Gość: referee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:19 dlaczego nie ma Murka?!?! myslę, że w obecnej formie przydałby sie równiez Szczerbaniuk, tym bardziej, że zadeklarował chęć gry w kadrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: weeeeer Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:26 przecież napisali, że ze względów zdrowotnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:31 Czytac nie umiesz?!?! Jak byk jest napisane ze zostal pominiety aby oszczedzac o jego zdrowie. Natomiast co do Benka to faktycznie zasluguje juz od dluzszego czasu na powolanie i przy dzisiejszych problemach ze srodkowymi uwazam ze warto dac mu szanse i sprawdzic jego przydatnosc dla reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sallomon Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:40 Lozano gdzie masz oczy!!! A gdzie Robert Szczerbaniuk?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.kwidzyn.mm.pl 22.03.08, 22:32 Jeżeli Murka oszczędza na olimpiadę to rozumiem ale że Benka nie bierze na LŚ to jest błąd ale zdaje mi się ze Lozano chce sprawdzić jak smakuje Wyspiański na żywo to niech się przekona ale tylko na LŚ (dla przypomnienia zaczyna się tak "Miałeś chamie złoty ...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:42 hahaha smiech na sali szczerbaniuka nie powola a takie mameje jak "damskie zbicie" mozdzonek i pan W. "sztywna lapa out i tasma" Grzyb zlalazl miejsce? co to ma byc ludzie czasem przestaje wierzyc w trenerskie umjetnosci lozano. Boze i jeszcze Szymanskiego nie ma tylko Prygiel on se moze za przeproszeniem odbijac pilke o sciane w jastrzebskiej hali ale kadra :O?? nie ujmujac mu zdolnosci chlopak sie pali jak na nim ciazy presja. Powiedzcie ze nie mam choc czesciowo racji omg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMG Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.versanet.de 23.03.08, 02:30 Nie masz racji zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho146 Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:51 Lozano moze i na siatkowce sie zna ale nie na srdkowych powołał tych patyczkaków co sie nie umieja atakowac co dopiero blokowac(Gżyb,Morzdrzonek) jak chciał wiatraki to niech jedzie do holandii nam wiatraki w reprezentacji nie potrzebne.Dwoch najlepszych w polsce to Benek i Plina i Kadziu.Kopnał bym tego Lozano w D... moze by zmadrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: 212.122.214.* 28.03.08, 15:59 Nie wiem dlaczego krytykujesz Lozano, który jest b. dobrym trenerem ale Lozano przynajmniej wie, że nazwisko pana Możdżonka pisze sie przez "ż", a nie przez "rz", a nazwisko pana Grzyba przez "rz", anie przez "ż"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pero Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:52 brawo Lozano ,że nie ma Murka jakby tak nie było jaszcze Swiderskiego to sukces pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krolik 12345 Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 22.03.08, 15:52 zal.pl co za matol GDZIE MUREK GDZIE SZCZERBANIUK widzial ktos co wyczynial Grzyb w meczach z Resowia on sie nie nadaje do kadry paszoł WON ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Wlazły IP: *.smgr.pl 22.03.08, 15:55 Jestem przekonany,ze Wlazły tuz przed meczami Ligi Swiatowej jak zwykle odniesie kontuzje i nie pomoze chłopakom,bo takie przypadki juz miały miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 16:31 A ja się cieszę, że powołanie dostał Wojciech Żaliński. Uważam, że na to zasłużył i wykaże się pozytywnie podczas meczy w reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 17:04 Żaliński póki co sobie w repie nie pogra, raczej będzie testowany, ale to i tak dla niego sukces a dla nas nadzieja na dobrego gracza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaRoLcIa Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 18:19 gdzie jest szczerbaniuk!!!!!!!!!!! ja nie moge żal.pl !!!!!!!! grzyba i możdżonka se wzioł a szczerbaniuka nie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.08, 22:30 a gdzie Czarnowski? w tamtym roku był w szerokiej kadrze, a w dyspozycji byl gorszej niz jest dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 00:03 murka to akurat dobrze ze nie powolal. widzieliscie jak gral w 2 meczu przeciwko azs-owi ? az zal bylo patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin Jest WIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.limes.com.pl 23.03.08, 03:09 Brawo dla Marcina!!!!!!!! Mam nadzieję że pokaże się z jak najlepszej strony i zadomowi się na stałe w reprezentacji. P.S. No i pozdro dla TOWERA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Jest WIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 07:24 szacunek dla davida ale jak ma kłopoty ze zdrowiem po co blokować miejsce w kadrze s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaRoLcIa Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 13:55 dobrze że jest WIKA ale po cholere grzyb i możdżonek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja chce SZCZERBANIUKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pls Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 13:17 Lozano leni nie zaprasza na kadrę (Szczerbaniuk), nie wystarczy być dobrym TYLKO w sezonie olimpijskim, a niestety Benek lubi sobie odpuszczać i pewnie taka postawa nie odpowiada Lozano, ciekawe jaka jest forma Kadziewicza po tej poważnej kontuzji, myślę,że ten szeroki skład zaprocentuje w przyszłych latach, za to Gierczyński "wygryzie" na pewno Bąkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Lozano powołał szeroką kadrę na Ligę Światową IP: 212.122.214.* 29.03.08, 18:57 mysle, że po dzisiejszym meczu Bąkiewicza Lozano da mu jeszcze jedną przynajmniej szansę... Odpowiedz Link Zgłoś