trzymilionowy.post Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 18:20 Ciekawe kiedy do dziewczyn dojdzie w jaki dziwny sposób wtopiły:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 18:51 Dziewczynom pilnie trzeba zafundowac psychoanalityka !! Potrafia zagrac na najwyzszym swiatowym poziomie i po kilku zlych zagrywkach kompletnie sie zalamac !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 19:01 Zwracam uwagę, że w przypadku chłopaków jest identycznie co pokazały ich ostatnie mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 19:20 należy złożyć protest. Zawodniczka nr 17 w ekipie rosyjskiej to normalny brzydki chłop przebrany. Ziobro piersi, cały pozacinany od żyletki na tzw. twarzy. I zamiast się cieszyć jak wszystkie inne ze zdobycia punktu tzn. klepać dłonie, on(a) zawsze klepała dziewczyny po doopsku :D A na Kaśke Skowrońską to aż się oblizywał Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 19:24 Po numerze nie kojarzę ale rozumiem, że chodzi ci o tego wytatuowanego chłopa;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 19:26 Tego całego w dziarach.Po pierwszym secie zszedła na moment bo dostała po bloku w same jaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 19:39 www.rmf.fm/fakty/?id=130440&temat=76 Może to ten się zakamuflował;) Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 20:26 w siatkówce gra się do trzech wygranych setów Polki wygrały dwa .. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 20:51 Wiem, masz rację grałem trochę w siatkówkę i przepisy tej dyscypliny sportu są mi znane. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 20:55 Polki grały świetnie Już dawno nie widziałem ich w takiej formie Jeśli była szansa wygrania z Rosjankami to właśnie teraz ... Pozostaje jeszcze jedna szansa , ale na miejscu Bonitty bym się tak pewnie o Pekinie i medalach nie wypowiadał.. Do tego potrzebny jest jeden mały szczegół -awans ... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 20:58 Były momenty świetności i katastrofy. Ja sporo zarzutów mam do rozgrywającej. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 21:20 żeby nas ci zagraniczni szkoleniowcy nie wyprowadzili w maliny. Lozano awansu brak, Bonitta póki co brak, o Lepisto się nie wypowiem z wrodzonej wrazliwości, a o pochodzenie trenera piłkarzy nie spytam przez grzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 21:25 Zatrudnienie zagraniczniaka niczego nie gwarantuje i nigdy nie gwarantowało, tak już było, jest i będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 20:23 Chyba pierwszy raz się z Tobą zgadzam:) Szkoda ZŁotek:((( Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 20:25 Wyluzuj, to tylko sport. Tak po prostu bywa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 20:32 trzymilionowy.post napisał: > Wyluzuj, to tylko sport. Tak po prostu bywa i tyle. Fajnie:))) Ale jak się postawiło w STS-ie 100 zł na złotka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 20:53 primasort napisała: > trzymilionowy.post napisał: > > > Wyluzuj, to tylko sport. Tak po prostu bywa i tyle. > > Fajnie:))) Ale jak się postawiło w STS-ie 100 zł na złotka!!! A to już zmienia postać rzeczy:))) Przed meczem procentowo, to chyba typy były 70 do 30 na Rosję jak mnie pamięć nie myli. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 21:23 a co mają powiedzieć ci co postawili majatek na zwycięstwo Stefana Huli: :D Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 21:34 Qrw..hu..piz..du..blada nigdy qrw.. więcej nie obstawię niczego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 21:48 trzymilionowy.post napisał: > Qrw..hu..piz..du..blada nigdy qrw.. więcej nie obstawię niczego:))) Spokojnie. Ja obstawię:) Już tyle razy wygrałam. Warto:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Złotkaaaa :D 20.01.08, 19:13 W porownaniu do rosyjskich babo-chlopow nasze dziewczyny byly jak gwiazdy !!! Odpowiedz Link Zgłoś