Gość: Wozzie IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 21:01 Nie do wiary... co oni pili wieczorem? zwłaszcza Ząbik, Pepe, Crump? Farsa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: 51:39 13.07.03, 21:20 nie do wiary? no popatrz myślałeś, że zakupienie dwóch rudych mistrzów świata i Polaka z pierwszej piątki w kraju załatwi sprawę i wszystko wygracie? Oj spytaj Atlasik jak im kiedyś nie udawało się podobne i zacznij wierzyć :o) Poza tym przypominam że aktualnym mistrzem jest.. albo sam może ;o) Ps.kontuzje się kończa zaczyna sie jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: 51:39 IP: 62.244.137.* 13.07.03, 21:46 DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: 51:39 13.07.03, 23:30 wlasciwie nie wiem co sie stalo. mecz cholernie wyrownany , wynik powinien oscylowac kolo remisu. silne ciosy pod sam koniec meczu - kiedy nie mozna bylo za duzo zrobic. bylem pewny, ze w 12 biegu pojdzie taktyczna a tak ten bieg zalatwil caly mecz. dzieki dla zawodnikow kibice z apatora pierwsza klasa, bylem pod wrazeniem chyba pierwszy raz. nasza cholota - ciezko gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: 51:39 IP: 62.244.137.* 13.07.03, 23:40 Co do kibicow Apatora jestem tego samego zdania co MONK co do tych debili, ktorzy rzucali racami podczas 12 biegu tez. Zachowanie Protasiewicza w 12 biegu bez komentarza. Sam mecz niesamowity dawno juz nie przezylem takich emocji jutro mam stawic sie w sadzie jako swiadek ale mam tak zdarte gardlo ze nie wiem czy bedzie ze mnie porzytek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: 51:39 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 23:43 Najwyżej będziesz pisał na kartce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: 51:39 IP: 212.122.215.* 14.07.03, 00:41 albo cie posadza za ukrywanie przestepcy hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: 51:39 14.07.03, 07:44 No chociaz jeden normalny watek na temat derbow... Przegralismy bo sobie zasluzylismy i tyle. Po prostu widac ze w druzynie cos jest nie tak, skoro Jagus bedacy ostatnio w slabej formie jedzie w XV biegu. Jedynie mozna usprawiedliwic Pepe, cisnienie bylo ogromne a i tak pojechal niezle. Co do kibicow to faktycznie bylo niezle, ale ciarki mnie po plecach przeszly kiedy zobaczylem nad moja glowa szklana butelke lecaca w strone policji (i czesci naszych kibicow). Tymczasem narazie wyjezdzam na tydzien, wiec zeby czasem mi nikt nie zarzucil ze lamentuje po przegranych derbach :P Do zobaczenia w playoffach... Odpowiedz Link Zgłoś