campo 12.12.01, 10:44 wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?dzial=010400&xx=600812 Na tej stronie znajduje się zdjęcie pewnego stadionu, w jakim kraju jest ten stadion i jaka druzyna rozgrywa na nim mecze?:-) PS Nagrody nie przwiduje:-))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryjek Re: Bardzo łatwa zagadka:-) IP: 213.134.142.* 12.12.01, 10:48 Rzeczywiście proste. To boisko jakiejś drugoligowej kamandy z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
campo Do ryjka;-) 12.12.01, 11:13 Brawo Ryjek:-) PS Mam pytanie Nie wiesz może jaka rosyjska lub ukrainska telewizja będzie pokazywała MŚ? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: Do ryjka;-) IP: 213.134.142.* 12.12.01, 11:20 No witam Campo. Tak myslałem że się znamy z tego ukraińskiego czata. Nie mam pojęcia jaka TV z za buga będzie pokazywała MŚ (właściwie to mi wszystko jedno = mam tylko NTW - a oni nigdy nie pokazują meczów). Ale Tobie to chyba wszystko jedno - kup sobie dobrą antenę naziemną to ściągniesz jakiś czeski czy słowacki kanał w tych swoich Katowicach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Do ryjka;-) 12.12.01, 11:42 Gość portalu: ryjek napisał(a): > No witam Campo. Tak myslałem że się znamy z tego ukraińskiego czata. Nie mam > pojęcia jaka TV z za buga będzie pokazywała MŚ (właściwie to mi wszystko jedno > = mam tylko NTW - a oni nigdy nie pokazują meczów). Ale Tobie to chyba wszystko > > jedno - kup sobie dobrą antenę naziemną to ściągniesz jakiś czeski czy słowacki > kanał w tych swoich Katowicach. pozdrawiam Dzieki Ryjek:-) Mnie owszem, wszystko jedno, mam oba czeskie kanały i z obejrzeniem MS nie bede miał problemu:-) Mój kumpel mieszka jednak w Lublinie i zastanawia się czy nie dałoby się sciagnąć jakiegoś ukrainskiego badz rosyjskiego programu na ktorym pokazywaliby MS. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorry Re: Bardzo łatwa zagadka:-) IP: 192.168.0.* 12.12.01, 11:41 Tymczasowo drugoligowej , ale juz niedługo...:) Stadion Lecha prezentuje sie swietnie na tym zdjeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Ryjek IP: *.ltl.pl 12.12.01, 11:39 Mam prośbę, czy możesz się zorientować, może akurat jakaś rosyjska albo ukraińska TV pokaże mistrzostwa, a wtedy ewentualnie powalczę w Lublinie o odbiór tej stacji. ZDF I ARD mają na zachodzie i północy polski, czeska na południu a wschód znowu pozostaje w tyle. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorry Re: Ryjek IP: 192.168.0.* 12.12.01, 11:44 Mecze beda niezakodowane na ZDF i ARD wiec wystarczy miec cyfre albo nawet zwykły dekoder analogowy i mozna MS ogladac nawet za wschodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: Ryjek IP: 213.134.142.* 12.12.01, 13:15 Zibi: Ukraińcy twierdzą, że u nich za darmo mistrzostwa pokaże albo kanał "1+1" lbo kanał "UE 1", powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Bardzo łatwa zagadka:-) 12.12.01, 11:50 campo napisał(a): > Na tej stronie znajduje się zdjęcie pewnego stadionu, w jakim kraju jest ten > stadion i jaka druzyna rozgrywa na nim mecze?:-) popsulem sobie przyjemnosc z zagadki, wyswietlajac od razu caly temat :( BTW nie odpowiedziales poprawnie na moja pierwsza zagadke... tzn. Rossi mial nawet chyba dluzsza serie, ale mi chodzilo o wciaz trwajaca passe :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
campo Do pc 12.12.01, 12:25 pc napisał(a): > campo napisał(a): > > > Na tej stronie znajduje się zdjęcie pewnego stadionu, w > jakim kraju jest ten > > stadion i jaka druzyna rozgrywa na nim mecze?:-) > > popsulem sobie przyjemnosc z zagadki, wyswietlajac od > razu caly temat :( BTW nie odpowiedziales poprawnie na > moja pierwsza zagadke... tzn. Rossi mial nawet chyba > dluzsza serie, ale mi chodzilo o wciaz trwajaca passe :) > > Pozdr. Rossi chyba nie miał dłuższej:-). O ile pamietam to w dziewiatym meczu puscił jedynego gola (pytanie tylko która to byla min meczu?), a potem znowu miał serie chyba 4 spotkan bez bramek. Ale zostawmy Rossiego, napisałes ze wciąż trwająca passa..... No, tu mnie zastrzelileś;-))))...przyznam się ze nie mam zielonego pojęcia. Coś mi się wydaje ze chodzi o jedna z lig w Ameryce Pdn. Może jakaś mała podpowiedz?;-))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Do pc 12.12.01, 12:44 Moze mala podpowiedz ...ale o tym w nowym watku: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT&wid=683710&aid=683710 Pozdr. ps: przyznam, ze zagadki urozmaicaja forum :) Odpowiedz Link Zgłoś