Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO KOWALA !!!!

12.08.07, 12:24
    Panie Kowalu !! Kamil Kosowski powinien mieć 8pkt a nie 6pkt gdyż zaliczył
    2asysty w meczu.. Jeśli nie chcecie mu zaliczyć tej asysty na 3:0 to z jakiej
    racji zaliczyliście Zieńczukowi na 1:0 ?? Nie rozumiem... Nie będę ukrywał że
    mi na tym sporo zależy bo "Kosiarke" mam kapitana.. !!
    Obserwuj wątek
      • rosa_89 Re: DO KOWALA !!!! 12.08.07, 12:30
        Popieram, ale to nawet nie chodzi o to, czy go ktoś ma w składzie, czy nie. Po
        prostu Kosa zaliczył w tym meczu dwie asysty (jedno wymuszenie karnego) i to nie
        podlega żadnej dyskusji. Ewidentnie 8 punktów mu się należy i jeśli Kosa tych
        punktów nie dostanie to, to będzie przekłamanie. Takie, niby nic nie znaczące 2
        punkciki mogą zadecydować o ostatecznym zwycięzcy WL...
        • ciastek144 Re: DO KOWALA !!!! 12.08.07, 12:41
          Mam spore watpliwosci czy widzieliscie ta bramke..
          • kowall Re: DO KOWALA !!!! 12.08.07, 12:44
            tu jest wyjaśnienie
            wygrajlige.blox.pl/html
            • wislak202 Re: DO KOWALA !!!! 12.08.07, 13:12
              kowall napisał:

> tu jest wyjaśnienie
              > wygrajlige.blox.pl/html

Szczerze ?? Dla mnie osobiście to jest śmieszne !! Jeżeli asystę przy pierwszej
              bramce ma Zieńczuk (choć bardziej ona należy się Sobolewskiemu bo w niego kopnął
              obrońca Korony) to dlaczego asysty nie ma Kosowski gdyż obrońca podał od razu do
              Niedzielana ??

1:0 - Zieńczuk, Obrońca Korony, Sobolewski, Obrońca Korony, Brożek GOL
              3:0 - Kosowski, Obrońca Korony, Niedzielan GOL !!

I Zieńczukowi asysta została przyznana a Kosowskiemu nie ... ŚMIECH !!
            • m4ciek Re: DO KOWALA !!!! 12.08.07, 15:34
              nie zgadzam się; i wcale nie mam kosowskiego masowo w składach i rybka mi te
              2pkt czy nie ale uważam że tutaj asysta mu się należy;
              można powiedzieć: gdyby nie obrońca korony - podaje kosowski;

a teraz spójrzcie dający punkty na sytuację z meczu GKS - Korona w 1 kolejce -
              zagrywa Jarzębowski, Hernani wybija piłkę głową tak niefortunnie że ta trafia do
              Costliego. Asysta Jarzębowskiego zaliczona i teraz ANALOGIA obu meczów: gdyby
              Hernani nie podbił piłki, nie doszłaby ona do Costliego (została przerzucona
              niejako) a tym samym bramka by nie padła. Zaliczono asystę tak samo jak i tutaj
              powinno się zaliczyć. Dla mnie to proste i oczywiste
              • fifakk Re: DO KOWALA !!!! 13.08.07, 08:19
                Normalnie to Kosowski nie powinien mieć asysty tyko Celeban. Ale jeśli naprawdę
                Kowall przyznał asystę Jarzębowskiemu to jakąś kpiną byłoby nie przyznanie jej
                Kosie.
          • radyku Re: DO KOWALA !!!! 12.08.07, 12:45
            poprostu nie zaliczyli mu asysty za rzut karny bo nie ma tego w
            regulaminie ujetego....kpina, taka jak to ze bramkarz nie ma zadnego
            wpływu na przestrzelony rzut karny, bo pewnie jest powietrzem na
            bramce.Kłania się choc troszu elementarna wiedza z zakresu pilki
            noznej.
            • libner5 Re: DO KOWALA !!!! 12.08.07, 12:54
              kosie nie zaliczyli asysty przy 3 golu niedzielana
              • rosa_89 Re: DO KOWALA !!!! 12.08.07, 12:57
                Dobra popieram, asysta należy się Celebanowi.

A to dla tych, którzy mają jeszcze wątpliwości:
                www.youtube.com/watch?v=mPXKfgT_xZQ
                Na tej powtórce widać, że gdyby Celeban nie dotknął piłki, Mielcarz spokojnie by
                ją wybił lub złapał.
                • orso83 Re: DO KOWALA !!!! 12.08.07, 13:01
                  to tak samo przy pierwszej bramce Brożka nie powinno byc asysty
                  Zienczuka!! taka sama sytuacja! dlaczego tam asysta jest zaliczona a
                  tutaj nie?!?!?
                  • rosa_89 Re: DO KOWALA !!!! 12.08.07, 13:23
                    Bo po dośrodkowaniu Zieńczuka, czy obrońca dotknął tej piłki czy nie i tak ona
                    trafiła do Brożka.
                    A przy bramce Niedzielana, gdyby obrońca nie dotknął piłki nie trafiła by ona do
                    Niedzielana a została wybita.

Zasadnicza różnica i nie jest to wcale takie trudne do zrozumienia.
                    • wislak202 Re: DO KOWALA !!!! 12.08.07, 14:53
                      rosa_89 a co Ty tak co chwila zmieniasz swoje zdanie ?? Najpierw mówisz że Kosa
                      8pkt, tera że 6pkt... OKREŚL SIE !!!
                      • rosa_89 Re: DO KOWALA !!!! 12.08.07, 15:39
                        Zmieniłem zdanie po kilkukrotnym obejrzeniu powtórek z tego meczu

Kosowski 6 punktów
                        Zieńczuk 6 punktów
      • siarkowcy Re: DO KOWALA !!!! 12.08.07, 21:09
        Aby zaliczyc asyste Celebanowi trzeba sie tak znac na pilce jak niejaki red
        Soltysik z TVN, ktory rozgrzewajacym sie pilkarzom zadal pytanie "co tak sobie
        panowie biegacie?". Kazdy kto rozumie ducha pilki noznej przyzna asyste Kosie.
        • wislak202 Re: DO KOWALA !!!! 12.08.07, 22:29
          Jeżeli zaliczacie asyste Zieńczukowi to jest to wszystko śmieszne !! Bo każdy
          widzi że piłkę ostatni przed Brożkiem dotknął Sobol !! Zieńczuk ma asyste za nic
          a Kosa, któremy sie należą 2pkt więcej ich nie ma !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka