thebestorzel 30.07.07, 12:58 mamy pytanie czy w 2 kolejce zagrają bartek bosacki łukasz garguła i piotrek lech??? jezeli ktoś wie to piszcie!!! z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saeshi Re: Czy Zagrają????????????????? 30.07.07, 13:09 Wydaje mi się,że Bosacki już nie gra w polskiej lidze...a może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Czy Zagrają????????????????? 30.07.07, 13:14 saeshi napisał: > Wydaje mi się,że Bosacki już nie gra w polskiej lidze...a może się mylę? mylisz sie :) a co do pytania to raczej trudno jest w poniedziałek przewidzieć co wydarzy się w piątek lub sobotę Bosacki jest gotowy do gry ale Smuda myśli inaczej Garguła wciąż dochodzi do siebie i raczej Lenczyk nie będzie ryzykował gdy nie będzie to konieczne A Lech jest po prostu słabszy w ocenie trenera od Sapeli i raczej się to nie zmieni przed najbliższą kolejką Odpowiedz Link Zgłoś
makaj.pl Re: Czy Zagrają????????????????? 30.07.07, 13:40 >Bosacki jest gotowy do gry ale Smuda myśli inaczej Oj nie znasz sytuacji Marwi... Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Czy Zagrają????????????????? 30.07.07, 13:49 no nie jestem ani Bosacki ani Smudą więc powtarzam tylko to co wyczytałem dzisiaj w prasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sica7 Re: Czy Zagrają????????????????? 30.07.07, 14:11 Marwi nie pisz głupot najpierw naucz się czytać a nie mówisz że coś wyczytałeś w gazecie a Lech może w 2 kolejce jeszcze nie bedzie bronił ale w 3 napewno bo on przecierz jest bramkarzem w pucharze uefa a jeżeli chcerz wiedzieć kto bedzie grał w 2 kolejce to oglądaj puchar uefa gks-u Odpowiedz Link Zgłoś
patch111 Re: Czy Zagrają????????????????? 30.07.07, 14:14 To ten bramkarz Lech jeszcze żyje?? Przecież on jest taki stary, że ze wstydu powinien sam umrzec. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Czy Zagrają????????????????? 30.07.07, 14:19 sica7 napisał: > Marwi nie pisz głupot najpierw naucz się czytać a nie mówisz że coś wyczytałeś > w > gazecie a Lech może w 2 kolejce jeszcze nie bedzie bronił ale w 3 napewno bo on > przecierz jest bramkarzem w pucharze uefa a jeżeli chcerz wiedzieć kto bedzie > grał w 2 kolejce to oglądaj puchar uefa gks-u ja umiem czytać czy TY potrafisz poprawnie pisać ? Lech bronił też w pierwszym meczu Pucharu UeFA i co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś