Gość: lidia Radwańska gra z Szarapową IP: *.icpnet.pl 02.09.07, 00:25 wspaniała wiadomość gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Radwańska gra z Szarapową IP: *.cable.ubr01.chap.blueyonder.co.uk 02.09.07, 00:27 Brawo dla Agnieszki :)! Dziękuję jej za ten sukces :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<::DeTg::>> Radwańska gra z Szarapową IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.09.07, 00:41 Gratulacje dla Agnieszki Radwańskiej!!!!!!!!! Oby tak dalej aż do zwycienstwa:):):):):):):):)Jesteśmy z Ciebie dumni, trzymamy kciuki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byko z Lublina Radwańska gra z Szarapową IP: 81.15.186.* 02.09.07, 00:54 jastem w szoku wreszcie cos sie ruszylo w Polskim tenisie!!!!.barowo Agniszka aby tak dalej!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaeva Radwańska gra z Szarapową 02.09.07, 00:57 Agnieszko to bylo wielkie!!!Gratulujemy i bedziemy trzymac kciuki w finale!Kasia Maciek i Leon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smolaczek Radwańska gra z Szarapową IP: *.hsd1.nj.comcast.net 02.09.07, 00:59 super tylko tak dalej dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek.s Radwańska gra z Szarapową IP: *.serv-net.pl 02.09.07, 01:00 Szczerze mówiąc, nie wierzyłem. Ale to największa niespodzianka jaką mogłem sobie wymyślić. Brawo Agnieszko! Oby tak dalej! Tenisista amator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.taddy Radwańska gra z Szarapową IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 02.09.07, 01:01 dobrze ze wygrala ,tylko czy to znaczy ze juz jest lepsza???Jak wygra caly turniej to juz bedzie jakis powod do piania z zachwytu a narazie to nie robcie panowie pismaki typowo polskiego wniebowziecia bo wygrala z Szarapowa - bo jak chce wygrac US open to musi wygrac z kazda nie tylko ta jedna wyzej rozstawiona.Poczekamy,zobaczymy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Radwańska gra z Szarapową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 01:06 Typowy polski zazdrośnik. Czegokolwiek by nie zrobiła, jakiego meczu czy turnieju by nie wygrała i jakiejkolwiek zawodniczki by nie pokonała, i tak będzie kręcił nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Radwańska gra z Szarapową 02.09.07, 01:08 a teraz napisz to po angielsku i roześlij po wszystkich światowych redakcjach. niech wreszcie przestaną robić szum z tego pojedynczego zwycięstwa: edition.cnn.com/SPORT/ news.bbc.co.uk/sport2/hi/tennis/6974187.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosiak Radwańska gra z Szarapową IP: *.toya.net.pl 02.09.07, 01:07 brawo Aga trzymaj tak dalej Łódź wierzy w Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Radwańska gra z Szarapową IP: 88.156.63.* 02.09.07, 01:24 Oczywiści Agnieszka pokazała na co stać polską zawodniczkę.:) Radwańska udowodniła,że pomimo niższej pozycji w rankingu nie jest gorsza od drugiej rakiety świata, za co jej dziekujemy. Gratuluje dobrago meczu, odwagi i wiary we własne możliwości. Liczę na dalsze sukcesy..oby tak dalej:D. Jesteś najlepsza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Radwańska gra z Szarapową IP: 88.156.63.* 02.09.07, 01:31 Ten sezon jest przełomem w twojej karierze najpierw zwycięstwo w Stokholmie teraz wygrana z "wielką" Sharapovą [190cm] dzisiaj ty byłaś WIELKA GRTULACJE MÓWI I PISZE O TOBIE CAŁY ŚWIAT!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunia i luniek Radwańska gra z Szarapową IP: *.lub.clearwire-dns.net 02.09.07, 01:38 widzielismy, tutaj w USA to wielka niespodzianka, a nam obu dalo to kopniaka do jeszcze ciezszej pracy i wiare w sukces Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba.peerelski "Polka lepsza od największej gwiazdy współczesnego IP: 58.173.41.* 02.09.07, 01:54 tenisa" uwielbiam takie ladowanie lopata super wiedzy do zakutych pal czytelnikow przez fantastycznie inteligentnych dziennikarzy Gazety Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: "Polka lepsza od największej gwiazdy współcze 02.09.07, 11:14 i co jeszcze "mądrego" w swojej "mądrej" główce wymyślisz zawistniku? do CNN i BBC napisz mailem,że nie podobają ci sie ich zachwyty nad Agnieszką,a może oni to na żądanie GW tak piszą? Nie czytaj GW, zostań w mediach Rydzyka Tadzia,który na Teneryfie brzuszysko opala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba.peerelski Re: "Polka lepsza od największej gwiazdy współcze IP: 58.173.42.* 02.09.07, 12:37 zachwyty nie maja nic wspolnego z pakowaniem dziennikarskiej mundrosci lopata do glow rzekomo durnych czytelnikow... czy tobie tez za to placa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ GDYNIA Radwańska gra z Szarapową IP: *.chello.pl 02.09.07, 01:58 ...a niedawno opowiadała: "bo ja jestem śliczna". A ja myślę inaczej: chuda, za cienkie nogi, wogóle bez cycków, ciągle jakoś obrażona, i wyje na korcie jak jakis kojot na pustyni. A młoda Radwańska właśnie pokaże tej pretensjonalnej Szarapie i niewyobrażalnie brzydkiej Henin - jak ładna+zgrabna+kobieca może być tenisistka. I już zaczęła demolkę dotychczasowych gwiazd kobiecego tenisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simdeb "mam dość tych debili" IP: 89.174.171.* 02.09.07, 02:14 ja nie płacę abonamentu - a ten co płaci do dopiero jest mądry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Radwańska gra z Szarapową IP: *.chello.pl 02.09.07, 03:15 Dziękuję za Twój sukces i ciężką pracę. Pokazałaś że wyrywa się nie nazwiskiem a wysiłkiem i umiejętnościami. Dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LastBoyScout Wielki gratulacje z Long Island, NY, Agnieszko! :) IP: *.nycmny.fios.verizon.net 02.09.07, 03:36 Nie masz pojecia jak wielu ludzi myslalo dzisiaj tutaj o twoim meczu i jak wszyscy sie cieszyli tak wspaniala gra i wygrana! Bardzo dziekujemy za tak wspaniale sportowe emocje. Zyczymy powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna -USA Radwańska gra z Szarapową IP: *.proxy.aol.com 02.09.07, 03:56 ...piekne chwile jak motyle...Agnieszka,co tam moje spocone dlonie od trzymania kciukow...!! Dziekuje za cudny dzien i radosne lzy...zycie jest piekne...kup sobie i Marcie te torebke VL, a potem juz tylko powiekszaj kolekcje..oh..a jak ci sie ktora znudzi..to podrzuc jedna...buzka i trymane kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena z USA Re: Radwańska gra z Szarapową IP: *.sip.gsp.bellsouth.net 02.09.07, 04:02 Dziekuje za wspaniala gre i gratuluje.Poplakalam sie gdy Aga wygrala w trzecim secie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian_ny gratulacje IP: *.ny325.east.verizon.net 02.09.07, 04:49 mieszkam w nowym jorku ale nie mialem sposobnosci ogladnoc agi mecz ale trzymalem kciuki przez caly czas, gratulacje adnieszko i wielki szacunek dla ciebie i twojej rodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO KRAUZEM New Jersey gratuluje Agnieszce ! IP: *.nwrk.east.verizon.net 02.09.07, 06:18 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenis Szczęście nowicjusza,czy narodziny gwiazdy ? IP: *.euronet.net.pl 02.09.07, 04:55 nie mozna być zawsze najlepszym,gratulacje dla Radwańskiej,to duża sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Radwańska gra z Szarapową 02.09.07, 05:23 GRATULAJE!!!!!!Nareszcie zlapalem chwile gdy nie wstydze sie byc Polakiem!!!(Precz z politykami!!Niech zyja sportowcy polscy!!) Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Re: Brawo Radwanska!!!! 02.09.07, 06:53 Stuknij sie Ty tam w kaliforni w leb. Czyzbys siedzial tam na lewych papierach, uwazaj bo policjanci sprawdzaja czasami na drogach takich jak ty. To wtedy Polacy sie beda wstydzic takiego jak ty urwipolcia. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Re: Brawo Radwanska!!!! 03.09.07, 04:19 Prostaczku!!Mieszkam tut.26 lat!!Przez wypowiedzi takich durni jak ty ja i moja rodzina wstydzimy sie,ze jestesmy Polakami,ty polski nieudaczniku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Radwańska gra z Szarapową IP: 207.108.250.* 02.09.07, 06:52 GRATULUJĘ! Udowodniłaś, że jesteś "the best" tak trzymać! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Radwańska gra z Szarapową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 06:58 Szkoda, że nie widziaem meczu, ale bardzo gratuluję wygranej i życzę spokoju w kolejnych spotkaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Radwańska gra z Szarapową IP: 81.190.127.* 02.09.07, 07:30 Gratuluję. Pan Agnieszko końcówkę meczu oglądałem ze łzami w oczach:.)Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aderon Radwańska gra z Szarapową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 07:48 Wiedziałem, że kiedyś to nastąpi. A to jeszcze nie koniec. Z Kubicą też tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś