Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pytanie - Prędkość na zakręcie

IP: *.sds.uw.edu.pl 04.08.07, 10:39
    Witam
    Mamy dwie ulice przecinajace sie prostopadle, obie szerokie, trzypasmowe,
    asfaltowe, załóżmy że są suche. Z jaką prędkością dobry kierowca, dysponujący
    dobrym samochodem (jakis WRC) może taki zakręt pokonać?? Sprzeczałem się z
    kumplem i chciałem poznac wasze opinie. Może się ktoś mający pojęcie o rajdahc
    wypowiedzieć?

pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: naprawdetrzeźwy Debil? Z każdą. Tak samo jak morderca. IP: *.chello.pl 05.08.07, 12:03
        Normalny - z taką, przy której jest w stanie zareagować na zdarzenia na drodze i nie zabić nikogo, nie zderzyć się z nikim, nie stworzyć zagrożenia dla innych...

Ty i twój kolega to debile, więc obaj wygraliście.
        ;>>>
        • Gość: longer Re: Debil? Z każdą. Tak samo jak morderca. IP: *.sds.uw.edu.pl 05.08.07, 22:56
          Wyluzuj i zastanow sie zanim nazwiesz kogos debilem. Chcialem żeby ktos kto sie
          orientuje w temacie rajdow sie wypowiedzial bo on sie nagral w needforspeeda i
          jakies gry konsolowe i wyobraza sobie niestworzone rzeczy. Zero wyobrazni zero
          praw fizyki. Kierowcow jezdzacych w rajdach tez nazywasz debilami?, bo pytalem o
          sytuacje czysto hipotetyczna i chcialem sie dowiedziec jakie predkosci rozwijaja
          i z jakimi pokonuja zakrety kierowcy rajdowi(ale ci jezdzacy w miare normalnymi
          samochodami a nie F1). Jezeli twoja odpowiedz ma byc podobna do ostatniej wole
          zeby kto inny sie wypowiedzial.
          • Gość: naprawdetrzezwy Ile macie lat? Po 13? IP: *.chello.pl 09.08.07, 13:31
            Wiedza z gier weryfikowana z wiedzą rajdowca? ;>>>

Po jaką cholerę rajdowiec, skoro mówimy o jeździe po asfalcie w mieście? Potrzebujesz wyścigowca raczej... ;>

Ale jak pisałem - obaj wygraliście, gdyż obaj nie prowadziliście nigdy samochodu i wydaje wam się, że gra komputerowa to fragment prawdziwego życia.

A WRC oznacza: warcy, rycy, cescy...
            ;>>>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka