lucky_bastard 12.08.03, 12:49 Mirosław Sznaucner był na liście transferowej , więc go kupiłem, a okazało się , że nie gra on już w GSK-ie. Redakcja powinna oddać punkty za niego i tak samo za Sylwesta Czereszewskiego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja Re: Redakcjo oddaj punkty za Sznaucnera! 12.08.03, 12:52 To wykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky_bastard Re: Redakcjo oddaj punkty za Sznaucnera! 12.08.03, 12:56 Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Redakcjo oddaj punkty za Sznaucnera! 12.08.03, 12:58 lucky_bastard napisał: > Dlaczego? W tej grze liczy się wiedza o piłce. Nikt prezesowi nie kazał go kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Ryzyko zawodowe 12.08.03, 13:01 W tej grze liczy się wiedza i szczęście. A Sznaucer to była decyzja prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky_bastard Re: Ryzyko zawodowe 12.08.03, 13:06 Tak, była to moja decyzja, ale to REDAKCJA popełniła BŁĄD i wstawiła go na listę transferową. I właśnie dzięki błędowi redakcji podjąłem złą decyzję! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia2 Re: Ryzyko zawodowe 12.08.03, 13:23 Lucky ma rację , nie powinno byc piłkarzy na liście , którzy nie grają w naszej lidze Odpowiedz Link Zgłoś
lucky_bastard Re: Ryzyko zawodowe 12.08.03, 13:30 Redakcja juz na nie odpowie , bo jak jest mowa o ich błędzie to od milkną. Odpowiedz Link Zgłoś
roniin Re: Ryzyko zawodowe 12.08.03, 13:31 to samo z Owczarkiem z odry wodzisław Odpowiedz Link Zgłoś
patient Re: Ryzyko zawodowe 12.08.03, 13:31 tjaaaaa, jasne to był błąd redackji a nie twój. w tej grze liczy się wiedza, jak redackja słusznie zauważyła. skoro nie wiedziałeś, że Sznaucnera nie ma już w polskiej lidze, to się dowiedziałeś. nauka kosztowała tylko 2 pkt, całkiem niedrogo. ciekawi mnie na jakiej podstawie wybierasz graczy do składu - bo mają ładne nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
fabek1 Re: Ryzyko zawodowe 12.08.03, 13:43 Pojawienie się Sznaucnera w piłkarzykach było błędem redakcji, tydzień wcześniej w GW w wygraj ligę go nie było. Lista w piłkarzykach była nieaktualna i jestem pewien że znalazła się przez pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky_bastard Re: Ryzyko zawodowe 12.08.03, 13:46 O taaak. Jak ładnie brzmi Łapiński... Szkoda , że nie gra już... Jeżeli jacyś ludzie biorą się za taką pracę ( mowa o piłkarzykach ) ( poprzedni nawias dla tych co nie łapią prostych spraw ) to powinni ją dobrze wypełniać. Rozumiem przypadek Czereszewskiego, który odszedł w ostatnim momencie , ale ze Sznaucnerem chyba tak nie było. Piłkarzyki to fajna gra , ale byłaby bardziej fajna , gdyby nie było takich błędów albo byłyby one korygowane , anie olewane przez redakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
patient Re: Ryzyko zawodowe 12.08.03, 15:03 akurat w przypadku Łapińskiego było dość prawdopodobne że może jednak zagra. jeśli interesowałbyś się polską piłką, co wiąże się z grą w piłkarzykach, to sam powinieneś wiedzieć że Sznaucner odszedł do innego klubu, zwłaszcza że nie stało się to w ostatniej chwili. Redakcja równie dobrze mogłaby umieścić na liście transferowej Ronaldo i nie miał byś żadnych podstaw by się domagać zwrotu za transfer. To ty decydujesz się na zakup określonych piłkarzy i ty ponosisz wszelkie ryzyko z tym związane. Również takie, że danego piłkarza po prostu w klubie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesol Re: Ryzyko zawodowe 12.08.03, 15:09 Racja patient przypadek Sznaucnera powinieneś znać , o ile dobrze pamiętam to gdzieś miesiąc temu przeniósł się do Iraklisu a tak wogóle trzeba się trochę interesować a nie ot tak sobie wystawiać . TWOJA STRATA ! Odpowiedz Link Zgłoś
lucky_bastard Re: Ryzyko zawodowe 12.08.03, 15:27 Miesiąc temu? Miesiąc to bardzo dużo. Czyli to jest duży błąd redakcji. Ciekawe co byś gadał gdybyś to ty miał go w składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia2 Re: Ryzyko zawodowe 12.08.03, 15:30 Jeżeli na liście transferowej widnieje nazwisko Sznaucner i przy nim klub Dospel Katowice jest to błąd . Wiadomo , iż wiedza jest potrzebna do gry w piłkarzyki , ale nie tylko wiedza prezesów , bo również organizatorów - to oni nie powinni popełniać błędów , do których zresztą się nigdy nie potrafią przyznać - prezesi mogą to robić pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klembus Re: Ryzyko zawodowe 12.08.03, 16:52 zgadzam sie, ze redakcja nie powinna umieszczac na liscie pilkarzy ktorzy juz dawno temu wyjechali za granice, ale z drugiej strony jezeli ktos do tej pory nie wiedzial o transferze czolowego obroncy Katowic to zna sie na polskiej lidze jak ja na rumunskiej. Odpowiedz Link Zgłoś