peteen 23.08.07, 19:43 uefa zawiesiła wykonanie kary wykluczenia z rozgrywek europejskich na 5 lat wydaje mi się wszakże, że jeszcze w tym sezonie bandyci spod znaku L zrobią jakąś zadymę i kara zostanie odwieszona... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bombullo Re: no to legii się upiekło (upiekło?)... 23.08.07, 19:56 Ciekawe czym sie wqpili czy wykpili w UEFA? A moze UKLAD zadzialal? Nie ma sie co martwic bo mistrzostwa Polski i tak nie zdobeda.Jak to szanowny Kononowicz onegdaj powiedzial i co mozemy sparafrazowac "kmiotom z Warszawy"? Nie zrobicie nic bo nie bedzie niczego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: no to legii się upiekło (upiekło?)... IP: *.ipt.aol.com 23.08.07, 20:53 Czy liczą się tylko rozróby tylko ze tak powiem międzynarodowe czy również krajowe? Jesli tylko międzynarodowe to Legia ma jakiś rok spokoju, jesli krajowe to poczekajmy do pierwszego meczu z Lechem. Jestem w stanie postawic pieniadze ze przy pierwszej okazji ta cholota da znac o sobie. Oczywiscie wszystko dla dobra klubu. Moim zdaniem powinno sie tych kretynow moczyc w smole i tarzac w pierzu. Potem pzyeganiac po Alejach Ujazdowskich . Lepsze to niz czolgi. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny Re: no to legii się upiekło (upiekło?)... 23.08.07, 22:58 do nastepnego pucharowego,wystepu tzw bydla,juz sie ciesza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: no to legii się upiekło (upiekło?)... IP: 62.29.253.* 24.08.07, 12:00 dokłądnie tak będzie, zresztą czuję że pod to może się podcepić hołota nie tylko z pod znaku L.... może być sabotaż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: no to legii się upiekło (upiekło?)... IP: *.cable.ubr01.edin.blueyonder.co.uk 25.08.07, 02:40 nie przesadzajmy. moim zdaniem to niwiele zmienia w przypadku przyszlych kar. tak czy owak gdyby byly jakies rozroby za 2 lata w przypadku niezmniejszenia kary to i tak zadzialalby czynnik recydywy i kara musialaby byc 2 razy dluzsza co wychodzi dokladnie na to samo co 5 lat w zawiasach. a tak przynajmniej atmosfera sie poprawila i moze iti w koncu zrozumie ze bez kibicow proces zaprowadzania porzadku na trybunach potrwa 10 lat a przy chociaz minimalnej wspolpracy daje szanse na przetrzymanie tych 5 lat bez wiekszych ekscesow przynajmniej na forum europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 LIDER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 13:42 mamy lidera w stolicy mamy lidera , a na koniec sezonu będzie MAJSTER jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: LIDER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 16:22 No, no 2 bardzo wartościowe wygrane (Cracovia i Dyskobolia) dodatkowo z ŁKS, nie powiem robi dobre wrażenie. Ale... Los sie musi odmienić :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: LIDER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 17:23 Zobaczy sze... Juz w najbliższy piątek z Zagłebiem, a potem w kolejnych grach z silniejszymi drużynami. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid151515 Re: no to legii się upiekło (upiekło?)... 27.08.07, 14:13 Skandal!!! Za takie zachowanie powinni mieć zakaz na co najmniej 3 lata bez możliwości odwieszania!! To bandyci nie kibice. Jakby mi ktoś powiedział że Polscy kibice zrobili zadyme za granicą to ja odrazu wiem że są z pod znaku (L). Dziwie sie że Ekstraklasa S.A i PZPN niezareagował!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś