brentford 08.05.08, 16:41 no to zobaczymy czy chcieć a móc sie w tym przypadku zespolą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Johann Re: licze u niego na dwa pekniete kregi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 17:08 .Najlepiej by bylo 8 i 9 ale moga byc tez szyjne , dozywotni odpoczynek w lozku zapewniony.Tego i innego powodzenia mu serdecznie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubic Re: licze u niego na dwa pekniete kregi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 17:49 liczę, że wyłączą komputer w ośrodku zamkniętym. Wtedy przynajmniej nie będziesz zaśmiecał forum bzdurnymi wypowiedziami. "Tego i innego powodzenia tobie serdecznie zycze." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizbern Ja pierdziu! Co za debil to pisał?! IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 23:04 "Przełamać złą passę"? Przecież ostatnich kilka wyścigów to najlepsze występy Kubicy w F1! Ma tak dobrą passę jak nigdy. "Po rozczarowujących startach w poprzednich latach"? Ludzie! Czyli znaczy to że zaliczał same porażki - albo nie dojeżdżał albo był ostatni? BMW JAK NA ZESPÓŁ ŚWIEŻY W F1 ODNIOSŁO OGROMNY SUKCES! Kto tego nie zauważa jest tępym tłukiem. Jak na auto jakim w zeszłym roku dysponowali to świetny rezultat i są bardzo z tego zadowoleni, taki też był ich plan. Wystarczy wspomnieć, że przebili np. Renault, które 'przywiozło' mistrza świata nie tak dawno. Że nie wspomnę o "rajdzie" w F1. Jak "dziennikarz" w dziale sportowym może pisać podobne bzdury??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Ja pierdziu! Co za debil to pisał?! IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.05.08, 07:52 Pewnie chodzilo o zla passe w samej Turcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubic Kalcetwo umysłowe w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 17:46 "nie ukończyłem rajdu" Ręce opadają. Czy nikt was nie nauczy, że Formuła 1 to nie rajdy tylko wyścigi, że Kubica to kierowca wyścigowy nie rajdowy, że nie ma rajdu GP Bahrajnu?! Oczywiście widzę, że to niby mówi Kubica. Wszystko pięknie tylko szkoda, iż powiedział to podczas konferencji prasowej, a nie wywiadu z polskimi dziennikarzami. Ta wypowiedź została, z mizernym skutkiem, przetłumaczona na nasz język ojczysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alesi Re: Kalcetwo umysłowe w GW IP: *.echostar.pl 08.05.08, 17:56 Gość portalu: kubic napisał(a): > "nie ukończyłem rajdu" > Ręce opadają. Czy nikt was nie nauczy, że Formuła 1 to nie rajdy > tylko wyścigi, że Kubica to kierowca wyścigowy nie rajdowy, że nie > ma rajdu GP Bahrajnu?! Oczywiście widzę, że to niby mówi Kubica. > Wszystko pięknie tylko szkoda, iż powiedział to podczas konferencji > prasowej, a nie wywiadu z polskimi dziennikarzami. Ta wypowiedź > została, z mizernym skutkiem, przetłumaczona na nasz język ojczysty. Nieudolnie przetłumaczyli art z Autosportu. Kubica aims to end poor run in Turkey www.autosport.com/news/report.php/id/67213 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedant Re: Kalcetwo umysłowe w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 19:04 Przyznaje Gazeta.pl popełniła błąd, ale jak już tak jedziemy z dokładnością to ten błąd został użyty w określeniu do GP Australii, w końcu tam Nakajima uderzył w tył bolidu Roberta. GP Bahrajnu polski kierowca zakończył na 3 pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Moherro Re: Kalcetwo umysłowe w GW IP: *.gdynia.mm.pl 08.05.08, 20:16 Wszystko gra. Nie ukończył rajdu. Tego w World of Warcraft. Już cały team miał bossa prawie na widelcu, a tu przychodzi Mario Theissen, wyciąga Robertowi lapka z łapek i krzyczy że czas na tor opony grzać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: Kalcetwo umysłowe w GW IP: *.toya.net.pl 09.05.08, 07:26 posty, te folksdojcze po niemiecku niś-niś a będą tu wielce swoje wywody prezentować. Spadaj jeden z drugim mlaskać pytąga Helmutom a od naszych stron WARA !!! i w ogóle : BIĆ NIEMCA i NIE RZUCIM ZIEMI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej.p Kubica: Chcę przełamać zła passę w Stambule IP: *.icpnet.pl 08.05.08, 17:53 Man nadzieję dobry start? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmk nie ukończyłem rajdu????? IP: *.ds1.tuniv.szczecin.pl 08.05.08, 19:14 jaki idiota to tłumaczył na polski???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: nie ukończyłem rajdu????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 19:44 Co za debile.... Według nich Loeb pewnie jest MŚ w wyścigach samochodowych... Zenada takie podstawowe pojecia mylic Odpowiedz Link Zgłoś
artctrl to są chyba jakies zarty.... 08.05.08, 20:00 no nie wierze aby takie brednie mógł wyglaszac. przeciez nie ejst idiotą.... Roznica miedzy technologią wloska a niemiecką jest taka jak z ziemi...(no nie wiem...) do slonca.... Mierzenie bmw, mercedesa...czy cos innego z ferrari jest chore Odpowiedz Link Zgłoś