Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

T.GOLLOB WKONCU IMP!!! :)))

15.08.01, 18:50
    W koncu!!! nalezalo mu sie bo wiadomo kto jest najlepszy :)))

KroTosS

Ps.Wiem ze mi przeniosa to do czerwonego... ale z tej radosci wybaczcie ;)))
    Obserwuj wątek
      • krotoss Re: T.GOLLOB WKONCU IMP!!! :))) 15.08.01, 19:06
        No za dlugo to ten watek nie powisial na glownym ;)))

KroTosS

Ps.Tomek Gollob teraz IMS!!!
        • Gość: Thomek Re: T.GOLLOB WKONCU IMP!!! :))) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 19:38
          Teraz przydałby się tytuł IMŚ na żużlu.
          Jak się uda to można kończyć karierę......
          • krotoss Re: T.GOLLOB WKONCU IMP!!! :))) 15.08.01, 19:42
            Oj oby nie bo Polonia nie zalata dziury po nim w skladzie.A teraz tak walka o
            IMS jak napisalem :)))

KroTosS
            • Gość: Coolek Re: T.GOLLOB WKONCU IMP!!! :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 22:09
              A zawody byly piekne. Duzo walki, sporo kibicow no i wygral Tomek.
              • Gość: MONK Re: T.GOLLOB WKONCU IMP!!! :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 14:09
                Z tym koncem kariery to nie przesadzaj - inna sprawa ze jesli by mial isc do
                Wrocka do lepiej niech juz rzeczywiscie skonczy,

Szkoda mi Protasa - stawialem na niego -
                • Gość: Wito Re: T.GOLLOB WKONCU IMP!!! :))) IP: *.byd.top.pl 16.08.01, 14:42
                  Szkoda Protasa. Moim zdaniem chłopak sie spala. Niech idzie do dobrego
                  psychologa - Małyszowi pomogło ! A Gollob to klasa. Sawina i Ułamek dysponowali
                  rakietami, a mimo to Gollob obu sympatycznych wrocławian SPOKOJNIE OBJECHAŁ !
                  • .tomcio. Re: T.GOLLOB WKONCU IMP!!! :))) 16.08.01, 14:59
                    Byłem na stadionie i bardzo mi się podobało. Przede wszystkim dopisała pogoda i
                    to też było bardzo ważne. Jak na taką impę to nie było za dużo ludzi. Było
                    widać wolne miejsa. Było to jednak spowodowane (tak uważam) transmisją na
                    Wizji. Najważniejsze, że wygrał Tomasz. Należało mu się to od dawna. Klapą
                    spotkania można określić postawę Pepego. Toć to katastrofa. Przecież to ma być
                    podstawa naszej siły uderzeniowej w spotkaniu z Apatorem. Jeżeli Pepe tak samo
                    pojedzie w derby to Toruń po na przejedzie i to raczej bez problemu. Oby jednak
                    było inaczej.

Tomcio
                    • Gość: Coolek Re: T.GOLLOB WKONCU IMP!!! :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 21:40
                      A przypomnij sobie Tomcio final sprzed dwoch lat. Widzow tylko 7 tysiecy a
                      zawody nudne. Dlatego tak bardzo jestem zauroczony tegorocznym finalem, ktory
                      obejrzalo ok. 12000 widzow.

padr
                      • .tomcio. Re: T.GOLLOB WKONCU IMP!!! :))) 16.08.01, 22:55
                        Pewnie masz i rację, tylko czy na taką imprezę nie powinien być stadion w
                        komplecie? Czy władze nie mogą wyjść na przciw kibicom, których nie stać na
                        kupienie biletu ( mimo, że chyba 8 zł to nie tak dużo ) i np. około 10 biegu
                        otorzyć bramy i wpuścić resztę, może wtedy byłby komplet. Pewnie to utopia, ale
                        było by fajnie.

Pozr.

Tomcio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka