Gość: guud IP: *.kki.krakow.pl 17.04.01, 15:21 Uh to antybohater kolejki, pierwszy do anty jedenastki kolejki. Chociaż go lubię to teraz nawet karnych nie strzela. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: campo Re: Do Guuda! IP: 212.244.177.* 17.04.01, 15:38 A ja chociaż go nie lubię i nie lubię Wisły,to uważam że karnego nie strzelić każdemu się zdarzyć może.Dlaczego ma być antybohaterem kolejki.Zapomnieliście krakusy ile wam goli strzelił i ile spotkań wygrał!Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woojtus Re: Do campo IP: 195.205.210.* 17.04.01, 15:50 Zgadzam się, że ten karny to wypadek przy pracy. Mam nadzieję, że Tomek nadrobi zaległości w strzelaniu bramek już w meczu z Odrą. Przy okazji - Górnik zagrał dobry mecz, myślę że o byt w lidze możecie być spokojni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Do woojtusa! IP: 212.244.177.* 17.04.01, 16:00 Dzięki za słowa otuchy.Mi też się wydaje że z ligi nie spadniemy(wogóle tego sobie nie wyobrażam),spadnie na 99% Radzionków i Stomil.A wam Wiślacy życzę Mistrza Polski,bo jedynie Wy macie zespół który mógłby awansować do Champions League. Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Radek Majdan IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 17.04.01, 22:04 Nie nalezy tu krytykowac Frankowskiego ktory prawidlowo wykonywal "11" , a wychwalac Radka Majdana za wspaniala intuicyjna obrone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koczis Re: Radek Majdan IP: *.pnl.philips.com 18.04.01, 09:45 Może i Frankowski jest dobry na naszą ligę, ale ostatnie kilka meczów miał kiepskich. Zresztą on raczej wykańcza akcje a nie je kreuje, a II linia w Wisle ostatnio gra słabiej. Odpowiedz Link Zgłoś