Gość: Balzer IP: 212.160.42.* 08.04.01, 19:34 Schalke 04 pokonalo Kaiserslautern 5 : 1. Dwie pierwsze bramki dla gospodarzy uzyskal Tomasz Waldoch. Nareszcie detronizacja Bayernu SCHALKE 04 MISTRZEM NIEMIEC !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek_a Re: SCHALKE 04 MISTRZEM NIEMIEC !!! 2 gole WALDOCHA !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.01, 19:57 Cieszy powrót do dobrej formy Wałdocha , reszta mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSVer Re: SCHALKE 04 MISTRZEM NIEMIEC !!! 2 gole WALDOCHA !!! IP: 213.76.109.* 08.04.01, 20:33 tak, ja ciesze sie z tego, ale nie zapominajmy ze w Niemczech liga jest bardzo dziwna. Juz pare razy wsyzscy mogli przegonic Bayern ale niespodziewanie przegrywali. Mysle ze tam jest jakis uklad - albo po prostu w podswiadomosci maja zapisane ze Bayernu nie da sie wyprzedzic (pamietamy zeszly sezon i Leverkusen) i mimo ze Bayern gra jak cioty to i tak bedzie mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: SCHALKE 04 MISTRZEM NIEMIEC !!! 2 gole WALDOCHA !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.01, 19:35 Gość portalu: HSVer napisał(a): > tak, ja ciesze sie z tego, ale nie zapominajmy ze w Niemczech liga jest bardzo > dziwna. Juz pare razy wsyzscy mogli przegonic Bayern ale niespodziewanie > przegrywali. Mysle ze tam jest jakis uklad - albo po prostu w podswiadomosci > maja zapisane ze Bayernu nie da sie wyprzedzic (pamietamy zeszly sezon i > Leverkusen) i mimo ze Bayern gra jak cioty to i tak bedzie mistrzem. A może po prostu ma troche szczescia i wiedza kiedy przegrywac? A w zeszlym sezonie...no cóż... po prostu Bayer nie wysilał się ui zlekceważył U'haching. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S04 Re: SCHALKE 04 MISTRZEM NIEMIEC !!! 2 gole WALDOCHA !!! IP: *.proxy.aol.com 08.04.01, 23:14 "Blau und Weiss wie liebe ich dich Blau und weiss verlasse mich nicht" Spoko, spoko, w przyszla sobote mecz z Bayernem, do tego na wyjezdzie. Jak wygramy to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: SCHALKE 04 MISTRZEM NIEMIEC !!! 2 gole WALDOCHA !!! IP: 212.244.177.* 09.04.01, 08:53 BRAWO TOMEK WAŁDOCH,BRAWO SCHALKE !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś