Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ZNAWCO , DLACZEGO JESTEŚ NIESŁOWNY??!!!

27.12.01, 15:32
    Już 6 grudnia deklarowałeś opuszczenie forum i żaegnałeś się ze wszystkimi. Nie
    zatrzymywany przez nikogo wróciłeś - dlaczego? W końcu jak sądzę po twoim nicku
    jesteś facetem. Facetem i to na dodatek niesłownym.
    Obserwuj wątek
      • znawca Re: ZNAWCO , DLACZEGO JESTEŚ NIESŁOWNY??!!! 27.12.01, 15:58
        Czy ty nie rozumiesz, że im częściej będą zakładane takie wątki jak ten, tym
        większą przyjemność sprawiasz prowokatorom, których jedynym celem jest
        dezorganizacja działalności forum? Takimi postami tylko wzmagasz ich
        działalność.
        A powracając do pytania, przestudiuj sobie dokładnie wszystkie grudniowe posty
        na forum, to znajdziesz odpowiedź.
        • znafca Re: ZNAWCO , DLACZEGO JESTEŚ NIESŁOWNY??!!! 27.12.01, 16:00
          Fargo, nabluzgaj Mi.
          Będę się tym upajał do rana. Chociaż jakieś malutkie wyzwisko, proszę.
          • znawca Re: ZNAWCO , DLACZEGO JESTEŚ NIESŁOWNY??!!! 02.01.02, 16:07
            nie dość że post na mój temat, to jeszcze mam sobowtóra.

OPANOWAŁEM WASZE DURNE FORUM, HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
            HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
            HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka