Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open

31.08.07, 01:12
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pawelek Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 01:14
        Brawo Agnieszka! Teraz najprawdopodobniej Szarapowa. To będzie bardzo trudna
        przeszkoda, ale kto wie, może do pokonania. Utrzyj jej nosa!
        • Gość: kk Re: Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.host.net 31.08.07, 01:45
          A mi sie marzy, ze Agnieszka bierze rewanz na Agnes Szavay za
          porazke w Palermo. A potem juz tylko final z Justine Henin.
          • Gość: ko2005 Re: Szavay to szczesciara IP: *.dsl.lsan03.sbcglobal.net 31.08.07, 04:46
            Szavay jest rzeczywiscie mocna, ale ma tez kupe szczescia! W turnieju New Haven
            trafila na slabsze zawodniczki a mecz z Kuzniecowa miala dopiero w finale! W US
            Open jest podobnie - przy takim rozstawieniu na silna zawodniczke - Szarapowa,
            trafi dopiero w polfinale. Dzieki takiemu obrotowi rzeczy mozna szybko nabic
            punktow i wspiac sie w rankingu, i potem jest juz z gorki, bo zawodniczek na
            wysokich pozycjach nie rozstawia sie ze soba na poczatku turnieju (np. Henin
            nigdy nie ustawia z Szarapowa w 1 rundzie, tylko jak najdalej od siebie, zeby
            mogly spotkac sie w finale). Agnieszka niestety trafia na najsilniejsze
            zawodniczki na poczatku turnieju i trudno w ten sposob zabrnac daleko. Plusem
            tej sytuacji jest to ze to napewno ja wzmacnia i daje jej dobra szkole przetrwania.
            • Gość: ika Re: Szavay to szczesciara IP: 213.17.163.* 31.08.07, 10:26
              Zawsze drabinka jest taka, że numer 1 z numerem 2 mogą spotkać się dopiero w finale.
        • Gość: ekspert Re: Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.zjz.pl 31.08.07, 09:27
          Zmienić tytuł

Mamy hit w US Open. Radwańska przegra z Szarapową!
        • Gość: :O) Polactwo niech sie od niej trzyma z daleka!!!!! IP: 81.144.219.* 31.08.07, 10:14
          Zaraz zacznie sie w polsce doradzanie jak grac, jaka taktyka;
          zaczna sie odzywac 'znawcy tenisa' itd. Niech sie lepiej polactwo
          trzyma od tej dziewczyny z daleka - poniewaz z polactwem to zaraz
          zaczely by sie wszelakie afery, a to ktos by ukradl jej pieniadze,
          ktos inny zrujnowal ja psychicznie... i po karierze...
          ===========
          Brawo Agnieszka!!!
          • Gość: fan Do tego antypatrioty! IP: *.chello.pl 31.08.07, 11:22
            Czy fajnie ogłada się Us Open przez szybę dublińskich sklepów elektronicznych, bo chinczycy z mieszkania nie chcą się zrzucić na eurosport? To raz. Dwa, jeśli nie znasz się na tenisie to nie wypowiadaj. Czy tak trudno uwierzyć, że ktoś też potrafi całe życie interesować sie tenisem, grać, ogładać i miec swoje poglądy na taktykę formę, przebieg meczu?
            • lol76 Re: Do tego antypatrioty! 31.08.07, 11:36
              1. hahahaha - zaden Dublin i zadne sklepy z elektronika. Pudlo
              chlopie: Golf course, Ted Baker, Krug, Dom Pérignon, BMW, accounting
              i wiele innych - ale ci to slowa nic nie powiedza - tam na tej wsi w
              warszawce sobie siedzisz, w swojej ciasnej kuchni i jesz czerwony
              barszcz, jest biednie i smutno - do tego myslisze ze ta wiesniacka
              holota z polski 9za ktroe wstyd ze az boli) w Irlandii i UK sklada
              sie na cale towarzystwo ktore wyemigrowalo za granice i wsszyscy
              klepia tutaj biede. I patrzysz na tych ludzi z pogarda (i masz
              racje - to totalna wiocha)... przez mysl ci jednak nie przeszlo ze
              mozna sie ustawic jak ta lala? Ha? To jest wlasnie twoj poziom -
              biednie, beznadziejnie i zazdrosnie - koszulka na ramiaczkach,
              butelka smietany i bulka... nedza!!!

2. A co do patriotyzmu to ja tej dziewczynie kibicuje z calego
              serca. Szlag mnei tylko trafia jak czytam pierwsze radu polactwa -
              zarowno pismakow jak i tych biednych forumowiczow.
              • Gość: bezportek Burak w BMW, to tez burak, buraku IP: *.access.ntelos.net 31.08.07, 15:55
                • Gość: :O) odezwal sie patriota z virgini... IP: 81.144.219.* 31.08.07, 16:47
                  siedziesz tam wiesniaku z lomzy i filozofujesz... EWez sie lepiej
                  za cos porzadnego do roboty a nie fiu bzdiu!!! like some fucking,
                  fucked up trailer trash from hell!!!
      • Gość: darek Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.dclient.hispeed.ch 31.08.07, 01:42
        Brawo Agnieszka! Przejdziesz Szarapowa, wierze!
        • Gość: nie wiem Re: Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.akademiki.uni.torun.pl 31.08.07, 03:01
          Co do Szavay - jej ostatnie kilka tygodni budzi respekt. Myślałem, że po tej
          kontuzji z finału z Kuzniecową wycofa się z US Open, a ona właśnie pokonała
          deblową koleżankę Radwańskiej, Michaellę Krajicek. Wertheim ze Sports
          Illustrated zaryzykował i umieścił ją w potencjalnym półfinale, obok Henin,
          którejś Williams... Może nie aż tak, jeszcze nie teraz, ale Węgierka wystrzeliła
          jak z procy, nie ma co gadać.

Cóż, Szarapowa właśnie oddała drugiego gema przeciwniczce w US Open. Dwa mecze,
          dwa oddane gemy. Nie sądzę, żeby Agnieszka z nią wygrała, dla mnie już super by
          było, gdyby wdała się z Rosjankę w trzy sety. Wiem, marudzę, najwyżej będę
          przepraszał. Choć nie powiem, wizualizuję sobie, jak pokonuje tę królewnę w
          sukience z diamentami i Amerykanie masowo uczą się wymawiać imię i nazwisko Polki.

Jak dla mnie, obok wielu innych rzeczy ważna jest dyspozycja serwisowa
          Szarapowej. Nie po sportowemu łudziłem się, że jakieś problemy będą (bo były w
          tym roku, latem też) z ręką serwującą Rosjanki - nic z tego. Obawiam się też jej
          returnu. Wiadomo, każdy chce niewygodną piłkę posłać przeciwniczce po serwisie,
          ale ilekroć widzę Szarapową (i obie siostry W.), mam wrażenie, że chcą zabić
          piłką returnową po serwisie wszystko, co się rusza po drugiej stronie siatki.
          Nie trzeba daleko szukać - patrz reklama Nike'a z tematu obok... Nie wiem, jak
          Radwańska z serwisem ostatnio? Oprócz tego, że - wiadomo - każdy mecz może być
          inny. Bo jeśli Maria będzie tak Agnieszkę zmiatała returnami, to trzeba szukać
          dziury w serwisie Szarapowej. Jeśli będzie tam czego szukać... Podsumowując, mam
          wrażenie, że serwis obu będzie tu mocno decydował i to, czy Szarapowa będzie się
          myliła przy returnach.

• Gość: bbb Re: Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.cust-adsl.tiscali.it 31.08.07, 10:11
            Niestety Radwanska wczroaj serwis miala fatalny. W pierwszym secie chyba 28 %
            pierwszego serwisu ledwo, w drugim troche sie poprawila ale i tak na koniec bylo
            to kolo 40%. A, ze drugi ma slaby wiec pozostaje miec nadzieje ze z Szarapowa
            jej zacznie wreszcie wchodzic. Nadzieja na to jest bo z kolei w pierwszym meczu
            bylo z tym duuuzo lepiej.
      • Gość: The Fan Polka jest wśród najlepszych . IP: *.dyn.one.at 31.08.07, 03:03
        To super ,ze awansowala do 32 najlepszych zawodniczek w US Open.
        Swoje zrobiła i teraz może bez stresu sprobować zaskoczyć Szarapową.
        Brawo Agnieszka!!!!
        • Gość: ok Re: Polka jest wśród najlepszych . IP: *.generacja.pl 31.08.07, 03:21
          trzeba przyznać, że stary naszej tenisistki ma gadkę
      • Gość: aldekztatr@yahoo.c Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.hsd1.pa.comcast.net 31.08.07, 03:36
        mieszkam w philadelphi od 21 lat . Gram w tenisa 6 razy w tygodniu.
        Teraz, chore serce, by-passy, - i dalej gram... Agniezka, nie daj
        sie ! Walcz !!!
        Aldek
        • Gość: kx Re: Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.spray.net.pl 31.08.07, 05:29
          Taka dola rozstawionej z nr 32 :(
          Chyba jeszcze nie... Może za 2,3 lata..
      • Gość: plechtany no i przegra, chyba ze krecz IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.07, 07:21
        jakis czas temu szrarpowa miala maly kryzys formy, moze wtedy Isia by dala rade
        - moze, ale teraz to nie ma szans. choc i tak bede trzymal kciuki.
      • Gość: Kibic w kapciach Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: 195.42.249.* 31.08.07, 07:30
        Agnieszka do boju! Odeślij Maszę na Florydę!!!
      • Gość: dziodzio Jans\Rosolska IP: 213.199.198.* 31.08.07, 08:04
        A czemu żadne media nie zauważyły, że w US Open gra damski debel
        Jans\Rosolska? To nie są Polki?
        Co do Isi to dopiero teraz zobaczymy w jakim jest miejscu w
        światowej hierarchii. A może utrze nosa niby-pięknej Szarapowej?
      • pantagruell Prokom produkuje ciuchy sportowe? 31.08.07, 08:12

dlaczego Aga ma na koszulce napis Prokom? To producent ciuchow?
        • Gość: milhaus Krauze to jej sponsor,ciekawe czy ja tez aresztuja IP: *.maast1.lb.home.nl 31.08.07, 11:46
          jw
      • Gość: szyd młodzi!jak macie talent olejcie szkołę! IP: 213.199.198.* 31.08.07, 08:56
        albo i nie bo was wezmą do wojska :D
        • Gość: lopeaz Re: młodzi!jak macie talent olejcie szkołę! IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 31.08.07, 10:06
          Tak jest olejcie. Młodość przeminie i jak wam się nie uda przebić do
          elity, aby tłuc kasę, to zostaniecie z ręką w nocniku w wieku 35
          lat. Powodzenia jełopy:)
      • Gość: hau, hau Re: Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: 157.158.10.* 31.08.07, 08:56
        Wielkie uznanie dla AGI za 3 rundę - odszczekuję pod stołem, bo nie
        wierzyłam. Życzę dużo luzu w 3 rundzie i sprawienia Szarapowej
        więcej problemów niż poprzednie rywalki. Niezależnie od wyniku -
        BRAWO i tak trzymać !!!
        • Gość: Jarek Re: Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.07, 09:59
          Agnieszka pewnie przegra z Szarapowa (chociza byloby fajnie, gdyby
          wygrala), ale najwaznieszym jest, ze zadomowila sie w czolowce i
          regularnie dochodzi do tej trzeciej rundy turniejow
          wielkoszlemowych. Tenis to sport dla cierpliwych (za B.
          Tomaszewskim), a Isia mimo swoich 18 lat, ani nie jest zawodniczka
          anonimowa, ani chimeryczna - caly czas robi postepy. Jasne, mozna
          powiedziec, ze taka Szarapowa czy Vaidisova w jej wieku, to ho,ho
          (to samo Hingis), ale co z tego. Kazdy jest troche inny, inaczej
          rosnie, inaczej sie rozwija. Czas Agnieszki nadchodzi i to wielkimi
          krokami. Jak wygra z Szarapowa - super, jak przegra, to tylko idiota
          mozne marudzic i spisywac Isie na straty.
      • Gość: dekta Re: Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.clubnet.pl 31.08.07, 10:08
        Nie zagra,tylko przegra....niestety...
        • Gość: ika Re: Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: 213.17.163.* 31.08.07, 10:31
          taaa, potrafisz podnieść na duchu. Może następnym razem zatrzymaj swój pesymizm
          dla siebie. Każdy wie, że Szarapowa jest zdecydowaną faworytką, ale nadzieję
          można mieć do końca. Ja liczę na dobry i zacięty mecz.
      • Gość: ika Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: 213.17.163.* 31.08.07, 10:33
        Myślę, że jak Agnieszka ustabilizuje swój serwis, wzmocni go i urozmaici, będzie
        trudno ją pokonać. Mam nadzieję, i wierzę w to, że ten czas nadejdzie. Trzymam
        kciuki!
      • Gość: Kired Trafiła ciężko IP: *.c201.msk.pl 31.08.07, 13:10
        Szykuje się ciężki mecz, nie jestem w 100% pewien, kto wygra, ale
        rozsądek nakazuje mi typować Marię Szarapową, ale z Agą bywało
        różnie i może być niespodzianka...bardzo miła niespodzianka.
        • chris30 Re: Trafiła ciężko 31.08.07, 13:33
          A może warto dodać, że Radwańska dziś gra w debla razem z Krajicek w
          2 rundzie przeciw parze Srebotnik-Sugiyama i jeśli wygrają, to może
          zajść dalej niż w singlu! A jutro jeszcze 2 runda miksta z
          Fyrstenbergiem. Naprawde jest ciekawie.
          • beatrix13 Re: Trafiła ciężko 31.08.07, 16:42
            chris30 napisał:

> A może warto dodać, że Radwańska dziś gra w debla razem z Krajicek
            w 2 rundzie przeciw parze Srebotnik-Sugiyama i jeśli wygrają, to
            może zajść dalej niż w singlu! A jutro jeszcze 2 runda miksta z
            > Fyrstenbergiem. Naprawde jest ciekawie.

..................
            Aga ma imponującą kondycję;
            3majmy za nią kciuki!
        • Gość: rew Re: Trafiła ciężko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 15:14
          chciałbym, żeby się sprawdziło... będzie niesłychanie ciężko. powodzenia dla Agi
          w singlu i w deblu.
      • Gość: Oblech Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.tpnet.pl 31.08.07, 13:54
        Sharapova na pewno już sra ze strachu w ten swój czerwony kostiumik :D
      • Gość: crvieniak Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:33
        RUSKIE PIEROGI...mmm pycha, bardzo smaczne, naprawdę polecam ;)
      • Gość: Gosc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:57
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: 5 Re: Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 15:15
          pokaż nam własne zdjęcie. tenisistka nie musi być pięknością. ma dobrze grać.
      • Gość: rafka Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 16:21
        trzymamy kciuki agnieszka, obyś pokonała szarapową, zasługujesz na to,

DO BOJU!!!
      • Gość: AndrzejeG Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.kalisz.mm.pl 31.08.07, 16:33
        Życzę Agnieszce żeby to było wielkie zwycięstwo. Przydały by się
        wreszcie wyniki na miarę W. Fibaka (dawno to było oj dawno).
      • mniklas5 Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open 31.08.07, 16:40
        czyli ruskie pierogi spotkaja sie z kotletem schabowym, idac dalej
        dowcipnym tatusiem
      • Gość: wojtek Szarapowa wie, że nie ma szans - o interpunkcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 16:44
        Dellacqua już przed meczem spisała się zresztą na straty, mówiąc w "New York Timesie", że podziwia Rosjankę, bo jest "taka dobra i piękna" i wie, że "ma niewielkie szanse na zwycięstwo".

Brak przecinka po zdaniu podrzędnym (przed "i") i wychodzi bzdura. Nie po raz pierwszy.
      • Gość: alex Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.dyn.optonline.net 31.08.07, 17:26
        Gratulacje dla Agnieszki!
        Widzialam na zywo jej mecz i jako kibic jestem mocno zawiedziona.
        Agnieszka pilnie potrzebuje kogos od Piaru!
        Przez jesj twarz nie przeszedl nawet jeden grymas przypominajacy usmiech czy
        zadowolenie, nie mowiac juz o kompletnej ignorancji wiernych fanow.
        Tak wygrywa sie mecz, ale nie do konca.
        W ten sposob nigdy nie bedzie gwiazda.
      • Gość: Dede Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.210-3-64736c13.cust.bredbandsbolaget.se 31.08.07, 18:54
        A o ktorej godzinie bedzie grala?
      • Gość: kala-fiorek Re: Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: 217.153.241.* 31.08.07, 23:16
        Już wiadomo, że zagra w sobotę, niestety jednak w południe, czyli w największym
        słońcu.
        • Gość: nie wiem Re: Agnieszka Radwańska w III rundzie US Open IP: *.akademiki.uni.torun.pl 01.09.07, 00:44
          CZY KTOś JUż WIE MOżE, CZY TEN MECZ O 17 NASZEGO CZASU (A O 11 TAMTEJSZEGO)
          POKAżE EUROSPORT ALBO JAKIś INNY KANAł, BO JESTEM TROCHę ODCIęTY??? ALE JAK COś,
          TO BYM CHOCIAż JAKąś KNAJPę Z TV ZNALAZł...
      • Gość: Jędrzej Gdzie to można będzie obejrzeć? IP: *.chello.pl 01.09.07, 01:42
        Mecz Agnieszki z Szarapową odbędzie się nie wieczorem, ale o 11 rano (czasu nowojorskiego), czyli o g. 17.00 czasu polskiego. Stąd wniosek, że w polskim Eurosporcie nie obejrzymy go, bo oni rozpoczynają jutrzejszą transmisję z kortu Ashe'a o g. 19.00. Raz jeden nasza dziewczyna wystąpi na korcie głównym turnieju wielkoszlemowego, a oni właśnie tego nie pokazują. Po diabła nam ich transmisje?

Zna ktoś jakiś inny kanał (niekodowany), gdzie ten mecz będzie?
        • Gość: nie wiem Re: Gdzie to można będzie obejrzeć? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 01.09.07, 01:53
          Właśnie Cię przeczytałem w temacie obok. No jest to skandal, choć może do jutra
          coś wymyślą (w Eurosporcie) - taka okazja, stadion Artura Ashe'a, mecz z
          obrończynią tytuły, a ci się włączają z relacją dwie godziny później (łatwo się
          mówi, pewnie tak wykupili, ale dlatego może do jutra coś zdziałają).

Tutaj mam, rozpiskę dla TV w USA
          www.usopen.org/en_US/about/tv_us.html
          nic więcej nie znalazłem. Nie wiem, jak jest z dostępnością CBS Sport i USA
          Network w Europie...
          • Gość: nie wiem Re: Gdzie to można będzie obejrzeć? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 01.09.07, 01:57
            na Eurosporcie 16:30 - 17:30 jest na żywo Vuelta a Espana, więc słabo to widzę.
            O 17:30 jest skrót dnia na MŚ w lekkoatletyce, więc prędzej...
            • Gość: nie wiem Re: Gdzie to można będzie obejrzeć? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 01.09.07, 02:20
              Generalnie "mamy hit w US Open", ale nie mamy gdzie go zobaczyć.
              • Gość: J. Mamy SHIT w US Open IP: *.chello.pl 01.09.07, 04:09
                Na mecz Agi Z Szarapówą szykowałem się od momentu ogłoszenia wyników losowania. Specjalnie wyjazd na urlop o jeden dzień przesunąłem, by ten mecz spokojnie z soboty na niedzielę obejrzeć. Znając medialną pozycję Szarapówy w USA byłem bowiem pewien, że będzie transmisja. No i w Ameryce jest - tylko do Europy nie dotrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka