Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Plan Prokomu nie wypalił

IP: *.MAN.atcom.net.pl 01.11.07, 17:58
    Sopot ma jeden problem - problem natury personalnej - i ten problem nie
    zostanie rozwiązany, dopóki właścicielem klubu jest pan Krauze. Wszyscy wiemy,
    o jaki problem chodzi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: shaq-u mój komentarz po meczu: k_u_r_w_a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 18:11
        Brakuje Besoka (mimo jego wieku), brakuje rezerwowego środkowego, skrzydłowego
        i rozgrywającego. Pierwsza piątka jeszcze jakoś trzyma wynik, nawet niektóre
        rzeczy świetnie wychodzą. Jednak w Eurolidze trzeba mieć silne rezerwy! Nie
        głupie byłoby przechwycenie kogoś odrzuconego z drużyn NBA. Ale chyba to jest
        nierealne. Dzisiaj wystarczy, że jeden zawodnik jest kontuzjowany - Wagner,
        drugi zagra słabiej - Spiegel, i Prokom jest słabiutki. Brakuje silnego
        murzyna, który świetnie zbiera piłki, brakuje rozgrywającego, który mógłby
        zastąpić Besta, tak żeby drużyna nie straciła. Trenerze Kijewski ZAUFAJ
        Roszykowi, daj Mu pograć w lidze. Zawodnik musi czuć zaufanie trenera. W
        stresie i słabej pozycji u trenera ŻADEN zawodnik NIE będzie dobrze grał.
        Milan gra tak dobrze ponieważ wyrobił sobie SILNĄ pozycję, także mentalnie.
        Jeżeli Kijewski postawi na Roszyka na początku w Polsce, to może zbierać owoce
        tego w Europie.
        • Gość: lalala Re: mój komentarz po meczu: k_u_r_w_a IP: *.cache.ed.ac.uk 03.11.07, 17:58
          chlopaku, daj spokuj. j.w. wszyscy wiedza, ze nie da rady sie wygrac
          majac jedna zagrywke zwana chaos, albo jak sie uda to dorze.
        • Gość: z Re: mój komentarz po meczu: k_u_r_w_a IP: *.metrolink.pl 04.11.07, 12:04
          Roszyk na razie zachowuje się jak zagubiony w akcji. Nie radzi sobie
          nawet w naszej lidze więc co dopiero w Euro.
          Co do podsumowania tego meczu to powiem że poraz pierwszy było mi
          wstyd za naszą drużynę. Przegrać wygrany mecz! Panie Eugeniuszu?!
          • Gość: shaq-u Re: mój komentarz po meczu: k_u_r_w_a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 14:08
            mi też było przykro po pierwszej połowie. Na początku prowadzenie z pierwszej
            kwarty, a potem dołek. I ten dołek został do końca meczu.
            • Gość: shaq-u Re: mój komentarz po meczu: k_u_r_w_a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 14:10
              A Roszyk gra jakby nie wiedział w jakiej występuje drużynie. Ale to jest rola
              trenera. A jakim trenerem jest Kijewski wszyscy wiedzą. Roszyk udowodnił, że w
              polskiej lidze jest, nadal, jednym z najlepszych Polaków. Koszarek w Anwilu
              potrafi coś zagrać, więc Roszyk w Prokomie też powinien.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka