Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co dalej z piłkarzami Świtu? Wiele lat procesów

IP: *.liber.uw.edu.pl 01.08.03, 16:15
    Sprzedawczyki górą !!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: eter Bezrobocie w Polsce przekracza 17% IP: *.chello.pl 01.08.03, 16:16
        Więc kogo obchodzi sześciu pseudopiłkarzy???
      • Gość: PIlkarz leszcze za kratki !!!!!! IP: *.ght.iadfw.net 01.08.03, 16:18
        mam nadzieje ze pilkarzyki zostano porzadnie ukarani i to tak
        aby odstraszyc innych od lapowkarstwa

• Gość: real Re: leszcze za kratki !!!!!! IP: *.crowley.pl 01.08.03, 16:34
          Gość portalu: PIlkarz napisał(a):

> mam nadzieje ze pilkarzyki zostano porzadnie ukarani i to tak
          > aby odstraszyc innych od lapowkarstwa
          >
          a co z pseudodziałaczami, sędziami i prezesami np tymi co kupują /nie tylko
          sprzedają...
          • Gość: Bogbra Re: leszcze za kratki !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 17:15
            PIŁKARZYKI - HANDLOWCY.
            Jedyna Wasza szansa to odwołanie zgodne z procedurą która
            obowiązuje w PZPN.
            Nie mówicie prawdy. Kogoś z Jaworzna kryjecie.
            Wskazać kto Wam ŁAPÓWĘ proponował!!! Ten "Ktoś" (jeden lub
            kilku) dzięki Waszemu milczeniu będzie dobrze dalej prosperował.
            A WY? Mówicie że to Wasz zawód, że macie rodziny,że macie dzieci.
            Czy Ci Pseudo działacze zapewnią IM utrzymanie !!! NIE . NIE.
            Milczcie dalej bezmózgowcy. Tamtym włos z głowy nie spadnie, a
            Wy zostaniecie na "lodzie". Macie szansę na złagodzenie kary.
            Zróbcie to dla Waszych bliskich, jeżeli ich kochacie. Ale Wami
            rządzi strach przed Kumplem z boiska, boicie się drania.
            On (oni)zakneblowali Wam buzię.
            ZASTANÓWCIE SIĘ. Jaworzno ma Was iu Wasze rodziny w d....
            • Gość: Josif Spoldzielnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 23:20
              Gość portalu: Bogbra napisał(a):

> PIŁKARZYKI - HANDLOWCY.
              > Jedyna Wasza szansa to odwołanie zgodne z procedurą która
              > obowiązuje w PZPN.
              > Nie mówicie prawdy. Kogoś z Jaworzna kryjecie.
              > Wskazać kto Wam ŁAPÓWĘ proponował!!! Ten "Ktoś" (jeden lub
              > kilku) dzięki Waszemu milczeniu będzie dobrze dalej prosperował.
              > A WY? Mówicie że to Wasz zawód, że macie rodziny,że macie dzieci.
              > Czy Ci Pseudo działacze zapewnią IM utrzymanie !!! NIE . NIE.
              > Milczcie dalej bezmózgowcy. Tamtym włos z głowy nie spadnie, a
              > Wy zostaniecie na "lodzie". Macie szansę na złagodzenie kary.
              > Zróbcie to dla Waszych bliskich, jeżeli ich kochacie. Ale Wami
              > rządzi strach przed Kumplem z boiska, boicie się drania.
              > On (oni)zakneblowali Wam buzię.
              > ZASTANÓWCIE SIĘ. Jaworzno ma Was iu Wasze rodziny w d....
              >
              Wyluzuj chopie :)
              Takie bzdury to wiernym z ambony
              • Gość: vik Re: Spoldzielnia IP: *.chello.pl 02.08.03, 00:30
                Gość portalu: Josif napisał(a):

> Gość portalu: Bogbra napisał(a):
                >
                > > PIŁKARZYKI - HANDLOWCY.
                > > Jedyna Wasza szansa to odwołanie zgodne z procedurą która
                > > obowiązuje w PZPN.
                > > Nie mówicie prawdy. Kogoś z Jaworzna kryjecie.
                > > Wskazać kto Wam ŁAPÓWĘ proponował!!! Ten "Ktoś" (jeden lub
                > > kilku) dzięki Waszemu milczeniu będzie dobrze dalej prosperował.
                > > A WY? Mówicie że to Wasz zawód, że macie rodziny,że macie dzieci.
                > > Czy Ci Pseudo działacze zapewnią IM utrzymanie !!! NIE . NIE.
                > > Milczcie dalej bezmózgowcy. Tamtym włos z głowy nie spadnie, a
                > > Wy zostaniecie na "lodzie". Macie szansę na złagodzenie kary.
                > > Zróbcie to dla Waszych bliskich, jeżeli ich kochacie. Ale Wami
                > > rządzi strach przed Kumplem z boiska, boicie się drania.
                > > On (oni)zakneblowali Wam buzię.
                > > ZASTANÓWCIE SIĘ. Jaworzno ma Was iu Wasze rodziny w d....
                > >
                > Wyluzuj chopie :)
                > Takie bzdury to wiernym z ambony

Gość ma racje. Mam nadzieję, że któryś ze sprzedawczyków opamieta się i wyjawi
                szczególy transakcji. A jak nie, to rowy kopać!
      • Gość: Mirek Re: Co dalej z piłkarzami Świtu? Wiele lat proces IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 17:32
        Jedna strona wzięła łapówkę , a druga co dała łapówę jest w I
        lidze chyba bardzo śmierdzi
        • Gość: TG Re: Co dalej z piłkarzami Świtu? Wiele lat proces IP: *.computerland.pl 01.08.03, 17:48
          Piłkarze działali na szkode klubu który ich zatrudniał, a Świt
          ani łapówki nie dawał, ani nie brał. Tak samo jak np ksiegowy
          okradnie swojego pacodawce, to nie jest powód, zeby tego
          pracodawce wsadzac do wiezienia. Wg mnie Świt słusznie jest w 1
          lidze.
          • Gość: Josif Swit i zielony stoliczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 23:16
            Gość portalu: TG napisał(a):

> Piłkarze działali na szkode klubu który ich zatrudniał, a Świt
            > ani łapówki nie dawał, ani nie brał. Tak samo jak np ksiegowy
            > okradnie swojego pacodawce, to nie jest powód, zeby tego
            > pracodawce wsadzac do wiezienia. Wg mnie Świt słusznie jest w 1
            > lidze.

Swit nie bral? A skad wiesz? Jak teraz wzieli podczas barazy to niby przez caly
            sezon czysci byli? hehe Jakos trudno w to uwierzyc :) I jeszcze swiety
            prezes: "Drga lige zrobilem niewielkim nakladem sil" hihi Toz to lepsze od
            pilkarskiego pokera:)
            • Gość: vik Re: Swit i zielony stoliczek IP: *.chello.pl 02.08.03, 00:28

> Gość portalu: TG napisał(a):
              >
              > > Piłkarze działali na szkode klubu który ich zatrudniał, a Świt
              > > ani łapówki nie dawał, ani nie brał. Tak samo jak np ksiegowy
              > > okradnie swojego pacodawce, to nie jest powód, zeby tego
              > > pracodawce wsadzac do wiezienia. Wg mnie Świt słusznie jest w 1
              > > lidze.
              >
              > Swit nie bral? A skad wiesz? Jak teraz wzieli podczas barazy to niby przez
              caly
              >
              > sezon czysci byli? hehe Jakos trudno w to uwierzyc :)

Nie brali, bo chcieli awansować do baraży i grać ze Szczakowianką. Dlatego tak
              zawzięcie walczyli o drugie miejsce, choć trzecie też dawało grę w barażach.
              Wiedzieli, że z Jaworzna dostaną kupę kasy za odpuszczenie. Pewnie dlatego
              Lewna walczyl jak lew i strzelał bramki - on i kumple juz wiedzieli jak się
              dorobic na lewo. Dlatego ukarano ich, a nie klub.

I jeszcze swiety
              > prezes: "Drga lige zrobilem niewielkim nakladem sil" hihi Toz to lepsze od
              > pilkarskiego pokera:)

Chodziło mu o niewielkie sumy na zbudowanie drużyny, która wywalczy awans do
              II ligi. Jaki pilkarski poker, pogięło cię?
      • Gość: Matt śmieszni są IP: *.satfilm.net.pl 01.08.03, 17:34
        tymi piłkarzami teraz zajmie się prokuratura. oj posiedzicie
        panowie posiedzicie :-)
      • Gość: kiki Re: Co dalej z piłkarzami Świtu? Wiele lat proces IP: *.ikea.com 01.08.03, 17:47
        Bujaj sie.
      • Gość: E. Linski Re: Co dalej z piłkarzami Świtu? Wiele lat proces IP: *.socantel.net 01.08.03, 18:05
        Pieniądze zdominowały równierz świat sportowy. Napisy i szyldy
        umieszczane na strojach sportowców są przejawem przekupstwa i
        wykorzystania-mieszania sportu z ubiciem interesu. Przecież
        nikt inny jak Listkiewicz z Bońkiem byli wmieszani w Korei ze
        sprzedaża podobizn piłkarzy bez uzyskania praw autorskich. To
        jest też bardzo ważny temat, uwżazam, przyszłych dochodzeń.W
        takim polskim sportowym burdelu w żadnym wypadku nie można
        karć, i to karą dożywocia. Ten pomysł niech Listkiewicz utrwala
        z pominięciem Polaków, których jest wrogiem. Spójrzmy też na
        zawodowy boks. Prawo do walki z mistrzem decyduje nie
        umiejętniść i pozycja, lecz siła machlojek. Nie można zaczynać
        uzdrowienia piłkarstwa od karania dożywociem pchniętyćh w
        machinę bałaganu zawodników. To co, dla Polaków większą wartość
        przedstawia upaprany w gnoju Listkiewicz, czy też połowa
        drużyny wysokiej klasy naszych rodaków? Akcja 'Gułag' znowu
        żyje! Teraz, jak przystało na demokrację-czas na rozsądek. Przy
        tak rozpoczętym scenariuszu wydarzeń, już nie można nawet
        myśleć o karze. To trzeba pzewidzieć w nowym, rozsądnym
        programie.
        • Gość: nornal Re: Co dalej z piłkarzami Świtu? Wiele lat proces IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 19:22
          Musisz byc mocno pierdolniętym komuchem nierozumiejącym zasad wolnego rynku
      • Gość: loki No to mają przekichane... IP: *.lama.net.pl / 192.168.6.* 01.08.03, 18:14
        Zostaną bezrobobtni i troche ich mi szkoda, ale to przecież im
        nie nie pomoże więc po co mam się martwić :P
      • Gość: SS NIECH SIĘ SĄDZĄ CAŁE ŻYCIE !!! BANDYCI !!! IP: 62.111.239.* 01.08.03, 18:49
        Tylko, że na sądzenie trzeba $$$ a one się powoli skończą i
        bardzo dobrze !!!

Żygać mi się chcę, gdy pomyślę o tym co zrobili !!!
        • Gość: hepik Re: Ale się podniecacie IP: *.visp.energis.pl 01.08.03, 19:43
          Stawiam głowę w zamian za czapkę gruszek że Szczakowianka zagra w ekstraklasie
          a piłkarzom Świtu za niedługo skrócą dyskwalifikacje i w przyszłym sezonie już
          będą grali.O ile jakieś podstawy są do dyskwalifikacji piłkarzy to nie ma
          żadnego dowodu na to,że ktoś z Jaworzna pieniądze dał.Przyjmuję zakłady.
          • wichura Je.ać PZPN! 01.08.03, 20:47
            Zgadzam się z Tobą i szczerze oczekuję takiego scenariusza (choć chyba zbyt
            ryzykowny kurs tego zakładu ;-)). Tak czy inaczej: PZPN czeka kilka ciężkich
            procesów sądowych (z powództwa: Świtu - za straty spowodowane przygotowaniami
            do ligi, Garbarni - zniesławienie + straty z umów sponsorskich, piłkarzy Świtu -
            jw). Aby uniknąć tylu kosztów, wystarczy... powrót do ligi 16-zespołowej!
          • Gość: Porter Re: Ale się podniecacie IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 01.08.03, 22:32
            Gość portalu: hepik napisał(a):

> Stawiam głowę w zamian za czapkę gruszek że Szczakowianka zagra w
            ekstraklasie
            >
            > a piłkarzom Świtu za niedługo skrócą dyskwalifikacje i w przyszłym sezonie
            już
            > będą grali.O ile jakieś podstawy są do dyskwalifikacji piłkarzy to nie ma
            > żadnego dowodu na to,że ktoś z Jaworzna pieniądze dał.Przyjmuję zakłady.

Stoi. Zaproponuj stawke w granicach rozsadku. Bawiac sie w przepowiadanie
            przyszlosci, powiedzialbym, ze Garbarnia nie tylko zagra w drugiej lidze, ale i
            z niej spadnie, zas Fudala bedzie mial dodatkowo przykrosci za zarzadzanie
            majatkiem MZA. Druzyna sie rozpierzchnie, zawodnicy beda szukac nowego klubu -
            zaczna dzis, a ci, co nie zdaza przed poczatkiem rozgrywek, beda czekac przerwy
            zimowej, pilnujac, zeby bron Boze nie zlapac jakiejs kontuzji.
            Bowiem tych szesciu mazgajow z Nowego Dworu pojdzie szybciorkiem po rozum do
            glowy i wyspiewa WD PZPN jak chor slowikow, kto im placil, by w zamian dostac
            skrocenie dyskwalifikacji. Dzis jeszcze maja nadzieje, ze cos uda im sie
            wywojowac, rozmawiaja z adwokatami, ale najdalej w poniedzialek zrozumieja, ze
            maja jedna szanse: wyrazic skruche i doniesc na tego, kto im zaplacil. A to
            jest mina pod Szczakowianka.
            • kataryna.kataryna Re: Ale się podniecacie 01.08.03, 23:26
              Gość portalu: Porter napisał(a):

> Gość portalu: hepik napisał(a):
              >
              > > Stawiam głowę w zamian za czapkę gruszek że Szczakowianka zagra w
              > ekstraklasie
              > >
              > > a piłkarzom Świtu za niedługo skrócą dyskwalifikacje i w przyszłym sezonie
              >
              > już
              > > będą grali.O ile jakieś podstawy są do dyskwalifikacji piłkarzy to nie ma
              > > żadnego dowodu na to,że ktoś z Jaworzna pieniądze dał.Przyjmuję zakłady.
              >
              > Stoi. Zaproponuj stawke w granicach rozsadku. Bawiac sie w przepowiadanie
              > przyszlosci, powiedzialbym, ze Garbarnia nie tylko zagra w drugiej lidze, ale
              i
              >
              > z niej spadnie, zas Fudala bedzie mial dodatkowo przykrosci za zarzadzanie
              > majatkiem MZA. Druzyna sie rozpierzchnie, zawodnicy beda szukac nowego klubu -

> zaczna dzis, a ci, co nie zdaza przed poczatkiem rozgrywek, beda czekac
              przerwy
              >
              > zimowej, pilnujac, zeby bron Boze nie zlapac jakiejs kontuzji.
              > Bowiem tych szesciu mazgajow z Nowego Dworu pojdzie szybciorkiem po rozum do
              > glowy i wyspiewa WD PZPN jak chor slowikow, kto im placil, by w zamian dostac
              > skrocenie dyskwalifikacji. Dzis jeszcze maja nadzieje, ze cos uda im sie
              > wywojowac, rozmawiaja z adwokatami, ale najdalej w poniedzialek zrozumieja,
              ze
              > maja jedna szanse: wyrazic skruche i doniesc na tego, kto im zaplacil. A to
              > jest mina pod Szczakowianka.

Też mi się zdaje, że będzie dokładnie tak jak Porter mówi (Porter ma zawsze
              rację :)). Jak zawieszeni wyjdą z pierwszego szoku to zaczną myśleć o swoim
              interesie i się posypie solidarność z kupującym. PZPN zafundował piłkarzykom
              zmodyfikowaną wersję "dylematu więźnia" i nie jest powiedziane, że afera się
              tym wyrokiem zakończyła, jeszcze się może ciekawie rozwinąć jak do niektórych
              dojdzie, że mają ścianę za plecami.

Ciekawa jestem czym by się to skończyło gdyby nie determinacja Szymańskiego,
              jak sobie przypomnę jak Listkiewicz dawał słowo honoru, że liga jest czysta,
              wyobrażam sobie jak strasznie musieli biednego prezesa Świtu przeklinać w PZPN-
              ie, że im podał wszystko na talerzu i wielu możliwości zamiecenia pod dywan i
              tradycyjnego udawania, że nic się nie stało, nie pozostawił. Surowe kary
              cieszą, ale mojego zdania o Listkiewiczu nie zmieniają, po tym co mówił o
              czystości rywalizacji powinien i tak podać się do dymisji bo albo zupełnie nie
              wie co się w jego zagrodzie dzieje, albo wie bardzo dobrze ale idzie w zaparte
              i ściemnia. Nawiasem mówiąc bardzo mi kogoś w tym przypomina ale nie będę tu
              polityką śmiecić.
            • Gość: vik Re: Ale się podniecacie IP: *.chello.pl 02.08.03, 00:34
              Gość portalu: Porter napisał(a):

> Gość portalu: hepik napisał(a):
              >
              > > Stawiam głowę w zamian za czapkę gruszek że Szczakowianka zagra w
              > ekstraklasie
              > >
              > > a piłkarzom Świtu za niedługo skrócą dyskwalifikacje i w przyszłym sezonie
              >
              > już
              > > będą grali.O ile jakieś podstawy są do dyskwalifikacji piłkarzy to nie ma
              > > żadnego dowodu na to,że ktoś z Jaworzna pieniądze dał.Przyjmuję zakłady.
              >
              > Stoi. Zaproponuj stawke w granicach rozsadku. Bawiac sie w przepowiadanie
              > przyszlosci, powiedzialbym, ze Garbarnia nie tylko zagra w drugiej lidze,
              ale i
              >
              > z niej spadnie, zas Fudala bedzie mial dodatkowo przykrosci za zarzadzanie
              > majatkiem MZA. Druzyna sie rozpierzchnie, zawodnicy beda szukac nowego
              klubu -
              > zaczna dzis, a ci, co nie zdaza przed poczatkiem rozgrywek, beda czekac
              przerwy
              >
              > zimowej, pilnujac, zeby bron Boze nie zlapac jakiejs kontuzji.
              > Bowiem tych szesciu mazgajow z Nowego Dworu pojdzie szybciorkiem po rozum do
              > glowy i wyspiewa WD PZPN jak chor slowikow, kto im placil, by w zamian
              dostac
              > skrocenie dyskwalifikacji. Dzis jeszcze maja nadzieje, ze cos uda im sie
              > wywojowac, rozmawiaja z adwokatami, ale najdalej w poniedzialek zrozumieja,
              ze
              > maja jedna szanse: wyrazic skruche i doniesc na tego, kto im zaplacil. A to
              > jest mina pod Szczakowianka.

Też na to liczę...
      • hepik1 Jak nie spaść z ekstraklasy2003/04 01.08.03, 20:46
        Jestem prezesem klubu X.Spadam z ekstraklasy.Ale wcześniej w kadrze
        zatrudniłem dwu piłkarzy przed emeryturą piłkarską.I oni przyznają się do
        tego,że sprzedali mecz bezpośredniemu sasiadowi w tabeli,który przed spadkiem
        się uratował.PZPN karze moich piłkarzy dyskwalifikacją(króciutką,bo się
        przyznali)-mój rywal jest zdegradowany- a moja drużyna się utrzymała.I o to
        chodziło.Ja mam I ligę.Ci dwaj mają trochę kasy ,tyle ,że mojej a nie tamtej
        drużyny,ale dużo mniej mnie to kosztowało gdybym musiał od innych kupować.
        Niniejszym ogłaszam,że jest to mój pomysł-gdyby ktoś chciał z niego skorzystać
        proszę o mnie pamiętać .Nr konta podam pod koniec rozgrywekbezpośrednio
        zainteresowanym.
        Afera o dupę rozbić.Dziennikarze GW pozazdrościli swemu naczelnemu i sami
        znaleźli aferę korupcyjną.
        • Gość: Josif Re: Jak nie spaść z ekstraklasy2003/04 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 23:05
          Swieta racja, a pan prezes Szymanski jeszcze sie chwali ze go II liga czapke
          gruszek kosztowala:) Apetyt rosnie w miare jedzenia, polak kombinowac potrafi
          to teraz I lige bedzie mial za friko :)))
          • Gość: vik Re: Jak nie spaść z ekstraklasy2003/04 IP: *.chello.pl 02.08.03, 00:41

> Swieta racja, a pan prezes Szymanski jeszcze sie chwali ze go II liga czapke
            > gruszek kosztowala:)

Przecież Szymański mówi o niewielkich nakładach finansowych na drużynę, a nie
            o forsie na przekręty. Rozumiem, że ty każde napomknięcie o pieniądzach
            traktujesz jako przyznanie się do przestępstwa. Nie wiem chłopie gdzie
            mieszkasz i pracujesz, ale nie cały świat wygląda tak jak twoje bagienko...
            To, że Szymański nie umie gładko i ze swadą rozmawiać z dziennikarzami, nie
            czyni go przestępcą. Taki np. Lewna potrafi: "To był najważniejszy mecz w moim
            życiu" - mówił oburzony. Miał rację, był najważniejszy...

• kataryna.kataryna Re: Jak nie spaść z ekstraklasy2003/04 01.08.03, 23:32
          hepik1 napisał:

> Jestem prezesem klubu X.Spadam z ekstraklasy.Ale wcześniej w kadrze
          > zatrudniłem dwu piłkarzy przed emeryturą piłkarską.I oni przyznają się do
          > tego,że sprzedali mecz bezpośredniemu sasiadowi w tabeli,który przed spadkiem
          > się uratował.PZPN karze moich piłkarzy dyskwalifikacją(króciutką,bo się
          > przyznali)-mój rywal jest zdegradowany- a moja drużyna się utrzymała.I o to
          > chodziło.Ja mam I ligę.Ci dwaj mają trochę kasy ,tyle ,że mojej a nie tamtej
          > drużyny,ale dużo mniej mnie to kosztowało gdybym musiał od innych kupować.
          > Niniejszym ogłaszam,że jest to mój pomysł-gdyby ktoś chciał z niego
          skorzystać
          > proszę o mnie pamiętać .Nr konta podam pod koniec rozgrywekbezpośrednio
          > zainteresowanym.

Rozumiem, że masz też jakiś pomysł na dowody, na podstawie których PZPN uzna
          Twoje racje. Bo obawiam się, że za patent na gołosłowne oskarżenie nikt Ci nic
          na to konto nie przyśle.

> Afera o dupę rozbić.Dziennikarze GW pozazdrościli swemu naczelnemu i sami
          > znaleźli aferę korupcyjną.

Dziennikarze? Nie Szymański?
          • Gość: hepik Re: Jak nie spaść z ekstraklasy2003/04 IP: *.visp.energis.pl 02.08.03, 05:29
            kataryna.kataryna napisała:

> hepik1 napisał:
            >
            > > Jestem prezesem klubu X.Spadam z ekstraklasy.Ale wcześniej w kadrze
            > > zatrudniłem dwu piłkarzy przed emeryturą piłkarską.I oni przyznają się do
            > > tego,że sprzedali mecz bezpośredniemu sasiadowi w tabeli,który przed spadk
            > iem
            > > się uratował.PZPN karze moich piłkarzy dyskwalifikacją(króciutką,bo się
            > > przyznali)-mój rywal jest zdegradowany- a moja drużyna się utrzymała.I o t
            > o
            > > chodziło.Ja mam I ligę.Ci dwaj mają trochę kasy ,tyle ,że mojej a nie tamt
            > ej
            > > drużyny,ale dużo mniej mnie to kosztowało gdybym musiał od innych kupować.
            > > Niniejszym ogłaszam,że jest to mój pomysł-gdyby ktoś chciał z niego
            > skorzystać
            > > proszę o mnie pamiętać .Nr konta podam pod koniec rozgrywekbezpośrednio
            > > zainteresowanym.
            >
            >
            > Rozumiem, że masz też jakiś pomysł na dowody, na podstawie których PZPN uzna
            > Twoje racje. Bo obawiam się, że za patent na gołosłowne oskarżenie nikt Ci
            nic
            > na to konto nie przyśle.
            >
            >
            > > Afera o dupę rozbić.Dziennikarze GW pozazdrościli swemu naczelnemu i sami
            >
            > > znaleźli aferę korupcyjną.
            >
            >
            > Dziennikarze? Nie Szymański?

A zeznania bezpośrednich świadków czy tu sprawców nie są dowodem?Kataryna
            jesteś w tych sprawach ekspertem,czytam Twoje komentarze w sprawach Rywin
            gate,więc nie rozśmieszaj.Oczywiście,że mój patent był obmyślony na
            szybko,wymaga dopracowania w szczegółach.Będę nad tym pracował ale gdy już
            dopracuję kilka innych dowodów to od razu zgłoszę w urzędzie patentowym bo
            wtedy mam szanse na jakąś kasę za pomysł.
            Dziennikarze?Nie Szymański?
            On już w zeszłym roku coś gadał o przekrętach.I co ?Wtedy g...o.Teraz od
            pierwszej chwili właśnie dziennikarze GW zajęli się tym,wietrząc materiał na
            wierszówki i mołojecką sławę.
            Dla jasności-ja nie jestem naiwny,swoje lata mam-kupowanie ,sprzedawanie w
            naszej piłce i to na wszystkich szczeblach było,jest i będzie.I w tym wypadku
            zapewne na 99,99% tak było.Tylko to jednak za mało.
            Faktem jest,że moja głowa w zakładzie jest zagrożona.Sprawa trochę za bardzo
            rozdmuchana a i czasu trochę mało do rozpoczęcia rozgrywek.Chyba że pęknie
            solidarność zdyskwalifikowanych piłkarzy i naprawdę sypną.Ale tego taki pewien
            nie jestem.Tak jak nie ma zbrodni bez ciała denata,tak karanie przy takich
            dowodach Szczakowianki jest bezpodstawne.
        • Gość: Darek Kupczyk Re: Jak nie spaść z ekstraklasy2003/04 IP: *.hapay.pl / 192.168.3.* 02.08.03, 00:58
          Podaj numer konta już teraz - przeleję Ci pare groszy na
          leczenie.

Kłaniam sie,
          Dario
        • Gość: marcy O MATKO, JAKI TY JESTEŚ ŻAŁOSNY! IP: *.edox4.net / 192.168.1.* 02.08.03, 01:28
          Super patent! Na twoim podwórku robi na pewno karierę! Nie...
          Nie mogę uwierzyć że ktoś może na serio takie pierdoły
          wypisywać. Za dużo komiksów się naczytałeś. Ochłoń.
        • Gość: SMID Re: Jak nie spaść z ekstraklasy2003/04 IP: *.artcom.pl 02.08.03, 11:49
          a jaka przy tym darmowa reklama? Powiem szczerze, że jeszcze
          niedawno nie wiedziałem nic o wędlinach tego Pana S., a teraz?
          No proszę, wszędzie o nim głośno: "jaki to uczciwy
          człowiek", "ostoja polskiego sportu", "pogromca korupcji w
          sporcie" ..... itd. Tylko że w moim odczuciu to on jest całym
          inspiratorem całej afery (prawdopodobnie on swoich zawodników
          podpuścił a potem tylko "zbierał dowody"). I uwierzcie mi
          Państwo, przez to wszystko ja tego g... z jego fabryczki do ust
          nie wezmę.
          • Gość: vik Re: Jak nie spaść z ekstraklasy2003/04 IP: *.chello.pl 02.08.03, 15:41
            Gość portalu: SMID napisał(a):

> a jaka przy tym darmowa reklama?

Reklama? Przecież jego nazwisko jest zamieszane w wielką aferę? To raczej
            antyreklama, Szymański naraził siebie i swoją firmę.

Powiem szczerze, że jeszcze
            > niedawno nie wiedziałem nic o wędlinach tego Pana S., a teraz?
            > No proszę, wszędzie o nim głośno: "jaki to uczciwy
            > człowiek", "ostoja polskiego sportu", "pogromca korupcji w
            > sporcie" ..... itd. Tylko że w moim odczuciu to on jest całym
            > inspiratorem całej afery (prawdopodobnie on swoich zawodników
            > podpuścił a potem tylko "zbierał dowody")

Prawdopodobnie powinieneś się leczyć.
            Wg ciebie Szymański wymyślił wielką aferę i skłonił do sprzedaży meczu swoich
            zawodników Ci zupełnie nie przejmują się oczywiście tym, że w wieku dwudziestu
            kilku lat muszą znaleźć sobie nowy zawód (nie pracę, ale zawód!). Do tego
            Szymański steruje gazetami, radiem i telewizją - dokładnie wiedział co o nim
            będą pisać! szatański plan!
            Na pewno powinieneś się leczyć.

• Gość: pol Re: Co dalej z piłkarzami Świtu? Wiele lat proces IP: 195.94.199.* 01.08.03, 23:14
        Gość portalu: MFC napisał(a):

> Sprzedawczyki górą !!!warszawski sprzedawal okecie przez pare lat bo nigdy
        nie mogli awansowac do drugiej ligi ruta to taki sprzedawczyk tylko nie
        pamietam czy z rezerw legi czy ze stali peskovic tez powinna byc czapa to
        prowodyrek
        • Gość: hepik Re: Co dalej z piłkarzami Świtu? Wiele lat proces IP: *.visp.energis.pl 02.08.03, 06:18
          Do Marcy- Moim podwórkiem jest polska piłka nożna od ekstraklasy do klasy B.Mój
          patent karierę dopiero zrobi i to dopiero na zakończenie sezonu 2003-2004.
          Odrobinę poczucia humoru życzę,nie wszystko co "pisze" w internecie jest na
          serio.
          Do Darka K.-mnie parę groszy nie interesuje.Mnie interesują prawdziwe
          pieniądze.Dlatego nr mojego konta podam jednak później.Życzenia j/w
          Do Kataryny-właśnie usłyszałem w radiu o przerwaniu milczenia przez
          Rywina.Wracaj do tamtej sprawy,nie zajmuj się "sportem"Szkoda Twojego czasu.Tam
          z Twoimi komentarzami się najczęściej zgadzam i jestem po Twojej stronie.Pozdr.
          I jeszcze tak na marginesie-czy 200tys czy nawet 500 tys.jak donoszą inne
          źródła -to jakieś śmieszne pieniądze,zwłaszcza jeśli miałyby być dzielone
          conajmniej na 6 zawodników.A co z sędzią tego meczu?Tam też były jakieś bramki
          z spalonego czy nieuznane bramki,prawdę mówiąc nie pamiętam.Czy był
          przesłuchiwany w komisji śledczej?A może to następny materiał na aferę,który
          pod dywan został zamieciony.Bo ja jako prezes klubu X samym przekupionym
          piłkarzom bym nie do końca ufał,zadbałbym też o oprawę sędziowską.
          • Gość: hepik Re: Co dalej z piłkarzami Świtu? Wiele lat proces IP: *.visp.energis.pl 03.08.03, 20:55
            Porter ma zawsze rację,Kataryna ma często rację,inni mają często rację -może i
            mnie się uda mieć czasem a przynajmniej tym razem rację.Lubię swoją głowę i
            gruszki lubię.Możecie zacząć zrywać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka