Gość: Anioł IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 14:40 Czyżby wielka potęga miała runąć niczym domek z kart? Szkoda by było, aby taki zasłużony klub nie przystąpił do przyszłorocznych rozgrywek ligowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MONK Re: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.01, 16:05 Wg mnie to blef - co roku jest taka sama panika we Wrocławiu i co roku przystepuja do rozgrywek. Jezeli padna na pewno nie bede po nich plakal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: IP: *.atr.bydgoszcz.pl 31.12.01, 11:36 Gość portalu: MONK napisał(a): > Wg mnie to blef - co roku jest taka sama panika we Wrocławiu i co roku > przystepuja do rozgrywek. Jezeli padna na pewno nie bede po nich plakal Też myslę, że to pic na wodę. Ale gdyby jednak upadli, to ja po nich będę płakał. Co prawda przez zawyżanie stawek dla zawodników sami do tego doprowadzili, ale Wrocek to ostatnie miejsce na południu Polski, gdzie żużel jeszcze się trzyma. Zniknął z grona najlepszych Lublin, Tarnów, Rzeszów, niestety nie awansował ROW. Jeszcze trochę, i żużel będzie regionalnym sportem "północnej Polski". A wtedy koniec z reklamami, telewizją i w końcu także z Polonią, Apatorem czy Piłą. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 11:50 Tak jak juz pisalem w bydzi- to dopiero by byly jaja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Żużel we Wrocławiu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 08:39 Żużel we Wrocławiu jednak bedzie.To oczywiscie było widome.Rusko grał jak zwykle w oczko.Dogadali sie , Atlas wystąpi w tym roku w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morciasz Re: No to git(notxt) IP: *.graf.torun.pl 04.01.02, 13:44 szczegolnie jak przyjedzie do Torunia w skladzie: Boginczuk, Jedrzejak, Slabon :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: No to git(notxt) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 13:34 Gość portalu: Morciasz napisał(a): > szczegolnie jak przyjedzie do Torunia w skladzie: Boginczuk, Jedrzejak, > Slabon :-) HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś