Gość: becet IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 10:09 Wygrał 2:1? Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Do beceta Re: US Open. Agassi pierwszym ćwierćfinalistą IP: *.nowa-sol.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 10:57 tepaku jak dent skreczowal toagassi wygral 2-1 ...jakbys nie wiedzial krecz oznacza poddanie meczu najczesciej z powodu kontuzji !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Rakieta do tenisa IP: 213.31.220.* 03.09.03, 12:35 Poszukuje niedrogiej ale dobrej rakiety do tenisa:Wilson (a zwlaszcza Hammer), Head etc. Moze byc uzywana. Czy ktos moglby mi pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brushe Re: US Open. Agassi pierwszym ćwierćfinalistą IP: *.pikonet.pl / 192.168.10.* 03.09.03, 18:46 a mam taką teorie spiskową: Dent zdawal sobie chyba sprawe, że jest szansa wygrać ten mecz nawet z bolącą nogą( nieumniejszając Agassiemu a jestem jegoo fanem )lecz wolał puścić mecz i zostawić pewnego rodaka w turnieju. Niesądze że przy tego typu urazie na takim etapie meczu gdyby to był finał by sie poddał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: US Open. Agassi pierwszym ćwierćfinalistą IP: *.chello.pl 03.09.03, 23:18 Gość portalu: brushe napisał(a): > a mam taką teorie spiskową: Dent zdawal sobie chyba sprawe, że > jest szansa wygrać ten mecz nawet z bolącą nogą( nieumniejszając > Agassiemu a jestem jegoo fanem )lecz wolał puścić mecz i zostawić > pewnego rodaka w turnieju. Niesądze że przy tego typu urazie na > takim etapie meczu gdyby to był finał by sie poddał Ogladałem ten mecz - w końcówce już naprawdę nie mógł grać, nie był w stanie maksymalnie obciążyć prawej nogi... Odpowiedz Link Zgłoś