Gość: robo IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:28 Dwóch Polaków w składzie Mistrza Polski - smiechu warte!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robo Re: Plany kadrowe Anwilu IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:37 hehehe - trzech zawodników,dojrzałem jeszcze Raczyńskiego.Tylko co to za zawodnicy??? Pewnie mocne rezerwy tzw.,,trzecia piątka'':(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio Re: Plany kadrowe Anwilu IP: *.promax.media.pl 19.08.03, 23:40 tez jestem takiego zdania.sorki ale to jest polska liga a w anwilu dwóch polaków.szczerze powiem ze nie podoba mi sie to.moze stal jesli bedzie miała wielu polaków pokaze ze oni tez umieją grac w koszykówke.pozdro z słupska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wloclawek Re: Plany kadrowe Anwilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 09:07 nieststy nie jest to wina klubu - Andriej bardzo chetnie widzialby w anwilu wiecej Polakow - chodzi mu o utalentowanych mlodych graczy. Tymczasem to oni nie zabardzo chca do nas przyjsc - wola grac za 20 tys gdzie indziej niz za 40 u nas. Z tym ze u nas musieli by pracowac bardzo ciezko z trenerem nie znoszacym sprzeciwu - a gdzie inndziej beda gwiazdami za samo nazwisko i beda sie mogli obijac na treningach. Zobaczycie jak skonczy sie z Malesa, Bialkiem i innymi uzdolnionymi (a mieli od nas oferty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary RAdek Hyży IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 11:33 Skoro Śląsk "wzmacnia" się Hyżym, to o mistrzostwie Polski może już zapomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: RAdek Hyży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 15:05 Gość portalu: gary napisał(a): > Skoro Śląsk "wzmacnia" się Hyżym, to o mistrzostwie Polski może > już zapomnieć A Ty idiotą jesteś, jeżeli twierdzisz, że Hyży nie umie grać w kosza na najwyższym poziomie... znasz lepszego Polaka na tę pozycję??? Może Ty DUPKU?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniekk Re: RAdek Hyży IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 16:25 Lepszy Polak na niskiego skrzydłowego??:jeff Nordgaard :),Maciej Zieliński,Przemysław Frasunkiewicz i chyba nawet Robert Witka!. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś