Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Żenujący support

14.08.07, 16:55
    Wiecie co najbardziej wkurza graczy? Pewnie nawet nie same błędy, ale totalna ignorancja osób za to odpowiedzialnych. Jak dotąd rozumiałem Kowala, musiał odpowiadać na bzdurne pytania i wątpliwości, a 90% zgłaszanych błędów była spowodowana niewiedzą graczy. Jednak na własnej skórze poczułem jak to jest, gdy coś Ci nie działa i jesteś totalnie olewany. W piątek nie zatwierdziło mi zmian w składzie, więc wysłałem kilka maili do Kowala, zgłosiłem błąd przez formularz kontaktowy... i co? Myślisz, że raczył mi odpowiedzieć? Na forum również nie pojawił się oficjalny komunikat dotyczący tej sprawy. Po prostu po cichu jednym składy zmienili, innym, nie, ale jakimi kryteriami się kierowali - nie wiadomo. Przeczytaj dokładnie kilka wątków. Gdy ktoś zgłasza jakiś poważny problem, Kowal NIGDY nie raczy odpowiedzieć, udaje ślepego, bo lepiej śmieci zmiatać pod dywan. A co może gracz? Trochę pokrzyczy na forum, założy kilka tematów, ale w końcu się uciszy. Bo jest po prostu bezradny. Za to przy najbanalniejszych pytania typu "do jakiej kolejki liczą się punkty z zaległego meczu" Kowall od razu melduje się na miejscu by rozwiewać wszelkie nękające graczy wątpliwości. Nie tak powinna być prowadzona ta gra. I pomijając liczne błędy techniczne, osoba odpowiedzialna za kontakt z graczami jest największym błędem. Zawiodłem się. Przykro mi.

---
    ::983036922:: Studenci zapraszają :)
    Obserwuj wątek
      • sonic2000 Re: Żenujący support 14.08.07, 17:06
        zgadzam sie. napisalem lekka symulacje ile zarabiaja z systemu sms. post
        powisial 5 min po czym oczywiscie znikl. na techniczne pytania najczesciej
        wynikajace z niewiedzy i gdzie to z nas KOWALL moze sie posmiac na biezaco sa
        odpowiedzi na nasza krytyke patrza bokiem i co "moga" to usuwaja.
        Piłkarzyki poszły w zapomnienie i trzeba sie z tym pogodzić.
      • zboina Re: Żenujący support 14.08.07, 17:10
        Podzielam twoją opinie -a matto to ,milczenie jest złotem a mowa srebrem,tu
        chodzi o kase a nie przyjemność z gry która tu zeszła na PSY!Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka