘ O PIENIĄDZE...
        • Gość: Maksior Re: NIE MA SIE Z CZEGO CIESZYC IP: *.*.*.* 09.12.01, 22:41
          Sluchajcie, jest jeszcze jedno wyjscie, chociaz nielegalne: komputer, karta TV
          i program lamiacy kodowanie np. PREMIERE. Jakosc odbioru wprawdzie nienajlepsza
          (brak np. koloru), ale komp zawsze sie przyda w przeciwienstwie do dekodera tej
          szmaty...
          • Gość: Runick Re: Maksior IP: *.wsisiz.edu.pl 11.12.01, 10:09
            Ale jak złapać tą premiere? Jest gdzies na kablowce?
        • Gość: Marti Re: NIE MA SIE Z CZEGO CIESZYC IP: *.net-serwis.pl 12.12.01, 18:29
          Nie będą kodowane na 100%.Jedyne czego można się obawiać to że solorz da w łape
          operatorom sieci i nie bedzie w kablu ARD i ZDF
      • znawca Re: HAHAHAHAHA PANIE SOLORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.01, 09:21
        Kombinujcie, kombinujcie i tak pod koniec maja ustawicie się wkolejce po
        dekoder.
        • Gość: Maksior Re: HAHAHAHAHA PANIE SOLORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 11.12.01, 20:21
          znawca napisał(a):

> Kombinujcie, kombinujcie i tak pod koniec maja ustawicie się wkolejce po
          > dekoder.

I co teraz odszczekasz, ty pizdo lesna !?! Solorz se moze teraz w d... wsadzic te
          swoje dekodery. Niech zyje ARD i ZDF !!!
        • Gość: acton Re: HAHAHAHAHA PANIE SOLORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 12.12.01, 01:29
          znawca napisał(a):

> Kombinujcie, kombinujcie i tak pod koniec maja ustawicie się wkolejce po
          > dekoder.

Ten gość porządnie mnie irytuje. Obrażając go, będę mu sprawiał przyjemność. Nie
          zrobię znafcy tej satysfakcji i tak do niego nic nie dotrze. Proponuję olewę
          kretynizmu.

• Gość: zibi Re: Znawca HAHAHAHAHA PANIE SOLORZ!!!!! IP: *.ltl.pl 11.12.01, 10:16
        Ja Znawco się nie ustawię, bo mnie po prostu na to nie będzie stać, no chyba,
        że mnie zasponsorujesz. Pozostają ewentualnie knajpy lub spotkania u przyjaciół.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka