fargo 27.12.01, 15:32 Już 6 grudnia deklarowałeś opuszczenie forum i żaegnałeś się ze wszystkimi. Nie zatrzymywany przez nikogo wróciłeś - dlaczego? W końcu jak sądzę po twoim nicku jesteś facetem. Facetem i to na dodatek niesłownym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znawca Re: ZNAWCO , DLACZEGO JESTEŚ NIESŁOWNY??!!! 27.12.01, 15:58 Czy ty nie rozumiesz, że im częściej będą zakładane takie wątki jak ten, tym większą przyjemność sprawiasz prowokatorom, których jedynym celem jest dezorganizacja działalności forum? Takimi postami tylko wzmagasz ich działalność. A powracając do pytania, przestudiuj sobie dokładnie wszystkie grudniowe posty na forum, to znajdziesz odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
znafca Re: ZNAWCO , DLACZEGO JESTEŚ NIESŁOWNY??!!! 27.12.01, 16:00 Fargo, nabluzgaj Mi. Będę się tym upajał do rana. Chociaż jakieś malutkie wyzwisko, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: ZNAWCO , DLACZEGO JESTEŚ NIESŁOWNY??!!! 02.01.02, 16:07 nie dość że post na mój temat, to jeszcze mam sobowtóra. OPANOWAŁEM WASZE DURNE FORUM, HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś