Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

50 metrów do ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 01:09
    To była chyba magia...jak w życiu, nieoczekiwane przychodzi z nienacka.
    Człowiek tyle lat ogląda zawody żuzlowe, ale dramaturgia 15 biegu pozostanie w
    mojej pamięci na długo...na zawsze. Walasek tego dnia był po prostu świetny,
    ale to co zrobił Okoniewski i za chwilę Klecha 50 metrów przed metą,
    wprowadziło mnie w osłupienie. Na dodatek PePe zaserwował Nam ( po raz który ?
    ) wrażenia akrobatyczne w swoim najlepszym stylu. Nie wierzyłem...ale stało
    się. Na długo pozostanie w moich oczach niezwykły widok po meczu. Stadion po
    mału pustoszał, a całe dwa sektory Falubazu stały w kompletnej ciszy, jakby
    ktoś dotknął Ich czarodziejska różdżką. Szokujący widok. Brawa za wspaniały
    doping dla Nich podczas meczu. Zrobili na mnie baaardzo korzystne wrażenie. To
    był najlepszy doping w tym sezonie na ul Sportowej .
    Teraz walka o o utrzymanie. Mam nadzieję, że już w pełnym składzie z Jonssonem
    ! Dość juz frajersko przegrywanych meczy. 2 września będzie jeszcze bardziej
    gorąco. Dziś juz podjęta decyzja o wyjeździe do Zielonki 16 września ! Ona -
    szykuj się :-))) Trzeba wspomóc Naszych w tych najważniejszych chwilach.
    Wiesz, jakie są wesołe wyjazdy z Naszymi NetFansami :-) a ten będzie
    szczególny. Bleemek i Huzar tworzą klimat jak jazz ! Liczę na Szreka, Bacę,
    Byzydurę, Kibica zalogowanego i innych Kibiców Polonii. Po meczu rozmawiałem z
    kibicami z naszego sektoru "A" , wielu jedzie. Mam nadzieję, że to będzie
    piękne pożegnanie sezonu :-)
    Obserwuj wątek
      • kibic.zalogowany Re: 50 metrów do ... 06.08.07, 01:34
        dzięki za zaproszenie, ale ja już na mecze wyjazdowe nie jeżdżę...
        ja już swoje zwiedziłem, swoje objechałem, tysiące km się jeżdziło za Gollobem,
        a potem okazało się, że jest on tylko... bydgoszczanem...
        ja mam inną pasję której poświecam tysiące km, tysiące zł i tysiące wrażeń :)
        i to nie jest żużel!!! chociaż na Polonię chodzę i będę chodzić do końća życia :)
        • Gość: Szrek Re: 50 metrów do ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 07:26
          Dzięki za zaproszenie, ale na wyjazd z "netfansami sobie nie pozwolę. Chyba, że
          1sze skrzypce przestanie tam grać pewne monstrum. Kapujesz: choć skończyłem
          studia to niestety nie była to "kultura i sztuka".
          Bardzo prawdopodobne, że jednak do ZG się wybiorę, choć nie podzielam
          hurraoptymizmu wywołanego wczorajszym ostatnim biegiem. To był fuks, a te
          często się nie trafiają. Jako zespół byliśmy wczoraj serem szwajcarskim, a
          uratował nas fuks + to, że zamiast wielu dziur jak my ZKŻ miał w swoim składzie
          jeden wielki krater w ostatnim wyścigu
          • syriusz_wielki Re: 50 metrów do ... 07.08.07, 23:21
            Rozumiem Szrek, że masz jakieś uwagi do Do pewnego monstrum z Netfansów. No cóż,
            skoro tak, to trudno. Dobrze, że wogóle się wybierasz na ten mecz.
            odnośnie ostatniego meczu, to powalł mnie na glebę film z 15 biegu - widok z
            parkingu, gdzie PePe przeżywa Pojedynek Walaska z Okoniem i Klechą :-))) można
            pobrać na :
            www.zuzel.bydgoszcz.gra.pl/index.php?strona=18
            • Gość: baca Re: 50 metrów do ... IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 21:37
              Jo biera jaguś za kiecka i jada.
              • Gość: Szrek Re: 50 metrów do ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 06:23
                Wicie Baco: my ło zuzlu a wy ło seksie! Łostrozniej wsak dzieciska
                jakieś mogom po forum buszować.
                • Gość: baca Re: 50 metrów do ... IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.07, 13:22
                  Moja wino co wom sie kazden trójkunt zarozki z syksem kojorzy?
                  • Gość: Szrek Re: 50 metrów do ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 15:28
                    Jak byśta nie wiedzieli że caluśki ten zamynt to ino dez te dupy i
                    juści
                    • Gość: baca Re: 50 metrów do ... IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.07, 22:49
                      Wy to jano furt ło tym samym Śreku hej. Jano gołe baby wom wew
                      głowie> Bysta lepi łobstawili tam u kolabra tak jak jo a nie jano te
                      dupy łoglondata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka