Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KIM JEST AGATA ?

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 02:17
    Jestem gościem forum GW od niedawna. Czytam wiele różnych, często
    kontrowersyjnych opinii, ale najbardziej mnie zaskoczyło, iż w polemikę
    dotyczącą piłki nożnej właczają się kobiety. Nie żebym miał coś przeciwko temu-
    wręcz przeciwnie. Bardzo podoba mi się, że kobiety zabierają głos w tematyce
    bardzo szowinistycznej jaką jest piłka nożna. Nam facetom wydaje się,że wiemy o
    niej wszystko, a trochę nowego spojrzenia na futbol ze strony płci pięknej jest
    godne uwagi.
    Jeśli Panie zaczną częściej zabierać głos na tym forum to być może
    przestanie on przypominać piaskownicę z małymi chłopczykami, którym bardzo
    imponuje fakt głośnego wyzywania się od najgorszych. Bo jak na razie (po za
    małymi wyjątkami) to forum to prawdziwy rynsztok. Jeszcze raz-brawo Agata !!!
    PS. Chyba, że "Agata" to tylko pseudonim jakiegoś faceta. A wtedy
    to "Houston, we have a problem" ...
    Obserwuj wątek
      • Gość: zbyszko Re: KIM JEST AGATA ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 02:38
        Agata to Wróbel! (-i dlatego na sporcie)
        • Gość: Marcus Re: KIM JEST AGATA ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 02:46
          Nie chciałbym wyjść na ignoranta gdy spytam: kim jest Wróbel ?
        • Gość: tomek Re: KIM JEST AGATA ? IP: 198.16.16.* 26.03.01, 03:16
          szmata agata
      • Gość: polak Re: KIM JEST AGATA ? IP: *.proxy.aol.com 26.03.01, 03:00
        agata noga zamiata!
        • Gość: moler Re: KIM JEST AGATA ? IP: unknown, 193.150.166.* 26.03.01, 09:02
          Huston, mamy problem...agata to skretynialy szlomcio, ktory na tym forum zaistnial jako
          ....polak....zartownis.....
          jezeli ktos taki mowi o sobie "Polak" to znaczy ze zeszlismy na psy.
          • Gość: Agata Re: KIM JEST AGATA ? IP: *.proxy.aol.com 27.03.01, 00:05
            Agata to Agata,a nie zaden szlomcio.
          • Gość: polak Re: KIM JEST AGATA ? IP: *.proxy.aol.com 27.03.01, 05:49
            ja nie jestem agata.A zartowac lubie.
        • Gość: Agata Re: KIM JEST AGATA ? IP: *.proxy.aol.com 27.03.01, 05:10
          Mowi sie po polsku:ja nie zszedlem na psy,mnie suka okocila.Czesc
          molerek.Szukaj nowych tematow.
          • Gość: polak Re: KIM JEST AGATA ? IP: *.proxy.aol.com 27.03.01, 06:07
            Agata ja dopiero od niedzieli tu jestem.Chyba musze zmienic imie "polak",bo
            chyba jakis baran to uzywal dlugo przedemna.Rozpoznacie mnie po zartach(ale nie
            glupich)
            • Gość: moler Re: KIM JEST AGATA ? IP: unknown, 193.150.166.* 27.03.01, 08:48
              pisze sie" przede mna". Agatko, a co wiesz o Hildzie, pewnie calkiem nie malo....
              PS. Ty nie lubisz zartowac, ty lubisz byc idiota, w ten sposob realizujesz sie.
              • Gość: Kirk Re: KIM JEST AGATA ? IP: *.tele2.pl 27.03.01, 11:11
                Agata tj Szlomcio to genialny schizofrenik, potrafi miedzy 3.00-5.00 w nocy
                naszego czasu, pod kilkoma postaciami, prowadzic wspanialy dialog pelen
                filuternych zartow, jak to sie konczy proponuje obejrzec "Lokatora" w rez.
                Romana Polanskiego. On tez w ostatnim stadium choroby przebieral sie w babskie
                ciuchy...

Wracaj do zdrowia Szlomciu, wiem ze to ciebie nie boli, ale uwierz nas boli
                nieszczescie, ktore dotknelo twoj genialny umysl.
                • Gość: polak Re: KIM JEST AGATA ? IP: *.proxy.aol.com 28.03.01, 05:55
                  co ty gadasz, ja nie jestem Agata.Pisze z rana bo jestem rolnikiem i wstaje o 4
                  zeby krowy napoic.I PISZ COS O SPORCIE NIE MARTW SIE O MNIE.
                  • Gość: Kirk Re: KIM JEST AGATA ? IP: *.tele2.pl 28.03.01, 13:37
                    Ciesze sie ze nabrales rozsadku i przestales zaniedbywac swoje krowy, bo z
                    toich tekstow wynikalo ze myliles chyba czasem klawiature komputera z dojarka
                    mleka. A moze dotarlo juz do Ciebie BSE, a ty zjadles za duzo wolowinki?

Z uszanowaniem.
              • Gość: POLAK Re: KIM JEST AGATA ? IP: *.proxy.aol.com 28.03.01, 06:04
                Moler kto wygra POLSKA czy Armenia, cos o sporcie nie piszesz tylko bawisz sie
                w szpiega i martwisz sie kto jest kto.CZY DOBRZE NAPISALEM?
                • Gość: moler Re: KIM JEST AGATA ? IP: unknown, 193.150.166.* 28.03.01, 13:21
                  ...dobrze napisales.
                  Co do meczu to swietnie wiesz kto wygra.

PS. Mam ci przypomniec kto pierwszy zaczal szpiegowac?

Pozdrawiam
                  • Gość: Agata Re: KIM JEST AGATA ?-do Molera IP: *.proxy.aol.com 29.03.01, 03:19
                    Moler,zostaw Polaka w spokoju.To ja jestem Agata.
                    • Gość: polak Re: KIM JEST AGATA ?-do Molera IP: *.proxy.aol.com 30.03.01, 05:57
                      to ja polak,przepraszam za zarty,bede juz powazny,dzisiaj byl ostatni raz.Ja
                      nie jestem Agata ani Szlomcio(cos takiego).Mamy tylko ta sama firme inter,AOL
                      dlatego myslicie ze jest to ta sama osoba.
                      Wasz polak
                      • Gość: Agata Re: KIM JEST AGATA ?-do Polaka IP: *.proxy.aol.com 30.03.01, 22:33
                        Brawo.Jestes prawdziwym Polakiem,a poza tym czlowiekiem honoru,czego wszystkim
                        na tym forum zycze.Agata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka