Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.as.kn.pl 03.08.07, 00:21
    Powiem Ci tak...sam w to nie wierzyłem, myslę że pycha Cieslaka została po
    raz kolejny ukarana. Gdyby za Crumpa było z/z to moze by nie było tak źle.
    Naprawde Zielonka jechała z zębem i wyszarpała to zwyciestwo. Nikt nikomu nic
    nie podarował, a Walasek był nie do objechania. Mecz wyrównany i po prostu u
    nas zabrakło Crumpa.Widzisz u nas tak jest, że jak zabraknie lidera , to
    wszystko sie sypie.Tak jak mówił Szlachcic gdyby w Rzeszowie zabrakło
    Nickiego to tez by była lipa. Myślę że to nic nadzwyczajnego że odgadłem
    wynik meczu, Zielona nie jest wcale taka słaba i Bydzia ma problem. Ja sie
    cieszę, ze tak się stało, wiesz więcej niewiadomych. A w sobotę zaś do
    Piernikowa )))))))
    Obserwuj wątek
      • psyhol2 Re: Do Jazona 03.08.07, 00:45
        Nagle w grajdołku ucichło,
        Smród z gaci czuć z dala.
        Widmo degradacji zaglada,
        W oczy milicyjnego notabla.

Nie smuć się Lesiu,
        Nie smuć sie Zdzichu,
        To z góry było wiadome
        Bo balast wasz jest ogromny,
        W odchłań I ligi idziemy...

• Gość: Jazon Re: Do Jazona IP: *.tvk.torun.pl 03.08.07, 08:13
        Jak tu cokolwiek przewidzieć? Nie sądziłem że nawet oslabiony Wroclaw może
        przegrac u siebie z Zielona- Wrocław nie jest w aż tak komfortowej sytuacji żeby
        bawić sie w Janosika, choc ta porazka za bardzo mu nie zaszkodzi. A nie sądzisz
        Biim że może Cieślak kombinuje zeby sobie wybrac rywala na play off, lub
        zaryzykowac trudny mecz na początku, ale w razie zwyciestwa potem jechac rewanże
        u siebie do konca? (zdaje sie to jedyna korzyśc z bycia wyżej w systemie
        play-off?) Wiem, to karkołomna teza, ale jak zobaczylem ten wynik to sądziłem
        ze musze byc zmeczony;-) Pozdrawiam
        • Gość: Biim Re: Do Jazona IP: *.as.kn.pl 03.08.07, 19:40
          Dobrze to ująłeś z tym Janosikiem. Powiem Ci, że zwyczajnie Zielonka była
          lepsza i dlatego wygrała. Jedyne co mnie ździwiło to fakt że nawierzchnia toru
          była troche inna niz zazwyczaj a i pary na moje oko zestawione były troche
          dziwnie.W Toruniu SŁABOŃ jeżdził w parze z Hansem, a Sitera z Bjerre. W meczu z
          Ziloną SŁABOŃ został prowadzącym parę o dziwo i jechał razem z Siterą. Troche
          dziwny ruch jak na mój gust Taktyczna tez była do bani, bo zmienił Gape na
          Bjerre Przeciwko Walaskowi, a ten wczoraj naprawde był poza zasiegiem wszystkich
          Można by było sugerować, że to Cieślak coś kombinuje, jak mówiłeś, ale
          wystarczy popatrzec na tabelę i wtedy wnioski nasuwaja sie same. Nikt przy
          zdrowych zmysłach nie oddałby tego meczu i wpisy o jakiejs spółdzielni są tylko
          i wyłącznie demagogią.Mówi się trudno, gratulujemy Myszce Miki i jedziemy
          dalej...a jak się wywalimy jeszcze raz, to będziemy z Bydzia walczyć o
          utrzymanie )))) Ale sie porobiło. SPARTA WROCŁAW - Dumni po zwycięstwie, wierni
          po porażce.
          A w sobotę Andersen i Bjerre maja ponoć ligę brytyjską. Crump wielka niewiadoma.
          Może Cieślak sam dosiądzie rumaka...
        • Gość: szlachcic Re: Do Jazona IP: *.tvk.torun.pl 03.08.07, 20:06
          Gość portalu: Jazon napisał(a):

> Jak tu cokolwiek przewidzieć? Nie sądziłem że nawet oslabiony Wroclaw może
          > przegrac u siebie z Zielona

masz racje ze Wroclaw byl faworytem
          jednak bywa i to nie tak rzadko ze faworyt lekcewazy bo jest wyzej bo nie tak
          dawno Zielona dostala baty u siebie z zespolem u ktorego nie tak dawno Wrozlaw
          toczyl bez Crumpa wyrownany boj
          Wroclaw zostal uspiony przez dobra jazde w Toruniu i kleske Zielonej u siebie z
          Toruniem
          Reasumujac to wyjdzie na dobre Wroclawiowi
          Kubel zimnej wody przed play-off to dobra rzecz
          • Gość: Szrek Re: Do Jazona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 00:12
            Kto był faworytem a kto wygrał to dziś nie ma żadnego znaczenia. Aż dziw, że
            wrocławska prokuratura z uporem godnym lepszej sprawy ściga niedoskonałości w
            polskiej kopanej, a jaja w żużlu uchodzą płazem. No ale ponoć najciemniej pod
            latarnią.
            • Gość: Biim Re: Do Jazona IP: *.as.kn.pl 04.08.07, 02:52
              Widzisz Szrek, Szlachcic nie był na meczu a wie dlaczego Wrocław przegrał, a Ty
              niczym dziennikarz z "faktu" doszukujesz sie jakis rewelacji. Nie widziałeś
              zawodów, a chcesz być taki elokwentny, niech dotrze w końcu do twojej
              mózgownicy, że WALASEK, LINDGREN, IVERSEN I PROTASIEWICZ wcale nie sa słabsi od
              Andersena, Bjerre, Gapińskiego i Jedrzejaka. Popatrz dzisiaj Wrocław zdobył
              srebrny medal w parach i pokonał druzynowych mistrzów świata z Leszna Kasprzaka
              i Balińskiego, czy tam też wyślesz prokuratora???
              • Gość: Szrek Re: Do Jazona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 11:38
                Przyznasz, że "kolejki cudów" w koncówce sezonu zawsze wywoływały emocje i
                podejrzenia. Przyznaj, że dziwne jest niezastosowanie z/z za Crumpa przez
                takiego "fachowca" jak trener reprezentacji narodowej. Do wyboru kilka opcji:
                lekceważenie, niewiedza, nieuczciwość. Zresztą po co to roztrząsać, wynik
                poszedł w świat.
                Nawet jeśli masz rację, że Walasek, Lindgren, Iversen i Protasiewicz nie są
                słabsi od Andersena, Bjerre, Gapińskiego i Jędrzejaka to wielka szkoda, że nie
                udowadniali tego w całym sezonie a dopiero teraz... Gratuluję wrocławskim
                zawodnikom srebra w parach i pokonania DMŚ z Leszna. I tu akurat prokuratora
                wysyłać nie trzeba, co najwyżej można żałować, że leszczynianie nie mogli
                wystąpić w optymalnym składzie
                • czawez Re: Do Jazona 04.08.07, 12:22
                  Jest kilka pytań na które teraz nikt nie pozna odpowiedzi. Chyba, że złapie się
                  kogoś za rękę i namówi do współpracy.
                • Gość: Biim Re: Do Jazona IP: *.as.kn.pl 04.08.07, 13:27
                  Za Crumpa nie mógł Cieslak zrobic z/z , bo liczy na to że w niedziele z
                  Tarnowem juz pojedzie. Chyba powinieneś wiedzieć o tym znajac dokładnie zasady
                  zastepstwa. Gdyby Jasona pojechał automatycznie wykluczyłby się z ostatnich
                  meczyków, a własciwie to juz meczu, bo dzisiaj w Toruniu mamy wolne. Widzisz
                  Szrek znowu sugerujesz na forum czyjąś nieuczciwośc i niewiedzę a jednak
                  okazuje sie, że są to tylko twoje przypuszczenia wynikające z nieznajomości
                  tematu. Co do wczorajszego finał MPPK, to nie do konca Leszno było osłabione.
                  Jechali u nich 2 i 4 zawodnik pod wzgledem średniej meczowej, a u nas 4 i 5.
                  Przypominam, że zawodnicy zagraniczni też sa uprawnieni do występów w tych
                  zawodach, ale o tym pewnie wiesz, bo właśnie Bydzia w zeszłym sezonie z takiej
                  możliwości skorzystała
                  • psyhol2 Re: Do Jazona 04.08.07, 23:45
                    Czyż by nasz Szrek zatracił ostrość widzenia? Widocznie był zalany, kiedy pisał
                    ten post, albo niezna regulaminu.
                    Trzeba przyznać,że niezły z jego jajcarz a wodę leje jak mało kto. W tym jest
                    dobry.
                    A gdyby odwirować to co pisze, pozostanie "baca" !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka