libner8 25.07.07, 17:12 Mariusz Pawełek Maciej Stolarczyk Radosław Kałużny Marcin Baszczyński Tomasz Hajto Michał Goliński Kamil Kosowski kapitan Miroslav Radović Edi Andradina Carlo Costly Molina Takesure Chinyama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libner8 Re: oceńcie mój skład 25.07.07, 17:32 nie oceniłeś nie powiedziałeś jaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dobermans Re: oceńcie mój skład 25.07.07, 17:41 libner8 napisała: > Mariusz Pawełek > Maciej Stolarczyk > Radosław Kałużny > Marcin Baszczyński > Tomasz Hajto > Michał Goliński > Kamil Kosowski kapitan > Miroslav Radović > Edi Andradina > Carlo Costly Molina > Takesure Chinyama nawet spoko ja mam gorszy hehe ale tez ocen:P?? M.Cabaj P.Bronowicki albo G.Wojtkowiak jeszcze nie wiem G.Cleber T.Gomes P.Magdon A.Vukovic B.Chwalibogowski M.Malinowski P.Giza M.Robak J.Paulista Pozdrawiam:D Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: oceńcie mój skład 25.07.07, 17:50 dobermans napisał: > > > M.Cabaj > P.Bronowicki albo G.Wojtkowiak jeszcze nie wiem > G.Cleber > T.Gomes > P.Magdon > A.Vukovic > B.Chwalibogowski > M.Malinowski > P.Giza > M.Robak > J.Paulista > > Wybierz P.Bronowicki bo powinien grac z tego co sie slyszy. Magdon na lawie w Belchatowie? Najdrozszy rezerwowy OE ;) Wymien M.Robaka, bo jako jedyny ze wszystkich napastnikow Korony (nawet Zablocki) nie strzelil gola w sparingach. J.Paulista... ciekawe czy zepchnie Brozia na lawe zeby grac :). W jego cenie sa inni pewniacy do gry (Edi, Grzelak) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: oceńcie mój skład 25.07.07, 17:43 Niezly, a nawet bym powiedzial nienajgorszy ;). Tylko ten Hajto dosyc drogi, a punktow nie przyniesie pewnie tyle co bramkostrzelny Pietrasiak (0,1 drozszy). Pomoc i atak powinny byc dobre. Niewiadome: Stolarczyk Chinyama Odpowiedz Link Zgłoś