wcalenietakimaly 30.04.08, 17:32 Bardzo madra decyzja Radwanskiej. Gdyby dzisiaj wygrala na nastepny mecz i tak nie bylo szans z powodu choroby. A tak Dmochowska pogra dalej z rasowa zawodniczka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Johann [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 18:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Chora Radwańska zeszła z kortu przed końcem m IP: *.chello.pl 30.04.08, 18:13 Spadaj Schuja. Jak jeszcze raz coś takiego napiszesz, to postaram się o bana na Twoje IP na cały rok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ała Mecz w zasadzie nie powinien się odbyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 18:31 Mecz w zasadzie nie powinien się odbyć. Wiadomo było od ponad tygodnia, że obie siostry Radwańskie są chore. Fajnie, że wyszła na kort i mimo wszystko się pokazała publiczności i trochę pograła. Na dobrą sprawę z czysto metodycznego punktu widzenia, ten mecz mógłby się nie odbyć i raczej nikt by się Agnieszki nie czepiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Kogo to obchodzi. Rozdmuchane przez MEDIA atrakcje IP: *.aster.pl 30.04.08, 22:35 400 widzów - piłkarski mecz szkolnej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Kogo to obchodzi. Rozdmuchane przez MEDIA atr IP: *.icpnet.pl 01.05.08, 00:06 po ile są bilety na taki mecz piłkarski szkolnej ligi? jak cię to nie obchodzi to po co wogóle zadajesz sobie trud wchodzenia na forum i komentowania Odpowiedz Link Zgłoś
first-pepe Re: Chora Radwańska zeszła z kortu przed końcem m 30.04.08, 18:24 Z uwagi na znieważający ton wypowiedzi, który użyłeś wobec Agnieszki uznaję że jest to jedyny i naturalny sposób komunikowania się z tobą, a więc słuchaj PARTACZU: Sp.....aj z tego forum. Bo jak nie to użyję wszelkich możliwych środków, byś poniósł odpowiedzialność karną + skierowanie do ośrodka dla psycholi, ewentualnie pod opiekę Josefa Fritzla na 24 lata to może w końcu nauczysz się pokory i szacunku dla innych. Wbrew pozorom internet nie jest taki anonimowy jak ci się wydaje szujo. I nie łudź się że jeszcze się odezwę w Twoim temacie. Do adminów. Bardzo proszę o uznawanie takich wypowiedzi jak zaprezentowana przez johana za niezgodne z regulaminem oraz prawem (kłania się kodeks karny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Chora Radwańska zeszła z kortu przed końcem m IP: *.chello.pl 30.04.08, 18:32 dzieki! mam już dość tego chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany ........400 widzów - piłkarski mecz szkolnej ligi. IP: *.aster.pl 30.04.08, 22:37 załosne Odpowiedz Link Zgłoś
first-pepe Re: Chora Radwańska zeszła z kortu przed końcem m 30.04.08, 18:37 Dziękuję adminom Odpowiedz Link Zgłoś
first-pepe fajny meczyk, kiepska postawa organizatorów no ale 30.04.08, 18:35 nie ma co się dziwić, że chcieli zwrotu kasy za turniej pokazowy i dali zaporowe ceny za bilety, przez co na trybunach byli chyba tylko Vipy. Dziewczyny są wspaniałe, świetnie podeszły do meczu, a Agnieszka to po prostu wzór do naśladowania jako sportowiec. widać było że po 2 secie to już się słaniała na nogach, nie dawała rady stać a mimo to wytrwała 2 sety. I pewnie by wygrała gdyby nie kryzys. Naprawdę zacieram ręce na przyszłość w tenisie. I co z tego, że to babski tenis, obiektywnie nudniejszy od męskiego skoro emocje w żenskim (przynajmniej dla mnie) są większe bo grają POLKI!! A nie wydumany Szwajcar (gdzie gra przy siatce), steryd Nadal i walnięty Djokovic (gdzie jesteś Sampras!) Co do męskiego tenisa to mam nadzieję że Jerzy Janowicz będzie faktycznie kiedyś w czubie tak jak się zapowiada. A tymczasem czekam na sukcesy Agi (to jest pewne jak lokata) i mam nadzieję Uli i Marty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: fajny meczyk, kiepska postawa organizatorów n IP: *.chello.pl 30.04.08, 19:05 No ale powiedz sam, jaką efektywność dziś daje gra przy siatce... Nie te czasy- sam Fed kiedyś żałował, że tak się zmienił tenis... Cóż-era serve and volley przeszła do lamusa... A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Chora Radwańska zeszła z kortu przed końcem mec.. IP: 83.142.198.* 30.04.08, 19:58 zastanawia mnie tylko brak wyobrazni organizatorow i autora tekstu w GW. mam na mysli niska frekwencje iproba jej wyjasnienia w wykonaniu dziennikarza. mamy dlugi weekend , jak zwykla warszawa pustoszeje. normalnie rano dojezdzam ok 45-60 minut do pracy, dzisiaj rano dojechalem w 30 minut. kto dal rade wybyl z miasta. organizowac taki mecz w tym terminie i o tej porze to imho jedna wielka wtopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser WOT tyłem do kortu!!! IP: 193.228.174.* 30.04.08, 21:05 Co to jest?! Wszyscy na forach internetowych, w gazetach, radiu opisuja ten mecz ISI z MARTĄ a misyjna TVP3 Warszawa w sporcie po Kurierze o 18.23 poświęconym imprezom w REGIONIE nie dała o tym tenisowym hicie NIC! Dla nich nie ma takiej imprezy w Warszawie.A jeszcze wczoraj ( i od tygodnia) trąbili o tym turnieju non stop! Pytam - czy to beznadziejne towarzycho z WOT ma jakiegoś szefa__?_! Dość tej amatorki.To kryminał! Chyba, że pracują tam sami krewni dyrektorów, prezesów, to jeszcze dostaną za te gnioty nagrodę. Tak beznadziejnego lokalnego programu sportowego nigdzie nie widziałem! To teraz gorsze nawet od najsłabszej kablówki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Chora Radwańska zeszła z kortu przed końcem mec.. IP: 85.134.130.* 30.04.08, 21:15 Redaktor Ciaston chyba troche zmeczony byl 'ciezkim' dniem pracy bo ta kilkuminutowa relacja byla strasznie ospala. jesli dalej w taki sposob ma relacjonowac turniej to lepiej niech tego nie robi... dla dobra tenisa i szacunku dla kibicow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc komentator IP: 85.134.130.* 30.04.08, 21:16 Redaktor Ciaston chyba troche zmeczony byl 'ciezkim' dniem pracy bo ta kilkuminutowa relacja byla strasznie ospala. jesli dalej w taki sposob ma relacjonowac turniej to lepiej niech tego nie robi... dla dobra tenisa i szacunku dla kibicow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibiny Chora Radwańska zeszła z kortu przed końcem mec.. IP: *.nycmny.east.verizon.net 30.04.08, 21:38 np na trzecia runde us open bilet na caly dzien kosztuje ok 50 dolarow. chyba przesadzil Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr Chora Radwańska zeszła z kortu przed końcem mec.. 30.04.08, 21:52 skaczcie z ta "gwiazsda"..... KASA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat To blazenada organizatorow IP: *.cml.lib.oh.us 01.05.08, 00:55 Glupich nie sieja bo sami sie rodza. Co za moron zatwierdil takie ceny biletow. Trzeba byc debilem zeby liczyc tak bezgranicznie na glupote ludzka. jednak ludzie oleli tych baranow i nie przyszli. wiecej takich konsekwencji u ludzi a nieroby beda sami ogladac te pseudo mecze wyimaginowane. Brawo, trybuny swiecily pustkami. Odpowiedz Link Zgłoś
irek-jg 400 osób na trybunach?? 01.05.08, 08:10 To i tak dużo, jak na tak wygórowaną cenę biletów. Porównywalną z wejściówkami na turnieje wielkoszlemowe. Organizatorów poniosło i bardzo dobrze że ludzie nie przyszli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelcyn Re: 400 osób na trybunach?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.08, 11:30 bez sensu ten turniej, kolejna klapa w Warszawie. Takie turnieje powinny odbywac sie latem i nie w stolicy, lecz w Zakopcu, Sopocie lub Mikolajkach, tam gdzie wypoczywa biznes. Odpowiedz Link Zgłoś