Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Wrocław bez żużla?" - pisze Interia.

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 14:40
    Czyżby wielka potęga miała runąć niczym domek z kart? Szkoda by było, aby taki
    zasłużony klub nie przystąpił do przyszłorocznych rozgrywek ligowych.
    Obserwuj wątek
      • Gość: MONK Re: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.01, 16:05
        Wg mnie to blef - co roku jest taka sama panika we Wrocławiu i co roku
        przystepuja do rozgrywek. Jezeli padna na pewno nie bede po nich plakal
        • Gość: fin Re: IP: *.atr.bydgoszcz.pl 31.12.01, 11:36
          Gość portalu: MONK napisał(a):
          > Wg mnie to blef - co roku jest taka sama panika we Wrocławiu i co roku
          > przystepuja do rozgrywek. Jezeli padna na pewno nie bede po nich plakal

Też myslę, że to pic na wodę.
          Ale gdyby jednak upadli, to ja po nich będę płakał. Co prawda przez zawyżanie stawek
          dla zawodników sami do tego doprowadzili, ale Wrocek to ostatnie miejsce na południu Polski,
          gdzie żużel jeszcze się trzyma. Zniknął z grona najlepszych Lublin, Tarnów, Rzeszów, niestety
          nie awansował ROW. Jeszcze trochę, i żużel będzie regionalnym sportem "północnej Polski". A
          wtedy koniec z reklamami, telewizją i w końcu także z Polonią, Apatorem czy Piłą.
          Pozdr
      • Gość: SDB Re: IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 11:50
        Tak jak juz pisalem w bydzi- to dopiero by byly jaja!!
      • Gość: Krzyżak Re: Żużel we Wrocławiu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 08:39
        Żużel we Wrocławiu jednak bedzie.To oczywiscie było widome.Rusko grał jak
        zwykle w oczko.Dogadali sie , Atlas wystąpi w tym roku w Toruniu.
      • Gość: SDB No to git(notxt) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 10:18
        • Gość: Morciasz Re: No to git(notxt) IP: *.graf.torun.pl 04.01.02, 13:44
          szczegolnie jak przyjedzie do Torunia w skladzie: Boginczuk, Jedrzejak,
          Slabon :-)
          • Gość: SDB Re: No to git(notxt) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 13:34
            Gość portalu: Morciasz napisał(a):

> szczegolnie jak przyjedzie do Torunia w skladzie: Boginczuk, Jedrzejak,
            > Slabon :-)

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka