Gość: naprawdenierasista IP: 213.199.198.* 10.10.07, 23:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wirone Sułtan ma zabójcę w narożniku 10.10.07, 23:13 Hm, albo późno już i nie widzę, albo redaktor zapomniał o ważnym szczególe: w jakim dniu odbędzie się ta walka. Dla niektórych może to być oczywiste, ale niektórzy przeczytają, zobaczą tylko podaną godzinę i nie będą wiedzieli co z tym fantem zrobić... taka skromna uwaga. ----------- wirone.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wro Mam to samo... IP: *.chello.pl 10.10.07, 23:23 Myslalem , ze po prostu nie doczytalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loc Re: Sułtan ma zabójcę w narożniku IP: *.man.bydgoszcz.pl 10.10.07, 23:24 w pierwszym akapicie jest mowa o sobocie. ale faktycznie, mógł napisac na dole też. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildcatApollo Sułtan ma zabójcę w narożniku IP: *.pool.mediaWays.net 11.10.07, 00:23 Chyba nadal jestem zafascynowany walkami z poprzedniego wieku, bo dla mnie Ibragimov to taki sobie bokser i z takimi sobie bokserami sie bil w takich sobie galach w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
furino Re: Sułtan ma zabójcę w narożniku 11.10.07, 14:59 Czytałem parę lat temu w "Sukcesie", o walce z 1983 roku i o "wyczynie" Panamy Lewisa. Jeszcze jestem w szoku po przeczytaniu dzisiejszej informacji jego powrocie i o sobotniej walce. Moim zdaniem on nadal powinien gnić w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
furino Re: Sułtan ma zabójcę w narożniku 11.10.07, 15:34 Aha, i z tego co pamiętam to w tekście jest chyba błąd w kontekście faktów historycznych. Podobno Collins zginął dwa lata a nie dziewięć miesięcy po walce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Sułtan ma zabójcę w narożniku IP: *.uznam.net.pl 11.10.07, 15:57 Co za bzdury wypisujecie? Timur Ibragimov nie jest w zaden sposob spokrewniony z Sultanem i pochodzi z Uzbekistanu. Znaja sie i sa dobrymi kolegami po fachu, a nazwisko to zwykla zbieznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Predator Jakim cudem ten morderca jeszcze żyje? IP: *.chello.pl 11.10.07, 16:00 Facet ma krew na rękach. Trzeba być ostatnim śmieciem, żeby doprowadzić do tak nieczystej walki. No i chyba tylko u Ruskich jest możliwe, żeby taka dziwka występowała w roli sędziego, przecież to jest policzek dla innych, plucie na cały ten sędziowski fach. Jak to możliwe, że nikt z przyjaciół, rodziny tego nieszczęsnego zmasakrowanego boksera nie załatwił dotąd tego gnoja bez honoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jakim cudem ten morderca jeszcze żyje? IP: *.lanet.net.pl 11.10.07, 16:07 A niektórzy boks (zawodowy) nazywają ciągle sportem i artykuły o nim zamieszczają w dziale SPORT. Ktoś, kiedyś zażartował: sport to zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Jakim cudem ten morderca jeszcze żyje? 11.10.07, 20:51 no pycha- fajnego pacjenta dobrali temu kosteckiem czy jak on tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fair play Re: Jakim cudem ten morderca jeszcze żyje? IP: *.ip.jarsat.pl 04.08.09, 20:43 Popieram. Jakby to mój syn był (Billy...) to nawet Apolla bym porwał żeby śmieć się na księżycu nie schował przede mną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Dlaczego sedzia nie przerwal tej walki? IP: *.aster.pl 11.10.07, 22:28 Odpowiedz Link Zgłoś
furino Re: Dlaczego sedzia nie przerwal tej walki? 12.10.07, 10:23 Prawdopodobnie nic nie wiedział. On przecież nie czuł tych ciosów ? Odpowiedz Link Zgłoś