Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NBA na tym forum

04.01.02, 18:54
    Jestem bardzo mile zaskoczony wysokim poziomem i wiedzą merytoryczną piszących
    tutaj. Nie przejrzałem jeszcze większości wątków i postów, te, które zdązyłem
    jednak przejrzeć przypomniały mi kilka faktów, o których zdążyłem zapomnieć,
    bądz też takich, o których nawet nie wiedziałem!
    Teraz, kiedy jesteśmy zdani tylko na krótkie migawki z Ligi w DSF, tym bardziej
    cieszę się, że jest miejsce, gdzie można wymienić się uwagami i spostrzeżeniami
    na temat naszego hobby.
    Pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • Gość: HyLo Re: NBA na tym forum IP: *.phils.uj.edu.pl 04.01.02, 20:45
        reggie napisał(a):

> Jestem bardzo mile zaskoczony wysokim poziomem i wiedzą merytoryczną piszących
        > tutaj. Nie przejrzałem jeszcze większości wątków i postów, te, które zdązyłem
        > jednak przejrzeć przypomniały mi kilka faktów, o których zdążyłem zapomnieć,
        > bądz też takich, o których nawet nie wiedziałem!
        > Teraz, kiedy jesteśmy zdani tylko na krótkie migawki z Ligi w DSF, tym bardziej
        >
        > cieszę się, że jest miejsce, gdzie można wymienić się uwagami i spostrzeżeniami
        >
        > na temat naszego hobby.
        > Pozdrawiam!

Nie wiem czy tez się liczę do "wysokiego poziomu i wiedzy" :-) ale to fakt, że
        to "podforum" to miejsce dla kulturalnych inaczej. Wyobrażam sobie, jak
        wyglądałyby te same dyskusje na głownej stronie.

temat: ODPIERDOLCIE SIĘ CHUJE OD JORDANA!!!
        Jordan jest wielki, a kto mówi inaczej to jest głupia kurwa.

Wilt
        Re: Sam jesteś kurwa i twoja matka też. Za młody jesteś szczylu, żeby wiedzieć
        kto naprawde w kosza żondzi i jest to Wilt Czemberlejn.

LB
        re: Wilt to zdechły piernik. 100 punktów to one se mugł rzucać jak 30 lat temu w
        NBA same złamasy grały. A jak się przy tym upierasz to idz z dziadkami w domino
        grać.
        ps. Zresztą durna pało nawet nie wiesz jak się pisze jego nazwisko. CHEMBERLEIN!!

A dzisiaj to rzadzi shaq

LakerFan
        re: POPIERAM!!!!!!!
        SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ
        SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ SHAQ!!

A MICHEAL JORDAN TO GLUPI CIUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HyLo
        re: Sam jesteś ciul ty warszawska cioto. Wiesz ty ile punktów ón umi żucić. Ty
        byś tyle nawet w meczu podwurkowym nie umiał. Wiesz ty ile ón ma lat? 38,
        normalnie, i tyle punktów umi rzucić. Ty byś umiał? Ni? To się odpierdól.

LB: [nowy wątek] Wypierdolić z forum CHUJÓW Z KRAKOWA i innych wsi!!!
        Przyjedzie taki burak ze słomą w butach i pieprzy. To powinien byc kurwa ustawowy
        zakaz, żeby się taki wsiór odzywał. Cenzura na gównojada. Forum ma być tylko dla
        cywilizowanych ludzi z naszej pięknej stolycy i nie będą nam go zasmradzać kmioty
        z prowincji
        ps. Legia pany

itd.

pozdr.

PS. Alem się rozochocił :-))

• Gość: LakerFan Re: NBA na tym forum IP: *.chello.pl 05.01.02, 08:09
          :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: nathan Re: NBA na tym forum IP: *.acn.waw.pl 05.01.02, 13:54
          Gość portalu: HyLo napisał(a):

> ps. Zresztą durna pało nawet nie wiesz jak się pisze jego nazwisko. CHEMBERLEIN
          > !!

HyLo! Jego nazwisko piszę się CHAMBERLAIN. CHAMBERL A IN!!! :-)))))))))))))))))))
        • Gość: LB Re: Ale jobów wam nasłałem... IP: 217.11.142.* 07.01.02, 09:25
          Ale wam na wkładałem, co?
          Zwłaszcza Wiltowi. Zawsze chciałem to zrobić :-))))))))))

Pzdr,
          LB

PS. Chris Webber - nareszcie tripple-double :) Go Kings!
      • Gość: nathan Re: NBA na tym forum IP: *.acn.waw.pl 05.01.02, 13:19
        I wyszła z nas cała polska mentalność. A potem sie dziwimy jak Lepper mógł się
        dostać do sejmu?! Tak to sobie możemy pogadać na boisku albo na podwórku
        między nami. Nie mówię, że nie. Czasem człowiek musi se ulżyć. Ale to jest
        forum publiczne i takiego czegoś nie powinno się praktykować.

Pzdr.

P.S. Bez urazy HyLo
      • Gość: Wally#10 Re: NBA na tym forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 15:30

Reggie: Cieszę się, że Ci się tu podoba. Ja miałem podobne wrażenie kiedy
        byłem tu po raz pierwszy. Po prostu cieszyłem się, że mogą znaleźć się w
        Polsce ludzie, którzy tak rozległą wiedzę o NBA mają. A już istnienie Wilta
        przyprawia mnie o niesamowite zdumienie :))) (oczywiście w pozytywnym tego
        słowa znaczeniu Wilcie :) Jeżeli tak Ci się spodobało to mam nadzieję, że
        będziesz dalej chętnie zaglądał i przede wszystkim udzielał się :)

Nathan: HyLo dał tylko trafną prognozę tego co działoby się gdyby nasze wątki
        gubiły się gdzieś wśród innych na forum ogólnych. Ja się ubawiłem setnie
        czytając to... Taka jest polska rzeczywistość, i chyba dobrze się w niej
        czujemy. Czyż nie? :)

A pany to nie legia....

PZDR

PS Swoją drogą dziwne, że nikt z forumowych zadymiarzy tu jeszcze nie zaglądał,
        nie psuł, nie wyzywał i nie prowokował....Nie tak ciężko tu znowu trafić
        • reggie Re: NBA na tym forum 05.01.02, 21:22
          Na głównym troszkę kontrowersyjnych wypowiedzi jest, to prawda, ale jak na
          razie, nie przeczytałem jeszcze wszystkich wątków o NBA, tutaj jest inaczej.
          Bardzo podobała mi się perswazja Wilta w dyskusji z Nathanem, do czwartej nad
          ranem siedziałem i czytałem wszystkie te rozbudowane wypowiedzi.
          Do Hylo, Wilt używał takiego słownictwa? Aż dziwne dla człowieka tak
          elokwentnego jak Wilt, muszę sam sprawdzić.
          W każdym razie jest tu bardzo ciekawie i codziennie będę zaglądał!
          Pzdr.
          • Gość: HyLo Re: NBA na tym forum IP: *.phils.uj.edu.pl 07.01.02, 17:46
            reggie napisał(a):

> Na głównym troszkę kontrowersyjnych wypowiedzi jest, to prawda, ale jak na
            > razie, nie przeczytałem jeszcze wszystkich wątków o NBA, tutaj jest inaczej.
            > Bardzo podobała mi się perswazja Wilta w dyskusji z Nathanem, do czwartej nad
            > ranem siedziałem i czytałem wszystkie te rozbudowane wypowiedzi.
            > Do Hylo, Wilt używał takiego słownictwa? Aż dziwne dla człowieka tak
            > elokwentnego jak Wilt, muszę sam sprawdzić.

OCZYWIŚĆIE, ŻE NIE!
            Ten mój post to był tylko żart. Użyłem nicków często piszących tu ludzi i
            powkładałem im w usta teksty, które gdzie indziej często się pojawiają. jak nie
            wierzysz to zajrzyj na dyskusje o piłce możnej na forum\sport. Tam każdy wątek
            najdalej po 8 poscie zamienia się w wyzywanie się od krakowskich/warszawskich
            chujów i kurew (pardon my French raz jeszcze) Zdaje się, że prze większość osób
            włąśnie jako żart zostało to zrozumiane.

> W każdym razie jest tu bardzo ciekawie i codziennie będę zaglądał!

zapraszamy

> Pzdr.
            pozdr
      • Gość: Wilt Do Reggiego, Wally'ego, wszystkich... IP: 195.117.2.* 07.01.02, 15:37
        Reggie; serdecznie witamy na forum i cieszymy się, ze Ci się spodobało.
        Reggie, Wally, wszyscy; jestem wzruszony i nie wiem co powiedzieć. Dziękuję
        Wam za miłe słowa (a także LB za jakże potrzebny dla nich kontrapunkt ;-) ).
        Ogólnie; jesteśmy wszyscy świetni i będziemy jeszcze lepsi. Trzymajmy się!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka