Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie!

IP: *.toya.net.pl 17.04.08, 15:22
    moze to i lepiej na normalnym polesacie moze puszcza nawet wiecej meczy niz
    nasze i final jak to ostatnio bywalo na tVP......
    Obserwuj wątek
      • Gość: rafels Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.toya.net.pl 17.04.08, 15:29
        No i teraz pytanie, po co komu telewizja państwowa, po kiego grzyba abonament,
        sprywatyzować ten cały burdel
        • Gość: spec nie stec:) Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.08, 15:34
          ja to sie nawet ciesze ze polsat bedzie mial tylko transmisje . Napewno beda one
          stały na wysokim poziomie i beda bardzo ciekawe oczywiscie pod wzgledem
          komentarzy.A to co zrobilo TVP to tylko kolejny krok ku prywatyzaci... za duzo
          tam tzw. "komuchów" :)
          • Gość: fed Przecież Polsat ma o_b_o_w_i_a_z_e_k pokazania!!! IP: 195.245.213.* 17.04.08, 15:55
            Polsat, jako nabywca licencji, ma obowiązek pokazania w otwartym kanale jednego
            meczu w dniu, gdy są grane mecze! Jesli ktos tego nie wie, to jego problem, ale
            Polsat nie robi zadnej laski - po prostu musi wypelnic obowiazek licencyjny!
            • Gość: wojti Prezesek Urbański i Dyrektorek Korzeniowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 16:39
              wykazali swoją nieudolność w 10000000 % Ten pierwszy pewnie lepszy
              jest w żarciu a ten drugi w chodzeniu ale na TV nic się nie znają.
              • Gość: flam 08 Re: Prezesek Urbański i Dyrektorek Korzeniowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:09
                Wart Pac pałaca. Forsę oszczędzają na swoje odprawy.
            • Gość: oko Re: Przecież Polsat ma o_b_o_w_i_a_z_e_k pokazani IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.08, 16:54
              Telewizja Polska też ma ustawowo OBOWIAZEK pokazac mecze Polski i
              jakoś ma to w dupie.
          • Gość: flam 08 Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:06
            Komuchów to ja widzę w twoich niewidzących oczach. To PiS zawłaszczył państwową,
            narobił przekrętów i obecnie nie stać ich na EURO. Pieniądze na nędzne i głupie
            seriale są, na wypociny byłych niby redaktorów pochodzących z "Radio Maryji" i
            Wildsteina też są, no i brakło na transmisję. A, że PiS i PO chcą zawłaszczyć
            publiczną to już tak czuć, że perfumy nie pomagają. Ja przynajmniej obejrzę na
            stacjach niepolskojęzycznych i będę zadowolony, bo nie będę zmuszany do
            wysłuchiwania niby komentarzy tzw "komentatorów" i "ekspertów".
        • Gość: bella96 Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: 91.123.211.* 17.04.08, 15:37
          Jak to po co?

Na marnej jakości teatr telewizji, na odprawę dla p. Koteckiej i angaż dla p.
          Lisa. Co to za telewizja publiczna, w której każdy program z prognozą pogody
          włącznie ma swojego sponsora + w przerwach lecą reklamy? Jest abonament = nie ma
          reklam i sponsorów - vide np. TV w Norwegii.

A tak to ja bym TVP nazwał raczej nieuczciwą konkurencją...i do tego nieporadną.

P.
          • Gość: ania Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.pp.htv.fi 17.04.08, 19:51
            Wszystko pieknie, w Finlandii tez nie ma reklam w publicznej TV. Tylko, ze
            abonament kosztuje kilkaset euro rocznie, bo z czegos TV utrzymac trzeba. I malo
            kto placi. Juz widze, jak w Polsce ludzie leca placic takie kwoty, Ty na pewno
            bys byl pierwszy. ;)

Polska to nie Norwegia.
            • Gość: elibre Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.leed.cable.ntl.com 18.04.08, 20:25
              nie muszę chyba dodawać, ze w UK jest podobnie.
        • Gość: Marek Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 17:52
          abonament na śmietnik a razem z nim coraz grubszy prezes !
          tvp - skansen , ranczo i m jak miłość - niezła misja , stado
          urzędasów i pseudo gwiazd typu pogodynki i inne pokraki.
        • Gość: abonament Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.centertel.pl 18.04.08, 19:50
          Jak to po co,a kto by dał Kamelowi 60.000 a Lisowi 140.000 /oczywiście
          miesięcznie/.Fajnie wydaje się nie swoje pieniądze.Dlatego przestałem płacić
          abonament tvp i apeluję do rozsądnych - zróbcie to samo.
      • Gość: le ming TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.aster.pl 17.04.08, 15:31
        "Mateusz Borek, Roman Kołtoń i Bożydar Iwanow"

Same, k..., gwiazdy. Przyjdzie sie pociac.
      • petar Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! 17.04.08, 15:32
        ...a panu Korzeniowskiemu gratulujemy nieustająco dobrego
        samopoczucia i zadowolenia z siebie; żenada... Pozdrawiam jako kibic
        wraz z płaconym przeze mnie abonamentem...
        Z Woronicza marsz!
        • plosiak Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! 17.04.08, 15:40
          Tak to jest, jak pełnomocnikiem w sprawie negocjacji jest koleś z partyjnego
          nadania.

Poza tym bardzo się cieszę, że ME nie zepsuje mi skrajnie wk......... D.
          Szpakowski i "eksperci" Gmoch, Strejlau czy Engel. W końcu ktoś kto kupił prawa,
          będzie mógł na tym zarobić, choć wiem, iż szacuje się, że raczej zysku nie
          będzie. Ale ja jestem optymistą.
          • Gość: lama Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 13:02
            a ja żałuję, bo takie mecze to tylko z kometarzem Dariusza Szpakowskiego !!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: koti Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.wroclaw.mm.pl 19.04.08, 15:14
              ja tez juz polubilem mecze z D. Spakowskim i polewkowym Gmochem w studiu
      • Gość: kibic a ty narodzie płać abonament na pensje pisdzielców IP: 87.105.164.* 17.04.08, 15:37
        • Gość: donek leniwiec puknij się w ten pusty łeb! IP: *.acn.waw.pl 17.04.08, 17:40
          Abonament idzie na utrzymanie PUBLICZNEJ telewizji, a nie, jak to w pełni swej
          kultury napisałeś, "pisdzielców"
          • Gość: senior Re: puknij się w ten pusty łeb! IP: *.aster.pl 17.04.08, 19:02
            Gość portalu: donek leniwiec napisał(a):

> Abonament idzie na utrzymanie PUBLICZNEJ telewizji, a nie, jak to
            w pełni swej
            > kultury napisałeś, "pisdzielców"

Publicznej czyli tej podobnej do domu publicznego. Z tym sie mozna
            zgodzić. A ty sie z choinki urwałeś ? Gdzie byłeś jak pisdzielcy
            robili nocny zamach na KRRiT, telewizję i radio ? A teraz wrzeszcza
            gdy trzeba coś zmienić. Rzeczywiście, puknij się w ten pusty łeb !
          • Gość: zet i dwa zera Re: puknij się w ten pusty łeb! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.08, 19:13
            pewnie, że PUBLICZNEJ, w której dyma się obywateli płacących abonament
            • Gość: al Re: puknij się w ten pusty łeb! IP: 195.245.213.* 19.04.08, 13:33
              - odezwał się ten co płaci abonament.
          • Gość: jac Re: puknij się w ten pusty łeb! IP: 83.220.105.* 30.05.08, 17:09
            a co ty k..wa rzecznik prasowy TP jestes
      • Gość: Ryś abonamentu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:38
        ...mało płacicie !!! Na wszystko nie starcza - Lis, Urbańska, Doda,
        prezesi, pseudogwiazdy, pseudoprogramy !!!
        Precz z abonamentem !
        UPR !!!
        • Gość: donek leniwiec Re: abonamentu... IP: *.acn.waw.pl 17.04.08, 17:45
          jakby wszyscy płacili, EURO byłoby w TVP

a herr Tusk dalej będzie namawiał do ŁAMANIA PRAWA (niepłacenia abonamentu), już
          ma pierwszy sukces - EURO pokaże tylko WSIsat
      • Gość: mervel Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.08, 15:40
        i w dupe z tymi łajzami. na szczęście w UPC jest polsat sport extra i codziennie
        ze spokojem będzie można obejrzeć Euro... ajjj.
      • Gość: qnk Nie będzie Szpaka, hurra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:42
        Chociaż z drugiej strony Borek i Kołtoń to żadny impruwment...
      • Gość: Rafti TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:47
        no i bardzo dobrze skoro TVP(przypominam stacja publiczna) posiadająca wysokie fundusze wynikające nie tylko z abonamentu żałuje dopłaty 3mln euro to szkoda gadać,mamy jednak pewność że mecze w polsacie zostaną pokazane rzetelnie i fachowo co oczywiste już tak w telewizji publicznej nie było
        • Gość: exe Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: 217.17.42.* 17.04.08, 16:32
          I znowu trzeba będzie się izolować od wszelkich źródeł informacji do czasu
          zakończenia retransmisji, jak to było podczas MŚ w Korei i Japonii... :-/
      • Gość: 4xg Teraz w Polsat Sport Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:49
        a w 2010 powstanie kolejny kanał Polsat Sport Extra Super i trzeba będzie kupić
        następny pakiet.
      • Gość: PW Jak przyjemnie będzie odpocząć od Szpakowskiego! IP: *.polskieradio.pl 17.04.08, 15:49
        Co za ulga!!!
      • Gość: bitkamil ooooooooooo TAK !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 17.04.08, 15:55
        na szczęście, jak ja się ciesze

P.S. YES YES YES!
      • Gość: Cape444 TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.xdsl.centertel.pl 17.04.08, 15:56
        Jeżeli dobrze, zrozumiałem ani w TVP, ani na Polsacie nie obejrzę wszystkim
        meczy EURO 2008. Co muszę kupić/zamówić, żeby móc oglądać wszystkie mecze?
        • Gość: ktoś Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 16:06
          Dekoder Cyfrowego Polsatu...

Chodź na przykład ja, mam UPC i tam też mam Polsat Sport i Polsat Sport Extra.
          Jedynie nie będę miał meczów w jakości HD.
          • Gość: Marc Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.broker.com.pl 17.04.08, 18:00
            Ja kupilem "dekoder" - antene ze wzmacniaczem (35 PLN) i bede ogladal Euro w
            Czeskiej TV (obraz zyleta). Na szczescie mieszkam 50 km od granicy.
        • Gość: taki jeden Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.eranet.pl 17.04.08, 16:09
          komputer z laczem netowym tak powiedzmy 1024 kb/s
          i wystaczy :)
          • Gość: Kibol Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.04.08, 16:59
            A jak mam Cyfre plus to chyba kupa co ? czy da rade jakos to
            odebrac?
            • Gość: ralf Re: TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: 78.146.163.* 28.05.08, 21:13
              kup se polsat
      • Gość: ppp TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 16:01
        A może tak Wdowczyka do komentowania. Wszak ekspert pierwszej wody i czasu ma
        dużo...
      • Gość: bob TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.08, 16:08
        Przezacnie - transmisje Euro bez szaranowicza i szpakowskiego oraz "ekspertow"
        a'la gmoch i engel w studiu z ich dewiacyjnymi oloweczkami... Dobra wiadomosc na
        deszczowy dzien
      • Gość: zdziwiony Szpakowski kurcze... IP: 85.232.226.* 17.04.08, 16:08
        Najbardziej mi szkoda, że nie usłyszę Szpakowskiego na EURO 2008.
        Jestem trzeźwy i mówię to poważnie. Nikt tak emocjonalnie nie
        komentuje... pl.youtube.com/watch?v=e7Zn0vxYLA4
        aż łezka kręci się w oku.
        Przeżyje, że mam Cyfrę+ bez Polsatu, no jakoś sobie poradzę, ale
        Szpaka....ech.

• Gość: maz45 Re: Szpakowski kurcze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 16:33
          Tak, to w zasadzie jedyna strata. Taka impreza bez Szpaka, szkoda...
          Tylko on potrafi na meczach reprezentacji stworzyć odpowiedni klimat, nastrój
          wielkich emocji i wielkiego święta piłkarskiego.
          No cóż, będziemy skazani na duet Borek - Kołtoń i zmuszeni do egzaltowania się
          ich głosem, oraz trajkotania z szybkością karabinu maszynowego, który zagłuszy
          wszystko, co będzie działo się na stadionie.
          Byłem przekonany, że Polsat dogada się z TVP, ale podziwiam TVP za
          nieustępliwość i nie poddanie się paskarskiemu wyzyskowi przez Polsat.
          Polsat żadnej łaski nie robi, że pokaże mecze Polaków w kanale otwartym, do tego
          zobowiązuje ich licencja i polskie prawo.
          Mam nadzieję, że poniosą ogromne straty i na przyszłość zrozumieją, że należy
          szanować partnerów z którymi przystąpili do negocjacji w sprawie zakupu praw, a
          nie za plecami przepłacać zabierając wszystko dla siebie. Liczyli na kokosy, a
          będzie klops...
        • Gość: koti Re: Szpakowski kurcze... IP: *.wroclaw.mm.pl 19.04.08, 15:23
          RACJA
      • Gość: euro TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.mtvk.pl 17.04.08, 16:20
        Jak to poco placic abonament a z czego Lis Lisica będą brac kasę?
        Razem doją TVP na 160000 tys zlotych miesięcnie.
        Z czego Raczynskiej wyplacic 450000 tys zlotych odprawy po to jest
        ABONAMENT w TVP a nie na jakies EURO.
      • Gość: telewic jesli to mialoby wygladac jak transmisja Pol-USA.. IP: 217.96.22.* 17.04.08, 16:25
        ...to nawet lepiej. Przeciez TVP nie ma ani ludzi, ani sprzetu, zeby
        taka impreze pokazac na zadowalajacym poziomie technicznym. dzis juz
        nie wystarczy przekaz jak z Bulgarii z lat 70-tych...
        a w Polsacie jesli faktycznie to bedzie HD , to nawet nie-kibice
        chetnie cos zobacza
        • Gość: dany Re: jesli to mialoby wygladac jak transmisja Pol- IP: *.infocity.pl 17.04.08, 16:58
          Nie bardzo kumam jaki to sprzęt jest potrzebny do pokazania
          transmisji meczu ? Przeciez wiadomo że swoimi kamerami tego kręcic
          nie będą .... no chyba że tak bardzo ci zalezy na jakości kamery w
          studio.

Ale nie, fakt, taka wk... rzecz jak wyprzedzanie dźwieku komentatora
          to tylo TVP się zdarza.
      • Gość: xxy ....jak dobrze, że Szpakowskiego nie będzie!!! IP: *.sferia.net 17.04.08, 16:29
        radość i niedowierzanie!
      • Gość: Jaro Koniec ery Szpakowskiego IP: 193.194.132.* 17.04.08, 16:43
        cześć pamięci jego pier...enia.
      • zet1 Hurra, Szpakowskiego nigdy więcej 17.04.08, 16:44
        Ale żeby tylko Polsat nie wpadł na pomysł, by tam Borowczyka
        podrzucić, bo to byłoby gorsze od najgorszego koszmaru jakim jest
        duet : Szpakowski & Szaranowicz. tak, płaćcie abonament, by
        Szpakowskiego utrzymywac wciąż, by psuł każdą transmisję dywagacjami
        nie na temat i nie w czas. A Polsat? Może wreszcie poprawią jakość i
        wymienią urządzenia NTSC dekodowane na PAL, juz na PAL'owskie i
        odbiór będzie normalny. Tego im życzę.
      • Gość: zzz Spoko IP: *.cpe.netcabo.pt 17.04.08, 16:44
        TVP ma przecież dodę na lodzie, czy jak to tam...

No i pewnie jaki 'mytyng' się trafi po drodze :-)
        • Gość: czarek Re: Spoko IP: 193.218.153.* 18.04.08, 11:33
          ale taki szaranowicz to się dobrze ustawił, z dodą w programie, a jak jest sezon
          to wraca do sportu i znowu bzdury opowiada
          • hobo.soccer Re: Spoko 18.04.08, 13:20
            Włodek to ogólnie ostatnio ma dużo spraw na głowie
            paczek.bez.raczek.wrzuta.pl/obraz/tLVLGkvTNW/wlodek_szaranowicz_kupuje_lek_na_erekcje
            A mecze i tak obejrze w necie
          • Gość: raider Re: Spoko IP: *.se.biz.rr.com 18.04.08, 15:52
            ja tam lubię słowne ewolucje Szaranowicza, jego wpadki poprawiają czesto humo po
            słabym meczu
      • Gość: Tasak Szpaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 16:49
        Wszystko w porządku tylko martwią dwie rzeczy ...

1.Włodek Szpakowski i jego dwa dwa dwa zero !!! (oby ;>)
        2.Najważniejsze mecze... nie wszystkie :/ Będzie trzeba przed komputerem
        siedzieć, a nie przed TV
        • Gość: gość Re: Szpaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 17:01
          Nie ma co narzekać na TVP, przecież sportu tam pod dostatkiem.
          Ostatnio był Elite Pedros Cup, miting w Bydgoszczy i chyba na TVP Info dają prawdziwy rarytas - mecze 2 ligi piłkarskiej :D
      • Gość: iiiihihihihaha TVP bez Euro 2008. Mecze tylko Polsacie! IP: *.183.rev.vline.pl 17.04.08, 16:59
        nareszcie mecze bez gmocha i engela w przerwie:) i szpakowskiego w trakcie
        • Gość: franz a kto jest lepszy od szpakowskiego pajacu ? IP: 78.52.225.* 17.04.08, 17:40
          co was tak denerwuje w szpaku
          to ze sie czasem myli,
          najlepsi sie myla tez i co za problem
          najwazniejsze do dobry komentarz
          w polscacie beda komentowac sami amatorzy
          • Gość: Johann Re: No, polaczki , beda baty od Niemcow IP: *.pools.arcor-ip.net 17.04.08, 17:53
            Dostaniecie bo tych dziubach od nas , Niemcow i pojedziecie po 3
            meczach zurüch nach hause. Podolsky wbije wam 1 Klose 2 i bedzie po
            zabawie.Wyslijcie tam koniecznie te wasza kukle , ktora nie chce sie
            dac zbadac , czy przypadkiem obok widocznego dla kazdego ,
            zaawansowanego Alzheimera nie meczy go przypadkiem rowniez aids ,
            nabyty przy lizaniu komus rowa.Niech koniecznie zawita do naszych
            wielkich Niemiec.
            • Gość: Smok wawelski Re: No, polaczki , beda baty od Niemcow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:01
              a ty głupi prowokatorze jesteś takim Niemcem, jak osioł koniem.
              • Gość: donek leniwiec Re: No, polaczki , beda baty od Niemcow IP: *.acn.waw.pl 17.04.08, 18:07
                przecież to sam premier Tusk nas zaszczycił swoją obecnością
              • Gość: rysiek Re: No, polaczki , beda baty od Niemcow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.08, 17:36
                ty szkopie ...obesrany..
            • Gość: KaMi Re: No, polaczki , beda baty od Niemcow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:23
              Witamy szanownego Johanna. Widzę, że bardzo stęskniłeś się za nami, bo dawno już
              nie plułeś na nas.
              Ale już ja nauczę cię kochać Polskę i Polaków. Pamiętaj, szwancu, dzień prawdy
              się zbliża, a z nim dzień klęski i upadku niemieckiej dumy. 8 czerwca,
              Klagenfurt, ten dzień zmieni ciebie i twój przybrany naród. Na kolanach błagał
              nas będziesz o przebaczenie, a my wybaczymy ci twoje dewiacje, bo jako naród
              miłosierny, musimy pomagać takim pobłądzonym życiowo parszywcom i pokazywać im
              jasną stronę księżyca...
            • Gość: SuniM Jahann biedny pokurczu IP: *.unused.derbynet.waw.pl 19.04.08, 15:29
              Co kieruje takim pajacem jak Johann? Ludzie mu nie okazują w rzeczywistości za
              dużo zainteresowania? Chce prowokować, bo wreszcie ktoś odpowiada na jego
              dramatyczne wołanie "wysłuchajcie mnie!"? Chociaż tutaj biedactwo może udawać że
              jest Niemiec... (Tylko musi się jeszcze nauczyć prawidłowo po niemiecku pisać
              (polskiego już zapomniał)).
              Najlepiej nie reagować. Z całą pewnością sami Niemcy już mu dają do zrozumienia
              jak go bardzo w poważaniu mają. Stąd frustracja, stąd kompleksy, stąd potrzeba
              zaistnienia, stąd problemy z tożsamością.
              Smutne, jak wielu naszych rodaków klepie taki los w Niemczech.
          • Gość: bartoli Re: a kto jest lepszy od szpakowskiego pajacu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:47
            Każdy jest lepszy od tego ignoranta.Od tego komentarza z ery
            kamienia łupanego,koleś nie ma pojęcia o futbolu, zatrzymał się 20
            lat temu.To taka sportowa wersja telenoweli,poziom gospodyni domowej
            (bez urazy).Jeśli tego nie dostrzegasz-nie masz pojęcia o piłce
            nożnej i telewizyjnym komentarzu.
            By nie byc gołosłownym lepsi komentatorzy:
            T.Smokowski,A.Twarowski,J. Laskowski,R.Wolski, właściwie każdy z C+
            jest dla Szpakowskiego nieosiągalny.Również ekipa z Polsatu jest
            zdecydownaie lepsza pod każdym(głównie merytorycznym) względem.
            Szpakowski to stary pierdoła a poziom jego wiedzy jest podobny do
            dyletantów z nSportu. To już ten cały Iwański jest
            lepszy,przynajmniej nazwiska wymawia poprawnie.
      • Gość: roarrr TVP woli głupie seriale i płytką rozrywkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:01
        Nie ma co się oszukiwać. TVP wybrał "m jak miłość" czy "gwiazdy
        tańczą na lodzie". Gó.. seryjnie pordukują za abonament, a jeszcze
        się dziwią, że ludzie nie płacą!
        Drodzy kibice, widać ważniejsze są tanie seriale niż my. I dobrze!
        Ja się cieszę z transmisji w Polsacie. A TVP niech sobie puszcza
        klany i plebanie. Łaski bez!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka