Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pe-Pe-zerter robi swoje:);)

06.08.07, 22:30
    Fałszywy, obłudny i beznadziejnie słaby psychicznie! Kiedyś pacnął pupą na tor
    i dzięki temu został Indywidualnym Mistrzem Polski. Widoczne spodobało mu się
    to pacanie bo robił i robi to dalej. Tyle, że tym razem pacnięcie pupą w tor
    nie przyniosło profitu jego nowej(starej)drużynie bo sędzia nie dał się nabrać
    na płynne ruchy jego pupy!!!:) Panie "różowy kombinezoniku", co jest z tym
    pacaniem pupą o podłoże?;)Inna rzecz, że dzięki temu pojedziemy w barażach
    właśnie z naszym byłym Kapitanem, Liderem, a nawet Człowiekiem Roku !!!
    Obserwuj wątek
      • kibic.zalogowany Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 07.08.07, 01:19
        och... jesteś zbyt surowy!
        szczytem jego umięjętności upadania były sezony 97 i 98 jak to potrafił notowac
        po ok. 40 upadków zarówno w rozgrywkach krajowych i w lidze angielskiej i GP (ze
        znajomymi prowadziliśmy dokładne statystyki) :)))
        nawet szczytem były derby w Toruniu w 98 gdzie leżał na torze dwukrotnie, aż w
        sektorze bydgoskim kładliśmy się ze śmiechu widząc tego nieudacznika :)
        porażające tez było GP w Bydgoszczy, gdzie w ciągu całych zawodów przejechał 1/4
        okrążenia, bo w swoim pierwszym biegu upadł na 1 łuku, a w następnym biegu
        wjechał w taśmę...
        takich przypadków można by jeszcze wyliczac, ale po co dołowac tego nieudacznika :)
        a mi tylko żal tych kibiców Polonii co zawsze bronili tego geja i uważali go za
        prawdziwego lidera drużyny!!!
      • Gość: kris Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.cable.ubr03.sout.blueyonder.co.uk 07.08.07, 01:48
        Wtedy jak pacnal dupskiem to mu mistrza zalatwil niejaki pan Lewatywa ...u
        ktorego potem byl swiadkiem na slubie a nastepnie wyznaczyl nagrode za
        odnalezienie zamachowcy na jego szlachetnego przyjaciela.
        • Gość: Szrek Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 07:44
          Bez względu na wszystko to co wypisujecie jest niskie i prymitywne
          • kibic.zalogowany Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 07.08.07, 13:23
            a pamiętacie te salwy śmiechu jak to maneja PP nie raz nie dwa jechała w parze z
            młodzieżowcem na 5-1 i lewą ręką pokazywała gdzie ten ma jechac, chociaż PP był
            przed nim jakieś 20 metrów? :))) boże... to było tak sztuczne i pod publikę, że
            tylko nieliczni na trybunach na to się nabierali jaki to gej Protasiewicz jest
            opiekuńczy!

za to idealną jazdę i asekurację pokazywał TG, który potrafił nawet byle
            najgorszego młodzieżowca przywozic na 5-1 przed wściekle atakującymi rywalami!

a ta ciota PP od razu po przyjściu w 97 rozpoczeła konflikty, bo uważała się za
            najważniejsza postac w Polonii...
            boże! jak ja się cieszę, że ten nieudacznik już nigdy nie założy plastronu z
            gryfem!!!
            • kibic.zalogowany Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 07.08.07, 13:27
              Szrek... nie zgrywaj yntelygenta, tylko dorzuć coś do pieca :P
              w końcu jest co wpominać i z czego się śmiać :)))
              • Gość: Szrek Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:58
                No coś ty, nie będę robił jaj z pogrzebu
                • psyhol2 Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 07.08.07, 19:02
                  "Bez względu na wszystko to co wypisujecie jest niskie i prymitywne"

Nie dziw się Szrek, bo prymitywa jedynie na to stać
                  • Gość: ona Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 19:23
                    On jest już tak żałosny ,że szkoda gadać, a po co sypać wulgaryzmami... Szrek
                    dobrze mówi, ten temat najlepiej przemilczeć...
                    • Gość: Chris Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.tvk.torun.pl 07.08.07, 21:04
                      co by nie powiedzieć pomijajac mało efektowne przejscie do innnego
                      klubu,Bydgoszczy nie stać nawet na takiego wychowanka,a zalogowanego
                      na odrobine szacunku dla samego siebie. Żadna persona jedzaca w
                      bydgoskim klubie(pomijam obcokrajowców)poza Gollobem od 1990 roku
                      nie moze sie nawet z Protasiewiczem równać no chyba ze torunscy
                      wychowankowie:)
                      • kibic.zalogowany Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 07.08.07, 21:18
                        no i co chciałeś przez to udowodnic?

to, że jesteście najlepszą drużyną? ok... bądżcie :)
                        to, że macie najwspanialszą publikę w Polsce? ok... miejcie :)
                        to, że macie najwspanialszy stadion żużlowy? ok... niech będzie :)
                        to, że ogólnie jesteście hiper naj super i bomba!!?? ok... skoro tak uważacie... :)

i co? masz już mokro? :)
                        • Gość: Chris Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.tvk.torun.pl 07.08.07, 21:25
                          Mozna Protasiewicza nie tolerować ale z tymi upadkami powstrzymałbym
                          się bo zarówno Klecha jak i Jonsson równie czesto upadaja,ba nawet
                          częściej:) Co do polemiki z tobą,uwazasz ze z takim "bucem" jest
                          możliwa w jakikolwiek sposób? Założe się ze byłeś jednym z tych
                          nieszczęśników,którzy rzucili plastikowym PET-em w Protasiewicza w
                          niedzielny wieczór:)Zegnam Panie kibic zalgowany ręki Panu nie podam
                          ba nawet nogi:)
                          • kibic.zalogowany Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 07.08.07, 21:41
                            heh :)
                            no to skoro bawimy się w jasnowidzów, to wytłumacz wszystkim dlaczego onegdaj
                            postąpiłeś chamsko rzucając w SWOICH zawodników jogurtami w meczu z Włókniarzem??
                            a co do ręki czy nogi to czy ty myślisz, że zniżyłbym się do tego, żeby
                            cokolwiek tobie podawać?
                            nie bądż śmieszny... :)
                            • Gość: Szrek Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 05:48
                              Dobra chłopaki! Daliście sobie po razie i teraz spokój OK?
                              • psyhol2 kibic zalogowany.... 08.08.07, 09:20
                                Z "kibicem zalogowanym" w normalny sposób polemizować nie mozna.
                                Jeżeli już to należy zniżyż się do jego retoryki. Właśnie to czynię :

Tępy kibicu zalogowany
                                styrany masz beret strasznie,
                                zrobiony zostałeś w szalecie
                                że w bani nasrane okrótnie ?

Głupota ma różne oblicze
                                tu przez Władka natchniona,
                                niczym róża w nocniku
                                forum głąb dekoruje

Daremne tu twoje poty
                                do Świecia wal z rana,
                                będziesz miał gumowe klocki
                                i piękny kaftanik
                                • czawez Odrobina obiektywizmu 08.08.07, 11:28
                                  1.PePe to bardzo kultularny i miły człowiek. Odszedł w kiepskim
                                  stylu, jednak nie gorzej niż wielbieni obecnie Gollobowie!
                                  2.Zdobył wiele dla barw Poloni, jednak poprzedni sezon miał
                                  wyjątkowo kiepski. Początek tego z resztą też. Wygląda na to, że
                                  dopiero teraz się odbudowuje.
                                  3.Upadki PePe wynikały z uślizgów, gdy brakowało miejsca, a Jonsson
                                  upada przez własną brawurę. To dwie różne rzeczy i proszę ich nie
                                  wrzucać do jednego wora.
                                  • Gość: Szrek Re: Odrobina obiektywizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 14:47
                                    Z jednym jednak powinieneś się Czawez zgodzić: obiektywnie rzecz
                                    ujmując bardzo przykry jest widok człowieka upadłego, prawda?
      • Gość: foneTyk a propos widku człowieka upadłego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 18:37
        15 bieg błędnymi oczami prosiaczka:
        pl.youtube.com/watch?v=LkGPUSqbiiQ
        • Gość: Szrek Re: a propos widku człowieka upadłego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 06:59
          A ten prosiaczek był przed czy po spotkaniu z obuchem?
          • Gość: baca Re: a propos widku człowieka upadłego... IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 21:32
            Nie pie..a to była łowiecka.
            • Gość: baca Re: a propos widku człowieka upadłego... IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 21:33
              Jak na mój gust za wiela kropkujeta bo kto tero pozno co żech
              napisał pier-dolta.
              • Gość: Szrek Re: a propos widku człowieka upadłego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 06:25
                Apropos tej wasy łowiecki - wy jom w "niebieskim kasku" łuzywata cy
                jesce soft?
                • Gość: baca Re: a propos widku człowieka upadłego... IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.07, 13:20
                  Nie łowiecki jano Jaguś.
                  • Gość: Szrek Re: a propos widku człowieka upadłego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 15:29
                    Bez te ich nieustanne kropkowanie jakiś misanderstendink sie musiał
                    narobić i juści
                    • Gość: baca Re: a propos widku człowieka upadłego... IP: 83.238.146.* 13.08.07, 19:01
                      Tys prowda.
                      • Gość: Biim Re: a propos widku człowieka upadłego... IP: *.as.kn.pl 13.08.07, 23:25
                        Żałosna polemika.. nic wiecej nie powiem, bo Szrek znowu powie , że
                        go atakuję.Jedno jest pewne, w 15 biegu był wałek a Protasiewiczowi
                        możecie buty wiązać. Z kibiców co żle piszą o Pepe wychodzi
                        szyderstwo, a ja takimi ludżmi się brzydzę...
                        • Gość: Szrek Re: a propos widku człowieka upadłego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 06:36
                          Zdziwię cię: zgadzam sie z tobą za wyjątkiem tego "wiązania butów".
                          Co do reszty tematu brak komentarza niech będzie najlepszym
                          komentarzem. W każdym razie choć jak najlepiej życzę Polonii
                          mam "moralniaka" po takim rozstrzygnięciu do jakiego doszło.
      • Gość: szlachcic Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.tvk.torun.pl 14.08.07, 09:24
        Trzeba albo nie miec zielonego pojecia o zuzlu i przepisach albo byc
        wyjatkowo szowinistycznym czlowiekiem aby nie widziec winy Okonia w
        tym 15 wyscigu.
        Ja pamietam jak Gollob zajechal perfidnie droge Boyceowi
        Ten przypadek byl tak jaskrawy bo Gollob jechal w poprzek 2/3 toru
        mimo to bydgoscy dziennikarze uznali ..... ze to Boyce zajechal
        to sie nazywa szowinizm skrajny.
        teraz co zrobi szanowny prezes e-ligi jesli chodzi o baraze.
        choc zmiana gospodarza 1 meczu jest rozsadna propozycja Bydgoszczy
        to jednak dla mnie zrozumiale jest ze nie chca sie zielonogorzanie
        zgodzic uznajac ze lepiej jest aby decydujacy mecz byl u siebie
        Teraz obawiam sie ze granatowomarynarkowcy ustala termin ktory nie
        bedzie korzystny dla ....
        • Gość: Szrek Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 11:53
          Jeśli zgadzamy się obaj co do sprawy kolizji PePe - Okoń pora zająć
          się pozostałymi opisanymi przez "waszą wysokość" kwestiami. Otóż
          niczym innym jak "lokalnym szowinizmem" ze strony Szlachcica nie
          powinno się określać doszukiwania się teorii spiskowej w próbie
          zamiany terminów baraży przez klub z Bydgoszczy. Tak się bowiem
          składa, że Bydgoszcz jest gospodarzem GP i ten fakt znany jest juz
          od ubiegłego roku. Uważasz że bydgoscy działacze juz wtedy
          zamierzali kombinować przeciwko Zielonce? Zresztą podchodząc do
          sprawy zupełnie luzacko wypada cofnąć się TYLKO do początku tego
          sezonu, kiedy to klub z Bydzi uczynił ukłon w stronę Zielonki.
          Pamięć krótka czy coś innego nie pasi? Sucha interpretacja przepisów
          daje priorytet zawodom GP - jeśli zachodzi potrzeba zmiany terminu
          GP to GP ma pierwszeństwo nad ligą a nie liga powoduje przełożenie
          terminu GP. Tak jest od zawsze i nie produkuj się proszę bo tylko
          litość wzbudzasz, tak samo zresztą jak zielonogórscy działacze,
          którzy kombinują jak koń pod górę. Wyszła słoma z butów i tyle
          • szlachcic Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 14.08.07, 23:19
            ale co ty szrek znowu farmazolisz?
            zielona gora sie nie godzi na zmiane gospodarza
            ja to rozumiem bo daje to psychologiczny komfort
            takie podejscie o kolejnosci meczow ma wiekszosc zawodnikow czy
            dzialaczy. mozna to wytlumaczyc ze latwiej gonic wynik i mecz
            rewanzowy jest atrakcyjniejszy dla kibicow bo beda swiadkami
            roztrzygniecia.
            a chodzilo mi o to szrek ze jest kupa czasu i uwazam ze centrala
            powinna dac klubom mozliwosc rozegrania meczow "kiedy chca" z
            uszanowaniem woli zielonej ze chce pierwszy mecz jechac na wyjezdzie
            moje obawy sa takie i o to mi chodzilo ze centrala zrobi po swojemu
            czyli prawdopodobnie nie po mysli ktoregos z klubow badz ich obu
            czyli ze strata dla widowiska czy ew wypaczeniem wyniku
      • Gość: ... Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 13:00
        Znawcy żużla. Okoń nie miał winy w tym wypadku. pepe widząc ze
        został wyprzedzony przez okonia po prostu zajechał mu drogę. okoń
        był PRZED PEPE. pepe został uderzony tylnym kołem w swoje przednie
        koło. pepe po prostu położył się na okoniu. tuż przed wypadkiem
        widac dokładnie jak pep juz sie kładzie. gdyby w tym momencie przy
        użyciu czarodziejskiej różdzki okoń zniknął to pepe i tak wywaliłby
        sie jak nic. pepe nałożył się nieudanie na wyprzedzającego go
        zawodnika. przeliczył sie i tyle myslał że zdązy ale to nie
        chorąży. to wszystko a jeśli znafcy myślą inaczej to tylko
        potwierdzają ze są znafcami
        • Gość: Szrek Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 15:32
          W ocenie tej sytuacji jak nic pasuje stwierdzenie, że "punkt
          widzenia zależy od punktu siedzenia". Czasem ta sama sytuacja
          oglądana z punktu sędziego /ten ma jeszcze do dyspozycji zapis
          wideo/ i miejsce z którego oglądają zajście kibice - w moim
          przypadku sektor zbliżony do klatki przy parkingu powodują różne
          oceny. Zauważ, że decyzja sędziego była korzystna dla drużyny której
          kibicuję, ale to co widziałem ze swojego miejsca powoduje taki a nie
          inny pogląd. Nie jestem, a przynajmniej nie udaję znawcy, ale
          pozostaję zgodny z tym co zaobserwowałem. I szczerze mówiąc mam w
          wykropkowanym przez ciebie miejscu to za kogo mnie uważasz
          • Gość: Biim Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.as.kn.pl 14.08.07, 18:28
            To była bardzo podobna sytuacja do tej sprzed dwóch lat ze
            Słaboniem w Toruniu. Sędzia sie uparł i wiedział swoje, choć
            wszyscy byli innego zdania. Moze powinno byc dwóch sędziów, jest to
            jakis sposób na tak zwaną interpretację...Szrek bardzo mnie
            zbudowała Twoja ocena sytuacyjna. Tak trzymać, bo jesli bedziemy
            mieli tylko do dyspozycji ocenę dziennikarską, to nigdy niczego
            nsie nie dowiemy. Jeśli jednak bedziemy mieli do siebie zaufania,
            to nasza wiedza bedzie pełniejsza w sytuacjach kiedy nie zawsze
            możemy ogladac żuzel live. A z tymi butami, to tylko taka
            fantazja)))
            • Gość: baca Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.07, 21:13
              Tych dwóch syndziów mnie sie podobuje jeno gazdo wymyślta co bydzie
              jak akuratnie łoba byndom mieli inne zdanie. Moneta?
              • Gość: speed Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 21:43
                tedy zadecyduje głos kibiców, poprzez większość :-))) Pełna demokracja, lud
                rządzi...
                • Gość: Szrek Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 06:46
                  No ftedy bendzie musioł zadecydować wirażowy przy pomocy ciupaski
                  alebo jakiego innego toporecka.
                  Biim zastanów sie proszę: gdyby mecz miało sędziować 2 arbitrów
                  kaucja za "dziką kartę" musiałaby chyba kosztować dużą bańką. No bo
                  na pensje itp dla derekcji zabraknąć nie może
                  • czawez Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 15.08.07, 10:08
                    A ja siedziałem koło parkingu i na stadionie nie widziałem kto
                    zawinił. Patrzyłem na Klechę, który dobierał się do Walaska. Jednak
                    zapis video według mojej OPINI, potwierdza decyzję sędziego. Na
                    szczycie łuku Pepe przycina do krawężnika a tam był już Okoń. Ale
                    przyznaję, że sytuacja jest dwuznaczna.
                    • Gość: szlachcic Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.tvk.torun.pl 15.08.07, 11:31
                      czawez napisał:

> zapis video według mojej OPINI, potwierdza decyzję sędziego. Na
                      > szczycie łuku Pepe przycina do krawężnika a tam był już Okoń. Ale
                      > przyznaję, że sytuacja jest dwuznaczna.

No jak moze potwierdzac decyzje sedziego i sytuacja byc dwuznaczna?
                      Pisz po polsku bo ja nie rozumiem
                      Zrob sobie stopklatke momentu kolizji
                      podziel szerokosc calego toru w miejscu kolizji na kilka torow i
                      narysuj tam linie jak bieznie na stadionioe lekkoatletycznym
                      w ten sposob wytyczys tory jazdy ktore do niedawna obowiazywaly np
                      przy starcie i ktorego przekroczenie w przepisach rownalo sie
                      wykluczeniu
                      Najlepszym przykladem jest mecz Apatora z Atlasem w ktorej to
                      Knudsen powoduje upadek Lorama????? ewidentnie wjezdzajac na jego
                      tor, ktory to przypadek propaganda wroclawska naglosnila poprzez TV
                      Polsat (sponsor klubu) jako wypaczenie meczu
                      Ten przypadek niedzielny nie jest tak jaskrawy jak tamten ale
                      zdecydowanie widac ze zawodnikiem zjezdzajacym ze swojego toru jest
                      Okon o ktorym to zjezdzaniu swiadczy wyciagnieta lewa noga ktora
                      swiadczy o zbytnim przemieszczaniu sie motoru na czesc zewnetrzna
                      toru
                      • kibic.zalogowany Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 15.08.07, 12:01
                        Gość portalu: szlachcic napisał(a):

> Zrob sobie stopklatke momentu kolizji
                        > podziel szerokosc calego toru w miejscu kolizji na kilka torow i
                        > narysuj tam linie jak bieznie na stadionioe lekkoatletycznym
                        > w ten sposob wytyczys tory jazdy ktore do niedawna obowiazywaly np
                        > przy starcie i ktorego przekroczenie w przepisach rownalo sie
                        > wykluczeniu

teoria powalająca :) długo nad tym myślałeś??
                        proponuję zostań prezesem spółki żużlowej i napisz nowy autorski regulamin z
                        takimi wynaturzeniami, które zaprezentowałeś poyżej...

> Najlepszym przykladem jest mecz Apatora z Atlasem w ktorej to
                        > Knudsen powoduje upadek Lorama????? ewidentnie wjezdzajac na jego
                        > tor, ktory to przypadek propaganda wroclawska naglosnila poprzez TV
                        > Polsat (sponsor klubu) jako wypaczenie meczu

pamiętaj deklu, że wtedy istniał przepis o linii 30metrów!
                        co on mówił sobie sam znajdż, bo tłumaczyc mi się nie chce, bo i tak tego nie
                        zrozumiesz...
                        a porównywanie tego do sytuacji z meczu Polonii z ZG jest kolejnym twoim chorym
                        urojeniem...

> Ten przypadek niedzielny nie jest tak jaskrawy jak tamten ale
                        > zdecydowanie widac ze zawodnikiem zjezdzajacym ze swojego toru jest
                        > Okon o ktorym to zjezdzaniu swiadczy wyciagnieta lewa noga ktora
                        > swiadczy o zbytnim przemieszczaniu sie motoru na czesc zewnetrzna
                        > toru

porażające... po raz kolejny :)
                        Okoń również puścił oczko do PP i za to powinien byc wykluczony do końca zawodów!!!
                        • czawez Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 15.08.07, 14:22
                          Dyskusyjna, sporna, budząca kontrowersje. I w takiej sytuacji
                          zgodzam się z decyzją sędziego, choć rozumiem, że są "widzący
                          innaczej".
                          Nie rozumiem, Szlachcic, Twoich wywodów. Jakie stopklatki? Żużel to
                          sport gdzie nie obowiązuje podział toru na linie. Widzę to jak
                          napisałem, Protas przyciął do krawężnika i spotkał tam Okonia.
                          Wszystko na temat.
                          • kibic.zalogowany Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 15.08.07, 14:40
                            ale on widział tam bieżnię i Walaska podającego pałeczkę Protasiewiczowi...
                            następnie ten po skoku w dal wstał, otrzepał się, wbiegł na murawę i zdejmując
                            kask rzucił go niczym kulą...
                            po czym zszedł do parkingu niczym Korzeniowski unosząc prawą dłoń w której
                            dzierżył oszczep!!!
                          • Gość: szlachcic Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.tvk.torun.pl 15.08.07, 17:21
                            czawez napisał:

> Nie rozumiem, Szlachcic, Twoich wywodów. Jakie stopklatki? Żużel
                            to sport gdzie nie obowiązuje podział toru na linie. Widzę to jak
                            > napisałem, Protas przyciął do krawężnika i spotkał tam Okonia.
                            > Wszystko na temat.

Na jakiej podstawie sedzie wykluczyl Protasa?
                            Wg niego Protas zmienil tor jazdy co bylo powodem ze wjechal w niego
                            Okon
                            Jezeli zmienil tor jazdy to znaczy ze to Protas zjezdzal w lewo a
                            Okon jechal swoim torem.
                            Dla mnie to Okon nie utrzymal swojego motocykla i zmienial tor jazdy
                            na zewnetrzny.
                            tylko na podstawie zmiany toru jazdy sedzie wyklucza tego badz tego
                            zawodnika.
                            Linie o ktorych pisalem maja ulatwic spojrzenie ktory z tych
                            zawodnikow ten tor jazdy zaczal zmieniac.
                            Na moje Okon zmienial go zdecydowanie bardziej niz Protas i doszlo
                            do kolizji
                            • Gość: speed Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 17:38
                              Szlachcic, to Ty nie wiesz, że panienka PePe zawsze zalicza glebę w 15 biegu :-)
                              ? Wszyscy się z tego śmiali na stadionie. Na tym polega jego pech, że
                              niezależnie od tego, czy upada z własnej winy czy nie, to Go i tak wykluczają.
                              Taką widocznie wyrobił już sobie " markę "
                            • czawez Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 15.08.07, 23:24
                              Gość portalu: szlachcic napisał(a):

> Na jakiej podstawie sedzie wykluczyl Protasa?
                              > Wg niego Protas zmienil tor jazdy co bylo powodem ze wjechal w
                              niego
                              > Okon
                              > Jezeli zmienil tor jazdy to znaczy ze to Protas zjezdzal w lewo a
                              > Okon jechal swoim torem.
                              > Dla mnie to Okon nie utrzymal swojego motocykla i zmienial tor
                              jazdy
                              > na zewnetrzny.
                              > tylko na podstawie zmiany toru jazdy sedzie wyklucza tego badz
                              tego
                              > zawodnika.
                              > Linie o ktorych pisalem maja ulatwic spojrzenie ktory z tych
                              > zawodnikow ten tor jazdy zaczal zmieniac.
                              > Na moje Okon zmienial go zdecydowanie bardziej niz Protas i doszlo
                              > do kolizji

Spójrz na to co robi Protas chwilę wcześniej, na szczycie łuku.
                              Kontruje motocykl by przyciąć do krawężnika.
                              • szlachcic Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 16.08.07, 10:33
                                > Spójrz na to co robi Protas chwilę wcześniej, na szczycie łuku.
                                > Kontruje motocykl by przyciąć do krawężnika.

i tak jak pisalem wczesniej, Protas minimalnuie zjezdza na wewn a
                                Okon zdecydowanie bardziej zmienil tor jazdy i zdecydowanie
                                gwaltowniej
                                Jezeli gwaltowniej to znaczy bardziej niebezpiecznie
                                Dowodem na to jest jego wyciagnieta lewa noga ktora wg ciebie o czym
                                swiadczy?
                                widziales kiedys zawodnika jadacego plynnie swoim torem jazdy aby
                                przy wyjsciu z luku musial pomagac sobie balansowaniem noga?
                                Nie, balans nogi swiadczy ze Okon jest swiadomy ze zjezdza
                                niebezpiecznie na zewn.
                                • kibic.zalogowany Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 16.08.07, 11:00
                                  buchachacha...
                                  im dalej się czyta wypociny szlachciury, tym większe spazmy śmiechu to we wmnie
                                  wywołuje :)))
                                  jeszcze chwila, i tą sytuację będzie porównywał do Wielkiej Pardubickiej i
                                  rozkładał na czynniki pierwsze!!!
                                  czawez... daj spokój... nie kop się z koniem :)))
                                • Gość: Jazon Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.tvk.torun.pl 16.08.07, 11:18
                                  Troche mi głupio, ale tez ogladałem powtórke tego zdarzenia i zgadzam sie z
                                  opinia szlachcica- jak dla mnie wiecej było tu faktycznie winy Okonia. Niemniej
                                  nie wiem czy warto odgrzewac kotlet- chłopaki wyjaśnia sobie wszystko sami w
                                  walce o baraż...
                                  • Gość: szlachcic Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.tvk.torun.pl 16.08.07, 16:47
                                    >Niemniej nie wiem czy warto odgrzewac kotlet- chłopaki wyjaśnia
                                    >sobie wszystko sami w
                                    > walce o baraż...

Poki polski zuzel czy wogole zuzel nie rozwiaze swoich problemow
                                    bedzie zawsze sportem prowincjonalnym
                                    i mamy oto takie przyklady
                                    - wykluczenie nie tego co trzeba
                                    - sedzia ma w dupie zapis video i przyznanie sie kogos ze to on
                                    zawinil i cale szczescie ze to trafilo na Karola bo on swoja wartosc
                                    zna i byl juz mistrzem polski i jest swiata dzieki temu decyzja
                                    tego "sedziego" przeszla mu latwiej niz komus kto nie zaliczyl
                                    jeszcze takich sukcesow, ale mimo to Karol jest wkur.. na maksa
                                    - centrala ustala baraze w e-lidze miesiac po zakonczeniu rozgrywek
                                    glownych zamiast dac druzynom wolna reke do dogadania sie od samego
                                    poczatku i nie byloby zadnego problemu
                                    - zawodnik X zamiast komus dac w ryja za to ze osmielil sie z nim
                                    wygrac woli zrobic upadek przeciwnika na torze i dostaje 7000zl
                                    kary. I to i tak cud ze taka kare dostal. Przeciez to nie pierwszy
                                    taki numer
                                    Mam wymieniac dalej?
                                    -gospodarz pieprzy przygotowanie toru bo mu nie pasuje mecz w tym
                                    terminie
                                    -granatowomarynarkowiec (jestem ciekaw komu do zakutego lba to
                                    weszlo i kto za tym glosowal) uwaza ze proba toru jest zbedna
                                    Tor jest za mokry wiec karetka wyjezdza ze stadionu i przepada do
                                    czasu wyschniecia toru
                                    zaczynamy lige wg przepisow ze ostatni spada a w polowie sezonu
                                    wszyscy wiedza ze nikt nie spadnie
                                    itd itp
                                    to jest smieszny polski zuzel, dyscyplina mega prowincjonalna
                                    przepis o dotknieciu tasmy takze to wymysl chory

zauwaz ze nie krytykuje np jockera bo on ma swoje plusy jak i
                                    zapewne minusy
                                    Masa jest jednak takich oszolomstw w polskim zuzlu ze wynikiem tego
                                    jest brak zainteresowania mediow sponsorow czy kibicow mimo ze caly
                                    czas ma najwieksza widownie

• Gość: baton Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 20:55
                              Jak było każdy widział
      • Gość: szlachcic Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.tvk.torun.pl 15.08.07, 17:34
        pl.youtube.com/watch?v=wnp3D6_E_tI&mode=related&search=
        Okon jedzie po swoim torze na srodku wirazu przy krawezniku a w
        momencie kolizji na wysokosci 1/3 szerokosci toru od wewn
        • Gość: Szrek Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 09:53
          Czytając waszą gorącą dyskusję chwilami można odnieść wrażenie, że
          porównujecie przebieg dwóch różnych wyścigów. Jeden "miał prawo
          przyciąć do wewnętrznej" a drugi "nie miał prawa odjechać na
          zewnątrz" - przyznacie, że to lekko infantylne. A może ktoś raczyłby
          zwrócić uwagę kto z uczestników kraksy przed i w trakcie zdarzenia
          był zawodnikiem prowadzącym? Podobno istnieje zapis mówiący,
          że "zawodnik prowadzący ma prawo wyboru toru jazdy"?
          Z każdym dniem wasza / nasza dyskusja traci sens. No chyba, że komuś
          chodzi o podgrzanie "niezdrowej" atmosfery przed barażami. Ja chcę
          zobaczyć oba mecze na żywo. "Mecze", a nie rozróby do jakich może
          doprowadzić takie pieprzenie w bambus
          • szlachcic Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 19.08.07, 19:45
            Gość portalu: Szrek napisał(a):

> Czytając waszą gorącą dyskusję chwilami można odnieść wrażenie, że
            > porównujecie przebieg dwóch różnych wyścigów. Jeden "miał prawo
            > przyciąć do wewnętrznej" a drugi "nie miał prawa odjechać na
            > zewnątrz"

pytanie nr 1
            zawodnicy sa od siebie w odleglosci X
            jak proporcjonalnie zblizyli sie do siebie?
            Moim zdaniem Protas ok 10% Okon ok 90% czyli Okon znacznie znacznie
            mocniej zmienil tor jazdy
            to tak aby oddac proporcje zmiany toru
            po za tym Protas zrobil to bardzo plynnie i fair a Okon bardzo
            gwaltownie i kto wie czy nawet nie stracil kontroli nad motocyklem

>A może ktoś raczyłby
            > zwrócić uwagę kto z uczestników kraksy przed i w trakcie zdarzenia
            > był zawodnikiem prowadzącym?

od polowy luku jechali rowno i na wyjsciu decydowalo sie kto z nich
            przegra wyjscie z luku
            • Gość: Biim Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.as.kn.pl 20.08.07, 00:09
              Jeśli ktos twierdzi, że Pepe był winien, to proponuje jak
              najszybszą wizytę u okulisty...to tylko taka dobra rada
              • Gość: Szrek Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 07:46
                No to 1szym który powinien skorzystać z twojej rady jest... sędzia
                zawodów.
                • manstein6 Re: Pe-Pe-zerter robi swoje:);) 25.08.07, 21:43
                  sędzia ma zawsze rację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka