Gość: LOLO IP: *.zgpila.com.pl / 192.168.5.* 27.06.03, 17:00 Lampe???? Czy ktos widzial jak on gra??? Zadna nie spodzianka ze tyle czaekal az go wybiora!!! Niech najpierw cokolwiek pokaze! Pozniej pogadamy! dLA MNIE TO ON JEST CIENIAK!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kane specjalista się znalazł IP: 80.48.253.* 27.06.03, 17:33 Co ty tam wiesz? Wszystkich zawodników widziałeś? Jak czytam takie pierdoły, które ktoś wypisuje, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wysoki Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.lanet.wroc.pl 27.06.03, 17:54 a skad ty matkojebco zajebany sie urwales, odpierdol sie od Macka!!! pewnie jestes ostatnim zerem po zawodowce o wzroscie 165cm i duzym bebnie z niespelnionymi ambicjami sportowymi a pierdolisz zdecydowanie za duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikeknot Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.media4.pl / 10.5.16.* 27.06.03, 18:23 Widzisz LOLO jakie bluzgi, po co sie odzywales? Dales tylko jawny dowod swojej glupoty i brak jakiegokolwiek pojecia o koszykowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.03, 09:59 Gość portalu: Wysoki napisał(a): > a skad ty matkojebco zajebany sie urwales, odpierdol sie od > Macka!!! pewnie jestes ostatnim zerem po zawodowce o wzroscie > 165cm i duzym bebnie z niespelnionymi ambicjami sportowymi a > pierdolisz zdecydowanie za duzo on to pisze glupoty i byc moze jest po zawodowce, aly ty to chyba masz tylko 5 klas szkoly podstawowej !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr1 Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.rybnik.net.pl / 192.168.0.* 27.06.03, 18:31 pustka w glowie pustka, ale za to jaki zaszczyt-jako jedyny pilanin wpisal jako pierwszy opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sugar zgpila.com.pl - spójrzcie na ten adres :-) IP: *.retsat1.com.pl 27.06.03, 18:52 co za buraczana menda HA HA HA !!! mieszkając w takim zapiździu, nic dziwnego że nie widziałeś Lampe. A widziałeś kiedyś takiego zawodnika jak Michael Jordan, lojtku zajebany :-) Często drukują go na koszulkach, rozprowadzanych po waszych wiejskich bazarach. MACIEJ LAMPE - ŁKS ŁÓDŹ ŻEGNA - ŚMIERDZĄCĄ WIEŚ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks--->JUDEN Re: zgpila.com.pl - spójrzcie na ten adres :-) IP: *.chello.pl 28.06.03, 15:38 ŁKS żydku cicho bądź, masz chyba jakieś kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el bujo Real M.-Unicaja M. Euroliga--na dziendobry sprzedal cz IP: *.da.pl 27.06.03, 19:40 Real M.-Unicaja M. Euroliga--na dziendobry sprzedal czape podem faulowal ismigna pod koszem konczac wsadem. Ne gral w obronie i go zdjeli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.daminet.pl 27.06.03, 20:57 Jako ze kocham koszykowke i zawsze szanowalem knicksow, ktozy maja teraz ,co by nie mowic raczej srednia sytuacje w druzynie, jezeli chodzi o sklad, zwlaszcza w perspektywie odejscia idola tlumow - sprewella, to wierze ze wladze klubu jednak zdecyduja sie pomoc Mackowi, a to podpisujac duzy kontrakt, a to uzywajac jakiegos kruczka jezeli chodzi o splate realu. jezeli rzeczywiscie nowojorscy kibice tak entuzjastycznie powitali Lampego, to sadze ze wywra presje na prezesie, dla ktorego rzeczywiscie duzym plusem ,w fali oskarzen, byloby podpisanie juz w tym roku, drugiego ,oprocz Sweetneya ktory tez zapowiada sie obiecujaco, gracza z potencjalnej pierwszej 10 przewidywan przeddraftowych. mam taka nadzieje i trzymam kciuki !!! niech mu sie uda !!! p.s: wiem ze sie powtarzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.bossig.com 27.06.03, 22:54 Naprzod LAMPE!!! jeszcze tylko zeby nam NBA pokazywali w TVP i juz bedzie wszystko ok! p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.dyn.optonline.net 27.06.03, 23:08 Gość portalu: LOLO napisał(a): dLA MNIE TO ON JEST CIENIAK!!!!!!! cieniak to moze ze nie ale jest przecietnym zwodnikiem lub sredniakiem jak kto woli.widzialem kilka a moze kilkaanscie meczy na TVEspana z ligi i z pucharow i naprawde zadna rewelacja.ot normalny zawodnik.tez sie dziwie ze do NBA go biora. moge sie zalozyc ze malo se pogra w NBA albo i wcale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ctrlaltdel Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.tvk-gaj.pl 27.06.03, 23:29 Czy ktoś widział jak gra? Kolega grał z nim w kadrze juniorów i widział dokładnie jak on gra: cienki w obronie, ale świetny w ataku.... Jak trafi w dobre ręce i poprawi się w obronie to będzie z niego niezły zawodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonardo LOLO - debilus maximus IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 23:38 Gość portalu: LOLO napisał(a): > Lampe???? Czy ktos widzial jak on gra??? Zadna nie spodzianka ze > tyle czaekal az go wybiora!!! Niech najpierw cokolwiek pokaze! > Pozniej pogadamy! dLA MNIE TO ON JEST CIENIAK!!!!!!! jestes koles niezla cipa, pewnie sam cos tam grales na podworku ale byles tak cienkim bolcem ze cie nigdy do gry nie brali i patrzac smutno na chlopakow ocierales lezki w mamusi sukienke prezentujesz padalcu typowo polska mentalnosc: zawisc i zadrosc, trzeba sie bylo wziazc do roboty ale pewnie braklo determinacji i uporu na drugi raz zanim cos napiszesz to pomysl glupcze a jak nie mozesz to sie nie odzywaj co do lampego, to zycze Ci macieju wszystkiego najlepszego i wiedz ze bedziemy Ci wiernie kibicowac, a na razie bierz sie do roboty bo przed Toba daleka droga ale wierze ze Cie sie uda a z 2. strony pomijajac oczywiscie aspekt finansowy moze dobrze sie stalo ze go tak pozno wybrali, bedzie mial chlopak taka motywacje ze hej takze maciek do boju!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.J Re: LOLO - debilus maximus IP: *.range81-152.btcentralplus.com 28.06.03, 06:05 Gość portalu: leonardo napisał(a) Lolo o ile jestes 12 latkiem siedzacym na necie po dobranocce i napisales cos glupiego, to luz, zapomnij o tym... Natomiast jezeli masz wiecej wiosen za pasem... wydrukuj sobie wskazowki od leonarda - zawisc zazdrosc, a dodal bym jeszcze od siebie... arogancja i pesymizm sa juz i tak zbyt popularne w Polsce. Lepiej odpal swego grata i wejdz na forum NYK gdzie mozesz zapytac Macka dlaczego jest tak swietnym graczem w tak mlodym wieku oraz dlaczego ty nie masz pojecia o tym sporcie! [Pytania mailem pod adres: nykmail@thegarden.com&subject=Ask Maciej Lampe ] Dr.J > > jestes koles niezla cipa, pewnie sam cos tam grales na podworku ale byles tak > cienkim bolcem ze cie nigdy do gry nie brali i patrzac smutno na chlopakow > ocierales lezki w mamusi sukienke > > prezentujesz padalcu typowo polska mentalnosc: zawisc i zadrosc, > trzeba sie bylo wziazc do roboty ale pewnie braklo determinacji i uporu > > na drugi raz zanim cos napiszesz to pomysl glupcze a jak nie mozesz to sie nie > odzywaj > > co do lampego, to zycze Ci macieju wszystkiego najlepszego i wiedz ze bedziemy > Ci wiernie kibicowac, a na razie bierz sie do roboty bo przed Toba daleka droga > > ale wierze ze Cie sie uda > > a z 2. strony pomijajac oczywiscie aspekt finansowy moze dobrze sie stalo ze go > > tak pozno wybrali, bedzie mial chlopak taka motywacje ze hej > > takze maciek do boju!!!!!!!!!!! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepoprawny Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 28.06.03, 00:48 Gość portalu: LOLO napisał(a): > Lampe???? Czy ktos widzial jak on gra??? Zadna nie spodzianka ze > tyle czaekal az go wybiora!!! Niech najpierw cokolwiek pokaze! > Pozniej pogadamy! dLA MNIE TO ON JEST CIENIAK!!!!!!! To duzy blad Macka, ze nie przyejchal do tego twojego Pcimia Dolnego i nie przedstawil ci sie. Musze mu zwrocic uwage , aby nastepnym razem... A zeby zobaczyc jak on gra musisz pojechac do Hiszpanii, albo przynajmniej kupic sobie telewizor. W twoim Pcimiu prawdopodobnie nie zobaczysz go nigdy wiec zamknij buzie jezeli takie glupoty masz zamiar pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bujo Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.36.* 28.06.03, 14:53 Gość portalu: niepoprawny napisał(a): > Gość portalu: LOLO napisał(a): > > > Lampe???? Czy ktos widzial jak on gra??? Zadna nie spodzianka > ze > > tyle czaekal az go wybiora!!! Niech najpierw cokolwiek pokaze! > > Pozniej pogadamy! dLA MNIE TO ON JEST CIENIAK!!!!!!! > > To duzy blad Macka, ze nie przyejchal do tego twojego Pcimia > Dolnego i nie przedstawil ci sie. Musze mu zwrocic uwage , aby > nastepnym razem... > A zeby zobaczyc jak on gra musisz pojechac do Hiszpanii, albo > przynajmniej kupic sobie telewizor. W twoim Pcimiu > prawdopodobnie nie zobaczysz go nigdy wiec zamknij buzie jezeli > takie glupoty masz zamiar pisac. niepoprawny naprawde jestes niepoprawny, to co napisal lolo tez mi sie nie podoba , ale nie obrazaj mieszkancow Pcimia ( bez Dolnego ), bo ta wioska to niezle siedlisko prawie gorali ktorzy troche swiata widzieli (glownie USA) i moga sie obrazic i ci krzywde zrobic. jakbys nie wiedzial gdzie to jest to poszukaj na mapie miedzy Krakowem a Nowym Targiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shejk Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: 207.191.227.* 28.06.03, 03:59 Niewiem kto on jest bo pojawil sie ostatnio i przeczytalem troche o nim. Koszykowka jest gra zespolowa i jak jest zly zespol to i gwiazda gasnie. Najwieksza gwiazda po Jordanie mial byc Iverson ale widze ze juz jest to zmarnowany talent.Nie przepadam za koszykowka i wole hokej tu przynajmniej idzie gra i czesto sie leja takze ogladam wszystkie mecze i znam prawie wszystkich graczy na pamiec. Napewno biedak bedzie sie musial ciezko napracowac na zielone ale chcialbym byc nim.Bardzo dobrze ze nastepni polacy przyjezdzaja tu grac moze zdominujemy lige tak jak czesi w hokeju. Alleuja i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.J Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.range81-152.btcentralplus.com 28.06.03, 05:44 Gość portalu: LOLO napisał(a): > Lampe???? Czy ktos widzial jak on gra??? Zadna nie spodzianka ze > tyle czaekal az go wybiora!!! Niech najpierw cokolwiek pokaze! > Pozniej pogadamy! dLA MNIE TO ON JEST CIENIAK!!!!!!! LOLO... Daj se czlowieku siana! Takich kretynow jak ty nie powinni dopuszczac, by sie publicznie wypowiadali. Lempe pokazal juz wiele, a w dodatku bedac w tak mlodym wieku, zasluguje predzej na podziw niz krytyke. Jezeli koniecznie chcesz wiedziec matole, "niska" pozycja w drafcie byla spowodowana listem z FIBA w ktorym pominieto wynegocjowana z Realem opcje wykupienia Macka. Zreszta sam sie dziwie, iz marnuje czas na komentowaniu twojego bredzenia. Jezeli na wstepie okazujesz brak wiedzy o stylu gry Macka, (pytajac czy ktos widzial jak on gra) to jakim prawem nazywasz go cieniakiem ?? Krytykowac jest zawsze najlatwiej, dokonac czegos samemu... to inna bajka. Jestem przekonany ze Lempe jest znacznie lepszym graczem niz ty i wszyscy twoi idiotyczni kumple. Daj se luz i nie staraj sie wiecej zamieszczac tu swoich genialnych komentarzy. Pzdr, Dr.J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spodzianka Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.euv 28.06.03, 06:02 Kolego, wytlumacz mi co to jest "spodzianka", zebym mogl zrozumiec co "nie spodzianka"..? buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.03, 09:00 Nie jestem fanem koszykówki,ale pierwsza opinia na FORUM przypomniała mi,że cały czas jestem w Polsce.Brak kompetencji,podstawowej wiedzy,małostkowość pozwalają sądzić,że o Lampem wypowiedział się ktoś z "działaczy sportowych". Może stracił na tym pieniądze,półgłówek jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boluo Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.telia.com 28.06.03, 09:24 Do wszystkich tych co pisza negatywnie o M.Lampe,zupelnie nie rozumiem o co tu chodzi.Chlopak ma dopiero 18-lat i zostal wybrany do najlepszej ligii na swiecie.W czasach kiedy nasi sportowcy nas nie rozpieszczaja (patrz.pilka nozna,siatkowka,koszykowka)to, to jest duzy sukces byc wybranym do NBL. P.S. Co wy osiagneliscie w wieku 18-lat? Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b 28.06.03, 09:57 Gość portalu: Boluo napisał(a): > P.S. Co wy osiagneliscie w wieku 18-lat? Albo co osiągniecie ?? Ton wypowiedzi LOLO świadczy że do 18 jeszcze mu bardzo daleko... I generalnie piłki do kosza w ręku nie trzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 11:51 Luzujcie... Nie przejmujcie się takimi debilami jak LOLO... A tak ogólnie to trzyma kciuki za Lampego (mam nadzieje ze to prawda ze NYK wybrali szczesliwe dowch zawodnikow z pierwszej dziesiątki draftu) no i za Szewczyka. Widzieliscie ten transparent podczas draftu jak Lampe szedł do tego wiceprezesa NBA: "Light the Lampe" heh dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ato Lolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 11:45 Lolek jestes cieniak umyslowy, ty chyba nie wiesz nawet co czytasz, co za głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruff Lampe a Szewczyk IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.06.03, 12:07 mialem te przyjemnosc, ze gralem zarowno z Szewczykiem jak i z Lampe i o wiele lepsze wrazenie zrobil na mnie ten pierwszy. Szczegolnie w obronie. Lampe za to niezle "pyka" z dystansu, ale na tablicach Szymon rzadzi. Uwazam, ze Lampe jest troche zadufany w sobie, ale ma chlopak potencjal - jesli przez najblizsze 2 lata popracuje nad obrona, to kto wie... moze bedzie blyszczal w NBA... jesli natomiast chodzi o charaktery, to Szymon wydaje sie byc bardziej "wporzo". Oby im sie udalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dick Powers Re: Lampe a Szewczyk IP: *.client.attbi.com 28.06.03, 13:39 Ja wprawdzie tez gralem z Lampem i Szewczykiem na...mandolinie, ale wiem napewno, ze Lampe bedzie uzywany w Knicks jako Center, czyli chyba po polskiemu obrotowy. W NBA nie graja fizyczni slabeusze. Maciek ma dopiero 18 lat i bedac wysokosci 7 stop nie ma na sobie za duzo ciala. Jest tez troche za wolny, ale to tez mozna naprawic. Kiedy nabierze miesni i zacznie poddawac sie typowemu dla NBA rezymowi treningu, to napewno dojdzie do takiego poziomu, ze bedzie jedna z najbardziej rozrywanych w NBA gwiazd. Jak Vlade Divac, conajmniej. Dick, USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dick Powers Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.client.attbi.com 28.06.03, 13:34 Jestes DURENIEM NIE Z TEJ PLANETY!!!! Lapmego widzieli najlepsi scouts a NBA i stwierdzili, ze jest jednym z najwiekszych talntow w Europie!!! Maciej powinien dzis wywalic na zbity ryjs swojego agenta, ktore spieprzyl mu sprawe!!! Nie dziwie sie, bo Maciek jest bardzo mlody i nie wie jak chieny tego typu jak jego agnet dzialaja. Dick Powers, USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.03, 02:23 Gość portalu: Dick Powers napisał(a): > Jestes DURENIEM NIE Z TEJ PLANETY!!!! > Lapmego widzieli najlepsi scouts a NBA i stwierdzili, ze jest > jednym z najwiekszych talntow w Europie!!! > Maciej powinien dzis wywalic na zbity ryjs swojego agenta, > ktore spieprzyl mu sprawe!!! > Nie dziwie sie, bo Maciek jest bardzo mlody i nie wie jak > chieny tego typu jak jego agnet dzialaja. > > Dick Powers, USA Dick,nie przejmuj się ćwierćmózgiem.Widziaem w Internecie,jak Maćka witał Nowy Jork.Zazdroszczę takich Kibiców.Wszystkiego najlepszego dla Lampego-chyba dobry rym się trafił.Pozdrowienia z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.man.polbox.pl 28.06.03, 15:59 no i tego sie trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtg Re: Lampe: Udowodnię, że inne drużyny popełniły b IP: *.softpro2.pl 29.06.03, 13:03 Dla mnie to, że Lampe jest rzekomo zadufany w sobie, nie ma najmniejszego znaczenia. Ja nie mam się z nim przyjaźnić (nawet jak bym chciał, to byłoby ciężko, hehe), tylko podziwiać go w NBA. Z tego, co słyszałem chłopak jest pewny swoich umiejętności i talentu, a do tego chce pracować. Myślę, że im szybciej trafi do NBA, tym większe będzie miał możliwości rozwoju. A po dużym rozczarowaniu związanym z draftem ma dodatkową motywację do ciężkiej pracy. Wojtas Odpowiedz Link Zgłoś