Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:19
    dlaczego nie ma Murka?!?! myslę, że w obecnej formie przydałby sie równiez
    Szczerbaniuk, tym bardziej, że zadeklarował chęć gry w kadrze
    Obserwuj wątek
      • Gość: weeeeer Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:26
        przecież napisali, że ze względów zdrowotnych!
      • Gość: Kibic Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:31
        Czytac nie umiesz?!?! Jak byk jest napisane ze zostal pominiety aby
        oszczedzac o jego zdrowie. Natomiast co do Benka to faktycznie
        zasluguje juz od dluzszego czasu na powolanie i przy dzisiejszych
        problemach ze srodkowymi uwazam ze warto dac mu szanse i sprawdzic
        jego przydatnosc dla reprezentacji.
      • Gość: Sallomon Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:40
        Lozano gdzie masz oczy!!! A gdzie Robert Szczerbaniuk?.
        • Gość: kibic Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.kwidzyn.mm.pl 22.03.08, 22:32
          Jeżeli Murka oszczędza na olimpiadę to rozumiem ale że Benka nie bierze na LŚ to
          jest błąd ale zdaje mi się ze Lozano chce sprawdzić jak smakuje Wyspiański na
          żywo to niech się przekona ale tylko na LŚ (dla przypomnienia zaczyna się tak
          "Miałeś chamie złoty ...)
      • Gość: misio Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:42
        hahaha smiech na sali szczerbaniuka nie powola a takie mameje jak "damskie zbicie" mozdzonek i pan W. "sztywna lapa out i tasma" Grzyb zlalazl miejsce? co to ma byc ludzie czasem przestaje wierzyc w trenerskie umjetnosci lozano. Boze i jeszcze Szymanskiego nie ma tylko Prygiel on se moze za przeproszeniem odbijac pilke o sciane w jastrzebskiej hali ale kadra :O?? nie ujmujac mu zdolnosci chlopak sie pali jak na nim ciazy presja. Powiedzcie ze nie mam choc czesciowo racji omg
        • Gość: OMG Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.versanet.de 23.03.08, 02:30
          Nie masz racji zupełnie.
      • Gość: krzycho146 Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:51
        Lozano moze i na siatkowce sie zna ale nie na srdkowych powołał tych patyczkaków
        co sie nie umieja atakowac co dopiero blokowac(Gżyb,Morzdrzonek) jak chciał
        wiatraki to niech jedzie do holandii nam wiatraki w reprezentacji nie
        potrzebne.Dwoch najlepszych w polsce to Benek i Plina i Kadziu.Kopnał bym tego
        Lozano w D... moze by zmadrzał.
        • Gość: monia Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: 212.122.214.* 28.03.08, 15:59
          Nie wiem dlaczego krytykujesz Lozano, który jest b. dobrym trenerem
          ale Lozano przynajmniej wie, że nazwisko pana Możdżonka pisze sie
          przez "ż", a nie przez "rz", a nazwisko pana Grzyba przez "rz", anie
          przez "ż"...
      • Gość: pero Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:52
        brawo Lozano ,że nie ma Murka jakby tak nie było jaszcze
        Swiderskiego to sukces pewny.
      • Gość: krolik 12345 Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 22.03.08, 15:52
        zal.pl co za matol GDZIE MUREK GDZIE SZCZERBANIUK widzial ktos co
        wyczynial Grzyb w meczach z Resowia on sie nie nadaje do kadry
        paszoł WON !
      • Gość: tolek Wlazły IP: *.smgr.pl 22.03.08, 15:55
        Jestem przekonany,ze Wlazły tuz przed meczami Ligi Swiatowej jak
        zwykle odniesie kontuzje i nie pomoze chłopakom,bo takie przypadki
        juz miały miejsce.
      • Gość: fan Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 16:31
        A ja się cieszę, że powołanie dostał Wojciech Żaliński. Uważam, że na to zasłużył i wykaże się pozytywnie podczas meczy w reprezentacji.
        • Gość: asdf Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 17:04
          Żaliński póki co sobie w repie nie pogra, raczej będzie testowany, ale to i tak
          dla niego sukces a dla nas nadzieja na dobrego gracza.
      • Gość: KaRoLcIa Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 18:19
        gdzie jest szczerbaniuk!!!!!!!!!!! ja nie moge żal.pl !!!!!!!!
        grzyba i możdżonka se wzioł a szczerbaniuka nie !!!!!!!
      • Gość: gienia Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.08, 22:30
        a gdzie Czarnowski? w tamtym roku był w szerokiej kadrze, a w dyspozycji byl
        gorszej niz jest dzisiaj...
      • Gość: er Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 00:03
        murka to akurat dobrze ze nie powolal. widzieliscie jak gral w 2 meczu przeciwko azs-owi ? az zal bylo patrzec.
      • Gość: Joaquin Jest WIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.limes.com.pl 23.03.08, 03:09
        Brawo dla Marcina!!!!!!!!
        Mam nadzieję że pokaże się z jak najlepszej strony i zadomowi się na
        stałe w reprezentacji.

P.S.
        No i pozdro dla TOWERA:)))
        • Gość: dzekson2 Re: Jest WIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 07:24
          szacunek dla davida ale jak ma kłopoty ze zdrowiem po co blokować
          miejsce w kadrze s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
      • Gość: KaRoLcIa Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 13:55
        dobrze że jest WIKA ale po cholere grzyb i
        możdżonek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja chce
        SZCZERBANIUKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: pls Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 13:17
          Lozano leni nie zaprasza na kadrę (Szczerbaniuk),
          nie wystarczy być dobrym TYLKO w sezonie olimpijskim,
          a niestety Benek lubi sobie odpuszczać i pewnie taka postawa nie
          odpowiada Lozano,
          ciekawe jaka jest forma Kadziewicza po tej poważnej kontuzji,
          myślę,że ten szeroki skład zaprocentuje w przyszłych latach,
          za to Gierczyński "wygryzie" na pewno Bąkiewicza
          • Gość: monia Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: 212.122.214.* 29.03.08, 18:57
            mysle, że po dzisiejszym meczu Bąkiewicza Lozano da mu jeszcze jedną
            przynajmniej szansę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka