Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 21:01
    Nie do wiary... co oni pili wieczorem? zwłaszcza Ząbik, Pepe, Crump? Farsa
    Obserwuj wątek
      • krotoss Re: 51:39 13.07.03, 21:20
        nie do wiary? no popatrz myślałeś, że zakupienie dwóch rudych mistrzów świata
        i Polaka z pierwszej piątki w kraju załatwi sprawę i wszystko wygracie? Oj
        spytaj Atlasik jak im kiedyś nie udawało się podobne i zacznij wierzyć :o)
        Poza tym przypominam że aktualnym mistrzem jest.. albo sam może ;o)

Ps.kontuzje się kończa zaczyna sie jazda!
        • Gość: Remwil Re: 51:39 IP: 62.244.137.* 13.07.03, 21:46
          DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • m0nk Re: 51:39 13.07.03, 23:30
            wlasciwie nie wiem co sie stalo. mecz cholernie wyrownany , wynik powinien
            oscylowac kolo remisu. silne ciosy pod sam koniec meczu - kiedy nie mozna bylo
            za duzo zrobic. bylem pewny, ze w 12 biegu pojdzie taktyczna a tak ten bieg
            zalatwil caly mecz. dzieki dla zawodnikow
            kibice z apatora pierwsza klasa, bylem pod wrazeniem chyba pierwszy raz. nasza
            cholota - ciezko gadac.
            • Gość: Łysy Re: 51:39 IP: 62.244.137.* 13.07.03, 23:40
              Co do kibicow Apatora jestem tego samego zdania co MONK co do tych debili,
              ktorzy rzucali racami podczas 12 biegu tez. Zachowanie Protasiewicza w 12
              biegu bez komentarza. Sam mecz niesamowity dawno juz nie przezylem takich
              emocji jutro mam stawic sie w sadzie jako swiadek ale mam tak zdarte gardlo ze
              nie wiem czy bedzie ze mnie porzytek:)
              • Gość: Mario Re: 51:39 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 23:43
                Najwyżej będziesz pisał na kartce.
                • Gość: cinek Re: 51:39 IP: 212.122.215.* 14.07.03, 00:41
                  albo cie posadza za ukrywanie przestepcy hahahah
                  • k_o_s Re: 51:39 14.07.03, 07:44
                    No chociaz jeden normalny watek na temat derbow...
                    Przegralismy bo sobie zasluzylismy i tyle. Po prostu widac ze w druzynie cos
                    jest nie tak, skoro Jagus bedacy ostatnio w slabej formie jedzie w XV biegu.
                    Jedynie mozna usprawiedliwic Pepe, cisnienie bylo ogromne a i tak pojechal
                    niezle.
                    Co do kibicow to faktycznie bylo niezle, ale ciarki mnie po plecach przeszly
                    kiedy zobaczylem nad moja glowa szklana butelke lecaca w strone policji (i
                    czesci naszych kibicow).
                    Tymczasem narazie wyjezdzam na tydzien, wiec zeby czasem mi nikt nie zarzucil
                    ze lamentuje po przegranych derbach :P
                    Do zobaczenia w playoffach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka