10.04.09, 22:11
Wychodzi Jezus z IPN-u i mówi:
- A myślałem, że tylko Judasz...
Obserwuj wątek
    • ursyda Re: Na czasie 10.04.09, 22:14
      kurde
      woda z cytryną mi poszła nosem:D
      • milleniusz Re: Na czasie 10.04.09, 22:16
        O, to zdrówko. Za lustrowanych, lustrzycieli, no i przede wszystkim za lustra!
        • ursyda Re: Na czasie 10.04.09, 22:18
          zdrówko!
          z muzycznym skojarzeniem od razu
          darkman7.wrzuta.pl/audio/3A9liAicq9W/
    • mason_i_cyklista Re: Na czasie 10.04.09, 22:53
      a ja słyszałem inną wersję:
      wychodzi Jezus z IPN i mówi:
      a myślałem, że to Judasz...
    • zoofka Re: Na czasie 10.04.09, 22:54
      :D
    • damakier1 Re: Na czasie 10.04.09, 23:18
      Wychodzi Kubuś Puchatek z IPN-u i mówi -
      no wszystko, wszystkim, ale żeby Miodek...!
      • niski.oktan Re: Na czasie 10.04.09, 23:22
        Miodek who? Ten Miodek?

www.prw.pl/articles/view/1418/historyk-ipn-zeznaje-prof-jan-miodek-wspolpracowal-z-sb
        • gapuchna Re: Na czasie 10.04.09, 23:37
          Ale Żaryn wyleciał. Zaskakujące... To po co on to wszystko gzrebał?
          • niski.oktan Re: Na czasie 10.04.09, 23:46
            Kurtyka wjazd do PiS-u już ma.
            Ale póki co, jest "apolitycznym" urzędnikem państwowym, jak swego czasu Janusz Wojciechowski czy niedawno Krukowa.

A w związku z tym, że na wybory parlamentarne na razie się nie zanosi, lepiej być urzędnikiem na całkiem nienajgorszym stołku, niż wykopanym byłym urzędnikiem i bezprizornym konsultantem PiS-u.
            Dlatego wiedząc, że przeholował, wykonał pół kroku w tył.
            • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 00:09
              Kruk uwielbiam. Po tamtym występie, po prostu uwielbiam. Jest ona moją
              "wielbicielką" ... :D

Kurtyka - nie wiem jak to powiedzieć, ale kiedyś nieco podobał mi się fizycznie.
              Znaczy, jak na nasza kadrę urzędniczo-partyjną, nie jest najgorszy. No ale to
              było dawno.
              • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 00:10
                Och, to pewnie i boski Maryjan Ci się podobał? :D
                • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 00:11
                  Ten nie, bo ma dziurkę w bródce :DDDDDDDDDD
                  • niski.oktan Re: Na czasie 11.04.09, 00:14
                    Niektórzy mówią o dupie. :D
                    • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 00:18
                      Ciiiiii, on teraz praworządny się zrobił :D
                  • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 00:14
                    Komu pambóg dał urodę, temu palcem dziabnął w brodę ;D
                    • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 00:19
                      to może ja będę sobie mocno naciskać, co by się też pojawiło to pierwsze?
                      • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 00:20
                        To działa tylko u mężczyzn. Belka mi się podobał :D
                        • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 00:28
                          Ale on taki ciut skrzywiony chodził. lityński ma ładne usta. Natomiast Nowak
                          wygląda staro. matko jedyna, facet ma najwyżej 35 lat, a wygląda jakby dziesięć
                          więcej.
                          • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 00:31
                            Skrzywiony? Może ciut. Ale cholernie męski. No i Ćwiąkalski, ale o tym pisałam już kilka razy :D

Nowak wygląda na zmęczonego :-) Lityński - zgadzam sę :-)
                            • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 00:34
                              I jeszcze jeden z pisu mnie sie podoba .... fatalnie, nie? Wysoki, łysawy i
                              bezczelny.
                              • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 00:42
                                Dorn? :D
                                • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 00:44
                                  Brudziński. Ale letko ino! :D
                                  • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 00:48
                                    Nie :-(((((
                                    • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 00:51
                                      Fakt, zęby fatalne, ale jakoś całość mi ujdzie. w każdym razie wzrost ma jak na
                                      swoje otoczenie, dobry :)

ale i tak mój typ to liev schreiber :))))))
                                      • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 01:47
                                        Nie nie, zupełnie się nie zgadzam ;-)

Ten mi się podoba :D

[img]https://www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/1158.jpg[img/]
                                        • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 01:47
                                          Ten :D

https://www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/1158.jpg
                                          • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 02:02
                                            Ten:
                                            https://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2008/08/daniel-craig-and-liev-schreiber-in-defiance.jpg
                                            • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 02:13
                                              A mi jeden i drugi :D Z Twojego obrazka, of kors. Nie mogłam się zdecydowac na filmie :D
                                              • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 02:14
                                                Nie nie, byle nie bond! A fuj! :(
                                                • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 02:16
                                                  Ścięło bidulka, to tu poprawię, żebyś nijakich wątpliwości nie miała :))))

https://cm1.theinsider.com/media/0/58/54/schreiber_liev.0.0.0x0.601x430.jpeg
                                                  • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 02:21
                                                    Ale ten bobas do niego podobny ;-))))))
                                                  • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 02:23
                                                    E tam bobas - ignoruję fakt jego istnienia :DDD
                                                  • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 02:24
                                                    Bobas podnosi jego atrakcyjnosc ;D
                                                  • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 02:27
                                                    Nie! Odwrotnie. Ale chciałam ukazać całą krasę, łącznie z falami obmywającymi
                                                    kończyny.....

Ja wiem, ze lubisz bachorki:) - ale nie każdy tak ma :))))
                                                  • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 02:36
                                                    Wiem, ale on tak słodko z nim wygląda :D

Fajny facet, naprawdę.
                                                  • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 02:39
                                                    A kojarzysz go z takiego filmu o jakimś księciu, który przeskoczył w czasie do
                                                    współczesności i tak poznał Meg Ryan i się w sobie zakochali..... No to on tam
                                                    miał drugoplanową rolę. Ale zreczywiście - w Oporze mnie ujął sobą :)

K. dobranoc. Uciekam, zapomniałam się, a jutro mam w dalszym ciągu trudny
                                                    dzień:) Buziaki :)))
                                                  • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 02:43
                                                    Pamiętam :-)

Uciekaj :* Śnij pięknie :-) Dobranoc :-)
              • niski.oktan Re: Na czasie 11.04.09, 00:17
                gapuchna napisała:

> Kruk uwielbiam. Po tamtym występie, po prostu uwielbiam. Jest ona moją
                > "wielbicielką" ... :D

Występ to akurat szczegół, i to dużo późniejszy.
                Miałem na myśli jej wcześniejsze meandrowanie:
                sejmowe ławy PiS-u - apolityczne przewodniczenie KRRiT - sejmowe ławy PiS-u
                Praktycznie bez dnia przerwy pomiędzy poszczególnymi funkcjami.
                • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 00:21
                  Nie, no ja wiem. Tylko dziś nie oczekuj po mnie bystrości politycznej, raczej
                  coś na ząbek :)))))

Ale jedno jest zastanawiające, skąd pis aż takie te kobiety wytrzaskuje? to jest
                  dość ciekawe.... Szczypińska, Kruk, Fotyga.
                  • milleniusz Re: Na czasie 11.04.09, 00:26
                    Dobór naturalny. To akurat jest zrozumiałe. Dlatego się Dorn nie utrzymał. :D
                    • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 00:29
                      To on zarywał także we własnym stadzie?
                      • milleniusz Re: Na czasie 11.04.09, 00:31
                        Nie no. Przerysowuję. Zresztą nie należy się zbytnio naśmiewać z cech
                        fizycznych. Niemniej u nich są nadreprezentowane. Cechy te.
                        • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 00:35
                          tak, jakkolwiek samoobrona była w sondażach ciut lepsza.... :D
                        • niski.oktan Re: Na czasie 11.04.09, 01:07
                          Ale Szczypińską ktoś bez wycieczek w stronę aparycji podsumował, jak ostatnio
                          zaczęła robić "porządek" w gdyńskim okręgu PiS-u: zero-jedynkowy mózg salowej.
                          • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 01:35
                            Nie, no dobrze - co do aparycji, to podle jest kogoś weryfikować. Ale co do
                            zawartości mózgu, to już nie. Niewiele o niej wiem, prócz tego, co usłyszę, bądż
                            przeczytam. Ale mam znajomego, który był na roku z Sobecką. To dopiero kuriozum
                            intelektu... wówczas i obecnie.
                            • niski.oktan Re: Na czasie 11.04.09, 01:41
                              To ona już za młodu zaczęła, tak?
                              Bo takiemu np. Pospieszalskiemu względnie niedawno odwaliło, zupełnie duży już był.
                              • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 01:43
                                Podobno była naprawdę cienka jeśli chodzi o intelekt. Natomiast nie podważam
                                zaangażowania merytorycznego :))))
                                • niski.oktan Re: Na czasie 11.04.09, 01:45
                                  Ale zależało jej, to i do czegoś w życiu dojszła. :)
                                  • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 01:48
                                    Oj dojszła, dojszła - podchwyciłam twoją nomenklaturę :D

Ale wiesz, nie wiem tego na pewno, czy chciałabym razem z nią podążać w tym
                                    samym kierunku, za cenę takiej! sławy.

Od krzesła robią mi się na łydkach takie dziwne rowki. Nie rozumiem tego?
                                    • niski.oktan Re: Na czasie 11.04.09, 01:52
                                      Skoro ty nie wiesz, to i ja nie wiem. :)

A krzesło - trzeci wiek nie zjawia się z dnia na dzień, tylko właśnie takimi
                                      małymi kroczkami.
                                      • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 01:59
                                        niski.oktan napisał:

A krzesło - trzeci wiek nie zjawia się z dnia na dzień, tylko właśnie takimi
                                        małymi kroczkami. = a właśnie, że nie! młode ciałko to i się odkształciło.
                                        Sprężystość i elastyczność w normie! :D
                                        • niski.oktan Re: Na czasie 11.04.09, 02:02
                                          A jak jest stare, to co robi, z przeproszeniem? Trwa niezłomnie, nie cofa się
                                          pod naciskiem? =O
                                          • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 02:08
                                            Czekaj - dlaczego ty mnie razem z "mansonem" wpychacie w starość?
                                            Hę????????????????????????????????????????????????????????????????????
                                            • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 02:14
                                              A ten?

https://bballsml.files.wordpress.com/2008/02/christian-bale.jpg
                                              • thank_you Re: Na czasie 11.04.09, 02:15
                                                Ups, wkleiłam nie tam gdzie trzeba :D
                                            • niski.oktan Re: Na czasie 11.04.09, 02:15
                                              Dobra, nie to nie.

To ja biorę i lecę.
                                              Smacznego. :)
                                              • gapuchna Re: Na czasie 11.04.09, 02:22
                                                Co nie to nie?

No i uciekł przede mną! - niesłychane. Chyba naprawdę czas świąteczny.

Smacznego i nie zawierusz się znów jakoś tak po drodze :)))))

Dobranoc :)
    • llatarnik Na czasie ????????????????????????????????? ? 10.04.09, 23:35

• milleniusz Re: Na czasie? 11.04.09, 00:27
        Ano. Z kilku powodów. Obawiam się, ze z tego dla którego postawiłeś mi tu tyle
        znaków zapytania też.
        • llatarnik Re: Na czasie? 11.04.09, 00:47
          milleniusz napisał:

> Ano. Z kilku powodów. Obawiam się, ze z tego dla którego postawiłeś mi tu tyle
          > znaków zapytania też.

Ty się lepiej nie 'obawiaj', tylko zastanów się dlaczego świadomie postawiłem aż
          tyle znaków zapytania /wbrew nietykiecie czy etykiecie/
          • milleniusz Re: Na czasie? 11.04.09, 00:56
            "Obawiam się" to forma retoryczna. W istocie wcale się nie obawiam. Stawiaj
            sobie znaków zapytania ile chcesz. Nie jest to wbrew netykiecie tylko wbrew
            zasadom i tradycji języka ojczystego, których to wartości gdzieś tam indziej
            bronisz.

Wiem dlaczego się obraziłeś, ale nie zamierzam się cenzurować. Piszę tylko, że
            nie chciałem Cię urazić. Bo nie chciałem. Ale napisałbym jeszcze raz to samo.
            • llatarnik Re: Na czasie? 11.04.09, 02:20
              W dupie mam wybiórczą, jej tzw michnikowsko-palikotowską 'nieetykietę' i proszę nie mieszać do tego języka moich przodków...
              • etwas-geheimnis Re: Na czasie? 11.04.09, 02:24
                jidisz?
                • llatarnik Re: Na czasie? 11.04.09, 03:38
                  etwas-geheimnis napisał:

> jidisz?

'młody' emerytowany ubek żółtozębny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka